Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.822 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. února 2013 v 15:34 ® FInnnp reakce na …
-
Knak> Jak je tam HUMECO.Tak to znamená vypouštění a odbahňování nebo likvidace.Jenže na Kačáku moc bahna není.V jedné půlce je trochu bahna a v druhé je čisté štěrkové dno.
reagovat - Čtvrtek 28. února 2013 ve 14:08 ® Knak
-
Právě jsem byl na Běle u Kačáku. Stál jsem tam něco k hodině se splávečkem a bez úspěchu. Jen jsem se nestíhal divit co se tam děje na Kačáku. Je tam maringotka HUMECO a přečerpávají vodu z Kačáku do Běly, to ho chtěj vypustit? Nevíte otom něco?
reagovat - Pondělí 25. února 2013 ve 12:32 ® Cudla
-
Na Fortunu jedině ve dvou a ještě neriskovat,horší než tekutý písky.Znam dost lidí co tam nechali boty.Kdysi hooodně dávno tam bejvali posedy,a jak se ukázal „majitel“ tak si musel vypadnout.
reagovat - Neděle 24. února 2013 ve 20:06 ® Knak
-
Koukal jsem na počasí, a půjdu nejspíš v týdnu na Bělu se splávečkem. Pokud tedy nebude moc kalná z tajícího sněhu. Dám pak vědět jak jsem dopadl.
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 19:39 ® FInnnp reakce na …
-
Knak> Je to bývale popílkoviště.Je to jak máslo.Jednou jsem tam v těch rozbitých garáží našel asi 5 m dlouhou trubku a vjela tam jak do toho bláta skoro vlastní váhou.
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 15:56 ® Knak reakce na …
-
FInnnp> S tou Fortunou mám stejný zážitek, bahno který snad nemá dno!
reagovat - Neděle 24. února 2013 ve 13:32 ® FInnnp reakce na …
-
Cudla> Fortuna je super zarybněný revír.Nejhorší je,že místo tam nejde vytvořit.Jednou jsem vlezl na kraj do vody a stal se z toho boj o holý život.
reagovat - Neděle 24. února 2013 ve 13:24 ® FInnnp reakce na …
-
Knak> To máš pravdu.Jezdí tam jedna parta Německých Ukrajinců.Máš jsi sehnat číslo na někoho z RS.Jinak mnohem horší tam byli nájezdy Chomutovských kaprařů chyť a pusť kteří vyrabovali půl obsádky větších ryb.
reagovat - Neděle 24. února 2013 v 7:10 ® Knak
-
Finnp:Na Škvárovnu jsem chodil strašně rád. Pak se tam začalo dost pytlačit a po zážitku kdy mi s ruským přízvukem vysvětlovali tři chlapy, že to není chytrý chytat tam když oni si tam krmí, jsem tam přestal chodit.
reagovat - Sobota 23. února 2013 ve 22:00 ® Cudla reakce na …
-
FInnnp> koukal jsem na Fortuně je i to poslední místečko zarostlý ,ale jsou tam určitě ještě zajímavý kousky..
reagovat - Sobota 23. února 2013 ve 21:52 ® FInnnp reakce na …
-
Cudla> Na hradle.Někdy jse stavím.Já jinak chodím na ryby hodně na Škvárovnu.Dřív jsem chodil i na Fortunu,ale tam není místo.Vše zarostlé.
reagovat - Sobota 23. února 2013 ve 21:14 ® Cudla reakce na …
-
FInnnp> Když se budeš motat kolem ozvi se můžeš se stavit na kafčo
reagovat - Sobota 23. února 2013 v 11:11 ® FInnnp reakce na …
-
Cudla> To je pravda.Já mám bělu kolem Komořan také v krvi.Každý rok tam tak deset vycházek dám.Minulý rok jsem byl třeba na běle u vojáků a chytil jsem asi deset druhů ryb.
reagovat - Pátek 22. února 2013 ve 22:56 ® Cudla
-
Zapomenutá ale místy kouzelná, i když teče vlastně v „umělé“ krajině…
reagovat - Pátek 22. února 2013 ve 22:35 ® FInnnp reakce na …
-
b.gun> Tam je jedno kde končí a začíná.To je zapomenutá voda o kterou se nikdo nestará.Mám,ale zprávy,že od příštího roku by se měla bilina zarybnovat.
