Chytej.cz

revír Běla 441005-0 necteno

24.12.2007 | aless | 138.822 zobrazení | 1.033 odpovědí

Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 28. února 2013 v 15:34 ® FInnnp reakce na …

Knak> Jak je tam HUMECO.Tak to znamená vypouštění a odbahňování nebo likvidace.Jenže na Kačáku moc bahna není.V jedné půlce je trochu bahna a v druhé je čisté štěrkové dno.

reagovat
Čtvrtek 28. února 2013 ve 14:08 ® Knak
Knak

Právě jsem byl na Běle u Kačáku. Stál jsem tam něco k hodině se splávečkem a bez úspěchu. Jen jsem se nestíhal divit co se tam děje na Kačáku. Je tam maringotka HUMECO a přečerpávají vodu z Kačáku do Běly, to ho chtěj vypustit? Nevíte otom něco?

reagovat
Pondělí 25. února 2013 ve 12:32 ® Cudla
Cudla

Na Fortunu jedině ve dvou a ještě neriskovat,horší než tekutý písky.Znam dost lidí co tam nechali boty.Kdysi hooodně dávno tam bejvali posedy,a jak se ukázal „majitel“ tak si musel vypadnout.

reagovat
Neděle 24. února 2013 ve 20:06 ® Knak
Knak

Koukal jsem na počasí, a půjdu nejspíš v týdnu na Bělu se splávečkem. Pokud tedy nebude moc kalná z tajícího sněhu. Dám pak vědět jak jsem dopadl.

reagovat
Neděle 24. února 2013 v 19:39 ® FInnnp reakce na …

Knak> Je to bývale popílkoviště.Je to jak máslo.Jednou jsem tam v těch rozbitých garáží našel asi 5 m dlouhou trubku a vjela tam jak do toho bláta skoro vlastní váhou.

reagovat
Neděle 24. února 2013 v 15:56 ® Knak reakce na …
Knak

FInnnp> S tou Fortunou mám stejný zážitek, bahno který snad nemá dno!

reagovat
Neděle 24. února 2013 ve 13:32 ® FInnnp reakce na …

Cudla> Fortuna je super zarybněný revír.Nejhorší je,že místo tam nejde vytvořit.Jednou jsem vlezl na kraj do vody a stal se z toho boj o holý život.

reagovat
Neděle 24. února 2013 ve 13:24 ® FInnnp reakce na …

Knak> To máš pravdu.Jezdí tam jedna parta Německých Ukrajinců.Máš jsi sehnat číslo na někoho z RS.Jinak mnohem horší tam byli nájezdy Chomutovských kaprařů chyť a pusť kteří vyrabovali půl obsádky větších ryb.

reagovat
Neděle 24. února 2013 v 7:10 ® Knak
Knak

Finnp:Na Škvárovnu jsem chodil strašně rád. Pak se tam začalo dost pytlačit a po zážitku kdy mi s ruským přízvukem vysvětlovali tři chlapy, že to není chytrý chytat tam když oni si tam krmí, jsem tam přestal chodit.

reagovat
Sobota 23. února 2013 ve 22:00 ® Cudla reakce na …
Cudla

FInnnp> koukal jsem na Fortuně je i to poslední místečko zarostlý ,ale jsou tam určitě ještě zajímavý kousky..

reagovat
Sobota 23. února 2013 ve 21:52 ® FInnnp reakce na …

Cudla> Na hradle.Někdy jse stavím.Já jinak chodím na ryby hodně na Škvárovnu.Dřív jsem chodil i na Fortunu,ale tam není místo.Vše zarostlé.

reagovat
Sobota 23. února 2013 ve 21:14 ® Cudla reakce na …
Cudla

FInnnp> Když se budeš motat kolem ozvi se můžeš se stavit na kafčo

reagovat
Sobota 23. února 2013 v 11:11 ® FInnnp reakce na …

Cudla> To je pravda.Já mám bělu kolem Komořan také v krvi.Každý rok tam tak deset vycházek dám.Minulý rok jsem byl třeba na běle u vojáků a chytil jsem asi deset druhů ryb.

