Chytej.cz

BOSNA

8.12.2007 | Lukendal | 13.805 zobrazení | 76 odpovědí

Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 9. prosince 2007 ve 21:20 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

rarach: čéče, já bych si zas až tak jistej v kramflekách nebyl… loni jsem byl v horách na Chrovatsko-bosenský hranici (Plješevica) a místní nás taky varovali… prej se jim dost často nějaká ovečka nevrátí a pár lidí už miny taky zmrzačily. Je fakt, že to je poblíž Bihače, kde se bojovalo fest, ale v Bosně to podle mě nebude zas o tolik lepší. Ale na ryby bych tam jel, o tom žádná!

reagovat
Neděle 9. prosince 2007 v 18:40 ® brčal
brčal

www.ribnikflyfish.com

reagovat
Neděle 9. prosince 2007 v 10:36 ® brčal
brčal

koukni tady www.bistrobih.ba

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:33 ® Lukendal reakce na …

Ne kluci tak važně?Vždyt je to už cicilizovana zem,ne?

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:32 ® Lukendal reakce na …

A na kolik to vyjde peněz?Tak povolenka kolem 30 eček a na kolik tam vyjde ubytovani a hlavne,potrebuju nejakeho pruvodce a vubec kde tu povolenku koupim?

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:32 ® rarach

Jo je tak, na hranicích přesedneš do tanku a loví se granátem, lokálně se nevybuchlé miny prodávají na tržišti, mám několik na balkóně, nekup to za ty prachy.

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:28 ® Piranha reakce na …
Piranha

hele bylo to pred 4 rokama tak nevim.Jeste porad tam jsou sracky v zemi ale cisti se to tam a tam kde se to vi ze to je je paska nebo cedule ale taky se jeste o plno mistech nevi.Podivej jeste do dnes trhaj hnaty miny z 2. sv. tak po 5. letech to cisty nebude jed nekam kde je to cisty kdyz budes sikovnej tak si zachytas

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:23 ® Lukendal reakce na …

Ne tak važně je to tam tak spatny.Fakt to tam hrozí?

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:22 ® rarach

Piranho: Už tam nejezdi a hlavně nic nepiš.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2841.jpg
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:18 ® Lukendal

pockej t myslis važně to se tam porad deje?

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 23:15 ® Piranha reakce na …
Piranha

Banja luka je prej pekna je tam reka co ma kaskadovitej system vodopadu je to velky misty jako ohre proste neco mezi bilinou a ohri.Bud nedalekej Čelinac nebo primo v banja luce je soutok.Bracha tam byl na misi KFOR ja tam za nim jel na tejden jako rodinny prislusnik.Pak sme jely na ten tejden co mel dovolenou vojenskym specialem do chorvatska.Pekna dovolena.Akorad sem nechytal.Ale bacha je to vo tlamu.Pokud budes chytat v letoviscich nebo nedaleko tak je to vo howne a pokud pojedes dal nekam do lesu hor nebo mokrin tak mas ryby jako noha a nebo ta noha ti bude chybet,v nejlepsim skakavejch min je tam jeste dost. Je to smutny ale je to tak a bacha na tlupi ozbrojenych domorodcu, druha ukrajina

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 22:56 ® Lukendal reakce na …

Rarach jsi tu?

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 21:27 ® rarach

Záleží na co tam chceš jet. Duhákodromy parádní ? Lipani taky, ale tam už to chce něco umět. Povolenky okolo 30 éček na den (Unac,Klokot,Rib­nik), ubytování a jídlo skvělé, lidé co jsem tam potkal také. Prostě mám to tam rád.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2840.jpg
Sobota 8. prosince 2007 v 19:14 ® Lukendal reakce na …

ale chtěl jsem se optat zda někdo nema zkušenosti co a jak ,kde a kdy a za kolik

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 v 19:13 ® Lukendal reakce na …

No chtel bych tam na ryby

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 v 18:46 ® ART
ART

co deš dělat do bosny ?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1