Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.716 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. května 2009 v 1:34 ® dca11 reakce na …
-
Díky všem za reakce. Asi se nedá čekat,že natakové malé vodě se dají ryby udržet na místě, a že to budou závody ve vytahování jedné ryby za druhou. Pro mne má ale kouzlo tajemna a hlavně ještě jsem tam, kromě soutoku u Kačáku, nepotkal rybáře. Nevíte někdo jak to teď vypadá s možností se dostat k Běle u Nejedlýho?
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 22:15 ® Cudla
-
Tady je to samý ,dnes se bude vařit voda,ryby ti sežerou rohlík z ruky a pak je třeba tejden neuvidíš,jen samý šmudlinky.Jediná trochu jistota je když vodu zastinují keře nebo stromy.Tam se cítí bezpečně
reagovat - Čtvrtek 28. května 2009 v 1:21 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> To by šló
reagovat) no jinak já tam chodím o něco málo let než ty , ale u nás je Běla trošku jinačí než u vás , ale to neznamená že ryby se nadají nachytat , ale letost to vidím ůplně blbě , je to zlý
- Středa 27. května 2009 ve 22:24 ® Cudla
-
Schrek 23 za bukem spíš za sloupem.Mé oblíbené mítečko foceno z okna mého pracoviště,to taky říká proč to tam trošku znam.
reagovat - Středa 27. května 2009 ve 22:21 ® Cudla
-
Nejsem maník ale na těchto vodách se pohybuju cirka 40 slovy čtyřicet let,a od roku 1993,tam mam pracoviště takže to mam trošku vohráblý
reagovat - Středa 27. května 2009 ve 13:53 ® aless
-
zdravim všechny.Dlouho jsem tu nebyl, tak trochu info přidám i já-minulý týden na Běle jeden kapřík tak 35–40/letos první na Běle/ k tomu ještě několik okounků a pár plotic.Většinou vše na kuku, okouni klasika na žížaly.Tento týden nic, pár potahů na kuku, ale ryba ani jedna.Jinak s tím krmením naprosto souhlasim, při příchodu prohodim hrstí kukuřice a to je vše.A po chycení větší ryby bývá na dlouho klid.
reagovat - Středa 27. května 2009 ve 12:26 ® 1Mara reakce na …
-
cormaxx> Jdeš taky na sraz ?
reagovat - Středa 27. května 2009 ve 12:02 ® cormaxx reakce na …
-
1Mara> Revír 441005/4 je propojen s kanálem z rybníku Cheza.A až za sotokem je stavidlo
reagovat - Středa 27. května 2009 v 8:33 ® 1Mara reakce na …
-
cormoran> Né ty voe
reagovat)
- Středa 27. května 2009 v 8:32 ® cormoran reakce na …
-
1Mara> Tady něco smrdí, cejtíš? Že by samochvála
reagovat - Středa 27. května 2009 v 0:32 ® 1Mara reakce na …
-
dca11> To jsi mně trochu nadzvedl ze židle
reagovatCudla je sice maník na Běle ale co já ?
) jinak ti kapři nenajížděj z chemického rybníka páááč se tam nemají jak dostat je tam jez ale co mohu v klidku říct tak vždy najížděli do tření až z Labka proti proudu a to každej rok , ale že udělali s vodou plno zásahů jako např. uřezání všech stromů kolem vody , vybagrování točáků,nové jezy přes které se na horu nedostanou ,vykamenování břehů atd. je pravda že 50% menších kapříků zůstanou na místě po celí rok , ale těch je jen pár a do těch 50cm zbytek vždy ke konci září splaval dolů po proudu do Labe maximálně někteří zůstali v hlubokých tůních, ale ty z 90% unás už zlikvidovali takže je tam mrtvo .
