Vyhledávání
Fenwick HMX
7.12.2007 | doktor.fiSh | 11.532 zobrazení | 35 odpovědí
Čo by ste mi mohli pekné povedať o tomto prúte ? – je super ? – hlavne píšte tí čo ich vlastníte, alebo ste držali v ruke modely HMX 6''6 L alebo 5''6 UL … ďakujem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. prosince 2007 v 19:49 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Asi zmením identitu !… Ale tie nicky som si nemenil len preto aby ste ma nepoznali, ale preto lebo som si chcel dať ine meno ! Len tie – plny otazok, ?¤_¤? a už viac nepamätám, som si náročky menil … som sa teda vyznamenal…
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 15:38 ® vylo reakce na …
-
zabudnime naňho! R.I.P.
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 15:23 ® Cajo
-
vylo – ja bohvie ako moc neprispievam, ale ma dostala ta jeho otazka ohladne gramaze na ktoru som mu uz odpovedal v tejto otazke – www.mrk.cz
a on sa o 5 dni pyta na to iste v dalsej otazke – www.mrk.cz a o mesiac sa na to iste pyta zas tu – www.klubprivlace.dvebe.sk sak to uz naozaj nie je normalne…
a tu radsej ani nevystupuje pod svojim nickom – www.klubprivlace.dvebe.sk presne tento prispevok – ?×_×?Neviete stránku na udice Robinson ?
to je uz na liecenie…
Jalec – sam si si o to koledoval.....
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 15:03 ® vylo reakce na …
-
Cajo,Mysho22 dík za podobny názor.Šak ten chalan si to asi jednou polovicou svojej osoby uvedomuje že je otravny ,preto si často mení nick.Zaregistrovaal som sa iba kvôli tomu ,že tie jeho umelé témy boli na mňa priveľa-radšej si nestrenne prečitam tému a názory iných ako by som mal do toho nezainteresovane zasahovať ,však aj bez neho je tu veľa krát debata od veci.
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 ve 14:20 ® Cajo
-
Jalec – ked si chces popisat tak chod na nejaky chat… a nerob zo seba debila… Sorry ale neda mi to, ked citam niektore tvoje prispevky tak mam dost casto pocit ze sa vyjadrujes k veciam ktorym ani ty sam nerozumies, teoreticky to mas nastudovane ale prax ziadna, tak sa potom iba zosmiesnujes…
reagovat
A ked si uz taky odbornik vo vsetkych tich veciach okolo ryb, tak naco zadavas stale nejake otazky… z toho tvojho studovania na nete by si mal vediet, ze kazdemu sadne nieco ine, kazdemu vyhovuje ina akcia a tak podobne. Najlepsie si je palicu osahat a potom kupovat… Ale ved naco ti to pisem sak ty to dobre vies… vylo – ten chlapec moze chodit na ryby s celou bandou ved len na mrku vystriedal niekolko nickov – UL,UL-Dr.FiSh,UL vláčkar,Plný.Otázok a zatial aktualny nick – JurajKo… - Neděle 30. prosince 2007 ve 14:13 ® Cajo
-
Jalec – ked si chces popisat tak chod na nejaky chat… a nerob zo seba debila… Sorry ale neda mi to, ked citam niektore tvoje prispevky tak mam dost casto pocit ze sa vyjadrujes k veciam ktorym ani ty sam nerozumies, teoreticky to mas nastudovane ale prax ziadna, tak sa potom iba zosmiesnujes… vylo – ten chlapec moze chodit na ryby s celou bandou ved len na mrku vystriedal niekolko nickov – UL,UL-Dr.FiSh,UL vláčkar,Plný.Otázok a zatial aktualny nick – JurajKo…
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 22:19 ® doktor.fiSh reakce na …
-
V tom máš pravdu, ale len preto som stále kupoval, pretože som taký „zmrdík“ … Oco povedal koncom leta, že mi kúpi prút, a ja hneď ovplyvňovaný predavačom v rybárskych potrebách, pár chalanov s fór, som začal vyberať udice 6 mesiacov dopredu, čisty hlupák… viem, môžem si za to sám, že tu vyzerám jak schizofrenik, ale až v posledných týždňoch som si uvedomil, že stou palicou nebude chytať …, … a neviem kto, ale ja … tak sa musím rozhodnúť sám za seba ! Aj som sa rozhodol pre fenwicka, síce po rade M. …, ale vybral som si spomedzi tých všetkých… Asi by som si mal dať všade mená schizofrenik-Jurik… PS: Absolútny súhlas s vami ! Mal som čierno-ružové okuliare na hlave, asi !
