Chytej.cz

revír Běla 441005-0 necteno

24.12.2007 | aless | 138.829 zobrazení | 1.033 odpovědí

Revír 441005–0-Běla/po celém toku/ Rád bych založil nové téma o tomto revíru, protože si myslím, že ho navštěvuje dost rybářů.Rád bych, aby se zde objevily nové poznatky o tomto revíru.Druhy ulovených ryb, použité nástrahy, úspěšné nebo neúspěšné rybolovné metody,apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 23. května 2008 ve 22:29 ® aless

damys:pokud si někde z okolí Mostu, tak můžu doporučit okolí Komořan.Ryby tam jsou a celkem dost druhů/kapr, cejn, tloušť, okoun, plotice, ježdík, karas, štika/-osobní zkušnost a od ostatních vím, že se vyskytují i úhoři, candáti, líni a slyšel jsem i o pstruhách a menších sumcích.

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 23:11 ® foks01
foks01

Damys-dole v Ustí mazec ale musí bejt víc vody..jinak když pročteš forum tak tu neco o Běle najdeš

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 23:09 ® Damys
Damys

foks01:Dík a stojí to za zkoušku alespoň na nějakém úseku Bíliny?Ta řeka má něco do sebe. Pište kucí severácký.

reagovat
Úterý 20. května 2008 ve 22:13 ® foks01
foks01

Damys-já byl nedávno na tom soutoku v Kozlíkách…ani tuk..s polari­začkama sem viděl jen jednu rybu

reagovat
Úterý 20. května 2008 ve 21:34 ® Damys
Damys

Tuším je to Bilina 2.

reagovat
Úterý 20. května 2008 ve 21:33 ® Damys
Damys

Máte někdo zkušenost s úsekem mezi Lyscem a Velvětama? Jezdím tudy na montáž do Ustí, abych objel kolony.Je to nádherný údolí docela proudný. Tak jsem pomyslel na mouchu.Teda jastli to má vůbec smysl.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:40 ® aless

foťák jsem bohužel včera zapoměl doma

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:38 ® aless

Finnnp,Lucioper­ce69,Foks01,:Tak včera jsem byl na zkoušku v Braňanech na té pískovně a pěkně jsem si zachytal.Ven se podívalo několik línků,perlínů, pár okounů a jeden karas.Vše samozřejmě plave dál.jinak díky za pozvání na zítřejší lov, ale bohužel mi do toho něco vlezlo,ale ať se vám daří a pořádně si zachytáte!!!!!!!!!D­ejte vědět jak jste dopadly.Já byl úspěšnej s žížalama a kukuřicí.

reagovat
Neděle 18. května 2008 v 11:41 ® monaster reakce na …
monaster

no dal jsem zápis do „z lovu“ tak už nebudu sem. pěkná chytačka včera s Piranhou na Bílině. Truman 28 cm potěšil…

reagovat
Neděle 18. května 2008 v 11:18 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

aless: My razíme s foksem v úterý tak si udělej čas víc lidí= víc ryb aspon bude co fotit :-)

reagovat
Neděle 18. května 2008 v 11:07 ® aless

díky až bude trochu času tak to prubnu a dám vědět!!!!

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:47 ® foks01
foks01

aless-jo okouny a štiky mužu potvrdit a lína sem taky viděl…

reagovat
Středa 14. května 2008 v 8:32 ® FInnnp reakce na …

Já občas chodím na tu zadní pískovnu.Je tam hodně štik,okounu a línů.Líni jsou malý,ale štiky a zejména okouni tam jsou trofejní.já tam mám okouny kolem 50 cm.Jinak se tam netěžil písek,ale bentonit.je to tam dost hluboký okolo 8m.

reagovat
Středa 14. května 2008 v 0:12 ® aless

ještě bych měl jednu otázečku, neznáte to někdo v Brananech na těch pískovnách?Dá se tam zachytat?Popřípadě co je tam za ryby?Byl jsem se tam mrknout a na té zadní pískovně bylo mraky perlínů.Al nic jinýho jsem nezahlíd.Na té přední pár perlínků a plotěk, ale tam bylo plno lidí na koupání.Díky za odpovědi.

