Vyhledávání
Výstavy Rybaření vs. For Fishing
18.12.2007 | regulus | 89.668 zobrazení | 660 odpovědí
EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).
EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.
EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …
EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.
EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.
Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. února 2014 ve 12:06 ® skwor reakce na …
-
Butchi> Na kouleváloše jsem nekoukal, ale tak nějak celkově se mi vybavují jako neprodejní jenom Nordic Stage a Egerfish. To bych za většinu neoznačil.
reagovat - Pondělí 10. února 2014 v 1:14 ® KOLIBŘÍK reakce na …
-
Butchi> Buči to mě vážně mrzí že se tě to tak dotklo.Já M.M. osobně vůbec neznám.Názor na výstavy jsou proto od každého z nás individuální.Pořádně neznám ani D.Havlíčka.Je pravda že kdysi jsem byl zaregistrovaný na Mrk.cz.Ale sám jsem tam svůj profil zrušil k vůli ochraně osobních ůdajů.
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 23:12 ® minatrix reakce na …
-
David H.> neprodával Nordic Stage. Nejsem si jist u Egerfish (Tubertini) , Monfish, Hobie Kayaks …
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 22:32 ® Butchi reakce na …
-
Máš pravdu, možná jsem to trošku nadsadil, ale pointu mého prvotního příspěvku myslím chápeme
Jinak, pokud budu moct, do Brna se zastavím rád, ale vzhledem k pracovnímu vytížení teď vůbec nemůžu říct. Přinejhorším na příštím MR
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 22:26 ® HaD
-
V Brně budu, pokud budu OK, tak pokecáme. Ale co vím, tak neprodávajícich prodejců mnoho nebylo. Pokud nepočítáš třeba Fishing and Hunting apod.
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 22:14 ® cabin reakce na …
-
Butchi> Tak to budeš asi muset jet 8.3 na výstavu do Brna.Pořešíme to v domácím prostředí.
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 22:02 ® Butchi reakce na …
-
cabin> Bluebird je za ty peníze výborný prut.. A o Exclusivu ani nemá smysl mluvit, paráda.. Nemít ULX, tak do nich taky jdu.. Ale moje aktuální cíle jsou trošku někde jinde – mrzí mě, že jsem nenašel Stradic v devítistopě do 50g…
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 21:59 ® cabin reakce na …
-
Butchi> Ty favority to ovládly,cena/kvalita/akce prostě hodně muziky.Střádám na dva.Bluebirda a Exclusiva.
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 21:54 ® cabin reakce na …
-
KOLIBŘÍK> U tebe věk není zárukou rozumu ani získaných zkušeností a chybí ti sebekritika.Když ti i David píše že by jsi se měl krotit tak tě to snad trkne.Jsi tak skutečně hloupý?
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 21:50 ® Butchi reakce na …
-
Zkusím dát s klukama dohromady seznam
Edit: Mám blbou paměť na jména
Jinak by se ti určitě líbil Norstream, Favorite, Kaprařská speciálka.. Ti prodávali všichni..
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 21:46 ® HaD reakce na …
-
Butchi> kdo všechno neprodával? Já marodím a bohužel jsem se nemohl jet podívat.
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 21:00 ® Butchi reakce na …
-
KOLIBŘÍK> Ač sem často nepíšu, dneska udělám výjimku, protože takový žvást, co jsi ze sebe vyblil, bez odpovědi prostě nenechám. Věřím, že je zde stále dost soudných lidí, kteří vidí, že jenom kopeš kolem sebe. Čiší z tebe maximálně tak zoufalá snaha vlézt zde někomu do zadku a neuvěřitelná ublíženost, žes na MRKu dostal utrum, přičemž jsi ze sebe ještě stihl udělat naprostého kašpara. Že se chováš jako malé děcko a vypisuješ na internet takovéto výlevy je výborná cesta k tomu, aby jsi lidem začal lézt na nervy i zde. Ke stánku MRKu tě nikdo chodit nenutil. I absolutní trouba pozná, že mezi Chytej a MRKem je rozdíl v principu fungování, který ty nevidíš nebo vidět nechceš, takže by mě zajímalo, jestli jsi prostě blbý, nebo navedený. U obou stánků bylo živo (viz příloha) a MRK tričko, které jsem si na výstavě – a teď pozor – zakoupil, jasně dokládá, že se tam něco prodávalo. Mimochodem, velká část stánků na FF byla N-E-P-R-O-D-E-J-N-Í, což bys snad mohl vědět, když jsi tam byl. Doufám, že mě označíš za Maťákova konfidenta, jak to máš ve zvyku, když ti dojdou argumenty, takže ti sem rovnou hodím i odpověď: S MRKem a Chytej jsem spjat pouze jako běžný uživatel, na MR jsem si příjemně pokecal s Davidem Havlíčkem či Sethym, stejně jako na FF s Martinem a Romanem. Rád se podívám jak na Martinova videa o feederu, tak na věci o přívlači s Davidem. Oba servery naprosto v pohodě fungují vedle sebe a nikde jsem nikdy neviděl žádné rozdmýchávání nějaké zášti, jen u tebe. A to ještě z naprosto lživých, smyšlených důvodů. Takže, až tě příště zase popadne nějaký takový záchvat, buď aspoň té dobroty a napiš věci tak, jak jsou. Nebo udělej světu službu a nepiš raději vůbec nic.
