Vyhledávání
DOBRY A LEVNI CAPROVY PRUT
12.12.2007 | morho2 | 3.782 zobrazení | 23 odpovědí
Nazdar chlapi!!!potreboval by som tip na nijaky kaprovy prut…mam 14 takze nechcem vela vrazat…max 1500kc/ks-viem,je to malo ale kupujem aj feeder takze to nieje jednoduche utiahnut to z vreckoveho :)) hlavne aby to chytalo..co sa tyka parametrov-chcem aby ten prut bol schopny nahodit 30g krmitko+krmenie na vzdialenost cca 50–60 metrov…diki moc vsetkym
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. ledna 2008 v 10:07 @ ??? reakce na …
-
Tak jen pro info, koupil jsem toho Blejda 2,75 Lb a je to mazec, oproti Schmanu min. poloviční blank, krásný proutek
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 17:56 ® regulus reakce na …
-
morho2 – dobre ti tak, maš písať ako ti zobák narastol. -:)))))
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 17:12 ® morho2 reakce na …
-
JA SOM SA SNAZIL PISAT CESKY…NO CO UZ DOPADLO TO AKO DOPADLO
reagovat - Středa 19. prosince 2007 v 18:31 ® regulus reakce na …
-
Robur – pokud si dobře pamatuju slovenskej pravopis, tak tak má stejný chyby, jako kdyby to bylo česky.
reagovat - Středa 19. prosince 2007 v 18:22 ® Robur
-
je to chalan zo Slovenska, kedysi som mal priatela, ktorý tiež tak písal. Pítali sa, či není Maďar
reagovat - Středa 19. prosince 2007 v 18:11 ® regulus reakce na …
-
Robur – nemá šanci, to nevymyslí a taky se to jen tak nevidí. Ach jo, kdyby měla čeština nožičky ......
reagovat - Středa 19. prosince 2007 v 16:21 ® Robur
-
he
reagovat, teď mě napsdá, že pokud toto fórum bude chtít někdo najít přes vyhledávač, tak bude muset popustit uzdu fantazii
- Středa 19. prosince 2007 v 15:13 ® kaprnak
-
ja bych sel 100% do shimano alivio do 1500kč se bohate vejdes a budes s nim nad miru spokojen ja osobne jsem mel ty stary typy a byly vynikajicí vyhovovaly mym potrebam ahoj
reagovat - Středa 19. prosince 2007 ve 13:11 @ ???
-
tedka řeším to samé, vyšlo mi toto Shimano Beast master specimen 3,60/2,75 lbs 2 500,– druhé Fox Warrior ES 2500,– delka a gramáž to samé a nebo JRC BLADE 3000,– Ale jelikož mám raději bez trnové spojky tak to padne asi na Shimano. Jinak jsem pro Blade , ale ten ma trn. Možná kdybych ho měl v ruce , tak mě převědčí, ale nemel, mel jsem jenom to Shimano a myslím, že to je dobrá volba. No chci to zprovodit ze světa do unora, tak uvidím. Jinak dobrou ruku při výběru R.
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 18:48 ® Jícha Václav
-
jj ty Hyperloop od shimana jsou taky dobrý. viděl jsem je v akci a 130g olovo na těch 100m odhoděj v klidu. Ale byly to 3lb. Bohužel při zdolávání jsem je neviděl, takže nevím jak se chovaj a jakou mají akci
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 11:11 ® Kouba
-
Jeste muzes skusit shimano Hyperloop kamos je mel a muzu doporucit ,, vytahl na ne nemalo malejch ryb a taky to snma celkem líta jestli chces muze ti je prodat aji s navijakama Shimano nexvave:)
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 23:38 ® alchymistaskota reakce na …
-
jo,ten prut od semy je cca za 1.300Kč,to moje Zebco cca 850,je levnější,ale stačí krásně,můžeš místo odhozové šnůry(10–15m) v poho dát vlas 0.35 ve stejný dýlce a je to akorát…
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 23:37 ® alchymistaskota reakce na …
-
nazdar, záleží jaký ryby chceš chytat,jak velký a druhy vody budeš navštěvovat,ale pokud chceš takto,dobrý jsou od Semy Therapy karp 3.60,3D(dělička),2.75 lb… já osobně mám zebco cool carp 3.30,2.5 lb,3D,dávám kmen 0.225 Mivardi spinning,odhozovku šňůru na 22 kg a olovo-60-lítá to okolo 70–90m,nebo 70 olovo a pak to máš až za stovku,je to měkkčí prut,ale dobrý,na velkou rybu stačí krásně,
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 22:52 ® morho2
-
chlapi diki za rady…a co AWA SHIMA ALEBO KINGFISHER…mate nijake skusenosti???
