Vyhledávání
Výstavy Rybaření vs. For Fishing
18.12.2007 | regulus | 89.740 zobrazení | 660 odpovědíEDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).
EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.
EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …
EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.
EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.
Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:53 ® regulus reakce na …
-
elhierro> mimochodem, je rozumný, že je letos mezi pražskejma a brněnskou výstavou odstup měsíc, myslím, že to je dobře pro všechny, návštěvníky i vystavovatele.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:46 ® HaD
-
regulus> jsi vůči Praze a akcím tam konaným až příliš viditelně zatrpklý. Proč? Btw.: je špatné, když Jágr hraje za nějaký manšaft, vytáhne ho nahoru a pak přejde jinam, hraje stejně dobře či lépe a znovu to vytáhne nahoru? A už vůbec nevím, co je na tom pikantního.
Add. kaprařina – jistě, ale položená je tu pro 250000 rybářů, drahé kuličky pro horních 20.000. Nejvíce zastoupené jsou ne protože je to nejrozšířenější rybolovná technika, ale protože je to největší byznys.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:45 ® Martin Chmelík reakce na …
-
kubas> Jo kámo, slávistou se člověk rodí.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:44 ® kubas reakce na …
-
elhierro> Bože, kdy ti lidi dostanou rozum
reagovat. Červenobílá síla
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:37 ® Tino reakce na …
-
regulus> no bóže, maximálně budeme mít příští rok 3 výstavy v jeden víkend.
Dneska jsem se tam byl podívat a taky se mi docela líbilo.
Dokonce jsem si odvezl, co jsem plánoval (rámcově). Okumy tam neměli kompletní… koukal jsem po Triu v oranžové. Aby se mi hodila k prutu
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:37 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Proti KOMETĚ nic nemám, ale za mne ČERVENOBÍLÁ SÍLA…
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:35 ® regulus reakce na …
-
elhierro> co ti na to říct, snad jen KOMETA forever …
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:33 ® regulus reakce na …
-
David Havlíček> já tu poznámku ale psal v souvislosti s tím, že díky tomu, že kaprařina respektive položená je nejrozšířenější rybolovnej způsob u nás, nic za tím nehledej, prostě je fakt, že se v tom točí nejvíc peněz a tak je jaksi více zastoupena na výstavách.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:32 ® Martin Chmelík
-
regulus> Máš pravdu. Ale je to jako ve sportu. Včera ve Spartě, dnes ve Slavii. Změna je život a těžko dnes budu hovořit o minulosti, ale o přítomnosti. A všichni, co stojíme za veletrhem MR, chceme s Vámi hovořit o jeho současnosti a i budoucnosti, dát Vám prostor či se dokonce podílet na jeho zlepšování, tak se těžko budeme ohlížet do té minulosti, ale hledíme do budoucnosti. Je na tom něco špatného?
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:28 ® regulus reakce na …
-
pipa> elhierro je Martin Chmelík, ale to je myslím všeobecně známo a pro mě za mě z té ilegality jak píše vylízat nemusí. Není mě jasný oč ti jde, hold si v tomto fóru přihřál svoji polívčičku, pikantní je to, že píše dost podobně jako loni psal o FF.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:24 ® HaD reakce na …
-
pipa> samozřejmě. Až zavřeš a znovu otevřeš prohlížeč, změna se projeví.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:24 ® ART reakce na …
-
Tadeáš> Já jsem byl jen na MR a uplně mě uspokojila
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:23 ® Tadeáš
-
Kterou z těchto výstav by jste mi spíš doporučili?
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:19 ® pipa reakce na …
-
David Havlíček> a už si dojedl a krknul si??
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:04 ® mvincik reakce na …
-
pipa> Chtěl bych mít tvé starosti, kolego!
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:44 ® HaD reakce na …
-
pipa> Nech mě prosím dojíst a krknout si. Děkuji.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:43 ® sus1
-
troutkiller>
reagovat
Třeba vo vietnamskej stánek a tak,… - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:41 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Až mi HaD změní nick na jméno. A proč Tě to tak trápí?
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:39 ® pipa reakce na …
-
elhierro> a kdy zní vystoupíš ???
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:28 @ Jakub Tichý
-
Veletrh se mi velmi líbil… a musím říct že předčil mé očekávání. A závěrem bych rád poděkoval panu Havlíčkovi za propagaci problému ohledně kormoránů…a přeji v tomto nelehkém boji nejen jemu hodně štěstí. Petrův zdar.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:28 ® troutkiller reakce na …
-
sus1>Vole
reagovatNa Spartě traktory nemaji
)
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:24 ® sus1 reakce na …
-
troutkiller> Letos ses nikde nemota l?? viz úraz,traktor.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:21 ® Martin Chmelík reakce na …
-
troutkiller> To nás těší.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:20 ® Martin Chmelík
-
Vždyť jsem odpověděl že ANO, jsem Martin. Nemusíš mi říkat nic o nicku, jen jsem svou zprávou chtěl říct, že vystoupím z anonymity, aby každý v diskuzi věděl, s kým si píše ohledně veletrhu.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:19 ® pipa reakce na …
-
elhierro> takže mi neodpovíš,vubec není problem si udelat nick!!!!
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:17 ® troutkiller reakce na …
-
elhierro>Abych tu nebyl za rejpala tak musim napsat že sem na vaší výstavu jel pro dvě konkrétní věci a ty sem si od vás odvezl
reagovat)
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:14 ® HaD
-
regulus> Ona je kaprarina a „kaprarina“. Jedna je masova, jedna je videt. Na to nezapomínej.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:11 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Ano, už se pracuje na tom, abych zde nebyl pod nickem, ale pod svým jménem.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:04 ® pipa reakce na …
-
elhierro> nejseš ty nahodou Martin ?
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 20:54 ® Martin Chmelík
-
A já osobně si vážím jedné věci. Diskuze zde na CHYTEJ.cz je na kvalitní úrovni a oproti jinému serveru se výhradně „točí“ skutečně okolo veletrhu. Takže potenciální návštěvník zde dostává konkrétní informace (ať pozitivní či negativní). Veletrh MODERNÍ RYBÁŘ je o rybách, vercajku a pro rybáře. Ne o „rádoby“ modelkách, alkoholových dýcháncích atd.
reagovatTedy alespoň z mého pohledu. Někdo jiný může mít své marketingové smýšlení jinde a inspiruje se třeba u veletrhů automobilů či motorek, kam modelky patří jako v zimě na rybách kulich na palici.