Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.845 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. srpna 2009 v 17:07 ® Homer
-
Dneska dopoledne pod mostem u Nejedlýho tloušť 53 na hnojáčka.
reagovat - Pátek 19. června 2009 ve 21:44 ® dca11 reakce na …
-
To Cudla: ty chytáš jen na bič? Toho kapříka co jsi sem dával jsi vytáhl taky nan bič bez navijáku?
reagovat - Pátek 19. června 2009 ve 21:38 ® Cudla reakce na …
-
dca11> jo a sem tam záběr byl bič šel do vody,ale ta samý tam je i na housku když jdou
reagovat - Pátek 19. června 2009 ve 21:34 ® dca11 reakce na …
-
To Cudla: no, tak jako tak, půjdu to na třešničku ještě zkusit. Zkoušel jsi chytat na třešeň u toho svého orlího hnízda? Pokud jo, tak jak to šlo?
reagovat - Pátek 19. června 2009 ve 21:15 ® Cudla reakce na …
-
dca11> to byl nejspíš amuřík,ten se tam občas taky ukazuje,nebo Pepa tloušt tak plus 50 ale ten je víc u hradla,pozorován už hezkou řádku let
reagovat - Pondělí 15. června 2009 ve 14:24 ® Kubajs
-
cormaxx:dokonce jsem na jednom místě našel i šupinu kapra takže tam někdo chodí a tipoval bych tak 45–50a myslim že ty ryby n těch hlubších místech budou sjetý
reagovat - Pondělí 15. června 2009 v 9:54 ® cormaxx reakce na …
-
Kubajs> Já viděl dost ryb i v místech,kde bylo mraky trávy.Vždycky tam, kde bylo nějaký řidší očko,tak tam nějaký fišky čekaly.Ale v takových místech to bude asi o rybě a dost
Já jsem vyjel u Volevčic.Tam výš,už to bylo hodně zarostlý.Občas jsem zahlídl šplouchanec ryby,ale hlavně tam bylo mraky potěru.To jsem čuměl,co tam toho bylo.
1Mara> Všechno to šupiny mělo
reagovatAle je fakt,že kapříka jsem neviděl.Podle mě se tam z Bíliny nedostanou.Vim o pár překážkách,který kapr asi nepřekoná.První je už v Patokryjích,kde museli rybáři postavit mlýn,aby se prokysličila voda ve vedlejšim rybníku.Předloni v létě ten rybník skoro vychcípal.Tady to šlo zachránit.Bylany už nešly
- Pondělí 15. června 2009 v 7:59 ® Kubajs
-
cormaxx:a chytal jsi já si tam minule vyhlíd 2–3fleky k lovu jak dělaný tak uvidíme ještě to pojedu zkouknout na kole abych toho projel víc
reagovat - Neděle 14. června 2009 ve 23:18 ® 1Mara reakce na …
-
cormaxx> kde jsou šupinatííí
reagovatknám ještě taky nedorazili
- Neděle 14. června 2009 ve 22:52 ® cormaxx
-
Já byl dneska na čumendě u Srpiny.A na ± 2km jsem viděl 3 tlouště kolem 50cm,pěknýho cejna tak 40cm, tloušťáky kolem třicítky a mraky čudliček…Na potok 3–4m širokej to není špatný
reagovat - Neděle 14. června 2009 ve 22:31 ® dca11 reakce na …
-
Tak dneska jsem zkoušel na Běle u Kačáku tlouště na třešničku. Pár záběrů, pak přišel pěkný záběr a následovala jízda přes brzdu. Bohužel to 0,08mm vlasec nevydržel. Podle záběru to na tlouště moc nevypadalo, ale bohužel se můžu jen domnívat. Jaké máte vy zkušenosti s chytáním tloušťů na Běle na třešně? Ještě jednu věc na svém fleku pozoruji a to, že po 17hod jsem ještě neměl záběr. Máte také podobné zkušenosti? Je podle vás lepší ráno, přes den nebo večer?
