Vyhledávání
revír Běla 441005-0
24.12.2007 | aless | 138.829 zobrazení | 1.033 odpovědí
Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. května 2008 ve 22:29 ® aless
-
damys:pokud si někde z okolí Mostu, tak můžu doporučit okolí Komořan.Ryby tam jsou a celkem dost druhů/kapr, cejn, tloušť, okoun, plotice, ježdík, karas, štika/-osobní zkušnost a od ostatních vím, že se vyskytují i úhoři, candáti, líni a slyšel jsem i o pstruhách a menších sumcích.
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 ve 23:11 ® foks01
-
Damys-dole v Ustí mazec ale musí bejt víc vody..jinak když pročteš forum tak tu neco o Běle najdeš
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 ve 23:09 ® Damys
-
foks01:Dík a stojí to za zkoušku alespoň na nějakém úseku Bíliny?Ta řeka má něco do sebe. Pište kucí severácký.
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 22:13 ® foks01
-
Damys-já byl nedávno na tom soutoku v Kozlíkách…ani tuk..s polarizačkama sem viděl jen jednu rybu
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 21:34 ® Damys
-
Tuším je to Bilina 2.
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 21:33 ® Damys
-
Máte někdo zkušenost s úsekem mezi Lyscem a Velvětama? Jezdím tudy na montáž do Ustí, abych objel kolony.Je to nádherný údolí docela proudný. Tak jsem pomyslel na mouchu.Teda jastli to má vůbec smysl.
reagovat - Pondělí 19. května 2008 ve 22:40 ® aless
-
foťák jsem bohužel včera zapoměl doma
reagovat - Pondělí 19. května 2008 ve 22:38 ® aless
-
Finnnp,Lucioperce69,Foks01,:Tak včera jsem byl na zkoušku v Braňanech na té pískovně a pěkně jsem si zachytal.Ven se podívalo několik línků,perlínů, pár okounů a jeden karas.Vše samozřejmě plave dál.jinak díky za pozvání na zítřejší lov, ale bohužel mi do toho něco vlezlo,ale ať se vám daří a pořádně si zachytáte!!!!!!!!!Dejte vědět jak jste dopadly.Já byl úspěšnej s žížalama a kukuřicí.
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 11:41 ® monaster reakce na …
-
no dal jsem zápis do „z lovu“ tak už nebudu sem. pěkná chytačka včera s Piranhou na Bílině. Truman 28 cm potěšil…
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 11:18 ® lucioperce69 reakce na …
-
aless: My razíme s foksem v úterý tak si udělej čas víc lidí= víc ryb aspon bude co fotit
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 11:07 ® aless
-
díky až bude trochu času tak to prubnu a dám vědět!!!!
reagovat - Středa 14. května 2008 ve 21:47 ® foks01
-
aless-jo okouny a štiky mužu potvrdit a lína sem taky viděl…
reagovat - Středa 14. května 2008 v 8:32 ® FInnnp reakce na …
-
Já občas chodím na tu zadní pískovnu.Je tam hodně štik,okounu a línů.Líni jsou malý,ale štiky a zejména okouni tam jsou trofejní.já tam mám okouny kolem 50 cm.Jinak se tam netěžil písek,ale bentonit.je to tam dost hluboký okolo 8m.
reagovat - Středa 14. května 2008 v 0:12 ® aless
-
ještě bych měl jednu otázečku, neznáte to někdo v Brananech na těch pískovnách?Dá se tam zachytat?Popřípadě co je tam za ryby?Byl jsem se tam mrknout a na té zadní pískovně bylo mraky perlínů.Al nic jinýho jsem nezahlíd.Na té přední pár perlínků a plotěk, ale tam bylo plno lidí na koupání.Díky za odpovědi.
reagovat - Středa 14. května 2008 v 0:06 ® aless
-
v neděli k večeru na chvíli na Běle, ale byla to slabota jen samé plotice¨-velikost na fotce.Snad to příště bude lepší.
reagovat - Středa 14. května 2008 v 0:03 ® aless
- reagovat
- Pátek 9. května 2008 v 0:10 ® aless
-
dnes 2 hodky na Běle povedl se tloušť 46cm a několik plotěk a okounů.Vše na žížalu.Potom chvilku na jednom stojáku a přišlo pár kapříků do 40cm-vše z hladiny na housku.
reagovat - Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:10 ® dca11 reakce na …
-
Dnes na celé odpoledne u Běly. Chytáno na feeder a plavačku. Ryby docela šly. 3 cejni (nej 42cm), ploťky, tlouštík a okounek. Bylo krásně a opravdu jsem si to užil.
reagovat - Úterý 6. května 2008 v 7:58 ® Cudla
-
Candátek,plotky ,cejni,okounci,ševci a jeden tlouštík včera před šichtou na hnojky a bič.Maximální velikost +30cm
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 23:58 ® aless
-
dnes jsem se vrátil ze zahraničí-byl jste někdo na Běle???Jde něco???Já byl skoro 10dní pryč.
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 23:57 ® aless
-
piranha:teda takové kapra, které popisujš na ,,Z lovu,, bych si chtěl na běle taky povodit, zatím jen tiše závidím!!!!!!!!!!!!Mám podobnou zkušenost z jižních čech z Blanice-řeka je podobná jako Běla a když jsem měl na prutě kapra přes padesát, tak jsem s ním běhal po proudu i několik desítek metrů.
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 23:53 ® aless
-
cudla:koukal jsem na ,,z lovu,,ty okouni jsou fakt nádherný!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 27. dubna 2008 v 15:09 ® dca11 reakce na …
-
Tak dnes 2,5hodiny na Běle a jen jeden cejn, za to můj rekord na Běle, 45cm. Takže v celku spokojenost. Záběry byly, ale podle způsobu braní to byly plotice. Montáž jsem měl na cejny, tak jsem byl líný to předělávat, abych nějakou chytil.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 18:11 ® aless
-
včera na Běle asi hodku a krom jednoho okounka čistá nula!!!Tak jsem to jel zkusit na jezero a jen pár malinkatých záběrů, ale žádná sláva!!!Rybka ani jedna.Asi se jim v tom dešti moc nechtělo, mě taky ne, ale vydržel jsem tam až do tmy.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 10:58 ® Cudla
-
Komořany a výš žije rak bahenní(říční) populace Dřínovského jezera chycen o několik jedinců kolm 15–20cm,velikost bez klepet a škeble jako dlan.To am. rak nedorůstá a slávka taky ne
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 9:02 ® Tomash
-
Finnp : V čistých a průtočných
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 7:53 ® FInnnp
-
To máš pravdu.Škeble na běle jsou jedná se především o Slávku což je také nedomorodá škeble,ale v běle a především na jezeře se vyskytuje i ohrožený Velevrub a ten už žije pouze v čistých vodách.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 0:01 ® Shrek23 reakce na …
-
a kde se tam vzali škeble?????
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 ve 22:33 ® FInnnp
-
Ano na Běle raci jsou v celém povodí.Dá jse říci,že jsou přemnožení.Má to,ale jeden háček.Jedná se o Raka Amerického a ten žije i v silně znečištěných vodách.
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 v 1:36 ® Shrek23
-
Nechci se nějak vměšovat ale jak tu tvrdíš že bělá je plná humusu a jiného svinstva.Tak mi prosim tě vysvětli kde se tam vzali raci??? Vytách jsem tam pět raků (vráceny) a v každém okounu jsem našel celého nebo natráveného klepeťáka......
reagovat