Chytej.cz

revír Běla 441005-0 necteno

24.12.2007 | aless | 138.821 zobrazení | 1.033 odpovědí

Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 26. února 2012 v 19:07 ® aless

dnes asi na dvě hoďky na Běle, ale ani záběr.Jeden prut na těžko s žížalkou a druhý na plavačku/tam jsem zkoušel vše možný/, ale taky vůbec nic, teče dost vody, alespoň jsem, ale pokřtil povolenku.Tak příště!

reagovat
Pátek 24. února 2012 ve 23:27 ® FInnnp reakce na …

Knak> Tak to nevim.U nás ted vypouštěli svazový rybník 5 ha a bylo v něm čtyřicet ušlechtilích ryb.A to se říkalo jak je dobře zarybněný a jak v něm jsou dvacetikilový kapři atd.

reagovat
Pátek 24. února 2012 v 7:17 ® Knak reakce na …
Knak

FInnnp> Nebo si pořídit klíče od výpustí. :-)

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 v 19:13 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> Máš pravdu chataři a zahrádkáři jsou jiní lidé.Já vím co dělají na Nechranicích.Proto tam taky nechodim.

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 v 19:11 ® FInnnp reakce na …

Knak> Kdyby se mě vše co mě rybařina stojí mělo vrátit tak si musím koupit lod z vlečno sítí.Jako jezdí po moři.

reagovat
Čtvrtek 23. února 2012 v 7:02 ® Knak reakce na …
Knak

FInnnp> To věčný rabování vod tenhle koníček jednou pohřbí! Kdy už dojde těm lidem, že to je opravdu jen koníček, a do koníčků se prostě peníze investují, tudíž se cena povolenky a výbavy nemusí každému vrátit v mase!

reagovat
Středa 22. února 2012 ve 23:13 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>toto je všude kde jsou chataři.Pamatuji Hněvky když se otevřeli pro rybolov dnes jsou také vyrabované.No všude kde někdo dostal něco zpět v restituci tak tam stojí maringotky,karavany a různá obydlí kde tráví převážnou část roku a vím také otom že vše spracují no a něco prodaj šikmookejm nebo na soukromák a to nikdo nezastaví ani frofi RS toby tam musel stát jako dráb.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 19:23 ® FInnnp reakce na …

aless> Orlík je Orlík.Já tam mám známí co mají 500 candošů a tak přes tunu ostatních ryb za rok.Nojo to neuděláš nic.Když jim se srandy řeknu co s tím dělají tak mě řeknou,že vše se spracuje.Oni tam navíc bydlej a maj to tam zmáknutý.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 18:26 ® aless

no uvidíme, každopádně letos se na ně zkusím zaměřit, letos jsem jich dost nalupal když jsem byl na dovče na Orlíku, někdy jsem měl během hodky třeba i pět záběrů, to byla super chytačka, jen mě tam s…o pár rybářů okolo mě, kteří snad odneslh vše co se jim tam oběsilo.Neříkám, že si od vody občas něco neodnesu, ale to už musí bejt,za rok bych to spočítal na obou rukou ale tohle byl vrchol.Takže si dokážu představit, jak to na jezeru asi vypadá.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 18:14 ® FInnnp reakce na …

aless> Candoše chytneš na běle dobře v létě při trochu větší vodě.V pohodě najíždějí z jezera až k jezu ke kačáku.S céčkama je to,ale rok od roku horší,protože na jezeře je na ně obrovský pytlácký tlak.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 18:06 ® aless

FInnnp:Mraky druhů, to je přesný, proto mám tu vodu tak rád.Jen jeden druh mi pořád chybí a to candoš, přitom co mám zprávy, tak zase takovej problém ho chytit neni.Ale holt to asi neumim.Tak snad letos to vyjde.

reagovat
Pátek 17. února 2012 v 18:01 ® aless

FInnnp:já loni poprvé, ten mrňous na první fotce je z Běly okolo Kačáku a ten druhej/v podběráku/ ten je chycen o hodně níž.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2012 ve 23:21 ® FInnnp

Já na běle kolem Kačáku chytil mraky druhů ryb,ale kapra nikdy.

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 21:07 ® aless

pár fotek z léta z Běly.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19784.jpgfoto/forum/2012/th-img19785.jpgfoto/forum/2012/th-img19786.jpgfoto/forum/2012/th-img19787.jpg
Středa 15. února 2012 ve 20:59 ® aless

čudla:mám po náladě, tam u tebe to je jeden z mojich nej revírů a zrovna letos se mi tam tak dařilo.přeju si, aby to nebylo tak hrozný, jak píšeš.