reagovat - Neděle 9. února 2014 ve 20:24 ® kerob
-
Celkove mi vystava v Holesovicich pripada pratelstejsi a zajimavejsi. Ale zase v Letnanech maj toho extremniho JV…
Nicmene jsem koupil aspon peknej petidilnej cestovni klacek od wft, nejaky gumy a hlavy. Zaujaly me klacky od Favorit a pekny haluzky byly i u Norstreamu, ale ten vrchni byl takovej divnej…
reagovat - Sobota 8. února 2014 ve 23:22 ® Cudla
-
Prošel sem si to několikrát osahl něco co mě zajímalo doplnil zásoby plná spokojenost .Místo srazu jsme měli u stánku Vláčej.cz nechal odpočinout nožičky a dělal další kolečko.Pokecal z klukama a hlavně potkal lidičky ke kterým jsem mohl přiřadit obličej......
reagovat - Sobota 8. února 2014 v 10:55 ® džigit reakce na …
-
Velekapr> soude dle nicku, určitě
reagovat - Sobota 8. února 2014 v 10:22 @ Velekapr
-
Tak se teda asi zajdu podívat. Doufám že ten smrad ustojim.
reagovat - Pátek 7. února 2014 ve 14:31 ® skwor reakce na …
-
David H.> Mluvil jsem jenom s Radkem, kupoval jsem si tam hlavičky.
reagovat - Pátek 7. února 2014 ve 14:19 ® HaD reakce na …
-
skwor> věnoval se Ti Zdenda?
reagovat - Pátek 7. února 2014 ve 14:08 ® skwor reakce na …
-
David H.> Smůla, no…
reagovat - Pátek 7. února 2014 ve 13:22 ® HaD
-
Škoda že marodím se zádama a na veletrh se nemohu podívat. Ani třeba zítra na ryby. Chjo.""
reagovat - Pátek 7. února 2014 ve 12:11 ® skwor reakce na …
-
Velekapr> Byl jsem. Kaprařina hraje prim, ale bylo i pár stánků s mouchou. Celkem slušné zastoupení CK. I ti, kdo hledají novinky by něco našli. Mě se líbil stánek Nordic stage, vláčej.cz, Kajman… U mrku jsem nebyl a nechybí mi to.
reagovat - Pátek 7. února 2014 v 11:36 ® Robur reakce na …
-
KOLIBŘÍK> anžto jsem z Brna, tak vyrazím až na MDŽ. Jakožto znalec od PC ti klidně odpovím, Chytej i Mrk tam řeši reklamní kotrakty, tudíž se domnívám, že jejich aktivita začíná s mírným spožděním, tedy až si prodejci zajedou vlastní stánky, navezou zboží a pak teprve začnou řešit mediální reklamu. To jak někdo vypadá, může maximálně vypovídat o tom, jak kdo „pracoval“ na veletrhu den předchozí
reagovat. Tipuji, že na veletrhu v Brně bude pro Chytej krizové sobotní ráno
.
- Pátek 7. února 2014 v 11:23 ® Fnížka
-
No pravda je že to Kolibřík napsal tak trochu na plnou hubu a nebere si servítky. Myslím si že tyto dvě výstavy mají především jiné „atmosféry“. A každému vyhovuje něco jiného. Moderní rybář- je dle mého velmi vstřícný pro většinu potencionálních návštěvníků a to „obyčejných rybářů“, kteří zde najdou svůj nový prut, naviják a nepřeberné množství cenově zajímavých doplňků. A odcházejí domů mimo jiné i se špulkou kvalitního vlasce( či nástrahy nebo nějakého jiného rybářského vybavení- každý rok je jiné)a také s takovým dle mého názoru „přátelštějším pocitem“. Sám se divím tomu přirovnání ale opravdu tak nějak to vnímám.
