Chytej.cz

Výstavy Rybaření vs. For Fishing

18.12.2007 | regulus | 89.679 zobrazení | 660 odpovědí

EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).

EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.

EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …

EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.

EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.

Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 26. března 2009 v 0:01 ® Libor
Libor

Juraj : je demokracie, každý může chodit kam chce, máš-li dobré úmysly jsi vítán :-) , a hlavně nám tu neprořízni tu pomyslnou izolaci :-) , bojím se že by se sem těch dojmů a zkušeností pak valilo zbytečně moc.

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 23:48 ® HaD
HaD

Juraj: myslím, že tohle fórum je o něčem jiném. Nebo snad ne? A co se týká vyhledávání – to připravujeme a ladíme a psal jsem to na mnoha místech už mnohokrát. Stačí číst. A to že se někomu něco nelíbí je pochopitelné. Většinový názor je ale jiný a to je pro mě podstatné.

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 23:48 ® sus1

Juraj:To je právě tim,že si sem jen zabrousil:-) a nezdržel se na pokec, mohls tady chvilku pobejt?!a určitě bys kamarády našel jako třeba u sousedů.:-)

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 23:47 ® Juraj reakce na …

sus1: Svůj příspěvek jsem psal v době, kdy jsi ten ve 22:42 vložil, takže beru z5

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 23:44 ® Juraj reakce na …

sus1 Máš pravdu. Dřív jsem sem občas zabrousil, ale čím dál víc to tu umíralo. Chtěl jsem jen ukázat, že to mohlo spoustu lidí odradit. A vím, že nejsem sám komu se to nelíbí. Ale tvá filozofie má taky něco do sebe. Žijte si tu pokojně v čím dál větší izolaci a fous. I když myslím, že o tohle HaDovi právě nejde. My ostatní si budeme vesele sdělovat dojmy a vyměňovat zkušenosti na MRKu. Ahoj

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 23:42 ® sus1

…což ale neznamená,že sem nesmíš.:-) ba právě naopak,až se to rozjede na plný kou…,tak uvidíš tu parádu a ještě rád začneš docházet si popovídat s ostatními kolegy.:-) Vydrž.:-)

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 23:35 ® sus1

A co tím chtěl básník říci?V podstatě se vlastně nic neděje,nechod dál a je to.

reagovat
Středa 25. března 2009 v 8:01 ® Robur
Robur

mn ě nejvíc vadí napravidelnost stánků,, důsledně bych dodržoval mřížku. KDyž některé stánky vybočují některé jsou dokulata, tak se mně už kolikrát stalo, že jsem něco minul či nenašel. Osobně mně orientace připadá docela těžká, páč orientační body jsou jen udice a udice a udice.

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 23:59 ® HaD
HaD

Jak jste byli s veletrhem v Brně spokojeni/nes­pokojeni. Co Vás zaujalo a co naopak zklamalo?

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 1:09 ® regulus
regulus

No to jste se moc nepochlapili, žádný další názory???

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 18:16 ® sethy
sethy

Chtel jsem reagovat, ale po precteni vagiho komentare, nemuzu nic jineho nez souhlasit:)

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 16:54 ® vagi
vagi

Tak je čas zase po roce srovnat oba veletrhy… Opět jsem se zúčastnil obou a pokud bych měl použít sportovní terminologii, tak Brno opět deklasovalo Prahu rozdílem třídy. Sortiment: v Brně více novinek, prezentace značek jako takových, v Praze mi to připadalo spíš jako výstava ryb. prodejen Vystavovatelé, zázemí, prostor: v Brně mnohem více firem, více prostoru, vše na lepší úrovni. Mnohdy mi připadá snaha Prahy poněkud úsměvná. Logicky se nemůže Brnu ani přiblížit, pokud bude veleth probíhat ve veletržním paláci. Úzké uličky, málo místa, vůbec si nedokážu představit, jak to tam muselo vypadat o víkendu. Závěr je takový, že Praha udělala určitý posun, ale pokud je Brno 1. liga, tak Praha letos postoupila do divize. Nadále hodlám navštěvovat obě výstavy, ale pokud bych si musel vybrat pouze jednu, rozhodně bych jel na tu Brněnskou, přestože jsem z Plzně.

