Vyhledávání
Výstavy Rybaření vs. For Fishing
18.12.2007 | regulus | 89.687 zobrazení | 660 odpovědíEDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).
EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.
EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …
EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.
EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.
Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. ledna 2012 v 10:13 ® sethy reakce na …
-
regulus> Příští rok budou v Praze 3 výstavy v jeden termín. To ještě nevíš
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 1:57 ® regulus
-
I když jako ortodoxní brňák, zcela pochopitelně „fandím“ především brněnskýmu veletrhu, snažil jsen se tímto fórem nabídnout nějaký srovnání na základě postřehů návštěvníků toho či onoho veletrhu, bez nějaký zaujatosti. To, že Chytej.cz loni mohutně propagovalo For Fishing a letos pro změnu Moderního rybáře, mě jako svým způsobem nezaujatého, naprosto nezajímá, naopak mě zajímají názory docela obyčejnejch návštěvníků i když je mi jasný, že v případě letošních pražských výstav je to tak trochu i o tom, zda někdo chodí jen na Chytej nebo jen na MRK, případně tam i tam. Osobně si myslím, že ta takzvaná pražská konkurence ničemu nepomůže, spíš uškodí, ale mohu se mýlit, Praha je opravdu mimo chápání zbytku republiky, takže z jejich pohledu je to možná správně.
reagovat
Asi jsem nikdy nerozumněl marketingu nebo to na mě funguje naprosto opačným způsobem, to co je vehementně propagováno bych si asi nikdy nekoupil a nejinak je tomu i v případě pražských veletrhů. Je sice pravda, že bych do Prahy na veletrh nejel, proč taky, když ho máme v Brně, ale kdybych nebydlel tam kde bydlím a rozhodl se přece jen na veletrh do Prahy jet, tak bych se na základě mediální masáže asi rozhodl spíš pro For Fishing. Ono se totiž dá propagovat to co je naším zájmem úspěšně zcela jinou formou,nejsem si jistej, jestli mědiální masáž typu my to máme super a to druhý stojí za hovno (vím, že to přímo nebylo řečeno, ale je to tak podávaný i když nepřímo), je to nejlepší. Je to tak trochu alchymie, volba vhodných slovních obratů a to dnešní reklamky povětšinou neumí, často z nich vypadne něco co zákazníká nepřiláká, ale naopak odradí.
Jak jsem psal v úvodu, zajímají mě především názory návštěvníků a pokud možno nezaujaté, je to pro vás a pro ostatní, aby si třeba příští rok vybrali to co jim bude lépe vyhovovat. - Pátek 27. ledna 2012 ve 23:43 ® pipa reakce na …
-
David Havlíček> za mega udělám i s tebou pořad jak s JAKUBEM na rybách
reagovat))
- Pátek 27. ledna 2012 ve 23:36 ® pipa reakce na …
-
jepice> smrdito,pekně na piču a zkuz si to osobně,tod vše !!!!!
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 23:30 ® osprey reakce na …
-
jepice> Tak nějak. Realita dnešní doby.
A že jde o peníze? No jistě, vždyť to dělám v rámci svého zaměstnání. Jediné, co nebudu dělat nebo bych velmi nerad, je kydání špíny na akci, kterou jsem loni chválil. Doufám, že se při něčem podobném nepřistihnu a pokud ano, budu vděčný každému, kdo mě na to taktně upozorní.
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 23:29 ® jepice-zruseno
-
Pro účastníky: předloni jsem se zůčastnil fofrfišingu a zaujal mě především ten šílenej smrad z těch kaprařskejch granulí. Zajímalo by mne jenom ze zvědavosti, jak to „smrdí“ na veletrzích letos.
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 23:14 ® jepice-zruseno reakce na …
-
All Armor> Pokud tě nezajímá moderní čudlař, ale zajímá tě konkurenční veletrh fofrfišing, musíš se poohlédnout na konkurenční server mrk.cz, kterej se zase věnuje právě vychvalování fofrfišingu. Myslím, že je to spravedlivě rozděleno.
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 22:43 ® osprey reakce na …
-
All Armor> Když jsi oficiální mediální partner nějaké akce, tak budeš psát především o ní.
Pokud jsi tu někde našel cokoli, co jsem napsal o souběžně probíhajícím veletrhu For Fishing, nemělo by to být nic špatného. Organizátoři obou veletrhů udělali, co mohli. Ale mediální partnerství jsme uzavřeli jen s jedním z nich. To je celé.
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 22:37 ® Prichy reakce na …
-
All Armor> ty jsi jelítko vid
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 15:07 ® Martin Chmelík reakce na …
-
miliony berou, dva...... Tak nějak to tenkrát říkal soudruh Jakeš, ne?
