Vyhledávání
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | 4.768 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. ledna 2008 v 11:44 ® Salmo
-
koukám že se tu dozvím hovno tak prosím admina ať toto fórum smaže..............
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 v 11:42 ® Salmo
-
tak reagujte prosím
reagovat - Středa 26. prosince 2007 ve 20:20 ® Salmo reakce na …
-
to je sice pravda ale nikde si nezavláčím na Štokách jsem letos nachytal spoustu kaprů a největší mel 81 cm a 11,2 Kg Řásnou znám taky je to tam pěkný ale já potřebuju nějakou pěknou zubatou a to na soukromnických revírech nemají
reagovat - Středa 26. prosince 2007 ve 20:18 ® michal128
-
čus hele já sem taky z Vysočina a chodím bez povolenky na placenej rybník za Řásnou dá se tam docela dobře zachytat i slušný kapříky a pstruhy nebo sem slyšel že nějakej další placenej je u Štoků.
reagovat - Pondělí 24. prosince 2007 ve 22:03 ® Tumi
-
zdarec všichni, chtěl bych se zeptat jak je to s dírkařením v okolí jihlavy? využiju othle téma ať nezkládám zbytečně další, za každé odpovědi díky
reagovat - Pondělí 24. prosince 2007 ve 12:57 ® Salmo
-
hmmm díky za odpovědi myslel jsem že to bude lepší
reagovat - Sobota 22. prosince 2007 ve 21:20 ® Salmo
-
no tak hoši pomozte mi prosím to vám je za těžko napsat pár vět
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 19:33 ® Salmo reakce na …
-
to sice není ale pro 13-ti letýho kluka je velká potíž se tam dostat a pro pár štik a „mírového“ sivena 25,5cm se mi tam sležitě dostávat nechce to samé budu mít i tam kde chytám nyní.....
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 17:32 ® Robur
-
psal jsem článek Oslava, není to tak daleko
reagovat