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 17:57 ® vylo reakce na …
-
preJaleC:Čítaš niekedy čo tu píšeš?Ak som dobre postrehol tak máš 13 rokov,ja som bol v tvojom veku tiež na všetko zvedavý ale ty sa prezentuješ dosť nevhodnym spôsobom trocha sebareflexie by nezaškodilo!Prinajlepšom do jari by si mal vypnúť počítač a poriadne sa porozp´avať so svojimi schizofrenickými kamošmi DrFishom a JurajKom čo vlastne chceš.Minimálne polroka kupuješ prúty:mikado,shimano dragon ,fenwick-navijáky shi.super gt,twin power,cormoran magnesia…rapalácku tašku:))očakávaš že sa stebou bude komunikovať seriozne ale ty serioznosť strácaš!Trocha by si sa mal uskromniť a rozmýšľať podľa svojich možností a nie sa nechať zbalamutiť chalanmi čo majú niečo odchytané aprešlo im rukami kopec ryb.náradia-pretekári to majú veľa krát skoro zadarmo.NECHCI BYŤ HNEĎ SUPERRYBÁROM A MIESTO BLÚZNENIA CHODIEVAJ NA RYBY VŠAK MÁŠ S KÝM /DrFISH,JurajKo/:)) howgh!
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 17:00 ® doktor.fiSh reakce na …
-
ja som urazený, není, len ma nenapadol google, a chcel som si popísať, tak preto som to sám nehľadal ! Teraz už budem vedieť ! Ale aj tak, zatiaľ diky moc za všetko !
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 ve 14:10 @ ???
-
Jalec – pre ukazku neviem co sa z tohto neda pochopit a co viac potrebujes…
- z mrku-
UL-Dr.FiSh – ® Út 6.11.2007 19:42:04
čajo: tam je gramáž vo Wt a Oz ktoré je koľko gramov ? Čajo – ® Út 6.11.2007 19:46:15
UL – ja mam na dragone 1/32–1/4 – a to by malo byt 1–7g… UL-Dr.FiSh – ® Út 6.11.2007 19:50:32
čajo: tak potom je koľko 1/46 – 3/8 Čajo – ® Út 6.11.2007 19:58:36
takk 1/46 – 3/8 by malo byt – 0,616 – 10,631..... Čajo – ® Út 6.11.2007 19:56:09
1oz by malo byt priblizne 28,35g Čajo – ® Út 6.11.2007 20:00:44
Ale ako tak pozeram na tie pruty tak su tam iba 1/16 – 3/8… a to je potom 1,771g – 10,631g.....)) UL-Dr.FiSh – ® Út 6.11.2007 20:05:59
čajo: som sa sekol sry
a teraz nieco z klubprivlac- placew
Dr.Fish a matika
12. 12. 2007, 19:24:47 prave preto som tu dal priklad ako sa prepocitavaju miery na google.
Natukaj si www.google.sk a daj vyhladavat: 5ft 6in in m
5' = 5 stop = 5feet = 5ft (po anglicky) 6" = 6 palcov = 6inch = 6in
in m = v metroch
a vypluje ti to vysledok.
tak isto si mozes preratat unce na gramy a libry na (kilo)gramy:
takze ak si vezmes stranku www.fenwickfishing.com 117498)
a odtial udicu HMXS 56UL-2 co by mala byt ta inkriminovana 5'6" ultralight, tak ti z povodneho:Line Lb/Test – 1 to 6 (1lb in kg) Lure Wt/Oz – 1/32–1/4 (1/32oz in g) Rod Length – 5ft 6in (5ft 6in in m)
vyjde: snura – 0.45 – 2.72kg navnada – 0.88 – 7g dlzka – 1.67m
Nie je to nic zlozite a dost to pomoze
reagovatDalsie prispevky sa mi uz nechce kopirovat… Myslim si ze to boli dostacujuce odpovede… staci sa pozriet spät do predchadzajucich odpovedi… Sa mi len zda ze si lenivy na to nieco si sam zistit a prepocitat… A este sa aj urazis za to ze ta niekto napomenie a zkritizuje…
- Sobota 29. prosince 2007 v 11:23 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Prepáčte vaše neomylné veličenstvo, že som si dovolil sa opýtať niečo 3-krát, túto tému už radšej uzavrieme …
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 1:33 ® Mysho 22 reakce na …
-
Tak načo sa pytaš 3razy jak dement newem čo je na tom tažke si vypočitat som zo školy 4roky a z matiky som v druhakoch rupol ale malu nasobilku stale dobre ovladam a predsa prepočet jednotiek už ma každy shitny telefon tak newem newem predsa ked sa niekto pyta 3razy to iste tak mi to už celkom leze na nerv.Najprv sa radšej zamysli nad tym než niečo trepneš respekt. napišeš.
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 1:15 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Mne je to v podstate jedno… ale nechcel by som vypadať jak dement, ale asi už som tak ak to niekomu vadí že som sa na to iste pýtal 3-krát, tak nech mi 3-krát neodpovedá…
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 1:12 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Nuž, nemôže byť každý dokonalý, matika mi nešla nikdy moc dobre, a s počítania takých magorín, to sa radšej opýtam… a tu som si myslel že sa najde niekto, kto na klube alebo mrk moc není a poradi, ukáže viac… berte si to ako chcete !!! Prečo som sa to pýtal aj tu ? pretože som na zahraničnom nete našiel ine gramáže tých istých prútov ! a jeden tvrdí na L-ko že je 2–8g, druhý 3–10 … tak nejak.....