reagovat - Pátek 12. června 2009 ve 14:55 ® Cudla reakce na …
-
dca11> ano až k mostu k soutoku s Teplákem
reagovat - Sobota 6. června 2009 ve 12:04 ® Kubajs
-
ted jdu zkusit Srpinu tak večer napíšu jak jsem dopadl
reagovat - Pátek 5. června 2009 ve 21:38 ® dca11 reakce na …
-
To Norslav: díky moc, hodnotné rady. Pak naiš jak ti vyšlo zahájení, pokud se chystáš na Bělu.
reagovat - Pátek 5. června 2009 ve 20:00 ® norslav reakce na …
-
Ahoj , nejlepsi nastraha je BANJO relax – barva takova pomerancova asi 4cm a kopytko pruhledny brisko, cerny hrbet cervena hlavicka asi 6 cm. Co jsou vysekane brehy tak se snazim nahazovat dosti daleko , zaber je hned po dopadu nastrahy nebo tesne pred vytazenim z vody . Snazim se aby gumy prochytavaly 0,5 az 1 m od brehu. Rotacka Mepps stribrna , tu taham proti proudu ale hodne pomalu , krasne pracuje , hazy takovy laserovy paprsky i ven z vody , prochytavam stred Bely. Nemas asi nejdulezitejsi otazku a to je doba , hned od ctyr rano a do doby nez dopadaji slunecni paprsky . Zatim zdarek Petr
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 21:50 ® dca11 reakce na …
-
To Norslav: tak další návštěvník Běly v Komořanech
reagovat. A jak chytáš? Chytáš na rotačky, gumy nebo woblery? V jakých velikostech na Běle? Taháš to podél břehů, středem nebo napříč? Hodně otázek co.
- Středa 3. června 2009 v 18:49 ® norslav reakce na …
-
Ahoj , musim se take zapojit do debaty , a hlavne vlacka na bele. Na bele se da uspesne uvlacet i okuon 35–40 , a tloust 50+ , stika je tam take ale v posledni dobe , tedy dva roky , jen tekovy mladata . Bavim se o mistech v zatacce pod kacakem dale k mostu kde se prejizdi nase bela k Nejedlymu , v useku asi 50 –60 metru prave od tohoto mostu jsem mel kazdorocne uvlacenou stiku 70cm , pokazne jsem ji pustil , ale jiz dva roky nic , a vetsi stika take nic. Minuly rok tam MUSka vysekala brehy a je to ulne na HOVno . Vlackari to mame za par , tak tam snad jiz letos nekoho podkam .Petr Most
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 22:01 ® dca11 reakce na …
-
To Cudla: to jsi skutečně v prsačkách prošel celý úsek od soutoku u Kačáku až k mostu za zatáčkou pod hradlem? A v celém úseku je hloubka okolo 1m? U soutoku pod Kačákem je pár čísel, tak ta hlubší voda bude asi až v oblasti hradla a níž, ne? Jaké jedno, je tam bahno nebo písek? Ještě jsem se chtěl zeptat jestli máš nějaké zkušenosti s dravci na Běle. Zkoušel jsi přívlač nebo rybyčku? Já zatím chytil jen okounky a jednoho candátka na housku. Ale jsem přesvědčen, že tam jsou.
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 9:59 ® Cudla reakce na …
-
dca11> Procházel sem jí „pracovně“v prsačkách,úklid a vyndavání odloženejch součástí ,kabely sloupky trolej atd…Při mé „výšce 175cm“voda sahala od rozkroku po prsa průměr 1–1,10m byl nejčastější
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 21:19 ® dca11 reakce na …
-
To Cuda: Jo,jo, to jsem byl já. O tom betonovém korytu vím. Je ale jen od Kačáku níž, nad Kačákem není. Ten třetí snímek je pořízen za zatáčkou pod tvým hradlem. Příště si to chci projít i s prutem a proměřit hloubku. Ta kalná a klidná voda mate. Běla pak vypadá, jako hluboký kanál, ale povětšinou je mělká, alespoň tam kde jsem zkoušel. Pod Kačákem to ale ošáhnutý nemám.
