Vyhledávání
BOSNA
8.12.2007 | Lukendal | 13.636 zobrazení | 76 odpovědí
Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. prosince 2007 ve 20:02 ® ZN
-
Lukendal: já být tím buzerantem z MRKu, který jezdí do Bosny, tak bych si pomyslil něco na způsob „ať si ten nýmand Lukendal nabude zkušenosti sám, a netahá rozumy, pako jedno“.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 ve 20:00 ® mimikry reakce na …
-
něco sem hodim
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:50 ® HaD
-
Mohu malou podotázku? Kdo jste tam kolikrát byl?
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:47 ® Lukendal reakce na …
-
toulavec:plne s tebou souhlasim a je to jen muj osobni nazor
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:43 ® toulovec reakce na …
-
Lukundal: ten kdejakej buzerant chodí nejenom na Mrk, ale i sem, zapomínáš že internet nezná hranic! Taky zapomínáš že se s těma buzerantama znají i tady na chytej :o))
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:32 ® Lukendal reakce na …
-
ja vim Rarach,ale chtel jsem aby mi nekdo napsal neco konkretnejsiho,ten kdo tam asi jezdi uz nejaky ten cas tak asi vi.Ja bych tam s kamosem chtel jet na jare a zatim samej odkaz a pripada mi to skoro jak na konkurencnim MRKU kde te kdejakej buzerant rozseka.Ale jeste jednou dik moc.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:19 ® jiris
-
rarach – a ted ty ryby
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:04 ® rarach
-
Lukendal: OK, já jenom, že jsou tam i ty mouchy v komentáři. Brčal: Poslední krajinka, pak už mám samé ryby.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 19:03 ® Robur
-
já bych tam nejezdil, teď zase zastřelili nějakýho borca na Plitvičkách. Bylo to v televizi.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 18:54 ® brčal
-
Prosím přidejte sem nějaké fotky z místa
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 16:12 ® Lukendal reakce na …
-
Ano četl jsem to celý,ještě jednou děkuji.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 21:41 ® rarach
-
Lukendal: Četl ji to celý nebo ne?
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 19:47 ® LojzaRybka
-
regulus>hele,já našel v Ohři minometnej granát,pušku z druhé sv.války a 100metrů od baráku pancéřovku,tak si myslim že to co je naté fotce může kohokoliv potkat i tady
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 14:27 ® jiris
-
Lukendal – pokud zachytas u nas, zachytas i tam.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 14:03 ® Lukendal reakce na …
-
Samozřejmě že tam nechci odvest to snad zvladnu,kde bych asi mohl vyčist jaky muchy jsou tam učine?dik
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 ve 13:08 ® rarach
-
Lukendal: A co by jsi chtěl víc, chceš tam odvést nebo co? Myslím, že v té osobce jsi měl úplně všechno včetně ubytování, povolenek, atd., tak dej zpátečku, woe.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 8:25 ® wallys reakce na …
-
Piranha,V Bosně byl unprofor,sfor a eufor(KFOR je v Kosovu) ,sice ve své době patřila bosna mezi pár nejvíce zaminovanou území světa,ale ted tomu už tak není.To sice nemění nic na tom že v řekách může toho svinstva naplavenýho po jarních tání a sesuvech půdy celkem dost,ale spíš si myslím že že rybářské revíry na kterých se chytá a jezdí na ně evropané jsou čistý,alespoň od min.Jinak toho vojenskýho arzenálu tam bude pořád dost :o((((
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 8:24 ® ZN reakce na …
-
Lukendal: buď v klidu
reagovatBylo tam dost mých kamarádů a známých, všicni se vrátili v pořádku. Jezdí se tam bez cestovky, všechny informace najdeš na webu. Nemůžu ti nijak víc pomoc, jezdím jinam, ale rarach ti všechny podstatné informace už napsal, brčál ti dal odkazy. Nic víc nepotřebuješ.
- Úterý 11. prosince 2007 v 7:13 ® Piranha reakce na …
-
Ta pazoura neni od miny, prej tam takhle koušou duhoušové
reagovatTo znamena chyt a pust nerealny
- Úterý 11. prosince 2007 ve 2:57 ® Lukendal reakce na …
-
Tak koukam,že jste mi moc neporadili,zatim mě to odrazuje bot o ruce a nohy bych nechtěl přijít.Nevim jestli se tam mam dostat na vlastni pěst nebo radši pres abenturu nebo cestovku,a kam vubec a no kolik to vyjde atd.Dik
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 ve 23:57 ® ZN reakce na …
-
Vichrzhor: to není o citlivkách nebo realitě života. Je to o vkusu a estetice. Nebo nás máš za takové magory, kteří neví, jak to v životě chodí? Ale co má tato hnusná fotka společného s rybařením a relalaxem, to fakt nevím. Pro mě to rozhodně pěkná fotečka není.
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 ve 23:44 ® regulus
-
Nic ve zlým, ale nechcete jít s těma fotkama do prdele??? Je to tam sice asi tvrdá realita života, nemyslím si ale, že by nějaký extrémě nebezpečný oblasti byly volně přístupný veřejnosti. Líčit tady někomu, že pude na ryby a v řece má 50% šanci, že šlápne na minu mě připadne naprosto zcestný a úplně nejlepší jsou zprostředkovaný informace typu jedna paní povídala nebo několik let starý. To, že tam nebezpečí šlápnutí na minu je, je bez debat, jenže jak veliká je pravděpodobnost (za předpokladu, že budu doržovat jejich pravidla a nepolezu tam kam nemám). Nemyslím si, že by tato země usilovala o fyzickou likvidaci zahraničních rybářů, naopak si myslím, že to je pro ně nějaká korunka (nebo Euro) k dobru, takže s největší pravděpodobností udělají pro bezpečnost těchto návštěvníků maximum.
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 ve 20:48 ® brčal
-
Jo pěkná fotečka. Zásady v těchto oblastech: 1 – nikdy nechod tam kde nejdou domorodci . 2 – koukej kde chodí tam můžeš taky . 3 – nikdy nezvedej nic podezřelého . Je toho víc ty vy nepotřebujete .Vám stačí ty základní .
reagovat
A můžu dodat i fotky co ? - Pondělí 10. prosince 2007 v 18:04 ® Vichrzhor
-
Jinak se omlouvám všem citlivcům, ovšem realita nebývá zrovna růžová (teď koukám, blbej příměr – růžový je na fotce dost
reagovat. Já Balkán celkově miluju, a spojit například rybařinu, lezení po skalách, treking a válení u moře – to je moje představa ideálně strávený dovolený
- Pondělí 10. prosince 2007 v 17:23 ® Piranha reakce na …
-
jak uz jsem nize psal kamo realita
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 17:06 ® Salmo reakce na …
-
Vichrzhor> no to je teda hnus nechtěl bych.......
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 16:47 ® Vichrzhor reakce na …
-
No já nikdy nejzdím JEN něco dělat…Bosna je úžasná země, nějakej výlet po horách bych určitě krom rybaření udělal. No ale kdybys narazil třebana minu, řekni mi, jak bys s tímhle vázal mouchy…
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 8:48 ® rarach
-
Vichr: Chtěl tam jet na ryby nebo lítat po lesích a lukách? Pro rybáře je tam vše OK, možná víc než OK. Howg.
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 0:16 ® FABi reakce na …
- reagovat
- Pondělí 10. prosince 2007 v 0:13 ® FABi
- reagovat