reagovat - Pátek 22. února 2013 ve 21:04 ® b.gun
-
No, s těmi pozemky a areály to není tak žhavé…
Mně by spíš zajímalo, kde vlastně revír Bílina 6 skutečně končí, protože údaje v soupisu revírů jsou dosti chaotické.
reagovat - Pátek 22. února 2013 v 17:12 ® Knak
-
Cudla má pravdu. Dělával jsem tam a od KSK už je to pozemek šachty.
reagovat - Pátek 22. února 2013 v 11:48 ® Cudla
-
Tam je to v areálu Litvínovské uhelné a bez průkazky se tam asi nedostaneš.Dej si mapy a vem to po toku „letecky“a uvidíš sám ,nejdál se asi dostaneš k KSK.
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 15:52 ® Lukajda reakce na …
-
Dík za radu,nechám to na příští víkend ma se trochu oteplit.Přečetl jsem celou tuto diskuzi a zjistil že ten revír máš pořádně zmapovanej.Chtěl bych zajít v létě trochu proti proudu,někde,jak to teče z těch trubek,nevíš jak to tam vypadá?Chystam se tam na dravce.Díky
reagovat - Čtvrtek 21. února 2013 v 8:58 ® Cudla reakce na …
-
Lukajda> Mohlo by to jít jak je soutok pod Teplákem nad tím jízkem,ale nečekej něco takovýho co držíš v kartě
reagovatkoukal jsem v Komořanech a tam se blejskaly tak 10cm plotky.Musíš tam bejt dřív než černej pták ten ti to vyplaší a probere.
- Středa 20. února 2013 ve 21:37 ® Lukajda reakce na …
-
Cudlo myslis ze ma cenu v tomto pocasi vyrazit na bělu
reagovat - Úterý 19. února 2013 ve 20:44 ® FInnnp
-
Nemak
reagovat - Pondělí 18. února 2013 v 8:27 ® Knak
-
A odkud tam teda takový svinstvo teče?
reagovat - Neděle 17. února 2013 ve 14:50 ® Vlaštovka reakce na …
-
raindlic> už jsem to tu psal, na Srpině jsem odebíral vzorky vody a pravidelně celý rok jezdil na tento úsek. Je to hnus voda, těch menších tloušťů bývalo mraky, to už moc není, snad někde níž… starší ryby se ale kupodivu drží a každý pozdim je srpina dotovaná bílou rybou z výlovu nemilkovského rybníka. Prostě a jasně dvoumocný iont Cu2+ do vody nepatří, má na ryby toxický účinek… při sníženém průtoku nebyl problém naměřit ve vzorku 1,5 – 2mg/l. Pro představu limit mědi v povrchových vodách dle nařízení vlády 63/2003 sb. je 0,003 mg/l a to už je smrtelná dávka pro velkou část života ve vodě…
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 12:15 ® Cudla reakce na …
-
raindlic> Jsou tam úseky kde se ryby zdržují ,ale je to dost „těžká“voda.Chce to jemnotu a trpělivost,kvuli mělčinám jsi dost na ráně proto se nehýbat a být neviditelný.Ryb je tam překvapivě dost druhů,tloušti,cejni,plotky,perlíni,okouni,líni,karasi,kapři i dravci.
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 v 8:07 ® foks01 reakce na …
-
raindlic> pamatuji si,že tenkrát tu někdo psal jen o malých tlouštákách…ale není nad vlastní zkoušku.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:41 ® raindlic reakce na …
-
Díky, byl jsem se tam ze zvědavosti podívat, ale vůbec to tam neznám. Má někdo z poslední doby zkušenosti jak se tam rybaří?
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:02 ® HaD reakce na …
-
raindlic> hezké video
reagovat - Středa 2. ledna 2013 ve 23:48 ® raindlic
- reagovat
- Pondělí 14. května 2012 ve 23:50 ® 1Mara
-
wop> ještě jsem na něm nechytal , teda jednou , ale to už je 20 let zpět
reagovat