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 12:25 ® 1Mara reakce na …
1Mara

FInnnp> Chemicky , chytneš kormorána do ruky , zmáčkneš mu za hlavou bod „G“ a on otevře zobák , pak mu do něj strčíš pilulku prášku , který ho otráví a zavřeš mu ten zobák a budeš držet tak dlouho , dokavaď ho to neuvidíš spolknout . Pak ho pustíš a budeš ho sledovat kam za letu padne :-D

Né prdel , je to škoda že nejde něco hodit do vody , aby to ryba sežrala , jí to neublížilo a ani jinejm zvířatům a působyloto jen na kormoše .

reagovat
Středa 15. února 2012 ve 12:11 ® FInnnp

Přeci musí být nějaká možnost jak ty parchanty zlikvidovat.

reagovat
Středa 15. února 2012 v 9:05 ® cormoran reakce na …
cormoran

FInnnp> Přesně jak píše Cudla, to nedělej. Ods*ala by to akorát jiná zvěř..

reagovat
Středa 15. února 2012 v 8:54 ® Cudla reakce na …
Cudla

FInnnp> To nedělej,ty mrchy se ryby na břehu ani nevšimnou,musí bejt čiperná

reagovat
Úterý 14. února 2012 v 18:21 ® FInnnp

Tady u nás na Ohři spíše ty svině černý tráví.Jsou vidět na stromech a i jen tak u břehu,ale nelový.Já jsi myslím,že pomůže jen nelegální lov.Zkoušel jsem různé vzduchovky,ale bylo to špatný.Ted budu zkoušet asi jed.Dám do ryb jed na myši a nechám je ležet na břehu tam kde jsou kormoráni.

reagovat
Úterý 14. února 2012 ve 13:50 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Cudla> :-(( No jó nó , než se tahle zasraná a skurvená vláda rozhoupe a zvedne svou zasranou línou prdel tak tady všechno sežerou , zničej a odletěj doprdele ana dalších deset let tu bude hovno !!!! Fakt jsem nasranej !!!! Všem se omlouvám za vulgaritu , ale toghle se bude muset asi už říkat nahlas a všude , jinak stím nikdo nepohne :-((

reagovat
Úterý 14. února 2012 ve 13:19 ® Cudla
Cudla

Tak u mě už nejsou a ani ryby, vyžráno!

reagovat
Úterý 14. února 2012 v 8:34 ® 1Mara
1Mara

Tak pánové , a je to tady , Běla je narvaná kormoránů , už jim i to Labku zamrzlo , tak se ztáhli tam , takže po té otravě z roku 2009 co se jakž takž vzpamatovala a dva roky se do ní vysazovala ryba a hlavně 20000ks. Jesena , tak všechno bude zase v PRDELI :-( Letos se tam u nás objevili i řízáci , docela v hojném počtu , takže ty svině černý mají hody :-(( . Takže to dopadne jako na každé vodě co ten hajzl navštíví :-( .

reagovat
Středa 11. ledna 2012 v 19:03 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Knak>loni tam proběhl závod v UL vláčce syn tam závodil také ale takové fiasko tam nepamatuji.

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 19:34 ® Knak
Knak

Je pravda že je ta Běla teplejší. To tam ty černý šmejdi, (myslím kormorány), museli hodovat. Co jsem prošel ke konci léta Bělu kolem Kačáku, tak mi nějak nešli okouní. Možná teda dostali od kormoránů v zimě trochu zabrat. Aspoň si tak můžu odůvodnit svojí neschopnost. :-)

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 ve 13:25 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Cudla> No zatím jsem je tam letos neviděl , asi je to tím že mají kde být , ale i tak když tam vlítnou , tak to mají pěknej jídelníček , páááč průměr těch ryb je 20cm. :-((

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 ve 13:05 ® Cudla
Cudla

Otrava ne ,ale kormoráni.Byla to jediná nezamrzlá voda(mimo splachovadla)v ši­rokým okolí.

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 ve 12:33 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Cudla> Tak to je dobře , i když u tebe se taotrava ani asi nedotkla viď ? Nebo u tebe byla taky v roce 2009 ?

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 11:45 ® Cudla
Cudla

Já hlásím dokonce odpolední sběr od malejch tloušťů,spatřeno i pár plotek…

reagovat
Úterý 10. ledna 2012 v 11:43 ® 1Mara
1Mara

Knak> Zatím dle obsádky vysazený ryby to jde docela dobře , kapři se loni třeli , jelci se ukazujou , řízani na zimu se zhlukly,takže na jaře uvidíme jak to tam bude :-)

reagovat