Chytej.cz

revír Běla 441005-0 necteno

24.12.2007 | aless | 138.818 zobrazení | 1.033 odpovědí

Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 14. května 2012 ve 23:37 ® wop reakce na …

aha, to je vlastně pravda. Já letos jsem spíš na potocích a na Bělu jsem se nedostal. Nebudete někdo v týdnu u Komořan, že bych zašel na pokec ? :-) PS: chodíte někdo na Bouřlivec ?

reagovat
Pondělí 14. května 2012 v 7:45 ® 1Mara reakce na …
1Mara

wop> Nech si to pro sebe , nebudeš se potom koukat na debily coto rabujou .. :-) A jestli ryba pujde do tření , i když se prudce ochladilo , tak abys nedopadnul jako u nás , lidi a zahrádkáři je pak berou do podběráků , takže opatrně s informacemi , nic ve zlém :-)

reagovat
Pondělí 14. května 2012 v 1:31 ® wop

tak jak to letos jde ?

reagovat
Sobota 31. března 2012 ve 23:55 ® wop

Ach jo, teď se změnilo počasí k horšímu, tak tam nejdu. Ale řekl bych že tam nějaký ryby můžou být vyjetý z nádrže. Snad to tam příští týden prubnu a pak dám vědět ;-)

reagovat
Sobota 31. března 2012 v 19:35 ® cormaxx
cormaxx

Kyjce jsou naplněný? V tý louži jsem nikdy nic nechytil,nikdy mi nepřišlo,že bych tam viděl nějak najíždět ryby. Ani na jaře,kdy jsem čekal,že tam pojedou do teplejší vody.

reagovat
Sobota 31. března 2012 v 17:42 ® Knak reakce na …
Knak

wop> Taky jsem zvažoval ten vtok do Kajcu, jestli tam nebude něco najetýho. Lemuje to dost mělčin tak by se tam mohli při dobrém počasí ukázat nějaké ty ryby. Zrovna se tam staví ten plynovod tak nevím jak to tam vypadá s ruchem u vody.

reagovat
Sobota 31. března 2012 ve 13:07 ® wop

Aha :-(( to je škoda, až opadne velká voda, tak půjdu alespoň vyzkoušet Bělu pod Jirkovem. Snad alespoň jeden potočák tam bude, ale taky tomu moc nevěřím. Přeci jenom je tam čistička a jatka :-(( Ale možná by se dalo něco nachytat na té velké louži co se udělala před vtokem do Kyjic.

reagovat
Sobota 31. března 2012 v 8:50 ® Knak reakce na …
Knak

Pod Kyjicema to bývalo opravdu dobré místo než tam udělali ten regulovaný tok. Teď se tam ryba nemá kam schovat a je jich tam málo a jen na místech s nějakou anomálií tuku. Jinak je tam snad všechno. S tou regulačkou mě tam dost naštvali! Všude se hlídá každá škeble a rak, a pří dláždění tohoto toku jich tam nechali poschnout stovky.

reagovat
Sobota 31. března 2012 ve 3:44 ® wop

Mám dotaz – máte někdo zkušenosti s Bělou pod Kyjicema, jsou v tom regulovaném korytě nějaké ryby?

reagovat
Sobota 31. března 2012 ve 3:41 ® wop

Tak na Srpině můžu sajrajt v korytě potvrdit. Nad Sedlcem jsen byl s broďákama a na 20 cm vody připadá metr smradlavýho bláta. Ale kde jinde chytit na suchou mouchu rybu na začátku března :-) Jinak jsem zkoušel nymfovačku na Běle u Kopist a zatím bez úspěchu i u jízku (ten jsem objevil loni s bičem nezávisle na zdejších reakcích a výborně jsem se tam s malejma ježounama zabavil)

reagovat
Neděle 11. března 2012 ve 21:51 ® 1Mara
1Mara

aless> Je to s prominutím černej zmrd a dostane se všude , hlavně když jsou zamrzlý i stojáky :-(( .

reagovat
Neděle 11. března 2012 ve 21:38 ® aless

FInnnp:S tou chemikálií proti růstu řas máš pravdu, taky jsem něco zaslechl od lidí z Počerad. 1Mara:to jsem vůbec netušil, že kormoš dokáže lovit i v takový hloubce.To se teda divim, že tam ještě něco zůstalo. kluci každopádně na příští dny hlásej pěkný počasí, tak si to pěkně projdu, jestli něco zahlídnu tak dám vědět.Snad to bude něco pozitivního.

reagovat
Neděle 11. března 2012 ve 21:33 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

FInnnp> máš poštu :-)

reagovat
Neděle 11. března 2012 ve 20:51 ® FInnnp

Tak Serpina teče z rybníků v Havrani tam snad nic do ní nenateče.Další přítok má v Lišnici.Potok z Nemilkovského rybníka tam bych také znečištění nečekal,ale nejmocnější přítok má z Počeradské elektrárny.Jelikož má Elektrálna svůj vlastní okruch vody tak by se tam nic dostat nemělo,ale já vím,že tam vypouštějí nějakou chemikálii proti růstu řas.Tak asi jedině s té elektrárny.