Proti tomu For fishing – je organizován ve špičkových podmínkách, to je velké plus. Je zde opravdu velký prostor pro vystavovatele. Člověk který miluje rybaření nemůže odcházet se špatným pocitem, výběru je zde také mnoho. Velký rozdíl vidím v nabídce určitých potřeb které u stejných prodejců ve srovnání s Moderním rybářem nedosahuje tak značných výhodných cen. Nechci to globalizovat,najdou se i zde zajímavé nabídky ale v tomto právě oproti Modernímu rybáři tato výstava pokulhává. Můžeme zde spatřit i krásně provedený koutek v komerčním podání od Jakuba Vágnera. Nechci hodnotit zda-li tato cesta je správná či nikoliv. To ať si zhodnotí každý z vás.Spousta mladých rybářů ho vidí s nadšením. Celkově tato výstava dle mého snižuje význam pro návštěvníka který zde nakoupí velké množství velmi výhodných nákupů ale naopak zvyšuje právě obchodníkům možnost dobrých kontaktů , nabídek , spolupráce. Ale v únoru stejně každý rybář na chviličku rád vypadne z toho „stresu všedních dnů“ a veletrh navštíví. A to je správně!
reagovat - Pátek 7. února 2014 v 10:53 ® kakr reakce na …
-
KOLIBŘÍK> Na MRKu jsi se ztrapnil excelentně na Chytej se o to usilovně snažíš. Přeji hodně úspěchů..........
reagovat - Pátek 7. února 2014 v 10:40 ® HaD reakce na …
-
KOLIBŘÍK> myslím, že bys měl brzdit.
reagovat - Pátek 7. února 2014 v 10:29 ® KOLIBŘÍK reakce na …
-
Robur> V tom je právě ten obrovský rozdíl nálad vystavujících a prodávajících.M.Maták nic neprodává ani nikomu nic nemá co nabídnout.Proto stojí nebo sedí nad otevřeným počítačem a tváří se jako cip.U prázdného vylidněného stánku.Až se někdy někam dostaneš na rybářskou výstavu tak se podívej jak obrovský je zájem a jak se to hemží u stanku CHytej.cz To je jasný že za takovou službu se mu nechce Matákovi platit nájem.Odlep se od počítače a vyraž na výstavy aby jsi se přesvědčil.U klávesnice otom můžeš jen hloupě kecat
reagovat - Pátek 7. února 2014 v 9:55 ® Robur reakce na …
-
KOLIBŘÍK> předpokládám, že ostatní vystavující tam panáčkovali, tvářili se pobledle povzbudile a trumfovali se, kdo zaplatí větší nájemné.
reagovat - Čtvrtek 6. února 2014 ve 23:38 ® KOLIBŘÍK
-
Drazí přátelé.Výstavu FOR FISCHING v Praze jsem navštívil dnes.Hned ráno mezi prvními.Ne proto abych první byl ale časově mě to tak vyhovovalo.Prolezl jsem ji zkrz na zkrz a ničím nepřekvapila ale nezklamala.Jako vždy lonský výprodej.Ale také spousta zajímavostí.Jen jedno mě výstavu pokazilo.Stánek MRK.cz.Seděl v něm nafoukanej zarudle nerudnej M.Maták se svým věrným druhem a čekal na své věrné ovečky z kšiltovkou Mrk. Přitom lonský rok všem vřejně slíbil že se již žádných výstav zůčastnovat nebude jelikož se cítil dotčen že se musí na výstavách platit nájemné.....Čím některé rybáře potěšil. Všem fandům našeho krásného koníčku ale výstavu v Praze vřele doporučuji jelikož si každý z nás na ni najde to své.
reagovat - Čtvrtek 6. února 2014 ve 22:26 @ Velekapr
-
Byl jste někdo na forfišingu? Má to smysl, nebo jsou tam jen smrdutý koule?
reagovat - Pondělí 11. března 2013 ve 13:37 ® Martin Chmelík
-
akumulátor> jak to tak vypadá, ty už jsi od někud utekl, co?
reagovat