Vyhledávání
dvojbode ocka na feeder prute-JAXON FAVOURITE FEEDER 360 80g
8.12.2007 | morho2 | 2.883 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar chlapi!Dneska som zavital do rybarskej predajne,a bol som velmi milo prekvapeny…Konecne som nasiel feeder na ktorom su vsetky ocka naviazane DVOJBODOVO(okrem spicky samozrejme).no predavac mi nahle radost skazil…povedal,ze dvojbodove ocka niesu prilis v oblube a ze sa nane lepi vlasec…a tak sa pytam:JE NAOZAJ VELKY PROBLEM,KED SU OCKE NA FEEDRI DVOJBODOVE???Diki moc!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. prosince 2007 v 0:55 ® Hora
-
regulus>myslel jsem Kulajdu.Ten se podle karty zaregistroval teprve dnes.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 0:52 ® regulus reakce na …
-
Hora – nenaběh, je mi to jedno, morho2 asi opravdu neví a normálně se zeptal, já mu řekl nejspíš nejen svůj názor a přece ho nenechám žít v omylu, mohl by si z toho vyvodil, že dvojnožičkový očka jsou „za každýho počasí“ blbě a to není pravda.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 0:47 ® Hora
-
regulus>se Ti divím.Nejdřím se podívám do karty a pak odpovídám.Pěkně sis naběh.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 0:44 ® Hora
-
Miku>regulus má pravdu,to co napsal Kulajda je naprostý nesmysl.Podívej se mu do karty(Kulajdovi),je to nějakej provokatér,co tu plácá blbiny(velice slušně řečeno)co se zaregistroval teprve dnes,aby si dělal z lidí dobrej den.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 0:38 ® regulus reakce na …
-
MiK – nestartuju na každýho ani úplně omylem, ale pokud někdo napíše totální technickou pitomost, aniž by odpověděl na otázku, tak sorry, ale přece nenechám dotyčnýho zadavatele otázky ve štychu, aby akceptoval to co není pravda. Přečti si zadání otázky, na co se morho2 ptal (řeč byla o tom, že dle prodavače se na dvojbodový očka lepí vlasec), napsal jsem svůj názor. Následně dotyčný Kulajda napsal něco, co je technická pitomost (nemyslím to, že jsou jednonožičkový očka lepší než dvounožičkový, na toto téma bychom se tu mohli bavit týden, je tisíc variant, tisíc názorů, tisíc…, o vrzání se taky nehodlám bavit), ale to, že to nevydrží to lepidlo, když je to očko přivázaný špagátem, pokud to napíšu familiérně, mě fakt dostalo. Páč jak je obvyklé, nemá v kartě napsaný nic, tak netuším, jestli je to názor 11-ti letýho kluka nebo 30-ti letýho dospělýho člověka. Kdyby tam měl napsaný ročník narození 1996, tak mu napíšu, že se mýlí a trochu mu to osvětlím, pakliže tam nemá napsaný nic, tak jsem reagoval, tak, jak jsem reagoval. Nezlob se na mě, ale pokud vím, tak jsem za poslední půlrok vystartoval jenom dvakrát a dycky bylo proč.
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 0:17 ® MiK
-
regulus> prosímtě, proč na každého hned tak vystartuješ? Za chvíli se budou lidi bát sem napsat svůj názor !
reagovat - Úterý 11. prosince 2007 v 0:04 ® regulus reakce na …
-
Kulajda, můžeš mi říct nad čím se mám zamyslet??????????? Dle toho co jsi napsal, je to naprostá prasečina. Dvounožičkový očko v extrémních případech (není to správnej technickej termín, ale pro obraznost měkkej blank – hodně se ohýbá, parabolická akce atd. jedná se především o jemný pruty s malou gramáží)ovlivňuje akci blanku víc než jednonožičkový. To, že by nevydrželo lepidlo (musím se smát, asi netušíš, jak se očka připevňujou) je největší fór, co jsem v poslední době slyšel. To by muselo bejt tak odfláknutý a takovej šit matroš, že to snad ani nejde. , Dám ti hádanku, hádej (nebo si to spočítej, pokud to umíš) o kolik se smrští blank mezi nožičkou blíže k očku a nožičkou blíže k navijáku u šestého očka, které je 174 cm od špičky na prutu o délce 4,2m s parabolickou akcí a vrhací zátěží 5–15g při ohybu prutu o 90 stupňů?
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 ve 21:30 ® Kulajda reakce na …
-
zamysli se nad tím…
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 19:54 ® regulus reakce na …
-
Kulajda – no ty seš génius jak nevím co, jednak jsi neodpověděl na dotaz a ta tvoje teorie s náporem na očka a nevydržením lepidla, to snad nemyslíš vážně.
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 17:29 ® Kulajda
-
Podle mě jsou na jemném proutku jednobodová očka lepší. Stalo se mi na jednom prutu, že dvoubodová očka začala vrzat a hrkat. Při velkém ohybu prutu je na nožky dvoubodového očka docela nápor, což lepidlo nemusí vydržet. Zdar
reagovat - Sobota 8. prosince 2007 ve 12:59 ® regulus
-
Podle mne to je totální blbost (předpokládám, že jsem dobře pochopil ty jedno a dvojbodové očka – jednobodové = uvázané na jedné nožičce, dvojbodové = uvázané na dvou nožičkách), nevidím jedinej důvod, proč by se to mělo lepit a kde. Jedinej vliv, kterej to může mít, je vliv na akci blanku u jemnějších prutů.
reagovat