Chytej.cz

časopis Kapr necteno

6.12.2007 | stanley 4 | 11.085 zobrazení | 48 odpovědí

pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 11. ledna 2014 ve 21:08 ® Zemak
Zemak

Aha, tak to se omlouvam…

reagovat
Sobota 11. ledna 2014 ve 20:58 @ Velekapr reakce na …

Zemak> je novým majitelem. I bez toho, abys to věděl. VáGus měl na byznys vždycky čuch a u nás je dementní šupinatý prasátko na špici zájmu.

reagovat
Sobota 11. ledna 2014 ve 20:24 ® Zemak
Zemak

Jak jste prisli na Vagnera ? S casopisem nema vubec nic spolecnyho…Pravda ale je, ze to lednovy cislo opravdu stoji za hovno, misto Jardy Tesinskyho to dela Radek Holub a teda velka slabota, textu je tam dohromady tak na 4 stranky, jinak samy fotky…

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 23:06 ® gavlos reakce na …
gavlos

zander60> jj.vymylel si ho sam.jen za pomoci mistnich domorodcu hluboko v dzungli amazonskeho pralesa.pry absolutni top na nase rozmlsane kapry :-D

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 22:50 ® zander60 reakce na …

malamut> jj. asi mu chybi svetovy rekord za nej kapra. :-)

gavlos: co to je celebrita? nejake nove boilies? :-)

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 14:00 ® gavlos reakce na …
gavlos

mimo titulu celebrita.ten si musel tvrde vydrit „sam“

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 13:57 ® malamut reakce na …
malamut

gavlos> no však jsem s tím počítal, že něco zapomenu, tu hromadu titulů a odborností si může pamatovat jen Jakub sám, nakonec si je sám i přidělil :-)

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 13:41 ® gavlos
gavlos

prinejhorsim poradi LK nebo KN :-D

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 13:39 ® gavlos reakce na …
gavlos

zapomel!!OCHRANCE…

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 13:32 ® malamut reakce na …
malamut

zander60> to jako Jakub Lhář? Já myslel, že to vlastní nákupčí velkejch kaprů od Hejlova. Mě tedy Lhář nepřipadal, že by měl nějakej extra vztah zrovna ke kaprařině, ale je to stopař, dobrodruh, ekolog a elitní sportovní rybář (určitě jsem na něco zapomněl, tak se omlouvám), tak tam asi problém nebude, neb rozumí všemu a ještě navíc nejlíp ze všech.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 13:16 ® zander60

Dnes se mi dostalo do rukou lednové číslo časopisu Kapr a kapří svět. Novým majitelem je blonďatý sedmilhář. Jedním slovem: S.R.A.Č.K.A.

reagovat
Pondělí 16. července 2012 ve 12:14 ® HaD reakce na …
HaD

Fudul> Pokuta za prodej? Kolik?

reagovat
Pátek 13. července 2012 v 15:16 @ Fudul reakce na …

Kaprů 30+ už bylo chyceno více i na svazovkách jen je naštěstí chytili lidi co netouží po senzacích a nemusí vyset hned v časopisech a nebo je prodaj na soukromé revíry.Ve Francii už je za to pokuta doufám že to dojde i k nám.

reagovat
Středa 12. prosince 2007 v 10:38 ® Kouba
Kouba

To maj tady panové pravdu .. ale ruku na srdce kdyby ten casopis tidle dva nepripravily tak by to pripravily nekteri jíní:) .. ale povedlo se jim to to,,, mam na to takovej specialní nazor(se kterym by mnozí souhlasily) kterej radsi rikat nebudu:)… sem rad za to co je

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 20:41 ® tomchamik
tomchamik

Pompo:OK,nebudu Mistra hanit když tak tvrdě pracoval na kaprařském časopise který je fakt dobrý(to myslim vážně,((teda ,že je dobrý))(časopis).:-)) )

reagovat
Sobota 8. prosince 2007 ve 14:10 ® Pompo-styfler
Pompo-styfler

tomchanik : jen jsem myslel že teď neni na místě ho hanit ,ale spíš naopak , už dlouho ten časopis připravovali a jsem rád že se jim to povedlo.I po materiálové stránce časopisu si myslim že je to fakt dobrý.