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 15:19 ® regulus
regulus

Tak za 2 hodiny máme i po brněnským veletrhu a já toužebně očekávám především od těch co navštívili obě výstavy objektivní hodnocení. -:)))

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 20:16 ® Char
Char

Do Prahy to mám půl hodky takže jezdím do Brna, je to dál, ale zato horší cesta. Brno je dle mého názoru lepší, větší, jezdím tam několik let a nemohu si stěžovat, jen trochu tlačenice.Praha mě několikrát zklamala.

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 20:08 ® Char
Char
reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 13:11 ® Robur
Robur

vagi, co to máš s gatima?

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 13:10 ® filip111
filip111

regulus: to by měl HaD zakázat, aby sem lidi dávali takový fotky, málem jsem si poslintal klávesnici :-)

reagovat
Pondělí 2. března 2009 ve 12:58 ® vagi
vagi

regulus: ty voe, to jsou ty moje žebra, mňam!!!! :-D

reagovat
Pondělí 2. března 2009 v 0:49 ® regulus
regulus

Tak Prahu máme letos za sebou a jak jsem koukal, tak moc nadšení z té výstavy nebylo (myslím v průměru podle reakcí, osobně posoudit nemohu). Chtěl bych tímto, jako obyvatel veletržní metropole, všechny Chytejáky pozvat i na www.bvv.cz , určitě to bude lepší než vloni, pokud chcete, můžete se před odjezdem kouknout na stav areálu výstavište www.bvv.cz a v neposlední řadě budete v pátek vítáni na večerním posezení u pivka a kousku žvance které je již několikátý rok prezentován jako veletržní sraz Chytej.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7895.jpg
Úterý 17. února 2009 ve 23:06 ® sus1 reakce na …

Tak to se máš.

reagovat
Úterý 17. února 2009 ve 23:00 ® vagi
vagi

sus: jedu tam 26., abys zase neřekl, že jsem nic nedal vědět :-)

reagovat
Úterý 17. února 2009 ve 22:44 ® sus1 reakce na …

albin:Škoda,jedu 27.

reagovat
Úterý 17. února 2009 ve 22:42 ® albin
albin

sus 1:Měli bychom tam jet 28.

reagovat
Úterý 17. února 2009 v 9:00 ® sus1 reakce na …

albin:Kdy jedeš do Prahy?

reagovat
Pondělí 16. února 2009 ve 21:38 ® skwor
skwor

albin: S trochou štěstí :-) Určitě se budu motat kolem stánku chytej, loni jsem si tam příjemně popovídal.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 ve 21:35 ® albin
albin

skwor:Tak to se tam možná potkáme.Teda jestli se mi podaří tu svoloč mou kamarádskou vytáhnout z postelí.:-D DD

reagovat
Pondělí 16. února 2009 ve 21:31 ® skwor
skwor

albin: Nejspíš v sobotu dopoledne.

reagovat
Pondělí 16. února 2009 ve 21:28 ® albin
albin

skwor:kdy tam jedeš do tý Prahy?

reagovat
Pondělí 16. února 2009 ve 21:26 ® njesek

regulus:tak 5 minut to nemám,jedu na výstec 25 minut šalinou,no a do hospody to mám taky 25 minut autem,do Práglu by to bylo asi horší:-))

reagovat
Pondělí 16. února 2009 v 19:36 ® skwor
skwor

Letos zase Praha, protože to tam mám blíž. A i tak se tam pojedu spíš jenom mrknout, protože peníze na utrácení prostě nejsou :-)

reagovat