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 ve 13:21 ® HaD reakce na …
-
Samozřejmě. Za milion bys to dělal taky;)
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 9:57 ® All Armor
-
Není asi to „pravé ořechové“, že www.chytej propaguje jen „spřátelenou“ výstavu „Moderní rybář“. Jako vždy, jsou peníze až na prvním místě?
reagovat - Pátek 27. ledna 2012 v 0:24 ® HaD reakce na …
-
Velmi zdatně. Nechci Martinovi stále pochlebovat, ale neustále dokazuje, že v jeho rukou lze i téměř nemožné
Kratičká videoreportáž ze dneška: http://www.chytej.cz/…2-prvni-den/
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:55 ® osprey reakce na …
-
regulus> FF na tom vůbec není špatně. Oba veletrhy dělají co můžou a tím, jak je hodně místa, tak je to opticky paráda v Letňanech i Holešovicích. Takže jde spíš o vkus rybáře. Kaprař má volbu jasnou.
Samozřejmě nemá smysl, abych FF haněl, když jsem ho loni chválil. Je to dobrá akce, navíc už zavedená. MR se teprve rozjíždí a snaží se ze všech sil. Myslím, že docela zdatně.
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:01 ®
-
Tak jsem byl na obou- subjektivně- na obou jen jeden stánek s muškařinou, na MR hodně hodně moc přívlače a na FF hodně moc kaprařiny.. vůně Niklových a Krásových koulí se nesla hned od dvěří… FF výrazně a pouze zaměřen na kapry. ve všem co tam bylo, MR hodně Přívlač.. to je moje shrnutí… MR se mi jako všestranému rybáři líbil víc
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:51 ® regulus
-
Když se tak dívám na vystavovatele (alespoň z toho co je zveřejněný na webech výstavišť), tak mi připadne, že For Fishing je na tom se zastoupením líp. Možná je to těmi skvělými výstavními plochami, co tu byly loni tak vychvalovány.
No třeba se mýlím …
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 v 16:53 ® regulus
-
Tak si myslím, že je ten správnej čas vytáhnout na světlo boží opět tohle fórum, jako každej rok jsem vám to zaktualizoval podle momentální situace, no a můžete si tady najít i to co jste sami napsali nejen loni, ale třeba už před 4-mi lety.
Tak to sem hrňte pod tlakem …
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 18:24 ® HaD reakce na …
-
džigit> tak tak
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 17:27 ® džigit reakce na …
-
David Havlíček> dalo by se už docela klidně říct „typicky České“ .Chtěl jsem za to dát smaila,ale zvracející tu stále chybí
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 16:49 ® HaD reakce na …
-
džigit> nojo no, co nadělám. Soudit se nebudu.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 16:40 ® džigit reakce na …
-
David Havlíček> docela humorná odpověď…
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 16:10 ® HaD reakce na …
-
džigit> prý omyl
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 13:36 ® džigit reakce na …
-
regulus> neříkalo se,že Chytej už není generální partner?
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 12:21 ® regulus
-
kubas> nojo, no v Práglu to už vře, jen aby se holky zase nepopraly jako letos …
reagovat - Neděle 18. prosince 2011 ve 23:16 ® kubas
-
http://www.for-fishing.cz/…outezici.asp?… Volba Miss Sympatie FF 2012
reagovat - Neděle 18. prosince 2011 ve 20:31 ® regulus
-
jen tak …
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 17:21 ® cercer
-
regulus> hlavně aby si ,,ten třetí" vzal trocha ponaučení a zároveň chytl ,,příležitost za pačesy" …co zlepšovat je tam toho spousta…
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 10:23 ® Robur
-
my v Brně víme, že z Prahy nevzešlo nikdy nic dobrého
reagovat. Každopádně i na dálku jsem měl z FF dobrý pocit, ale teďka je to zase dobrý kabaret.
- Středa 2. listopadu 2011 v 10:06 ® IVO
-
regulus> jasný – vždyť o nic nejde :- )
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 0:26 ® regulus
-
Kazan> no dvě výstavy v těsném závěsu byl prapůvod založení tohoto fóra před čtyřmi lety a hádej kterej veletrh si změnil termín aby …
Pokud se týká návštěvníků, tak pokud někdo bude chtít na výstavu jet, tak pojede, v případě Prahy by měli dilema na kterou jet (pokud by náhodou nejeli na obě, ale to by, jak jsi napsal, asi moc mimopražskejch neudělalo), takže zdánlivě se to může tvářit jako, že je to pro návštěvníky dobře. Taky se to dá podat tak, že to je tzv. zdravej konkurenční boj.
Mě je to z vcelku pochopitelných důvodů zcela fuk, jen mi to prostě hlava tak trochu nebere. Asi je to jak psal IVO, když se dva perou, třetí se směje a navíc si myslím to ku prospěchu věci nejspíš nebude.
Ohledně více prostoru pro jiné techniky než kaprařina, tak to v naších zeměpisných šířkách, to je tak trochu sci-fi …
reagovat