Vyhledávání
Rotačky Vaškovky
10.11.2004 | Padis | 12.995 zobrazení | 36 odpovědí
Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 22:04 ® BigMike
-
Před asi 5 lety jsem vzal různé velikosti Vaškovek, asi 30 ks a choděj super. Něco jsem si dobarvil a taky chodí, akorát už na rotačky moc nechytám
reagovatZa ty roky ve sklepě na drátu chytili takovou různorodou patinu, dost zajímavé. Ale doporučuji! Když byli v řece ještě okouni, jedině s nima jsem je lupal zpod nohou.
- Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 18:22 ® jaryn
-
toulovec jsou vaškovky stále stejná kvalita?Jestli jo dej mi kontakt já mám staré číslo 0657 450 348. Kdysi dělal pstruhové rotačky také Vít Vojáček, nevím jestli ješte pokračuje.
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 16:00 ® Padis
-
Toulovec diky dáš mě kontakt
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 15:58 ® Padis
-
Já mám o nich jen ty nejlepší zprávy mohu ten kontaurčitě si obědnám nejen já ale i moji kamarádi dík
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 7:36 ® toulovec
-
Vaškovky jsou pojem, ale v součastnosti poměrně hůře dostupné. Kvalita mluví za vše, takže hoši Vaškovi asi mají práce nad hlavu. Drobných výrobců super rotaček je spousta, mohu Ti dát kontakt na super kluka co to dělá. Cena něco málo přez 20–25, záleží kolik vezmeš. Myslím že reference Ti dá dědek, kterej je vyzkoušel. Nestalo se mi, že by se netočily ( i velice pomalý chod).
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 ve 22:19 ® jaryn
-
Nedtrásej mě. Vaškovky to je bomba. Perfektně chodí. Byl jsem asi 4 možná 5 let zpatky u starého pána V Karolínce. Ukázal mi výrobu. Podstatou výroby byla preciznost u každého listu. Problém je, že to už asi starý pán nedělá. Mám poslední a jsem z toho nervósní.
reagovat