Chytej.cz

Výstavy Rybaření vs. For Fishing

18.12.2007 | regulus | 89.740 zobrazení | 660 odpovědí

EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).

EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.

EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …

EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.

EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.

Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:53 ® regulus reakce na …
regulus

elhierro> mimochodem, je rozumný, že je letos mezi pražskejma a brněnskou výstavou odstup měsíc, myslím, že to je dobře pro všechny, návštěvníky i vystavovatele.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:46 ® HaD
HaD

regulus> jsi vůči Praze a akcím tam konaným až příliš viditelně zatrpklý. Proč? Btw.: je špatné, když Jágr hraje za nějaký manšaft, vytáhne ho nahoru a pak přejde jinam, hraje stejně dobře či lépe a znovu to vytáhne nahoru? A už vůbec nevím, co je na tom pikantního.

Add. kaprařina – jistě, ale položená je tu pro 250000 rybářů, drahé kuličky pro horních 20.000. Nejvíce zastoupené jsou ne protože je to nejrozšířenější rybolovná technika, ale protože je to největší byznys.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:45 ® Martin Chmelík reakce na …

kubas> Jo kámo, slávistou se člověk rodí. :-)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:44 ® kubas reakce na …
kubas

elhierro> Bože, kdy ti lidi dostanou rozum :-) . Červenobílá síla :-D

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:37 ® Tino reakce na …
Tino

regulus> no bóže, maximálně budeme mít příští rok 3 výstavy v jeden víkend. ;-)

Dneska jsem se tam byl podívat a taky se mi docela líbilo.

Dokonce jsem si odvezl, co jsem plánoval (rámcově). Okumy tam neměli kompletní… koukal jsem po Triu v oranžové. Aby se mi hodila k prutu ;-)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:37 ® Martin Chmelík reakce na …

Proti KOMETĚ nic nemám, ale za mne ČERVENOBÍLÁ SÍLA… :-)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:35 ® regulus reakce na …
regulus

elhierro> co ti na to říct, snad jen KOMETA forever … :-D

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:33 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> já tu poznámku ale psal v souvislosti s tím, že díky tomu, že kaprařina respektive položená je nejrozšířenější rybolovnej způsob u nás, nic za tím nehledej, prostě je fakt, že se v tom točí nejvíc peněz a tak je jaksi více zastoupena na výstavách.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:32 ® Martin Chmelík

regulus> Máš pravdu. Ale je to jako ve sportu. Včera ve Spartě, dnes ve Slavii. Změna je život a těžko dnes budu hovořit o minulosti, ale o přítomnosti. A všichni, co stojíme za veletrhem MR, chceme s Vámi hovořit o jeho současnosti a i budoucnosti, dát Vám prostor či se dokonce podílet na jeho zlepšování, tak se těžko budeme ohlížet do té minulosti, ale hledíme do budoucnosti. Je na tom něco špatného?

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:28 ® regulus reakce na …
regulus

pipa> elhierro je Martin Chmelík, ale to je myslím všeobecně známo a pro mě za mě z té ilegality jak píše vylízat nemusí. Není mě jasný oč ti jde, hold si v tomto fóru přihřál svoji polívčičku, pikantní je to, že píše dost podobně jako loni psal o FF. :-))

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:24 ® HaD reakce na …
HaD

pipa> samozřejmě. Až zavřeš a znovu otevřeš prohlížeč, změna se projeví.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:24 ® ART reakce na …
ART

Tadeáš> Já jsem byl jen na MR a uplně mě uspokojila

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:23 ® Tadeáš

Kterou z těchto výstav by jste mi spíš doporučili?

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:19 ® pipa reakce na …
pipa

David Havlíček> a už si dojedl a krknul si??

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 22:04 ® mvincik reakce na …
mvincik

pipa> Chtěl bych mít tvé starosti, kolego! :-)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:44 ® HaD reakce na …
HaD

pipa> Nech mě prosím dojíst a krknout si. Děkuji.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:43 ® sus1

troutkiller>
Třeba vo vietnamskej stánek a tak,…:-D

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:41 ® Martin Chmelík reakce na …

Až mi HaD změní nick na jméno. A proč Tě to tak trápí?

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:39 ® pipa reakce na …
pipa

elhierro> a kdy zní vystoupíš ???

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:28 @ Jakub Tichý

Veletrh se mi velmi líbil… a musím říct že předčil mé očekávání. A závěrem bych rád poděkoval panu Havlíčkovi za propagaci problému ohledně kormoránů…a přeji v tomto nelehkém boji nejen jemu hodně štěstí. Petrův zdar.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:28 ® troutkiller reakce na …

sus1>Vole:-)) Na Spartě traktory nemaji:-)) )

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:24 ® sus1 reakce na …

troutkiller> Letos ses nikde nemota l?? viz úraz,traktor.:-))

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:21 ® Martin Chmelík reakce na …

troutkiller> To nás těší.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:20 ® Martin Chmelík

Vždyť jsem odpověděl že ANO, jsem Martin. Nemusíš mi říkat nic o nicku, jen jsem svou zprávou chtěl říct, že vystoupím z anonymity, aby každý v diskuzi věděl, s kým si píše ohledně veletrhu.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:19 ® pipa reakce na …
pipa

elhierro> takže mi neodpovíš,vubec není problem si udelat nick!!!!

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:17 ® troutkiller reakce na …

elhierro>Abych tu nebyl za rejpala tak musim napsat že sem na vaší výstavu jel pro dvě konkrétní věci a ty sem si od vás odvezl:-)) )

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:14 ® HaD
HaD

regulus> Ona je kaprarina a „kaprarina“. Jedna je masova, jedna je videt. Na to nezapomínej.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:11 ® Martin Chmelík reakce na …

Ano, už se pracuje na tom, abych zde nebyl pod nickem, ale pod svým jménem.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:04 ® pipa reakce na …
pipa

elhierro> nejseš ty nahodou Martin ?

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 20:54 ® Martin Chmelík

A já osobně si vážím jedné věci. Diskuze zde na CHYTEJ.cz je na kvalitní úrovni a oproti jinému serveru se výhradně „točí“ skutečně okolo veletrhu. Takže potenciální návštěvník zde dostává konkrétní informace (ať pozitivní či negativní). Veletrh MODERNÍ RYBÁŘ je o rybách, vercajku a pro rybáře. Ne o „rádoby“ modelkách, alkoholových dýcháncích atd. :-) Tedy alespoň z mého pohledu. Někdo jiný může mít své marketingové smýšlení jinde a inspiruje se třeba u veletrhů automobilů či motorek, kam modelky patří jako v zimě na rybách kulich na palici. :-D

reagovat