Chytej.cz

Rotačky Vaškovky necteno

10.11.2004 | Padis | 12.994 zobrazení | 36 odpovědí

Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 4. května 2011 ve 14:02 ® kerob reakce na …
kerob

siral> jsou to ty z prvniho odkazu – ty druhe „Vojacek“, vyrabi nekdo jiny.

reagovat
Středa 4. května 2011 ve 12:59 ® siral reakce na …

sú to oni – tie povestné vaškovky? http://www.rami.wbl.sk/…askovky.html

príp. tieto? http://www.rami.wbl.sk/…Vojacek.html

reagovat
Středa 4. května 2011 ve 12:57 ® siral
reagovat
Úterý 3. května 2011 v 18:08 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Já je kupuju pravidelně,zatím jich mají v krámě kam chodím dost…

reagovat
Úterý 3. května 2011 v 11:28 ® kerob
kerob

od dob, kdy je prestal delat pan Vasek starsi se taky trosku zmenily… sice jsou porad slusne, ale byvaly lepsi. Porad mam jeste nekolik tech puvodnich, radove 13 let starych a mam i ty nove a ty starsi jsou proste lepsi.

reagovat
Úterý 3. května 2011 v 10:40 ® Bigpista
Bigpista

Dají se ještě někde sehnat? Od klukovských let jsem je nikde neviděl…

reagovat
Úterý 3. května 2011 v 10:19 ® Renda Finger reakce na …

Ono se ne nadarmo říká lipanovi „profesor“. Na umělou mušku je vybíravý a na kov se mi je podařilo chytit pouze na třpytky p. Vaška. Veškeré pokusy na jinou nástrahu selhaly…snad to bylo rukama. Nicméně je dobré mít při lovu polarizátory a nástrahu vést šikmo po proudu kolem lipanovy tlamky. Je podle mně trochu zvědavý a chce ochutnat,co mu voda přinesla. Ať ti ryby jdou.

reagovat
Pondělí 2. května 2011 v 16:05 ® jepice-zruseno reakce na …

Renda Finger> No pro mě jsou úlovky lipana vyjímkou, protože na vodách kde lipan je, chytám jen vyjímečně. Když vím, kde lipan je, není zase podle mě takový problém ho chytit na jakoukoliv zlatou piditřpytku, která chodí, jak má.

reagovat
Neděle 1. května 2011 ve 20:53 ® Renda Finger

Na třpytky pana Bedřicha Vaška z Karolinky chytám již čtvrtstoletí. Nepoznal jsem za dobu svého rybaření lepší kovovou nástrahu na dravce. DOKONCE ÚLOVKY LIPANŮ NEJSOU VYJÍMKOU …a to je co říci.

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 10:52 ® inspo reakce na …

FABi> no jo…v Praze je blaze :-)

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 v 17:36 ® FABi
FABi

Na vaškovky už chytám asi 10 let a jsem maximálně spokojen, mohu jen doporučit. Tenkrát jsem si jich objednal 100 Ks a pár jich ještě mám, budu muset zase objednat. Nejvíc chytám stříbrné a nejlepší je když ta barva je jakoby zašlá + různé upravy fixem, meze se nekladou. V Praze se dají koupit v rybařině u metra Dejvická.

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 ve 13:24 ® inspo

nevíte náhodou, zda se dají sehnat někde v Ostravě či Opavě a přilehlém okolí???

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 9:52 ® saky

je to ostuda, ale vaškovky se mi zatim do ruky nedostali. Třpytek mám spoustu, ale 99% od Hammera, na který nedám dopustit. nemáte někdo třpytky od obou firem-pro porovnání. To by mě vážně zájímalo, dík moc…

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 8:52 ® Lipo

Taky mam s Vaskovkami skusenosti a mohu jen doporucit. Troufam si i rici ze na ne mam mnohem vice zaberu nez na mepssky. Maji vinikajici chod,barvy i tvary.

reagovat
Pondělí 10. října 2005 ve 21:56 ® joysi

díki

reagovat
Pondělí 10. října 2005 v 15:22 ® Syncros

Vít Vojáček www. sweb. cz

Vašek Bedřich Vsetínská 117, 756 05 Karolinka telefon: 571 450 348

reagovat
Pondělí 10. října 2005 v 15:07 ® Prizrak

Jednou jsem si všiml, že kontakt na Vojáčka a na ty Vaškovky byl i v časákách Rybářství. Nevím ale, jestli to tam ještě ale dávaj ty inzeráty.

