Chytej.cz

Změny v rybářském řádu

6.12.2007 | HaD | 12.993 zobrazení | 113 odpovědí

Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:32 ® Bezrybka
Bezrybka

Já bych byl pro aby štika měla míru 60cm…

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:32 ® drozďák

HaD: Davide, to je O.K. Kdo chce znát můj názor, zjistí si ho. Plky ohledně změn v RŘ jsou dohledatelné na prakticky všech diskusních fórech. V ucelené formě to taky bude, v ucelené formě to má Urban v Rybářství, v ucelené formě to mají na Radě atd. Stejně jako čtenáře, tak ani mě to nebaví vyhledávat. Tím spíš, když je to stáel stejná písnička. ¨
K otázce: Jediný efekt této otázky spočívá v ujasnění postojů přispěvatelů v intenci jejich oblíbeného způsobu lovu, oblíbené ryby, dokonce je dokáže identifikovat na skupinu sportovní rybář a masař. Tím to taky končí.

Problém je jinde než v RŘ a směr, kudy se ubírat, naznačil můj úplně první příspěvek zde (respektive rarachův)

Davide nic ve zlém, ale kolikrát už si na x serverech viděl stejnou či podobnou otázku?

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:04 ® dudu

V první řadě bych zakázal lov na i živou i mrtvou rybku menší než 20cm. Při ponechání 1ks dravé ryby(candát,štika, sumec)nebo 3ks okouna musí lovící ukončit denní lov. Zrušil bych míru u bolena a pro okouna bych dal dobu hájení jako u dravců a zvedl míru u lína. To je vše z mého hlediska a MP.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:15 ® OndruchM
OndruchM

Chtěl bych zrušit limit tří dnů pro lov na mouchu a přívlač na pstruhovce (to asi nejvíce)

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:45 ® modrak
modrak

Jako zásadní změnu bych uvítal efektivně provedené zpoplatnění ponechaných si ryb a k tomu citelné postihy za pytláctví. Ať si každý odnese od vody ryb kolik chce,ale ať za ně ZAPLATÍ. Přijde mi to logičtější než nějaký paušál za 2,5t ryb ročně.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:38 ® MadMack

Zavedl bych povinnost vyhlásit hájení v revíru kde byly čerstvě vysazené ryby. Ty nájezdy masařů už nemají s rybařením nic společného. A ještě omezení počtu kusů ušlechtilých ryb na jednu povolenku.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:16 ® RADE4EK

S mírou okouna bych souhlasil,i s o­mezením úlovků kapra,Změnil bych dobu lovu,léto non-stop,teď listopad prosinec do 20:00h.Povolení zavážet na sumce,je toho dost.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:09 ® sus1 reakce na …

Souhlas.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:04 ® HaD reakce na …
HaD

drozďák: Ok, ale já to hledat po různých diskuzích po různých serverech nebudu. A bez urážky, ne každý četl, co jsi kde kdy napsal. Pokud je to někde ucelené, použij prosím CTRL+C a následně CTRL+V.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:45 ® Prichy reakce na …
Prichy

vysazování

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:42 ® Prichy
Prichy

Pravo jakehokoli clena byt pritomen vysazovyni (o zahajeni reviru snad nemusim mluvit, ale pro rypaly).

......kdyby se nekdo nahodou nasel, kdo by mi toto chtel vyvracet, ze proc by to neslo atd. tak male upozorneni, pokud neni jiny problem, technicke problemy se daji vzdy resit.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:25 ® skwor
skwor

Zavedl bych míru pro okouna. Ta ryba ubývá a zasloužila by si to.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:18 ® kaprnak
kaprnak

Nejvíc mě štve omezování kaprařú např.doba lovu,tyčové bojky apod.Taky bych omezil míru kapra.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:07 ® drozďák

Stručným příspěvkem bylo řečeno vše. Howgh! Traktáty na téma míra, řád, RS apod. nechám svým následovníkům. Já už jsem těhle blábolů napsal dost…

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:53 ® mastrof

já osobně bych zaved aspoň přes léto lov ryb 24h. nemyslím si že by se kvuli tomu vychytalo ňák o moc víc ryb a spoustu lidí by to potěšilo:))))

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:21 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Nejenom u kapra ale u všech ryb zvedl míru min o 5cm

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:12 ® HaD reakce na …
HaD

drozďák, rarach: zajímají mě konkrétní návrhy. Tohle sice zní zajímavě, nicméně to není k ničemu.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 13:51 ® rarach

Drozďák: V tom to nebude, spíš zadavatel zakázky je průser.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:32 ® cherokee
cherokee

Jo, kapra od 40 a nad 60 vracet. Mnohé by se tak vyřešilo.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:30 ® drozďák

Změnil bych vydavatele…

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:27 ® sus1 reakce na …

Jo,na Moravě je, to vim ale u nás neni a to v pr..li.Proto ty dědkové berou vše a pak neni nic,nemá co dorost ve větší.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:24 ® regulus reakce na …
regulus

sus1 – ale u nás (MRS) je míra 40 cm.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:22 ® sus1

Míra u kapra – zvednout na 40 cm.!!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1