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 12:16 ® Cudla reakce na …
-
cormaxx> je to i patrný na obrázku jak sedí Schrek,mam tam lavičku a okolo stromy,zapadnout do okolí a nedělat rozruch,to je první půlka úspěchu druhá když najedou
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 12:08 ® Cudla
-
Ideální místečko třetí foto dca11 sednout nad ty stromya pokládat to jako pod ně.nebo se nacpat do tý mezery,vypadá to pomalu jako muj flek foceno z druhé strany
reagovat - Pondělí 1. června 2009 ve 12:01 ® Cudla reakce na …
-
cormaxx> používám 4m bič na houpačku,špíš v přechodu klesání dno tj. asi 1,5m od břehu.Ideální je když ti to kreje keř nebo strom tam se cítí bezpečnějš.Než vyřezali břehy a byla tam zelená klenba skoro po celym tak to bylo jedno šly všude .
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 11:30 ® cormaxx reakce na …
-
Cudla> Kde máš víc záběrů, na středu nebo spíš podél břehu?
reagovat - Pondělí 1. června 2009 v 11:19 ® Cudla reakce na …
-
dca11> to si byl ty po druhé straně kolem 17:30h v něděli?Ne tan kapřík je chycenej minulej týden.Jestli si se dobře díval tak to koryto je betonové,psal jsem o tom někde na začátku tohoto fora,ryby pendlujou a opatrným krmením je docela i zabrzdíš,převládá drobnější ryba ,ale byl chycen u Kačáku kapřík kolem 10kg.Je to víceméně o štěstí co se ti podaří „ukecat“
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 21:55 ® dca11 reakce na …
-
Tak jsem si dnes prošel Bělu (bez prutů, jen s foťákem) od soutoku u Kačáku až k soutoku nad zdymadlem u chemičky v Záluží. Měl jsem polarizáky, takže i pár ryb jsem viděl. Hlavně tlouštíky okolo 15cm. Za starými kolejemi nad Nejedlým jsem si ve vodě všimnul obláčků kalu a vlnění ploutve a vyklubali se z toho 2 cejni plavoucí podel břehu a ryjící v nánosech. Chvíli jsem šel pomalu s nimi. Vyklubali se z toho jen dvě lopatky okolo 30cm. Pokud jsou ta „hejna“ takhle početná, pak naše úvahy nad udržením ryb jsou trichu mimo
reagovat.
- Sobota 30. května 2009 ve 23:17 ® dca11 reakce na …
-
To Cudla: to jsi chytil dnes? No panečku dopoledne jsem si říkal, že sice je počasí na naic, ale že to i takv neděli zkusím. Doufám, že taky něc přijde.
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 21:58 ® Cudla
-
Kapřík 54cm ač na vezírku plave si tam dál,musel si počkat aby bylo uvěřeno ,že tam opravdu jsou(asi 5 min.)Pohled také na Bělu,foto mobil.
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 21:40 ® Cudla
-
Jak ti radí cormaxx,hlavně se nemotej u kolejí to nemá ochranka ráda jinak se dá zaparkovat i u D3 zítra mam službu.Jinak se tam dá sjet k závoře musíš nechat průjezd volnej(dáse parkovat vedle cesty).Potom se dá zaject ještě dolejš pod „vojákama“ na soutoku,nebo směrem na Obránce odbočit po starý Jiřetínský a chytat nad přemostěním.Jedna rada nakonec,budeš-li chytat poblíž kolejí všechny hrubý pohyby dělej pokud pojede vlak,to ryby na hluk nereagujou,jinak jim vadí každý prdnutí.Možná budeš i překvapenej co ti Bělinka ukáže
reagovat - Sobota 30. května 2009 ve 2:01 ® cormaxx
-
dca11> Jde tam zajet v pohodě.Po přejetí Kolejí se dáš doprava a musíš to objet.Koukni na www.mapy.cz ,tam by to mělo jít vidět dobře. Já naposled chytal kousek pod nejedlým a cesta byla v poho.
reagovat