reagovat
Pondělí 10. října 2005 v 15:02 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

joysi: Jo, domluvíme se osobkou. ju?

reagovat
Pondělí 10. října 2005 ve 14:08 ® ORIMP
ORIMP

Vaškovky su jedny z najlepších na svete!Chytám na ne poctivo celý rok a po tom,čo dokažu som napr. meppsky rozdal detom. joysi:na 000 chytíš od 7cm jalčeka,až po velmi opatrné dravce. Na Slovensku vaškovky predavaju napr. v ryb. potrebach v Kys. N. Meste.

reagovat
Pondělí 10. října 2005 ve 12:32 ® joysi

Viem si tie Vaskovky nejak dat poslat aj na slovensko? /zaplatil by som vopred/. Ake su ceny?

Chlapy a na 000 rotacky ake ryby idu? Ako daleko sa da s tym nahodit?

reagovat
Neděle 9. října 2005 v 15:03 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash: jestli chceš, můžu ti nechat nějaké poslat, ale teď maj na obchodě jen větší velikosti, ale žerou to i malí tlouštíci......

reagovat
Neděle 9. října 2005 ve 13:17 ® Tomash
Tomash

Vaškovky nemám a sháním, tak si snad díky Toulovci a jeho kontaktu nějaké pořídím. Nejlepší zkušenosti mám s rotačkami Meps a Hammer – ty dávaj!

reagovat
Neděle 9. října 2005 v 11:01 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jo, mám je a pravidelně na ně chytám a trhám:-)) ) Nejvíce se mě osvědčila velikost 2 nebo 3– na okouny a tlouště. Sice po tom útočí i ti malí, ale nevezmou to. takže berou jen ti větší.

reagovat
Neděle 9. října 2005 v 10:55 ® skwor
skwor

Jsou skvělý, používám vel,00 na řece na tloušťe a na stojáku na okiše.

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 20:43 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ne,neznám je. Já jsem ted vyzkoušel rstčka a to bych do nich neřekl,že budou chodit jak aglie. Tato rotacka vytváří tak silné záchvěvy,že když jsem vláčel,tak jsem si myslel,že tam pokaždé neco je. Každopádně je vyzkoušejte!!

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 v 19:19 ® vydra2

Vaškovky jsou prima, chytám s nimi již několik let celkem úspěšně, řekl bych, že z rotaček jsou nej, platí na dravce i když nic jiného zu plechů nejde, je potřeba vodit co nejpomaleji

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 v 16:13 ® Padis
Padis

Toulovec já Pardubice a jezdím na chalupu k Vzsokému Mýtu

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 ve 14:55 ® Miki

Vaškovky se pořád ještě dají sehnat a za sebe můžu říct, že je to bomba, chodí nádherně. Mám zkušenosti s 000 a 00 na závodech na 0 – 2 chytám běžně. Vašek dělá dva druhy se standartním křidélkem a potom tzv. Bečvy s podlouhlým křidélkem. Pokud je chce někdo vidět z Plzně a okolí a to i v akci není problém

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 v 7:46 ® toulovec
toulovec

Padis: kontakt Ti dám, je to pan Jiří Košek, Polička, Hegerova ul -číslo nevím, telefon 723 028 231. v sou­častnosti dělá jen velokst 1 a 2, ale od vánoc bude snad bouchat i 0 a 00, nedělá to moc na kšeft, spíš jen aby se přez zimu nenudil a pro kamarády. Měl jsem jich pár na srazu aby si je kluci vyzkoušeli Mám doma v krabičce asi 4 Mepsky který se mi netočej, ale ještě jsem se nesetkal s jeho rotajdou, která by fakt nemotala jako blázen. Dokonce jsem zkoušel ji zatížit přímo tělíčko, že jsem peánem rozdrtil korálek mezi tělíčkem a lístkem, přidal jsem na osu brok aby to šlo rychleji ke dnu a chodily mi taky jako víno. napiš si do karty prosím odkud jsi

reagovat
Pátek 12. listopadu 2004 v 7:24 ® toulovec
toulovec

Jaryn: já Vaškovky nechytám, neb mám zdroj jiných dobrých u huby, ale kdysi jsem to velice zkoumal a na Vaškovky jen chvála. Slyšel jsem jen názor, že poslední dobou se občas nějaká ta várka nepovede, ale to jsou informace, které jsem někde jen četl a sám opravdu nevím, takže bohužel nemůžu posloužit.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1