Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.846 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. prosince 2008 v 15:30 ® Homer reakce na …
-
U kostela v Mostě jsem to párkrát zkoušel. V létě je tam dost trávy, teď už to jde. Není to úplně nejlepší místo na Běle v okolí Mostu. Zkus jít trochu výš nebo dolu, pod Bílinu. U kostela je asi nejhorší úsek toku. Bohužel rybářský tlak na této vodě v posledních letech stále stoupá. Chytám tu už hodně dlouho, ještě před 12 –15 lety jsem byl vždycky u vody sám. Mezi běžné úlovky patřili tloušti mezi 40–50 cm, letos mám dva. Stejná situace je s velkými ploticemi, taky zmizely. Větší cejn je taky už vzácností. Okouni téměř zmizeli. Kapři jdou stále stejní, okolo 50. Na druhou stranu musím přiznat, že se podstatně zvýšila druhová pestrost ryb. Dnes se dá chytit prakticky všechnom jako na ostatních vodách tohoto typu. Potešilo mne, že se stále častěji objevují docela slušní jeseni. Stále přibývá bolenů a objevují se sumci.
reagovat - Pátek 14. listopadu 2008 v 15:20 ® Roroo
-
Nechystate se nekdo na Belu?
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:04 ® Vlaštovka reakce na …
-
kubajs-jsem nadmíru spokojenej, je to pro moje účely ideaální měkčí prut… feeder nesmíš vybírat podle toho co ti kdo poradí ale jak ti sedí. Je zbytečný kupovat pořát nový pruty, protože sis vybral špatně… Já bych si nejdřív vybral pár kousků který mi sedí a potom bych se ptal jaký jsou. Jaký sis vybral zatim ty??
reagovat
A přesunem do do feederu nebo na icq. - Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:30 ® Kubajs
-
Vlaštovka:a jsi spookojenej nedržel jsi náhodou Hyperloop
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:29 ® Vlaštovka reakce na …
-
Vykopávku, původní beast master… 65g ale ten už neseženeš…
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:48 ® Kubajs
-
Vlaštovka:stejně to asi půjdu zkusit ještě se tě chci zeptat co máš za ten proutek a kolik tě stál docela něco jako LM hledám
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:33 ® Vlaštovka reakce na …
-
kubajs- měl, za čevíky tahali… ale s ohnutou nejtvdší špicí ve své výbavě na mim light/mediu se to sekalo špatně…nestíhal jsem a nebylo ten záběr moc vidět, ani laborování s návazci nepomohlo… tak sem se na to vyflák a už sem tam nebyl… ouklej si můžu chytit kdekoliv jinde
reagovat. Když Bílinu tak v komořenech sem na ní koukal a tam se dost chodí a dá se nachytat.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:03 ® Kubajs
-
Vlaštovka:neměl jsi ani potahy?
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 17:02 ® Piranha reakce na …
-
tůně
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 16:17 @ ???
-
Musíš na hloubku ( túňe ).
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 16:03 ® Vlaštovka reakce na …
-
Teďka ne ale na jaře sem tam obšas zašel… výsledek 0 ryb, velkej proud ale nějaký rybky tam jsou…musíš zkoušet
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 0:50 ® Kubajs
-
Ted na podzim a zimě protožej e tu celkem prudkej proud a asi to nezamrzne tak bych se chtěl vypravit ke kostelu v Mostě na Bělu zkoušel jste to ted někdo v Mostě na Běle
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 17:56 ® aless
-
piranha:Být tebou, tak to hned udělám, nebo pošlu alespoň nějakou hlášku.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 17:27 ® Olihen reakce na …
-
Cormoráne boužel máš pravdu ale jsou tam rybáři kteří berou všechno byl sem světkem a ne jednou že karasové mizej ve velkym.Boužel -(
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 16:33 ® Piranha
-
opet mrtve ryby je to asi 3 dny co jich tam plvala odhadem ctyricitka.Uz asi vime odkud to jde.Velvety.Mam v planu tam jet vzit vzorek a nechat udelalt test a obratit se na ž. prostredi.Je to skoda aby se to zlikvidovalo.je to krasna reka plna ryb
reagovat - Sobota 7. června 2008 v 0:16 ® cormoran reakce na …
-
Vlaštovka: Masařům je jedno, jestli rybu vezmou pro sebe, nebo pro slepice, hlavně že jí nepustí. V loni jsem chodil na Bělu a nepotkal jsem tam rybáře. Dneska tam jsou vyšlapaný fleky, nový cestičky apod… Roky před tím sis musel vyšlapat cestičku k vodě sám, abys mohl vůbec chytat..... Zvýšenej rybářskej tlak narybách zatím není moc znát…zatím…
reagovat - Pátek 6. června 2008 ve 23:28 ® aless
-
většinu lidí moc nebere sedět u vody a chytat rybky do 20cm a doufat, že se splete něco většího.Já už sem se tam něco naseděl a z devedesáti procent chytám jen malý ryby.
