Chytej.cz

Dobročinná aukce necteno

10.12.2007 | HaD | 12.127 zobrazení | 122 odpovědí

Jelikož nevím kde a jak Vám, kteří dražíte v prospěch postižených dětí, nejlépe poděkovat za účast na této akci, tak zřizuji toto fórum. Ani na něj nemusíte odpovídat. Prostě Vám děkuji. Takový zájem jsem nečekal ani ve snu.

David

www.chytej.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 1. ledna 2008 v 16:42 ® HaD
HaD

cesty internetu jsou nevyzpytatelné :-(( omlouvám se, už by to snad mělo být OK

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 15:53 ® jindrich reakce na …

Zdenku,nejsi sám,chvilku to tam bylo teď zase ne.Ještě aby jsme začali vidět bílý myšky:-))

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 15:43 ® ZN
ZN

Davide, možná mi to po včerejšku blbě zapaluje, ale nějak nejsem schopen zjistit, jak ta dražba dopadla:-)

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 15:08 ® jindrich reakce na …

HaD:Děkuji, a kdyby jsi mohl být tak laskav a na chvíli je zase vrátil.Ať mám na co kliknout:-)

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 15:02 ® HaD reakce na …
HaD

jindřich: když klikneš na fotku, tak v www adrese vidíš číslo viz obrázek

reagovat
foto/forum/2008/th-img2957.jpg
Úterý 1. ledna 2008 v 15:00 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

asi pořadí fotek????

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:58 ® breca reakce na …

HaD – Jindřich se ptá správně…

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:52 ® jindrich reakce na …

HaD:Davide,možná blbej dotaz,ale kde to číslo najdu.

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:42 ® HaD reakce na …
HaD

A Ti, co vydražili fotek více, stačí číslo jedné z nich a 20,– jen jedenkráte.

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:40 ® HaD
HaD

Kdo chcete peníze zaslat bank. převodem, prosím příslušnou částku + 20,– Kč na účet č. 7201000818/8040. Jako var. symbol prosím uvádějte číslo fotografie.

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:36 ® HaD reakce na …
HaD

výsledky dražby: www.chytej.cz

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:00 ® Duduli

Děkuji jménem Rolničky týmu chytej.cz za tuto dražbu a všem dražitelům za jejich zájem podpořit děti a dospělé s postižením. Vážíme si Vaší podpory. Přeji vše dobré a hodně zajímavých rybářských zážitků po celý rok 2008. Díky!

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 13:21 ® HaD reakce na …
HaD

ZN: dnes to snad zpracuji. Včera jsem měl na práci něco jiného (to video) a večer už sem jen ležel (marodim)

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 13:02 ® breca reakce na …

HaD – nevím, jak budeš na přislíbené peníze pospíchat, ale pokud rychle, rád bych to vyřídil ještě tento týden, protože téměř skoro celý příští budu služebně mimo republiku. Dej vědět mailem nebo osobkou kam to chceš poslat. díky

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 13:00 ® breca reakce na …

Monaster- my jsme si smysl diskuze se ZN vyříkali a nemyslím, že by mezi námi byla nějaká nevraživost… Prostě kdo chtěl, tak dal, kdo nechtěl, tak nedal a na nikoho se nezlobím. to, co ty máš na mysli, je druhá věc, o které jsme mluvili tady na netu už na podzim a spíš jsem se chtěl jen Davidovi připomenout, zda něco bude či nebude a s vlastní aukcí to nemělo nic společného…

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 11:54 ® ZN
ZN

monaster: přečti si prosím ještě jednou smysl té naší diskuze a pak znovu reaguj. Zaplantal jsi to toho úplně jiné věci. Btw., já se aukce aktivně účastnil.

HaDe, kde jsou výsledky, kdo, co, jak?

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 0:37 ® pipa reakce na …
pipa

tak,tak .. to ja se taky rozdavam … no apak na me vsichni ser… oni si to proste radoby nepamatujou…

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 22:14 ® HaD reakce na …
HaD

16.358,–

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 21:45 ® Boňác reakce na …
Boňác

jak to vlastně dopadlo, myslím finančně, byl jsem mimo, takže nevím…

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 v 17:08 ® monaster reakce na …
monaster

ad ZN vs Breca. náhodou souhlasím s Brecou. jaký loudění? letos jsem takhle dal novej bič. zkusil jsem, to nechytlo mě to tak šel. někomu udělá radost má mi tu ležet? Teď s jedním kroužkem pomáhám a máš ty kluky vidět. úplně vidím sebe když jsem chodil do kroužku......jasně někomu rodiče koupí cajk že já bych na něj půlroku šetřil…ale možná máš pravdu – proč na to co nepoužíváš nechytat doma prach........

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 v 16:49 ® LojzaRybka
LojzaRybka

to je ale mazec :-)

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 v 16:26 ® HaD
HaD

Děkuji všem moc za účast, dražitele budu kontaktovat e-mailem. Bohužel nebyl systém nastaven na automatické ukončení, takže doufám, že nikdo už po 13:00 nepřihazoval. Prozatím stránku tedy vypnu.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 v 16:20 ® gabo
gabo

tak si myslím že se akce vydařila, všem přeji vše nejlepší do nového roku.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 v 19:43 ® ZN
ZN

breca: máš odpověď. Nechme každého, ať se k tomu postaví dle svého. Já myslím, že lidi až tak bezcitní nejsou.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 v 19:27 ® breca reakce na …

ZN – sorry, poslal jsem ti osobku.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 v 19:12 ® breca reakce na …

ZN – pokud to tak bereš, tak promiň!!!

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 14:55 ® ZN
ZN

breca: to závání louděním. Já bych to nechal na každém jednotlivci. Myslím, že ty plky okolo jsou znehodnocující a každý má pohled či způsob přispívání jiný.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 12:39 ® breca reakce na …

HaD – někdy v září jsme si tu psali o možnosti poskytnout nějaký nepotřebný a odložený vercajk nějakému kroužku, říkal jsi, že se nad tím zamyslíš. Uvažuješ o něčem takovém?

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 12:36 ® breca reakce na …

Vážení, čte Vás to tu dost a věřím, že se pochlapíte..... Řeším teď dost vážný osobní problém, ale doufám, že ještě trochu tu licitátorskou bitvu ještě zvedneme. Tak si nákup prutu či nového navijáčku odložte, až se kasička zase naplní a pošlete něco těmto dětem… Doufám, i když jejich oči osobně neuvidíme, že budou zářit štěstím i za každou drobnost, která jim alespoň trochu zpestří život…

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 12:28 ® HaD
HaD

breca: asi měli výpadek

reagovat