reagovat
Pátek 22. února 2013 ve 22:56 ® Cudla
Cudla

Zapomenutá ale místy kouzelná, i když teče vlastně v „umělé“ krajině…

reagovat
Pátek 22. února 2013 ve 22:35 ® FInnnp reakce na …

b.gun> Tam je jedno kde končí a začíná.To je zapomenutá voda o kterou se nikdo nestará.Mám,ale zprávy,že od příštího roku by se měla bilina zarybnovat.

reagovat
Pátek 22. února 2013 ve 21:04 ® b.gun

No, s těmi pozemky a areály to není tak žhavé…

Mně by spíš zajímalo, kde vlastně revír Bílina 6 skutečně končí, protože údaje v soupisu revírů jsou dosti chaotické.

reagovat
Pátek 22. února 2013 v 17:12 ® Knak
Knak

Cudla má pravdu. Dělával jsem tam a od KSK už je to pozemek šachty.

reagovat
Pátek 22. února 2013 v 11:48 ® Cudla
Cudla

Tam je to v areálu Litvínovské uhelné a bez průkazky se tam asi nedostaneš.Dej si mapy a vem to po toku „letecky“a uvidíš sám ,nejdál se asi dostaneš k KSK.

reagovat
Čtvrtek 21. února 2013 v 15:52 ® Lukajda reakce na …
Lukajda

Dík za radu,nechám to na příští víkend ma se trochu oteplit.Přečetl jsem celou tuto diskuzi a zjistil že ten revír máš pořádně zmapovanej.Chtěl bych zajít v létě trochu proti proudu,někde,jak to teče z těch trubek,nevíš jak to tam vypadá?Chystam se tam na dravce.Díky

reagovat
Čtvrtek 21. února 2013 v 8:58 ® Cudla reakce na …
Cudla

Lukajda> Mohlo by to jít jak je soutok pod Teplákem nad tím jízkem,ale nečekej něco takovýho co držíš v kartě :-P koukal jsem v Komořanech a tam se blejskaly tak 10cm plotky.Musíš tam bejt dřív než černej pták ten ti to vyplaší a probere.

reagovat
Středa 20. února 2013 ve 21:37 ® Lukajda reakce na …
Lukajda

Cudlo myslis ze ma cenu v tomto pocasi vyrazit na bělu

reagovat
Úterý 19. února 2013 ve 20:44 ® FInnnp

Nemak

reagovat
Pondělí 18. února 2013 v 8:27 ® Knak
Knak

A odkud tam teda takový svinstvo teče?

reagovat
Neděle 17. února 2013 ve 14:50 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

raindlic> už jsem to tu psal, na Srpině jsem odebíral vzorky vody a pravidelně celý rok jezdil na tento úsek. Je to hnus voda, těch menších tloušťů bývalo mraky, to už moc není, snad někde níž… starší ryby se ale kupodivu drží a každý pozdim je srpina dotovaná bílou rybou z výlovu nemilkovského rybníka. Prostě a jasně dvoumocný iont Cu2+ do vody nepatří, má na ryby toxický účinek… při sníženém průtoku nebyl problém naměřit ve vzorku 1,5 – 2mg/l. Pro představu limit mědi v povrchových vodách dle nařízení vlády 63/2003 sb. je 0,003 mg/l a to už je smrtelná dávka pro velkou část života ve vodě…

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 12:15 ® Cudla reakce na …
Cudla

raindlic> Jsou tam úseky kde se ryby zdržují ,ale je to dost „těžká“voda.Chce to jemnotu a trpělivost,kvuli mělčinám jsi dost na ráně proto se nehýbat a být neviditelný.Ryb je tam překvapivě dost druhů,tloušti,cej­ni,plotky,per­líni,okouni,lí­ni,karasi,kap­ři i dravci.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 8:07 ® foks01 reakce na …
foks01

raindlic> pamatuji si,že tenkrát tu někdo psal jen o malých tlouštákách…ale není nad vlastní zkoušku.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:41 ® raindlic reakce na …
raindlic

Díky, byl jsem se tam ze zvědavosti podívat, ale vůbec to tam neznám. Má někdo z poslední doby zkušenosti jak se tam rybaří?

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:02 ® HaD reakce na …
HaD

raindlic> hezké video

reagovat
Středa 2. ledna 2013 ve 23:48 ® raindlic
raindlic
reagovat
Pondělí 14. května 2012 ve 23:50 ® 1Mara
1Mara

wop> ještě jsem na něm nechytal , teda jednou , ale to už je 20 let zpět :-)

reagovat