Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 25. prosince 2007 v 10:03 ®
-
Šel jsem se včera po imaginárním obědě projít k přehradě (Seč) a ještě že jsem šel bez „cajku“, protože voděnka veškerá žádná a na naleštěné hladině se proháněli kluci s hokejkama. Nicméně, idylka vskutku vánoční.
reagovat - Pondělí 24. prosince 2007 ve 22:22 ® HaD
-
nakonec jsem se prospal a z procházky nebylo nic
reagovatale taky dobrý!
- Pondělí 24. prosince 2007 v 15:09 ® Matez
-
Teď jsem se vrátil z ryb byl jsem v Brně na Svitavě a ani ťuk.
reagovat - Pondělí 24. prosince 2007 ve 14:32 ® LojzaRybka
-
před chvilkou jsem byl z bráchou projít řeku,vzali jsme si sebou vláčáky,ale nebylo nic,ale docela příjemná procházka. Jinak kolem vody ani noha.
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 ve 23:21 ® HaD
-
Tak zítra! Už se těším!!
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 ve 21:09 ® Vlaštovka
-
Jak rád bych šel, jen kdyby bylo nad nulou a nebyl led:o) Nakoupil sem si jemný forpasy, malý háčky a splávečky a vono zrovna mrzne. No jo no zákon schválnosti.
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 ve 21:00 ® Sander
-
A já to, co jsem napsal níže, poruším…! Včera i dnes jsem chvilku zkusil plavačku, fišky na mě kašlaly, tak je nenechám v klidu ani zítra!
reagovat
A basta fidly! - Pátek 14. prosince 2007 v 7:24 ® Stanik
-
Já se opět chystám že k vodě zajdu ale zatím mi to nějak nevycházelo. Štědrý den je bez šance a potom mi plány naruší návštěvy rodičů (mých či partnerky) a příbuzných. Alespoň na Silvestra chci jít, poděkovat vodě, projít se a naposledy provětrat přívlačák, než ho uložím k zimnímu spánku.
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 ve 2:38 ® pipa
-
jasan,zas pujdu .. mozna,ze rybindam,vezmu letos i darky..:)…
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 v 1:47 ® hecht
-
Štědrý den od jakživa vypouštím (racionální důvod v tom asi není)ale potom i včetně Silvestra chodím rád. Úlovky teda nikdy nic extra, ale ten božský klid stojí za to.Takže letos to doufám nebude jinak – pouze já a můj pes
reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2007 ve 2:32 ® LojzaRybka
-
já chodim na vánoce k vodě každej rok,už od malička vždy když jsem se nemohl dočkat dárků tak jsem šel,u vody to utíká a je to takový lepší než u telky.A na silvestra jako každej rok se chodim s bráchou rozloučit se sezonou a nemusej ani brát,ale posldní dobou když je dobrej stav vody,tak se většinou povede nějakej ten silvestrovskej mník.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:10 ® tomchamik
-
Taky vezmu psa a pojedu na Orlík,jen tak bez prutu,jen poděkovat vodě za to co mi dala a snad ještě dá.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 11:55 ® sus1 reakce na …
-
jj,otestovat,máš pravdu,hlavně aby bylo pěkně.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 8:21 ® Padis
-
Na vánoce nepůjdu,ale na silvestra si to nenechám ujít.Pokuď to jen trochu půjde.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 23:59 ® HaD reakce na …
-
Pokud bude chvilka, půjdu se s dětma podívat k vodě. Chytat ale asi nebudu. Jen jako Sander…
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 22:29 ® dudu
-
Na Vánoce ne, ale na Silvestra ano.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 21:57 ® cormaxx
-
Já byl loni na Vánoce a letos plánuji,že vyrazim o5.Ale o rybách to nejspíš nebude.Spíš jen chci vypadnout z baráku,protože když vidim jak se pečou ty řízky,tak bych byl už v poledne mrtvej
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 21:06 ® skwor
-
O Štědrý den na ryby nechodím, ale mezi svátky určitě vyrazím otestovat Vánoční dárky k vodě :o)
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 20:19 ® Sander
-
Jako kolegové myslivci, chodící o Vánocích doplňovat krmelce a zvěř jen pozorovat, zůstanu na Štědrý den i já v pozici pasivního lovce. Mou zbraní bude jen foťák, a to jak v lese, tak u vody. Dodržuji to už dlouho, důvod neznám, cítím to tak…
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 20:12 ® Salmo
-
zatím jsem nebyl ale letos si to asi vyzkouším
reagovat