Chytej.cz

Vánoční dárky necteno

21.12.2007 | Kubajs | 5.187 zobrazení | 43 odpovědí

No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 29. prosince 2007 v 19:47 ® sus1 reakce na …

Poslední 2 věty – souhlas.

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 v 19:43 ® sus1 reakce na …

Mary: Přesně tak,pár facek potřebujou nejdřív ty rodiče a pak ty děti.Pohybuju se ve školním prostředí tak to vidim z první ruky.To cos tady napsal je tak desetinka těch problémů,které tam jsou s ,,parchanta­ma''.Vrátit se tak 20 let zpět kdy Tě učitel nafackoval a měl klid a ty si to víckrát neudělal.Když sis doma ztěžoval tak si dostal po druhé a víckrát si nic neřek.Ve škole klid a doma taky,né?!

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 v 19:39 ® doktorov

Jak tak koukám tak se tu místo dárků řeší pravopis :o) no ja nedostal ani háček,takže o vyplatě letím nakupovat sám :o(

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 v 19:33 ® Mary reakce na …
Mary

regulus: Jo a ohledně MRKU jsem to pochopila tak, že se hádaj na MRKU, jako na Chytej, pustit – nepustit, sežrat – nesežrat. Tohle téma je pro mne, už únavný. Tak ať žerou kořínky. Ať nežerou vepřový, prasátko mělo taky duši a mozek, ať nežerou hovězí, ať nežerou drůbež, králíky a ať se jdou vycpat. junioři, ať se polepší v pravopise a ostatní, ať se přestanou napadat a dohadovat. To jest mé přání do roku 2008

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 v 19:21 ® Mary reakce na …
Mary

regulus: ten kdo v mládí hodně četl, nemůže mít problémy s češtinou. Většinou, jako malé děti, to začínalo pohádkama. Neexistovalo, ten kdo četl, aby napsal tvrdé y, princezna. Bohužel, kde končí generace, která chodila do knihovny? To se právě projevuje. Ve škole to učitele mají na praku,jestli to haranti umí, a vůbec se nedivím, věnujou se jenom těm, kteří mají skutečně zájem. Za prvé, učitelé nemají žádnou pravomoc, za druhé, když si troufnou, přijdou na ně rodiče a když jim rovnou ulítne ruka, tak jsou propuštěny. Tak proč se namáhat? v dnešní škole nejsou děti. Doma se chovají, jako vzorné děti, ale za rohem je to úplně jinak. Neříkám, že všechny, ale spoustu rodičů, si myslí, že je to u nich v pořádku. Někdo umí česky, někdo anglicky, já neumím anglicky, takže to přečtu, tak, jak to vidím a jsem pro smích zase mladým.

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 ve 14:35 ® sus1 reakce na …

Možná že to dělaj schválně jak píšeš,pak se tomu doma smějou,jak píše kolega.Kdo ví.(ý)

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 ve 14:19 ® regulus reakce na …
regulus

sus1 – ty ne. 27.12. 11:41

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 ve 14:09 ® sus1 reakce na …

Asi mě něco uniklo,cos myslel tim blbý přirovnání k mrku?Já jsem nic nepřirovnával jestli si mysle mě.

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 v 10:29 ® gadasnik

Tak to zas já své drahé polovičce píšu hrubky s úmyslem,když ji např.napíšu,že ji „myluju“,tedy s tvrdým „y“,ví vocogo,praští s prací a maže rychle domů,aby z toho nebylo náhodou měkké „i“.

reagovat
Pátek 28. prosince 2007 v 17:11 ® HaD
HaD

Regulus: podepisuji!

A to i přes to, že bych z pragmatických důvodů neměl. A je škoda, že se ti kluci, kterým ten pravopis nejde, ještě čertí, že je někdo upozornil. Pravda, někdy ne zcela vhodně, ale někdy to fakt tak řeže do očí, že se asi leckdo neubrání. Ale myslím, že ta kritika přichází většinou až v okamžiku, kdy je to fakt hodně hustý a až moc do očí bijící a mnohdy to působí skoro jako naschvál.

Tak a teď do mě :-)

reagovat
Pátek 28. prosince 2007 ve 12:20 ® harpunar

Santa mi dal prd,stejně bych od toho imperialistického rozvraceče nic nechtěl a s. Ježíšek mi dal nový foťák,kterým budu fotit své ohromné úlovky.Canon Power shot 720.Měl jsem orgáč!!!Tak pánové vše nejlepší v Novém roce a hodně zážitků od vody Vám přeje Harpunar!!!

reagovat
Pátek 28. prosince 2007 v 11:12 ® Salmo reakce na …
Salmo

já jenom jedno ale i to bylo moc pěkné CHYTÁME PŘÍVLAČÍ s Tomášem Rozsypalem :-)

reagovat
Pátek 28. prosince 2007 ve 2:29 ® b.gun reakce na …

regulus: Mluvíš mi z duše …

Jinak k otázce – našel jsem pod stromem 2 DVD z místní Edice.