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 19:19 ® Vlaštovka reakce na …
Vlaštovka

to vim naprosto přešně ale troubit to tu nebudu :-) psal sem o tom elaborát k maturitě :-)

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 19:09 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Vlaštovka> Odkuď se to bere náhodou nevíš ? Díky :-)

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 19:07 ® Vlaštovka
Vlaštovka

Pánové, celý loňský rok jsem na Srpině odebíral vzorky vody, konkrétně pod Zaječicema. Je tam příšerný množství mědi, která je pro ryby toxická. To bych viděl jako důvod krom volavek a kormoránů… krom tlouštíků a řízáků tam už toho moc nebude, snad níž jsem ještě na podzim něco chytil a viděl ale to už také neni pravda :-(( před týdnem jsem ta našel i chcíplou nutrii

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 11:06 ® 1Mara
1Mara

aless> Vyplašil jsem kormoše v 20cm. hloubce , když si to štrádoval po dně na potúčku o velikosti šíře 1m. a hloubka cca. 10–30cm. průměr . Takže jakmile je tam nějaká ryba ba i malinká , není to pro něj překážka . Tam jak jsem ho vyplašil , sbíral 5cm. tlouštáčky a řízany :-((

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 10:55 ® aless reakce na …

mart:ta hloubka sedí je tam fakt tak maximálně 30 čísel.Ale překvapilo mě kolik rybiček tam bylo po náletu tý černý hrůzy.Nevím, ale možná je před nima zachránila zrovna ta malá hloubka.Ale zase na druhou stranu je tam dost volavek.

reagovat
Neděle 11. března 2012 v 10:50 ® aless
reagovat
Sobota 10. března 2012 ve 21:46 ® mart reakce na …

aless>ta doba se nevrátí už nikdy.....to by to musel někdo vyčistit a ty peníze do toho nikdo nedá…já ještě pamatuju kdy tam byla místy hloubka i dva metry…ted jestli naryzíš na flek kde je 50cm tak je zázrak.......­.průměrná hloubka je 30cm…a ty kurvy černý tam i tak lítaj........­.minulej týden jsem je tam viděl…

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 ve 20:26 ® 1Mara reakce na …
1Mara

aless> Neomlouvej se , a už vůbec né mě :-) no a to jestli se to vrátí ? Mám pocit že asi Srpina mé své nejlepší léta zasebou , jak píše Flnnnp :-((

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 19:58 ® aless reakce na …

1Mara:Je mi to jasný za to se omlouvám, ale tohle bylo účelový.Jinak volavky jsem vyplašil, když jsem tam přijel.I kapři a dravci tak to kluci čučim v takovym potůčku.To muselo být něco.No škoda!!!Snad se to někdy změní a vše se vrátí zpět.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 19:53 ® aless
reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 16:18 ® FInnnp reakce na …

aless> Já tam byl v pondělí.U Vechtru je tam zřejmě nejhlubší ůsek na serpině.Někdy se dá i kapr.Jinak Serpina je dnes už blbá voda kde je ryb poskromnu.Jen hodně tlouštíků tam je.Byli,ale časy kdy byla plná kaprů a hlavně dravců.Dnes je to vlastně zanešená stoka.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2012 v 11:36 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

aless> Jezdim tudy denně a těch volavek co tam přes zimu stojí ve vodě,fuj. Se divim že si něco chytil.

reagovat
Středa 7. března 2012 ve 22:38 ® 1Mara reakce na …
1Mara

aless> Neměl bys jsi tady své místa takhle propalovat , lidi jsou dneska různý , příště si třeba nesedneš a nebo nedej bože už nechytneš, přeci jen Srpina je malej potok :-)

reagovat
Středa 7. března 2012 v 19:58 ® aless

Včera na chvilku na Srpině v Sedleci/jel jsem z práce okolo/ a musim říct, že co jsem tam nahodil, tak byl záběr, ven se podívalo asi 15 mimitlouští­ků.Takže letos první rybky.A byl jsem spokojenej.Znáte to tam někdo?

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 18:51 ® nedby

včera ůplná jatka 3 okouni 10 16 15 cm ale príma pohoda petru zdar

reagovat
Pondělí 27. února 2012 v 10:45 ® Homer

Já jsem pokřtil povolenku na Běle v pátek. Za dvě hodiny tři slabé záběry, jeden okouní macek (asi 12 cm) úspěšně zdolán.

reagovat