( já ne bělu chodím od malička a vím kde jsou a znám dobře jejich chování a dáse a nebojímse říct že i nálady , ale od lonska se to hodně zmněnilo co začali v Bílině blbnout s břehama a ve Lbíně udělali dva jezi a koryto že tam žádný neprojede a hodně má na tom i zásluhu hejbání s vodou teče jí stále mín a mín
. No zkráceně jde to od pěti k jedný a to není ještě konec
(. Jinak já na Běle nikdy nekrmím jen je to vyplaší a prozradí kde je může člověk zradit a je pravda že když prokrmím třeba malou hrstičku kuku tak stejně chytneš jen jednu rybu a na další musíš čekat než opět najedou
- Úterý 26. května 2009 ve 23:40 ® cormaxx reakce na …
-
dca11> Já tam teď byl 2× a s tim krmenim musím souhlasit.Poprvé jsem chytil asi 3 tlouště a nějaký ploťky.Záběry postupně. Na druhý pokus jsem byl na jiném místě.Hned začali brát krásný plotice.Ze začátku jsem jich chytil 5.Další už po delší pauze.To jsem jim tam pak už udělal i cestu od břehu ke břehu,abych je tam zastavil.Zbytečně
reagovat - Úterý 26. května 2009 ve 22:14 ® dca11 reakce na …
-
Tak jsem si byl zase jednou zachytat na oblíbeném místě u Komořan a docela jsem byl spokojen. Skóre 2 cejni cca 40cm, 2 ploťky a klíště. Zatím jsem letos ještě nevytáhl žádného kapříka což je oproti předchozím rokům trochu změna. To Cudla: jak čtu tvé příspěvky, tak jsi zkušený borec na Běle. Myslíš, že cejni a kapříci jsou v Běle na chemičkou celoročně nebo tam pouze na jaře vytahují z chemického rybníka a na zimu se vrací? Nevím jak ty, ale mám dost problém ryby udržet. I přes krmení spíše berou ve vlnách jak jednotlivá hejna projíždějí. Pokud chytím cejna, druhý už nepřijde a musím čekat na další hejno. Jakou máš zkušenost?
reagovat - Pátek 15. května 2009 v 18:08 ® 1Mara reakce na …
-
Kubajs> Kubajs když najedou kapři z Labka tak to je nádhera
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 ve 23:13 ® Cudla
-
Téměř vše běžné,i sumýšek se ukázal.Nejvíc plotky cejni a tloušti
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 15:51 ® Kubajs
-
Cudla:jj co tam je za ryby:D:D:D:D
reagovat - Pondělí 11. května 2009 ve 22:21 ® Cudla
-
Komořany kousek pod Kačákem,jak je ta žlutá budova D-3.Moje pracoviště
reagovat - Pondělí 11. května 2009 v 17:49 ® Kubajs
-
Cudla:kde to chytáš já na běle neměl nikdy ani potah
reagovat - Pondělí 11. května 2009 ve 12:36 ® cormoran reakce na …
-
1Mara> Klídek náčelníku:)
reagovat - Pondělí 11. května 2009 ve 12:10 ® 1Mara
-
Oprava , ani se neregistruj a neotravuj tady s pí..ovinama !
reagovat - Pátek 8. května 2009 v 0:43 ® 1Mara
-
R-Stím jdi do řiti . A zaregystrujse .
reagovat - Pondělí 4. května 2009 ve 21:27 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> Jestli to bude u nás stejný jako loni tak swem dám pár foteček to budou valit bulvy
reagovat)
- Neděle 3. května 2009 ve 23:34 ® Cudla
-
Tady začli cejni blbnout dost brzy sice mín na počet ,ale větší.Dva mi to ucvakli,všechno mlíčnáci,i plotky.
reagovat - Neděle 3. května 2009 ve 23:21 ® 1Mara reakce na …
-
Cudla> U nás to ještě není to ono ještě mi nenajeli
reagovat - Neděle 3. května 2009 ve 22:46 ® Cudla
-
Dnes chvilku u vody za hradlem,bič 4metrovka(stará sona)rohlík od svačiny 0,14 vlaseca 10 háček plno plotic20–25cm,tloušti a perlín to samé 4× cejn40–55cm,třešnička nakonec kapřík něco přez míru,vše čeká na novou sváču,až jim ji tam znovu nahážu.
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 19:11 ® 1Mara
-
Kurňa stále hodně vody a to ještě kevšemu sněhová , kdý si konečně sednu na své vytoužené flíčky a budu se kochat kapříky co plavou okolo mě
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 19:00 ® Homer reakce na …
-
Jó zvedá se to, ještě asi tak 60 m a bude to v poho.
reagovat - Neděle 22. března 2009 ve 22:49 ® Cudla
-
koukal jsem na Ležáky docela se to tam zvedá chtělo už by to tam hodit okouna a bílou rybu aby se už začaly množit a za dva roky štiku a candoše.To by se i dost zrychlilo zarybnění
reagovat - Pátek 27. února 2009 v 15:43 ® Dr.Stanley reakce na …
-
Ahoj všem,už jsem taky nedočkavej až budu moci jít k vodě.Poraďte dá se už někde chytat?Jsem z Hory Sv.Kateřiny,tady je stále sněhu tři pr…!Na té Běle to stojí za něco?Nikdy jsem tam nebyl.Díky
reagovat - Pátek 27. února 2009 ve 14:22 ® Kubajs
-
Cudla:počkej jak se budeš rád jezdit jaký tu budou ryby
reagovat