Vyhledávání
Rybaření na Orlické přehradě
14.12.2007 | the fish | 28.853 zobrazení | 65 odpovědí
Zajímalo by mě co a jak nejraději chytáte na Orlíku… vaše největší úlovky na co kde kdy a jak jste je chytili… dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. ledna 2008 v 11:56 ® aless
-
chytám tam už asi 17 let.Ale dnes už tam jezdím jen párkrát do roka.Ale jako kluk jsem na Orlíku trávil celé prázdniny.Nejvíce přímo okolo Orlíku pod zámkem a v okolí mostu.Ryby všechny druhy:kapr, cejn,okoun, candát, štika, sumec,bolen Ae co můžu říct podle zkušeností tak se mi potvrdilo, že každý rok šla vždy většinou jedna nebo dvě ryby a ve větším počtu.candát okoun, o rok později zase kapři, cejni.Další rok sumci apod.Jeden rok boleni a nebyl problém za dopoledne vytáhnout na rybičku a menší splávek třeba deset bolenů s dvaceti záběrů.Když šli candáti tak za večer jsm měl třeba 15 jízd/sice z toho jsem vytáhl třeba jen pět ryb, ale rybačka parádní/.Kapry jsme jezdívali chytat ke Štědronínu na Sv.Annu/
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 17:15 ® ART reakce na …
-
Nikdo ti žádný místo neřekne, ale kazdý zná jedno místo na orlíku který je tak provařený, že tam ryby berou.Ale taky uz to není žádná sláva
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 17:10 ® Mary reakce na …
-
Uka, jako ruka
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 23:04 ® orlas reakce na …
-
Tak této odpovědi jsem se musel zasmát
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 ve 21:17 ® tomchamik
-
Na Orlíku chytám vše a na cokoliv,největší úlovky jsou kdykoliv a na cokoliv.Voda snů,a proto držím tajemství
reagovat)