reagovat
Pátek 7. prosince 2007 ve 23:15 ® Jícha Václav
Jícha Václav

Zdarec. Časopis jsem si koupil a velice mě překvapil. Pro kapraře v začátcích, kterej se potřebuje pořád učit něco nového a nabírat zkušenosti aspon stylem čtení se mi zdá jako dobrá volba. Konečně taky u nás vzniklo něco co se dá číst :-) A i když Jakuba V. moc nemusím tak tady mi nějak nevadí

reagovat
Pátek 7. prosince 2007 ve 20:26 ® tomchamik
tomchamik

Pompo:časopis jsem v klidu přečetl,jak jsem napsal níže:je to pěkné čtení.
A jestli je to zásluha Mistra nebo není nic nezmění na mém názoru na něj. Zdrženlivost lovce kapra 30+ plně chápu:-)) ))

reagovat
Pátek 7. prosince 2007 v 18:05 ® 

Tak jsem skouknul i DVD a moc se mi líbilo, dokonce ani Jakub na mě nepůsobil nijak negativně.

reagovat
Pátek 7. prosince 2007 v 17:33 ® Pompo-styfler
Pompo-styfler

tomchamik: kapr v čr přes 30 už byl chycenej před 2lety ,akorát se o tom nemluví.Páč by tu vodu stihlo peklo v podobě stovek bivaků :-(( .A k JV ten časopis vzniknul hlavně díky jemu a p.Kroužkovi,oni jsou autoři.Bez nich by tady nic takovýho nebylo , takže si myslím že teď by jste je měli nechat na pokoji .A v klidu si pročíst ten časopis.

reagovat
Pátek 7. prosince 2007 v 16:15 ® ozrala

Časopis je super dvd také ale ten Vágner ten musi bejt všude

reagovat
Pátek 7. prosince 2007 ve 14:30 ® 

Neodolal jsem a 0. čislo jsem si objednal po netu, velice mě překvapila pošťačka, když mi časopis druhý den přinesla za 90Kč. DVD jsem ještě neviděl, ale časopis vypadá moc pěkně, samozřejmě je zaměřen na kapry, ale je tam článek i o sumcích. Myslím, že to je opravdu pěkný časopis jak kvalitou provedení tak i obsahem. Jakuba V. neřeším, prostě se musím smířit s tím, že je populární a proto se bude vyskytovat asi všude.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 22:36 ® rolf2151
rolf2151

Snad by to mohl být solidní časopis,ale jedním s vydavatelu je mistr světa v chytání snad všeho co má ploutve,rekordní kapr tam bude co nevidět.Moc ho nekritizujte a moc nevyjadřujte svůj názor !!! Dostanete sprostě vynadáno.Moje zkušenost s kritikou časáku a pana mistra světa,držitele světových rekordů a machra co umí zdolávat 2m.ryby po prsa ve vodě.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:49 ® tomchamik
tomchamik

Časopis je pěkný,A to,že se MISTR se.. už i do kaprařiny mě až tak nepřekvapuje,pos­lední rekord kapra má když mu bylo 10let a  tak je načase aby „někdo“ ulovil kapra 30+ v Čechách. Když si odmyslím jeho tak je to pěkné čtení

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:26 ® sus1 reakce na …

Jasně tatko,už mlčíme.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:45 ® cormaxx
cormaxx

Název DVD je: Jarda Vítek-exkluzivní zpověď…takže je jasný,že to je jen rozhovor a že to asi nebude o chytání!

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:33 ® Kouba
Kouba

Časopis eem si taky koupil a me se to líbí aji ten rozhovor 2 rybářů o háčkach líbí se mě:)Je to zase neco jínýho než třeba KS. Já dávám 80% co vy?? akorat priste to dvd může byt víc chytací:)

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 v 15:28 ® sus1 reakce na …

To DVD je ale jen rozhovor nic víc,tak že nic moc.Lepší jsou dvd tet ty nová.

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:06 ® cormaxx
cormaxx

Já jsem si samozřejmě časopis koupil a to jen kvůli DVD s Jardou Vítkem.Hodně mě to zajímalo takže jsem neodolal.Když jsem ho pustil a viděl tam J.V. tak jsem byl docela znechucen,ale kašlal jsem na něj,mě zajímal rozhovor s Jardou.Byl tam společně s M.Zelenkou a vzpomívali na časy,kdy u nás téměř nikdo neznal boilies,chytání na vlas nebo ChaP.Pak ukazovali svoje oblíbená místa na Mušově a na řece Labe.Mně se to DVD líbilo a splnilo to co jsem očekával:-)) Časopis jsem zatim jen prolítnul,pač nemám čas, a nevypadá vůbec špatně,možná že do něj vrazim těch 90kč ob měsíc…

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 13:35 ® sus1

Trochu to trvalo to jméno ale přece,kdo čeká ten se dočká.D.Drobet sem na něj myslel ale tet si mi to potvrdil a asi nejsem sám.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1