Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.821 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. ledna 2012 v 9:41 ® Knak
-
Koukám že nám to tu trochu zamrzlo! Nevíte jak se nám ta Běla zotavuje po té otravě? Vrací se tam už ten život trochu zpět?
reagovat - Úterý 28. června 2011 v 18:10 ® Cudla
- reagovat
- Úterý 28. června 2011 v 18:09 ® Cudla
-
Potkáš toto foto mobil,střeleno od boku.
reagovat - Neděle 26. června 2011 ve 22:07 ® Cudla
-
Ne ale není letos moc udržovanej,sice je krmim,ale nechodim.Bacha je tam zloděj Undatrák,možná že příde na pokec a co šlohnout.
reagovat - Sobota 25. června 2011 v 9:49 ® Homer reakce na …
-
Cudla> bohužel v neděli taky makám, ale někdy až půjdu okolo, tak zkusím písknout. Určitě bych rád pokecal. Nejraději chytám u toho můstku pod hradlem, když si někdy sednu na Tvůj flek, nevyhodíš mě?
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 21:12 ® 1Mara
-
Máš to tam
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 21:01 ® FInnnp reakce na …
-
Napiš.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:57 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> To kdybych ti to tady napsal , nebudeš věřit !!!!!!!!!!!!! napíšu ti osobku :
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:50 ® FInnnp
-
Žádnou dodávku jsem neviděl.Proč.Nějací hrdlořezi......Asi budu muset provést na jezeře zásach.
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:45 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> Neměli bílou dodávku ?
reagovat - Pátek 24. června 2011 ve 20:39 ® FInnnp
-
Tak ho chytíme toho sumíka.I když pochybuji,že by měl přes 11O cm.....Někdo prý na jezeře ulovil sumíka 180 cm,ale asi jde o lež.Ono se vůbec poslední dobou dělají kolem jezera fámi.Byl jsem se tam podívat ve čtvrtek a sedělo tam tak deset pytláků.
reagovat - Pátek 24. června 2011 v 10:53 ® Cudla reakce na …
-
Homer>Ten mi tam honí plotky a jinou žoužel.Máš ho slyšet v noci.sice tomu moc lidí nechce nebo nevěří,najíždí tam z jezera,tady se krmí tak se drží,je to větší koncentrace rybek.V neděli jsem od 5:30do17:00 v práci kdyby si se tam motal tak hvízdni,dáme řeč.Bělinka asi tak před třiceti lety,aby řeč nestála
reagovat - Čtvrtek 23. června 2011 ve 13:10 ® 1Mara reakce na …
-
Homer> Určo sumík , unás byly také , před tou otravou , jestli nějací najeli při té otravě do Bouřlivce , tak tam ještě nějací též budou
reagovat - Čtvrtek 23. června 2011 ve 12:44 ® Homer
-
Včera dopoledne, během toho slejváku asi 300 pod Cudlovým hradlem, mi na strýmra zabralo něco, co jsem na osmnáctku neměl vůbec šanci otočit. Vzal to pod most a byl v tahu. Typnul bych si sumce, už jste ho tu někdo chytil?
reagovat - Středa 15. června 2011 v 1:21 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> U nás je to samé , ale zatím v normě
reagovat - Úterý 14. června 2011 ve 21:26 ® Cudla
-
Pohled dál ,drží se to.Snad to nepořežou
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 19:11 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> To je dobře , unás to vytrhali traktorem a všechny kořeny a točáky jsou v řiti , ale už se objevuje vrba , a ta roste rychle , takže zase bude pro ryby krytí
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 19:00 ® Cudla reakce na …
-
1Mara> ještě pár dní bude šachta pořád čerpá dešťovku,tím se to kalí.Za ty dva roky co jsem tam nepustil"ochránce" přírody z motorovkou,tak to tam hezky zarůstá.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 11:39 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> Dnes ráno po noční na chvilku , ale je to hodně zakalený a ryba nemá náladu kousat , takže raději rychle domů a hají
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 9:31 ® Cudla
-
Tak Bělinka vypadá líp už mi tu zarůstá.Foceno mobilem přez okno,ještě navečír,něco je u křoví.Začala tam chodit mamina z dvojčaty,ti tam ale nikde nevidim.Asi jsou někde v trávě
reagovat - Sobota 23. dubna 2011 v 7:53 ® Knak
-
Byl jsem v týdnu jen tak na vycházce s čubou, a vzal jsem to z Tepláku kolem Farského k Jiřetínu. Na Tepláku stáli dva bivaky u kterých venku chrupali tři rybáři, za sebou hromadu lahváčů, ve vodě šest prutů na kapra a pod stromama nastražený ještě dva pruty s polistirénem, řekl bych že na candry tak mě to dost znechutilo. Jinak ale pěkná vycházka po zdejších propadlinkách které se po zimě dost vlivem dalších propadů zvětšily.
reagovat - Pátek 22. dubna 2011 v 18:11 ® Cudla
-
U mě ro malinko začíná žít už jsou vidět kolečka,duháčci?tady byl chycenej asi dva roky zpět potočák.Musel přez Teplák,nebo Kyjice stejně to byl cestovatel.
reagovat - Pátek 22. dubna 2011 ve 13:58 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> Dnes na Běle , pár drbanců , kapři nešli a ani nebyli ani vidět
reagovat. No vypadá to že tady ne ně je ještě trochu brzy , počkám až najedou
. Jinak jsem viděl i nějakou droboť co se v proudu proháněla a dvakrát vyskočila z vody , ale nemohl jsem to rozpoznat , první dojem byl že malí duháci , ale pak zase si říkám kde by se tu vzali
. Ale aspoň to nevychcípalo celé
- Pátek 22. dubna 2011 ve 13:55 ® 1Mara reakce na …
-
FInnnp> OK
reagovat - Pátek 22. dubna 2011 v 10:18 ® Cudla
-
Zítra jsem na svém "Hradě "od 6–17h kdyby jste někdo šel náhodou kolem tak hvízdněte,dáme řeč.
reagovat - Pátek 22. dubna 2011 v 7:37 ® FInnnp
-
1Mara…Asi máš pravdu…Omluva.
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 23:18 ® 1Mara
-
FInnnp> Jako a oco ti jde ? Vše si můžem rozebrat po osobce , tady né !!!!! Na tohle téma tady už se nebudu bavit ! Jestli mě rozumíš . Jinak vím možná víc než si myslíš , ale neumíš číst mezi řádky a plácáš tu játra za které na to doplatí hlavně jiní tvorové , hlavně díky tobě a tvé velké puse !!!!
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 22:50 ® FInnnp
-
1Mara…Myslim,že o jezeře Teplák toho moc nevíš.Možná něco z doslechu.Z potoka do jezera jde dnes obyčejná voda z potoka jménem Bílí potok.Dříve tam šla voda z chladících věží dnes mají svůj uzavřený okruch.A u hráze tam nic nejde.Jsou tam jenom obří čerpačky na čerpání vody do Stalináků.A průmyslová vodá jde spět dvěma směry,ale to už je dávno po proudu od jezera.Jinak voda v jezeře má velmi dobré parametry a žije tam mnoho druhu živočichů kteří jsou velmi háklivý na čistotu vody.Rak říční či Velevrub.
reagovat - Úterý 19. dubna 2011 ve 22:00 ® Cudla
-
ještě pár let tam možná budu a tak to budu hájit dál,sem tam něco zasadim.Pomalu se to rozrůstá do stran.
reagovat - Úterý 19. dubna 2011 v 19:36 ® Knak
-
Cudla> Tak to je opravdu fotka jak z jiné říčky.
reagovat