Vyhledávání
Změny v rybářském řádu
6.12.2007 | HaD | 12.993 zobrazení | 113 odpovědíKdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:32 ® Bezrybka
-
Já bych byl pro aby štika měla míru 60cm…
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:32 ® drozďák
-
HaD: Davide, to je O.K. Kdo chce znát můj názor, zjistí si ho. Plky ohledně změn v RŘ jsou dohledatelné na prakticky všech diskusních fórech. V ucelené formě to taky bude, v ucelené formě to má Urban v Rybářství, v ucelené formě to mají na Radě atd. Stejně jako čtenáře, tak ani mě to nebaví vyhledávat. Tím spíš, když je to stáel stejná písnička. ¨
K otázce: Jediný efekt této otázky spočívá v ujasnění postojů přispěvatelů v intenci jejich oblíbeného způsobu lovu, oblíbené ryby, dokonce je dokáže identifikovat na skupinu sportovní rybář a masař. Tím to taky končí.Problém je jinde než v RŘ a směr, kudy se ubírat, naznačil můj úplně první příspěvek zde (respektive rarachův)
Davide nic ve zlém, ale kolikrát už si na x serverech viděl stejnou či podobnou otázku?
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:04 ® dudu
-
V první řadě bych zakázal lov na i živou i mrtvou rybku menší než 20cm. Při ponechání 1ks dravé ryby(candát,štika, sumec)nebo 3ks okouna musí lovící ukončit denní lov. Zrušil bych míru u bolena a pro okouna bych dal dobu hájení jako u dravců a zvedl míru u lína. To je vše z mého hlediska a MP.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:15 ® OndruchM
-
Chtěl bych zrušit limit tří dnů pro lov na mouchu a přívlač na pstruhovce (to asi nejvíce)
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:45 ® modrak
-
Jako zásadní změnu bych uvítal efektivně provedené zpoplatnění ponechaných si ryb a k tomu citelné postihy za pytláctví. Ať si každý odnese od vody ryb kolik chce,ale ať za ně ZAPLATÍ. Přijde mi to logičtější než nějaký paušál za 2,5t ryb ročně.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:38 ® MadMack
-
Zavedl bych povinnost vyhlásit hájení v revíru kde byly čerstvě vysazené ryby. Ty nájezdy masařů už nemají s rybařením nic společného. A ještě omezení počtu kusů ušlechtilých ryb na jednu povolenku.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:16 ® RADE4EK
-
S mírou okouna bych souhlasil,i s omezením úlovků kapra,Změnil bych dobu lovu,léto non-stop,teď listopad prosinec do 20:00h.Povolení zavážet na sumce,je toho dost.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:09 ® sus1 reakce na …
-
Souhlas.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:04 ® HaD reakce na …
-
drozďák: Ok, ale já to hledat po různých diskuzích po různých serverech nebudu. A bez urážky, ne každý četl, co jsi kde kdy napsal. Pokud je to někde ucelené, použij prosím CTRL+C a následně CTRL+V.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:45 ® Prichy reakce na …
-
vysazování
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:42 ® Prichy
-
Pravo jakehokoli clena byt pritomen vysazovyni (o zahajeni reviru snad nemusim mluvit, ale pro rypaly).
......kdyby se nekdo nahodou nasel, kdo by mi toto chtel vyvracet, ze proc by to neslo atd. tak male upozorneni, pokud neni jiny problem, technicke problemy se daji vzdy resit.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:25 ® skwor
-
Zavedl bych míru pro okouna. Ta ryba ubývá a zasloužila by si to.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:18 ® kaprnak
-
Nejvíc mě štve omezování kaprařú např.doba lovu,tyčové bojky apod.Taky bych omezil míru kapra.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:07 ® drozďák
-
Stručným příspěvkem bylo řečeno vše. Howgh! Traktáty na téma míra, řád, RS apod. nechám svým následovníkům. Já už jsem těhle blábolů napsal dost…
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:53 ® mastrof
-
já osobně bych zaved aspoň přes léto lov ryb 24h. nemyslím si že by se kvuli tomu vychytalo ňák o moc víc ryb a spoustu lidí by to potěšilo:))))
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:21 ® Shadowhunter reakce na …
-
Nejenom u kapra ale u všech ryb zvedl míru min o 5cm
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:12 ® HaD reakce na …
-
drozďák, rarach: zajímají mě konkrétní návrhy. Tohle sice zní zajímavě, nicméně to není k ničemu.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 13:51 ® rarach
-
Drozďák: V tom to nebude, spíš zadavatel zakázky je průser.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:32 ® cherokee
-
Jo, kapra od 40 a nad 60 vracet. Mnohé by se tak vyřešilo.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:30 ® drozďák
-
Změnil bych vydavatele…
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:27 ® sus1 reakce na …
-
Jo,na Moravě je, to vim ale u nás neni a to v pr..li.Proto ty dědkové berou vše a pak neni nic,nemá co dorost ve větší.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:24 ® regulus reakce na …
-
sus1 – ale u nás (MRS) je míra 40 cm.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:22 ® sus1
-
Míra u kapra – zvednout na 40 cm.!!
reagovat