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 22:21 ® Jícha Václav
-
koukal jsem na ty pruty od Shimana. Já osobně bych místo toho Alívia šel raději do tý Catany. Soudím ale jen podle toho co píšou a taky podle vzhledu. V ruce jsem je nedržel takže těžko říct
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 21:56 ® Jícha Václav
-
morho2, jo a pokud chceš používat krmítko tak bych raději zvolil 3lb
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 21:52 ® Jícha Václav reakce na …
-
že je to pořád lepší než nic. Shimano má i levný věci celkem dobrý
reagovat. Ale jak říkal Kouba JRC taky není špatný stejně tak i Wychwood by nemusel bejt špatnej.
- Sobota 15. prosince 2007 v 19:40 ® morho2 reakce na …
-
hm jasan a co poviete na SHIMANO ALIVIO AX 2.75lbs???
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 v 19:15 ® Kouba
-
JJ ma naprostou pravdu taky sem si koupil ty levny pruty z ruznych akcí to stalo za hovno normalne bych to zakazal ted sem si koupil Shimano TRIBAL 2,75lb a nadhera predtim sem mel Sänger siprit-carp a byly dobry akorat sem si jeden vlastmí blbostí zlomil…a kupoval sem si jiny pruty(levnejsí) upřímně NAHOVNO!!!!!Ty foxy sem si chtel taky koupit ale rozhod sem se nakonec jinak jeste sou zajimavy pruty JRC!!
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 ve 21:02 ® Jícha Václav
-
Zdarec. Taky jsem zkupoval levný pruty a nemá to cenu. akorát zapláčeš. A zjistíš že jsi ty peníze zbytečně vyhodil a nebo kdybys počkal mohl jsi za ně mít už o dost lepší klacky. Já měl Trabuca a DAM. A byl jsem s nima nespokojenej. Nakonec jsem se rozhodl šetřit o něco víc a pořídil jsem si Foxe Warriory a jsem s nima nad míru spokojenej. Ale jeden stojí kolem 2.500Kč. takže jestli můžu poradit tak nikam nespěchej. Mezitím si pěkně šetři a uvidíš že se ti to vyplatí.
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 v 18:06 ® Kouba
-
Na toto ti stací lisková halouzka:)ale jestli cheš nejakou bambusku tak se jukni na odkazy na internetovy shopy maj tam akce 1+1 nebo sety Nebo si kup nejaky cislo rybarskyho casopisu tam to taky byva hafo mooooc
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 v 15:09 ® kopi
-
Shimano alivio by ti mohlo vyhovovat. Hyperloopy jsou o něco drazší a tvrdší.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 ve 23:21 ® cormaxx
-
Jestli chceš jen jeden tak ti můžu nabídnou Mitchell power cross 360/3lbs/3 díly.Je v super stavu.Druhý jsem svoji blbostí zlomil a pak jsem si koupil nový mitchelly, protože tyhle už neměli,abych měl 2 stejný pruty.Tenhle mi teď přebývá
reagovatKdyžtak je k mání za 1000kč,tak mi kdyžtak písni na icq nebo osobkou,jestli budeš chtít poslat foto atd…