Chytej.cz

BOSNA necteno

8.12.2007 | Lukendal | 13.636 zobrazení | 76 odpovědí

Cau kluci poradite mi někdo s muškařenm v Bosně?Dik

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 12. prosince 2007 ve 20:02 ® ZN
ZN

Lukendal: já být tím buzerantem z MRKu, který jezdí do Bosny, tak bych si pomyslil něco na způsob „ať si ten nýmand Lukendal nabude zkušenosti sám, a netahá rozumy, pako jedno“.

reagovat
Středa 12. prosince 2007 ve 20:00 ® mimikry reakce na …

něco sem hodim

reagovat
foto/forum/2007/th-img2855.jpg
Středa 12. prosince 2007 v 19:50 ® HaD
HaD

Mohu malou podotázku? Kdo jste tam kolikrát byl?

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 19:47 ® Lukendal reakce na …

toulavec:plne s tebou souhlasim a je to jen muj osobni nazor

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 19:43 ® toulovec reakce na …
toulovec

Lukundal: ten kdejakej buzerant chodí nejenom na Mrk, ale i sem, zapomínáš že internet nezná hranic! Taky zapomínáš že se s těma buzerantama znají i tady na chytej :o))

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 19:32 ® Lukendal reakce na …

ja vim Rarach,ale chtel jsem aby mi nekdo napsal neco konkretnejsiho,ten kdo tam asi jezdi uz nejaky ten cas tak asi vi.Ja bych tam s kamosem chtel jet na jare a zatim samej odkaz a pripada mi to skoro jak na konkurencnim MRKU kde te kdejakej buzerant rozseka.Ale jeste jednou dik moc.

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 19:19 ® jiris
jiris

rarach – a ted ty ryby :-)

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 19:04 ® rarach

Lukendal: OK, já jenom, že jsou tam i ty mouchy v komentáři. Brčal: Poslední krajinka, pak už mám samé ryby.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2853.jpg
Středa 12. prosince 2007 v 19:03 ® Robur
Robur

já bych tam nejezdil, teď zase zastřelili nějakýho borca na Plitvičkách. Bylo to v televizi.

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 18:54 ® brčal
brčal

Prosím přidejte sem nějaké fotky z místa

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 16:12 ® Lukendal reakce na …

Ano četl jsem to celý,ještě jednou děkuji.

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 ve 21:41 ® rarach

Lukendal: Četl ji to celý nebo ne?

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 v 19:47 ® LojzaRybka
LojzaRybka

regulus>hele,já našel v Ohři minometnej granát,pušku z druhé sv.války a 100metrů od baráku pancéřovku,tak si myslim že to co je naté fotce může kohokoliv potkat i tady

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 ve 14:27 ® jiris
jiris

Lukendal – pokud zachytas u nas, zachytas i tam.

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 ve 14:03 ® Lukendal reakce na …

Samozřejmě že tam nechci odvest to snad zvladnu,kde bych asi mohl vyčist jaky muchy jsou tam učine?dik

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 ve 13:08 ® rarach

Lukendal: A co by jsi chtěl víc, chceš tam odvést nebo co? Myslím, že v té osobce jsi měl úplně všechno včetně ubytování, povolenek, atd., tak dej zpátečku, woe.

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 v 8:25 ® wallys reakce na …
wallys

Piranha,V Bosně byl unprofor,sfor a eufor(KFOR je v Kosovu) ,sice ve své době patřila bosna mezi pár nejvíce zaminovanou území světa,ale ted tomu už tak není.To sice nemění nic na tom že v řekách může toho svinstva naplavenýho po jarních tání a sesuvech půdy celkem dost,ale spíš si myslím že že rybářské revíry na kterých se chytá a jezdí na ně evropané jsou čistý,alespoň od min.Jinak toho vojenskýho arzenálu tam bude pořád dost :o((((

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 v 8:24 ® ZN reakce na …
ZN

Lukendal: buď v klidu :-) Bylo tam dost mých kamarádů a známých, všicni se vrátili v pořádku. Jezdí se tam bez cestovky, všechny informace najdeš na webu. Nemůžu ti nijak víc pomoc, jezdím jinam, ale rarach ti všechny podstatné informace už napsal, brčál ti dal odkazy. Nic víc nepotřebuješ.