reagovat
Pátek 28. prosince 2007 ve 2:25 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Možná by stačilo, kdyby ti, kteří si nejsou zcela jistí v pravopisu začali používat Mozillu (jako doplněk má českou gramatiku stejně jako MS Word). Minimálně by to snížilo četnost překlepů a do oka bijících chyb. Hrubku ale asi udělá občas každej:-)

reagovat
Pátek 28. prosince 2007 v 1:25 ® regulus reakce na …
regulus

sus1 a spol. – většinou řvu já, protože mě z toho bolí oči a někdy je to síla. Nějaký slangový výrazy a tak trochu nespisovná čeština patří k diskusi, to je v pohodě, ale totální hrubky, to mi promiňte, to jakýmsi způsobem svědčí o úrovni pisatele. Pokud se někdo uráží, když mu někdo vytkl že píše umivadlo, místo umyvadlo, tak jaksi nemá proč a blbý přirovnání k MRKu mě docela rozesmálo, zrovna tak jako „mrskání“. Domnívám se, pokud někdo nějakým omylem zabloudí na tento web, tak musí zákonitě dojít k názoru, že většina rybářů má s bídou základní vzdělání, alespoň pokud se základů českého pravopisu týká (myslím tím jen vyjmenovaná slova), o tisících překlepech, psaní bez diakritiky a svým způsobem nesrozumitelných příspěvcích je taky škoda se bavit. Uvědomte si, že na základě toho co napíšete si o vás spousta lidí udělá názor a nedivil bych se komentářům typu, „bože, co je to za debila“. Pokud vám to ovšem nevadí, tak klidně pište měkký nebo trdý podle toho, jak se váš prstíček na klávesnici položí, případně to co je blíž. Třeba je vám to fuk, hold jsme každej jinej, mě osobně by to vadilo.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 23:04 ® LaMa reakce na …
LaMa

ja nechci fakt nic rikat ani nikoho poucovat o tom kde ma psat I a kde Y ale proste to nejde neprehlednout. Bije to do oci natolik ze jsem na to musel reagovat…takze pokud jsem nekoho nastval tak sorry to jsem nechtel…a kazit nekomu radost z darku to uz vubec ne…

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 22:52 ® sus1 reakce na …

Právě,kvůli tomu sem některý lidi nechodí a nebo přestanou,že je tady někdo napomíná (y,i)apod.už to tady jednou někdo napsal aby se na to vykašlali s tim napomínáním ale vždy se někdo najde.Ten dotyčný to napsal velmi dobře.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 12:43 ® breca reakce na …

LaMa – ber to tak, že oči někdy trpí, ale zase to kolikrát zahřeje u srdce… )"o))

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 12:41 ® Miror

LaMa Hele,chtel semse pochválit dárkama,měl sem dobrou náladu,už ji nemám.Mrskat mě tu za pravopis i když máš pravdu,oto fakt nestojím.Už to tu budu jenom číst a smát se jak setu lidé nekdy hádají,podobne jeto aj na MRKu.Tak ješte jednou pardon a hodne ryb na udici.Za hrubky se omlouvám.

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 23:32 ® LaMa reakce na …
LaMa

tohle to: „a abi to nebilo málo“ …nechci nic rikat, ale nechapu jak nekdo muze vyjit zakladku, kdyz pise takove hrubky ;-)

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 21:30 ® Miror

LaMa Nojo,chce to o trošičku zlepšit ale mašlu si házet nebudu

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 21:23 ® Salmo reakce na …
Salmo

já taky někdy píšu jak hovado :-D

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 21:20 ® sus1 reakce na …

Pravopis? ale no tak,každej neni Komenský.

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 21:05 ® regulus reakce na …
regulus

LaMa – bingo -:))))))))))

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 21:04 ® LaMa
LaMa

Miror: myslim ze by byl spis uzitecnejsi slovnik ceskeho pravopisu ;-)

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 20:47 ® sus1 reakce na …

Tchýně mi letos řekla abych se nezlobil a že to už určitě přítí rok dostanu.Letos je to po druhé,tak snad to do třetice vyjde.Aspon se mam pořád na něco těšit.

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 20:41 ® regulus reakce na …
regulus

cormaxx – -:)))))))))))) no klasika, žena taky letos našla dárek, kerej měl ježíšek donést loni.

reagovat
Středa 26. prosince 2007 ve 20:30 ® cormaxx
cormaxx

Tak vláčák jsem si nadělil já.K němu navijáček od babičky.Ale přeci se to nebude válet 2 měsíce ve skříni.Takže už jsem to řádně vyzkoušel.A pod stromečkem jsem měl ještě tašku přes rameno se 6 krabicema,tak 50 kopyt,2 swingery a s tátou jsme si koupili bivak.Ještě jsem měl dostat 3 woblerky,ale ježíšek neví kam jednoho dal,takže až ho najde tak ho dostanu:-))

reagovat
Středa 26. prosince 2007 v 19:54 ® sus1 reakce na …

jj,díky.už sem se tam dobral.

reagovat
Středa 26. prosince 2007 v 19:41 ® Salmo
Salmo

sus1> ten odkaz je pro tebe jestli myslíš tu stejnou dražbu jako já

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1