reagovat - Pátek 6. června 2008 ve 23:24 ® aless
-
jo ryby jsou tam pěkný, ale je to o náhodě.Ten jeden cejn co se mi vypnul byl tak okolo 50cm.No snad příště.A já myslim, že tam takovej rybářskej tlak nebude.Doufám!!!
reagovat - Středa 4. června 2008 v 19:11 ® Vlaštovka reakce na …
-
cormoran- to je taky jedna verze, ale já si myslim že Bílina u lidí zůstane tou stokou na který nic neni…
reagovat - Středa 4. června 2008 v 15:58 ® cormoran reakce na …
-
A nebo tam bude taky díky veřejnému publikování h…
reagovatNo snad to tak nebude
- Středa 4. června 2008 v 15:56 ® Vlaštovka reakce na …
-
aless- krásný ryby, ta bílina se nezdá…ještě pár let a bude to super
reagovat - Středa 4. června 2008 v 15:12 ® aless
-
včera pokus o hady na Běle, místo hadů však přišlo pár kapříků, karas, pár okounků a plotic, 2cejni se mi těsně před podebráním vypnuli a jeden sumeček.Vše plave dál.Takhle pěkně jsem si už dlouho nezachytal
reagovat - Středa 4. června 2008 v 15:08 ® aless
- reagovat
- Středa 4. června 2008 v 15:07 ® aless
- reagovat
- Středa 4. června 2008 v 15:06 ® aless
- reagovat
- Neděle 1. června 2008 ve 21:01 ® puch
-
z mejch zkušeností můžu doporučit úsek mezi Ohníčem a Dolánkama.sice sem tam este nic nechyt (byl sem tam jenom jednou),ale videl sem hafo cejnů a tlouštů,tak 30–50 cm.nejlepší místa sou pod mostem k dolankam.šířka tak 3–4m ,vymletý břehy ,převyslý větve,poměrně mírnej proud…špatný je že tam občas jezděj vodáci a je tam poměrně dost řas.
reagovat - Neděle 25. května 2008 v 10:55 ® monaster reakce na …
-
Piranha: zas takový kvantum jich nebylo ale něco se dělo ano. po zkušenosti kterouu mám s SÚ ČRS když jsme jednou úhyn ryb hlasil se mi do toho volat jim moc nechce protože se pak nic nestane. jinak jestli sis všimnul byla to převážně bílá ryba. a ten úhyn jsme pozorovali na 3 úsecích řeky . muselo bejt někde nad tím posledním
reagovat - Sobota 24. května 2008 v 11:16 ® Piranha
-
Zdar hosi minulej tejden jsem byl s monasterskym na biline.Chytali jsme defakto v nejvyssim useku kam se na ryby chodi, pak je divocina a spatnej pristup.Behem lovu jsme si vsimly nekolik uhynulich ryb ktere postupne proplouvaly kolem nas od nekud vejs. Nevite co se stalo? Lihovar vypust do biliny nema to vim ale bejval vejs LIBAR a ten poustel sracky.Nebo neco vejs nevim.Ryby braly pekne tudic v blizkem okoli nic nebylo.Den pred tim nez jsme sly na ryby byla bourka, tak trebajestli blesk nepraskl do vody ale plno ryb bylo u na brezich a dokonce jedna mala parma cca 20.Kdyby jste nekdo vedely dejte vedet.Dik
reagovat - Sobota 24. května 2008 v 10:53 ® aless
-
b.gun:zajímavej článek!!!Vypadá to, že Bělu snad čekaj lepší časy.
reagovat - Sobota 24. května 2008 v 1:05 ® b.gun
-
aless: Co se týká počtu druhů, tak si můžeš stanovit pěknou metu – podle článku z MF Plus by to v současné době mělo být 16 druhů … www.mfplus.cz
reagovat