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 v 7:13 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ta pazoura neni od miny, prej tam takhle koušou duhoušové :-D To znamena chyt a pust nerealny :-D

reagovat
Úterý 11. prosince 2007 ve 2:57 ® Lukendal reakce na …

Tak koukam,že jste mi moc neporadili,zatim mě to odrazuje bot o ruce a nohy bych nechtěl přijít.Nevim jestli se tam mam dostat na vlastni pěst nebo radši pres abenturu nebo cestovku,a kam vubec a no kolik to vyjde atd.Dik

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 ve 23:57 ® ZN reakce na …
ZN

Vichrzhor: to není o citlivkách nebo realitě života. Je to o vkusu a estetice. Nebo nás máš za takové magory, kteří neví, jak to v životě chodí? Ale co má tato hnusná fotka společného s rybařením a relalaxem, to fakt nevím. Pro mě to rozhodně pěkná fotečka není.

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 ve 23:44 ® regulus
regulus

Nic ve zlým, ale nechcete jít s těma fotkama do prdele??? Je to tam sice asi tvrdá realita života, nemyslím si ale, že by nějaký extrémě nebezpečný oblasti byly volně přístupný veřejnosti. Líčit tady někomu, že pude na ryby a v řece má 50% šanci, že šlápne na minu mě připadne naprosto zcestný a úplně nejlepší jsou zprostředkovaný informace typu jedna paní povídala nebo několik let starý. To, že tam nebezpečí šlápnutí na minu je, je bez debat, jenže jak veliká je pravděpodobnost (za předpokladu, že budu doržovat jejich pravidla a nepolezu tam kam nemám). Nemyslím si, že by tato země usilovala o fyzickou likvidaci zahraničních rybářů, naopak si myslím, že to je pro ně nějaká korunka (nebo Euro) k dobru, takže s největší pravděpodobností udělají pro bezpečnost těchto návštěvníků maximum.

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 ve 20:48 ® brčal
brčal

Jo pěkná fotečka. Zásady v těchto oblastech: 1 – nikdy nechod tam kde nejdou domorodci . 2 – koukej kde chodí tam můžeš taky . 3 – nikdy nezvedej nic podezřelého . Je toho víc ty vy nepotřebujete .Vám stačí ty základní .
A můžu dodat i fotky co ?

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 v 18:04 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Jinak se omlouvám všem citlivcům, ovšem realita nebývá zrovna růžová (teď koukám, blbej příměr – růžový je na fotce dost :-)) . Já Balkán celkově miluju, a spojit například rybařinu, lezení po skalách, treking a válení u moře – to je moje představa ideálně strávený dovolený :-)

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 v 17:23 ® Piranha reakce na …
Piranha

jak uz jsem nize psal kamo realita

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 v 17:06 ® Salmo reakce na …
Salmo

Vichrzhor> no to je teda hnus nechtěl bych.......

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 v 16:47 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

No já nikdy nejzdím JEN něco dělat…Bosna je úžasná země, nějakej výlet po horách bych určitě krom rybaření udělal. No ale kdybys narazil třebana minu, řekni mi, jak bys s tímhle vázal mouchy…

reagovat
foto/forum/2007/th-img2849.jpg
Pondělí 10. prosince 2007 v 8:48 ® rarach

Vichr: Chtěl tam jet na ryby nebo lítat po lesích a lukách? Pro rybáře je tam vše OK, možná víc než OK. Howg.

reagovat
Pondělí 10. prosince 2007 v 0:16 ® FABi reakce na …
FABi
reagovat
foto/forum/2007/th-img2845.jpg
Pondělí 10. prosince 2007 v 0:13 ® FABi
FABi
reagovat
foto/forum/2007/th-img2844.jpg