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 ve 21:05 ® Cajo
-
Mysho 22 – tomu sa nedivim… ale pytat sa tu istu vec na tretom serveri ked uz na predchadajucich dvoch dostal uplne dostacujuce, prikladne a vycerpavajuce odpovede… to mi akosi hlava nebere…
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 ve 20:53 ® Mysho 22 reakce na …
-
Chlape on ma patent na blbe otazky tomu sa nediv
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 ve 20:32 ® Cajo
-
jaleC.o8 – sorry ale si fakt asi dost tupy… podla toho co sa tu pytas tak usudzujem ze na mrku si JurajKo a na klubprivlace asi Dr.Fish… ohladom tej gramaze ti to bolo si myslim dostatocne vysvetlene v dvoch otazkach na mrku a aj na klubprivlace ti to pekne prepocitali a dali aj odkaz na google kalkulacku kde si to mozes este aj sam prepocitat…
reagovat - Pátek 28. prosince 2007 v 1:26 ® regulus reakce na …
-
nemám
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 ve 23:33 ® doktor.fiSh
-
Ten tvoj 6'0" 3–10g je tento – www.fenwickfishing.com ? v tej tabulke je označený – HMXS 60L-2 … A mohol by si dodať nejaké foto, pretože v tvojej karte ako som čítal tak tvoja výbava je prut+navijak+foťak aj si pár článkov napísal, tak asi budešmať nejaké foto aj s FENWICKOM… zatial diky moc
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 v 17:03 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Vďaka, Vy nemáte fenwickou ? – nielen HMX, ale aj IRON HAWK alebo BLACK NIGHT HAWK ??? hmm
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 v 16:25 ® b.gun reakce na …
-
regulus: No jo no, byls rychlejší …
reagovat - Čtvrtek 27. prosince 2007 v 16:24 ® b.gun reakce na …
-
jaleC.o8: Takže, 1 unce (Oz) = 28,349523125 g.
reagovat
Z čehož vyplývá, že: 1/16 – 3/8 Oz = 1,772 – 10,631 g 1/32 – 1/4 Oz = 0,886 – 7,087 g. - Čtvrtek 27. prosince 2007 v 16:21 ® regulus reakce na …
-
1/16–3/8 oz = 1,75–10,5 g 1/32–1,4 oz = 0,88–7 g
- :)))))
- Čtvrtek 27. prosince 2007 v 15:41 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Kto sa vyzná v matematike, pomôžte… stých fenwickových gramáži som jeleň… mohli by ste mi napísať, presné gramáže ? Lure Wt / Oz
reagovat
1/16 – 3/8
1/32 – 1/4
ďakujem… - Neděle 16. prosince 2007 ve 23:03 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Ale, na pstruhy to bude good, keď vravíš že su tvrdé, a super na rotačky…
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 21:48 ® MadMack reakce na …
-
Ještě jedna věc, celkově mně tyhle pruty připadají o trochu tvrdší než je udáváno. Nevím jestli na steamery na pstruhy to bude to pravé, já bych zvolil něco trvdšího na proseknutí. Já to zkoušel s chvějivkou a nic jsem neproměnil. pak jsem si vzal prut do 15–40g a záseky seděly.
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 21:32 ® doktor.fiSh reakce na …
-
Ja to chcem skúsiť s tou 5'6"UL 0–7g, ale podľa tvojho tvrdenia o tej 2–14g, by som mohol skúsiť aj tú 2–8g… ale asi pôjdem do tej 5'6"UL 0–7g, keďže by som chcel aj po strímrovať, aj na potoku na jame marmišky vyskúšať … bude to sranda, riadna … (viz.FOTO… to foto som našiel na nete)
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 20:59 ® MadMack reakce na …
-
jaleC.o8 – Z tebou zadaných prutů jsem neměl v ruce žádný, tak jsem vyzkoušel HMXS 8,6´, 1,75 – 14g. je to hodně rychlý prut, mně osobně připadá trochu tvrdší, ale 2g marmyška na 0,12 mm vlasci je krásně cítit. záběry jsou taky dobře čitelné, ťukance jsou cítit i v rukojeti. pokud budeš chytat ze břehu šel bych do tohoto 8,6´, 6,6´a 5,6´se mi zdají krátké, na loď jsou ale jedničkou.
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 16:01 ® doktor.fiSh reakce na …
-
no, ako ?
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 ve 20:25 ® MadMack
-
Kámoš je na služebce, uvidíme se až ve čtvrtek, rozprodává nějakou výbavu tak jdu nakupovat.
reagovat