Chytej.cz

Výstavy Rybaření vs. For Fishing necteno

18.12.2007 | regulus | 89.671 zobrazení | 660 odpovědí

EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).

EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.

EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …

EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.

EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.

Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 7. března 2008 ve 21:17 ® Libor
Libor

hajan: to ale myslíte ze zadni brzdou,typ s přední brzdou Stradic 4000FB eboFA – pod trojku neseženeš…

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 21:09 ® Libor
Libor

Koupil jsem si další Kšiltovku chytej.cz, z toho mám radost :-) Pak pár splávků, dvě rapaly, Shimano technium 4000FB – taky radost :-)
a móóc se mi líbilo Davidovo promítané video z Mongolska, s jeho super živým komentářem…do­poručuju!

Jinak celkově bych sortiment očekával větší.. (jo a u stánku Shimano jsem dostal 10% výstavní slevu,což je příjemné..)

Jeďte tam, navštivte stánek Chytej.cz a něco si kupte… :-)

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 20:24 ® hajan reakce na …

vagi: Stradic 4000 u braustara stojí necelou trojku, tak se mi to zdá poněkud drahé. :-((

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 20:20 ® vagi
vagi

Tak jsem se byl juknout v Praze… Vstupné po předložení kupónu z Rybářství solidních 60 Kč. Lidí docela dost, sortiment jsem čekal trochu širší. Největší expozici měl asi Tomi, nejhezčí expozice byl stánek CHYTEJ!!! :-)) )
V Brně jsem ještě nebyl, takže nemohu srovnávat. Ceny bych řekl cca 10% dolů oproti kameným obchodům.

Robur: pro srovnání např.
Shimano Stradic 4000: 4.490,–
2500: 4.390,–
Catana 2,7m 10–30g: 1.190,– Koule Chytil Top secret 1 kg různé příchutě 209,–

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 20:17 ® sus1 reakce na …
reagovat
foto/forum/2008/th-img3247.jpg
Pátek 7. března 2008 ve 20:14 ® sus1 reakce na …
reagovat
foto/forum/2008/th-img3246.jpg
Pátek 7. března 2008 ve 20:14 ® sus1 reakce na …
reagovat
foto/forum/2008/th-img3245.jpg
Pátek 7. března 2008 ve 20:13 ® sus1 reakce na …
reagovat
foto/forum/2008/th-img3244.jpg
Pátek 7. března 2008 v 19:04 ® sus1 reakce na …

Ještě jedna pro orientaci.)))))))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img3243.jpg
Pátek 7. března 2008 v 18:43 ® sus1 reakce na …

Dneska na veletrhu, zdravim.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3242.jpg
Čtvrtek 6. března 2008 v 19:11 ® sus1 reakce na …

dle fotek o.k.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 19:09 ® tomchamik reakce na …
tomchamik

HaD.to se máš,budeš to mít od Mistra hned z prví ruky:-)) )
V sobotu jsme tam.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 18:20 ® HaD
HaD

pár fotek z veletrhu. V noci budeme vysílat velký rozhovor s Jakubem Vágnerem, který při příležitosti veletrhu uspořádal tiskovou konferenci o jeho nejnovějším úlovku!

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 17:55 ® skwor
skwor

HaD: V sobotu jsem tam :-)

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 17:30 ® sus1 reakce na …

Píšeš dost stánků, to je asi tak kolik? jestli to má cenu tam jet.Zdar.

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 ve 14:14 ® HaD
HaD

Zprávy z veletrhu: je to tu fajn, docela dost stánků a už tu bylo pár známých ze serveru. Za chvíli bude pár foteček ;-)

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 23:27 ® HaD
HaD

Zvu Vás všechny srdečně k našemu stánku na veletrhu Petrův zdar! Článek o veletrhu a fotky z dneška naleznete zde: www.chytej.cz

reagovat
Neděle 17. února 2008 v 19:23 ® Stanik
Stanik

Vsadím na jistotu a pojedu do Brna, ikdyž to mám mnohem dál než do Prahy. V Brně bude účast vystavovatelů opět solidní, o Praze sem nic nezjistil.

reagovat
Neděle 17. února 2008 v 19:00 ® Candátoman

Nemáte někdo informace jaké firmy tam budou vystavovat? Případně kolik firem?

reagovat
Pátek 8. února 2008 ve 13:25 ® hraji
hraji

Já navštívím tu v Brně, důvod je víc než zřejmý, nebudu muset nikam jezdit, jen se svezu šalinó přes Oltec a budu tam.

reagovat
Čtvrtek 7. února 2008 ve 21:15 ® vagi
vagi

Ahoj. Vzhledem k tomu, že jsem Plzeňák, tak logika věci jasně říká, že do Brna. :-)) ) Vždyť je to jen o 200 km dál než do Prahy. Samozřejmě pravý důvod je již zmíněná fotečka luxusního zázemí. Starobrno (předpokládám, že tam točí Starobrno) jsem ještě nepil a rád si dám i když to není Plznička :-) Ale vzhledem k tomu, že do Prahy jezdím často, uřčitě se tam také zastavím, takže porovnání bude.

reagovat
Středa 6. února 2008 v 8:05 ® dam reakce na …
dam

HaD – asi by to chtělo zveřejnit, kdo tam bude vystavovat. Firmy stejně víc míří do Brna. Nevěřím tomu, že se výstavy budou rovnat. Bude spousta zvědavých a jak znám Prahu, tak to zase rychle skončí. Navíc mi příjde dost tragický zázemí, parkování atd. na výstavišti

reagovat
Středa 6. února 2008 v 0:03 ® hecht reakce na …
hecht

Tak mu přeji úspěch, stejně pojedu do Brna. Doufám že budeš mít u stánku zase takové kočičky jako loni :-))

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 23:59 ® HaD reakce na …
HaD

hecht: Prahu ted dela jiny poradatel

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 18:34 ® hecht
hecht

No já tedy zase pouze do Brna. S Prahou mám špatné zkušenosti, co se kvality týče. Brno je dle mého gusta – howg domluvil jsem…

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 15:50 ® Petas reakce na …
Petas

Hony – díky, už jsem si vyčistil brýle :-)) ))

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 14:41 ® Hony reakce na …

Petas – podívej se vpavo dolu na stránku do „RYBÁŘSKÉ AKCE A ZÁVODY“

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 13:35 ® Petas
Petas

Nemáte někdo blížší informace k Pražské výstavě, místo konání, vstup pro diváky, cena vstupenek atd… PROSÍM :-)

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 19:31 ® Robur
Robur

tak jsem zamluvil na 28. 3. hospodu, teď jdu shánět jehně:-)

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 17:43 ® Rico
Rico

Tak nejlepsi zazemi je v Plzni a tam je teprvpivo jako Kren! I kdyz Starobrno mi chutna moc tak Na Plznicku to nema :-) Ale jasne ze Plzen jedine v Plzni a jeste jen nekde. Neumi se o ni postarat…

reagovat