Vyhledávání
Položená- na co chytáte obecně nějčastěji?
9.11.2004 | Frostys | 6.496 zobrazení | 27 odpovědí
Já chytám jenom na medovky které si naložím do medu týden a půl před lovením, někdy také chytám na kolínka, na co vy ?????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 14. února 2010 ve 22:25 ® tomin reakce na …
-
žižala, červík, napařená houska, univerzální a u mě nejuspěšnější nástraha.
reagovat - Sobota 20. června 2009 ve 13:17 ® -zruseno
-
Na položenou jsem už dlouho nechytal. Ale když tak na srkačku, jeden háček jsem osadil kukuřicí a druhý červy nebo žížalou.
reagovat - Úterý 16. června 2009 v 15:40 ® arni750 reakce na …
-
ahoj já rád chitam na foukanou pšenici-vanilku a nenudim se u vody
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 14:53 ® kaprnak
-
Nejrači na boilies.A pak na masné červy a kukuřici.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 11:18 ® Kosmik
-
Boilies vlastní výroby, kolínka, červy, buráky,kukuřice, těsta atd.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 11:13 ® Kouba
-
Boilie a pelety ..ale takova nastraha v alkoholo se potom muzou umlatit.. hlavne ti mensi kurvy
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 ve 21:55 ® kopi
-
boilies
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 v 15:37 ® brunik reakce na …
-
na pařeny rohlik,kukuřici (mraženou)masove červy,žížaly,
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 ve 13:54 ® Kubah reakce na …
-
Na pařenou housku, kukuřici z plechovky a žížaly
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 ve 12:10 ® jarryn21 reakce na …
-
Když už to nešlo na nic, tak foukaná pšenice většinou pomohla.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 v 1:51 ® revoke
-
Na kukuřici z plechovky a masné červy.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2007 ve 21:39 ® Ajlik reakce na …
-
a to pomaha jo?
reagovat - Středa 22. srpna 2007 v 17:33 ® Vlackar
-
To děda vždycky naleje do krmení trochu piva nebo pálenky a hele jak hezky berou
reagovat - Středa 22. srpna 2007 v 15:42 ® Pepa Kreidl
-
Pokud vám mohu poradit,tak já nejradši chytám na středně velké žížaly či pop-up v nálevu,ale také na starší tvrdy chléb (na kůrku).Většinou zabere te nějaký kapr nebo jiná bílá ryba.
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 v 10:19 ® Prizrak
-
Kluci řeknu vám jak se to dělá. Vezmeš rohlík, dáš si ho na židličku, sedneš na něj. Občas sebou zavrť, přenes váhu na zadek, aby byl pěkně slisovanej a teď to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ!!! Musíš do něho pustit pár džinů života, ještě chvíli lisovat, a pak už můžeš nařezávat na kostičky, dát na háčky, nahodit a čekat jak velkej kapr zabere. To je všechno kouzlo. Petrů zdar
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 v 10:04 ® morpheus
-
už sedět k vodě nechodím. I když ,někdy to nutkání mám si jít jenom sednout na položenou. Kolikrát už jsem i ze skříně vyndal děličky a připravil se. Ale vždy jsem na konec vzal vláčak a mazal vláčet. Jinak nejůspěšnější nástraha, kterou jsem kdy použil,(když tedy nepočítám boilie s týdenním krmením) je kuku a psí suchary Frolic.
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 22:11 ® mirmen
-
Docela dobrá nástraha je „sendvič“ z rohlíku a romadůru. Rohlík se rozřízne po délce a dovnitř se dají asi 2 mm silné plátky romadůru. Přiklopí se druhou podélnou půlkou rohlíku. Vše se lehce zmáčkne a dá na talířek do mikrovlnky. Cca 10 vteřin se nechá „zapéct“. Pak se vyjme z mikrovlnky, přimáčkne k sobě, až začnë natavený sýr vytékat po stranách. Pak zase na pár vteřin do mikrovlnky. pak se rohlík na 1–2 minuty zatíží, aby se to trochu slisovalo. U vody se nástrahy stříhá NŮŽKAMI na kostičky dle velikosti háčku. Po stranách je rohlík, který bve vodě trochu nabobtnává. Uprostřed je natavený smradlavý sýr, který nástrahu drží i několik desítek minut na háčku. Není to tak účinné jako střídka, která je načechraná. Ale zase to drží na háčku déle a zejmena malé rybky ( ploťky a cejnci) to tak snadno jako střídku nesundají. Bere na to cejn, plotice, kapr i tloušť. Dobré hlavně na středně rychle proudící vody.
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 22:00 ® BigMike
-
Pak jde ten odér vodou a ryby losují, kdo se obětuje na háček aby nachytal a už to z vody vytáhl!
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 21:59 ® BigMike
-
Já vám to povím za něj. Narve se hrachem, proloží to kompotem z broskví, zaleje AB podmáslím, jako zákusek si dá 2 oloupané cibule, 14 stroužků česneku, 3 nakládané okurky a pak si přilepí 2 rohlíky k zadku. Přetáhne igeliťákem i na zapaření a pak to nosí den na těle. Občas ho sundají od stropu, sem tam přidá i jinou"esenci " do rohlíků a 2. den má „tutovou“ nástrahu!
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 19:12 ® jaryn
-
přízrak : tak už nám naprď odpověď. Jsme celý žhaví.
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 ve 20:39 ® Tomash
-
Souhlasím s tím, že rohlík tedy hlavně pařená houska je super nástraha. Naučil jsem se vyrábět i nyní tak populární rohlíkové boilies, ale já na něj chytám už tak 8 let a oni to minulý rok zveřejní jako horkou novinku – Fakt BIG JOKE! Jinak Prizrak : Ty čuně to jako do toho rohlíku prdíš, A to nevíš, že týrání ryb je zákonem zakázané???
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 ve 20:06 ® Frostys
-
Naprděnej ? co to k čertu je ??
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 v 17:50 ® jaryn
-
Souhlas rohlík je asi nejuniversálnější,nejdostupnější a nejlepší nástraha. Jak se dělá ten naprděnej????
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 v 16:22 ® Prizrak
-
Teď už skoro vůbec nechytám na položenou, ale kdyby ses mě zeptal před dvouma rokama, tak bych Ti jednoznačně odpověděl: Na naprděnej rohlík. Myslím to opravdu vážně!!! Když jsem dřív s klukama chytal tak úspěšnost napr. rohlíku předčila všechno ostatní a vždy jsem toho chytnul nejvíc… Brali na něho hlavně cejni a plotice,ale i kapři a amuři a chytil jsem na něho i jednoho candáta. P. S. Jestli chceš postup, tak Ti ho napíšu
reagovat - Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:54 ® Čajda
-
Většinou chytám na polévkové kuličky,hnojáky,ku-ku,brambor a pař. housku. Na hnojáky a kolínka spíš na jaře,na ku-ku a pař. housku spíš na podzim.
reagovat - Úterý 9. listopadu 2004 ve 21:37 ® Dědek
-
No dost často masňák s kuku no a potom foukačky různých příchutí. Taky není špatná pařená houstka nebo dortová oplatka.
reagovat - Úterý 9. listopadu 2004 ve 20:30 ® Gwin
-
Já už moc na položenou nechytám, ale taková kulička do polévky obalená ve šrotu se mi jednu sezónu osvědčila.
reagovat