reagovat
Středa 14. května 2008 v 0:06 ® aless

v neděli k večeru na chvíli na Běle, ale byla to slabota jen samé plotice¨-velikost na fotce.Snad to příště bude lepší.

reagovat
Středa 14. května 2008 v 0:03 ® aless
reagovat
foto/forum/2008/th-img3842.jpg
Pátek 9. května 2008 v 0:10 ® aless

dnes 2 hodky na Běle povedl se tloušť 46cm a několik plotěk a okounů.Vše na žížalu.Potom chvilku na jednom stojáku a přišlo pár kapříků do 40cm-vše z hladiny na housku.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3811.jpg
Čtvrtek 8. května 2008 ve 21:10 ® dca11 reakce na …

Dnes na celé odpoledne u Běly. Chytáno na feeder a plavačku. Ryby docela šly. 3 cejni (nej 42cm), ploťky, tlouštík a okounek. Bylo krásně a opravdu jsem si to užil.

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 7:58 ® Cudla
Cudla

Candátek,plotky ,cejni,okounci,šev­ci a jeden tlouštík včera před šichtou na hnojky a bič.Maximální velikost +30cm

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 23:58 ® aless

dnes jsem se vrátil ze zahraničí-byl jste někdo na Běle???Jde něco???Já byl skoro 10dní pryč.

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 23:57 ® aless

piranha:teda takové kapra, které popisujš na ,,Z lovu,, bych si chtěl na běle taky povodit, zatím jen tiše závidím!!!!!!!!!­!!!Mám podobnou zkušenost z jižních čech z Blanice-řeka je podobná jako Běla a když jsem měl na prutě kapra přes padesát, tak jsem s ním běhal po proudu i několik desítek metrů.

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 23:53 ® aless

cudla:koukal jsem na ,,z lovu,,ty okouni jsou fakt nádherný!!!!!!!!!!­!!!

reagovat
Neděle 27. dubna 2008 v 15:09 ® dca11 reakce na …

Tak dnes 2,5hodiny na Běle a jen jeden cejn, za to můj rekord na Běle, 45cm. Takže v celku spokojenost. Záběry byly, ale podle způsobu braní to byly plotice. Montáž jsem měl na cejny, tak jsem byl líný to předělávat, abych nějakou chytil.

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 18:11 ® aless

včera na Běle asi hodku a krom jednoho okounka čistá nula!!!Tak jsem to jel zkusit na jezero a jen pár malinkatých záběrů, ale žádná sláva!!!Rybka ani jedna.Asi se jim v tom dešti moc nechtělo, mě taky ne, ale vydržel jsem tam až do tmy.

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 10:58 ® Cudla
Cudla

Komořany a výš žije rak bahenní(říční) populace Dřínovského jezera chycen o několik jedinců kolm 15–20cm,velikost bez klepet a škeble jako dlan.To am. rak nedorůstá a slávka taky ne

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 9:02 ® Tomash
Tomash

Finnp : V čistých a průtočných :-)

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 7:53 ® FInnnp

To máš pravdu.Škeble na běle jsou jedná se především o Slávku což je také nedomorodá škeble,ale v běle a především na jezeře se vyskytuje i ohrožený Velevrub a ten už žije pouze v čistých vodách.

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 0:01 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

a kde se tam vzali škeble?????

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 22:33 ® FInnnp

Ano na Běle raci jsou v celém povodí.Dá jse říci,že jsou přemnožení.Má to,ale jeden háček.Jedná se o Raka Amerického a ten žije i v silně znečištěných vodách.

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 v 1:36 ® Shrek23
Shrek23

Nechci se nějak vměšovat ale jak tu tvrdíš že bělá je plná humusu a jiného svinstva.Tak mi prosim tě vysvětli kde se tam vzali raci??? Vytách jsem tam pět raků (vráceny) a v každém okounu jsem našel celého nebo natráveného klepeťáka......

reagovat