Chytej.cz

JRC necteno

30.11.2007 | Klon | 3.681 zobrazení | 12 odpovědí

Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,le­hatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. prosince 2007 v 19:39 ® Kouba
Kouba

Treba od jrc mam lehatko defendra a taky spica pohodlny s termovlozkou nadhera,, kamos ma bivak quad2 to je super bivak pokud sním zacházíš tak jak máš!!! (lehátko)prze­mos.superhost­.pl

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 v 19:22 ® Kouba
Kouba

posli foto

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 v 18:47 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja jsem svarec a umim Co_čkem i el a autogenem i tigem, ja si stojan delal tenkrat sam vyuzil jsem duralovy a hlinikovy tyce ze staryho stanu.Klouby a pover bang stick jsem si vyfreznul na soustruhu z hlinikovy kostky.Jediny co jsem kupova tak byly nerezovy srouby s bakelitovym madlem na utahovani nohou a kloubu.Nástrik jsem nedaval jen jsem to cely vylestil na vrtacce s filcem a pastou a bylo to jako novy.Cena?150 ,–- (ty srouby :-D )

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 ve 20:07 ® Kouba
Kouba

Sezente si si nekoho kdo vam udela stojan na zakazku treba nekdo kdo to umní s nerez ocelí .. a mate vyhrano udelavam to jak chcete vy a pevnost a různy kravinky jak si prejete vy a cena je cca 3000kč je to lepsi nes vsechny nabidky si udelate vlastní navrch kdyz to bude na hovno vysĺedný výrobek tak za to nemuze vyrobce ale pouze vy co ste chteli to máte!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 v 15:04 ® mobydyk reakce na …

Máš s ním zkušenosti? Věř mi,že europod do 2000 Kč. lepší neseženeš. Samozřejmě když chceš europod kvalitnější, který toho víc vydrží i nešetrné zacházení, tak musíš sáhnout alespoň pro 4000 Kč. A už vůbec nemluvím o výrobcích z nerezu.

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 ve 23:32 ® b.gun reakce na …

mobydyk: Nechci tě zklamat hned na začátku, ale zrovna Europod je výrobek, který se pánům z JRC moc nepovedl…

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 17:58 ® mobydyk

Koupil jsem si od nich europod za 1900 kč, ještě nebyl u vody tak jsem zvědavý, vypadá dobře, ale vypadá to, že se s ním musí šetrně zacházet, jinak cena bezkonkureční. Dívej, každá fa. vyrábí skvělé věci a věci kterými se zabývá okrajově a ty už tu kvalitu takovou nemají, určitě bych se nezaměřil při nákupu jen na jedinou firmu.

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 ve 20:00 ® Klon
Klon

Kouba tak to seš dobrej blázen.Pokud se nepletu tak jeden prut stojí přes 7000Kč,to já zas nepotřebuji.Zas tak mě kaprařina netáhne,abych do ní tolik investoval:-)) ).Zas nadruhou stranu se mi nabízí příští rok Francie a hned na to Španělsko Ebro,tam bych je využil jinak nevím kde:-)

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 19:37 ® Kouba
Kouba

JRC super kvalitní bivak !! ty delaj dobry .. jinak ty pruty uz sem taky videl ale jenom na plakatu musim je chytnout do ruky,,, uz jednou sem se spalil na super oznaceni a hovno stoho ted mam shimano tribal XT a super super super ale jinak jrc ma dobry vjeci aji stojany..,,,,,hlav­ne si poradne vsecko vyskousej!!!!

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 17:09 ® Klon
Klon

Jooo tak já zrovna taky nejsem zarpudilý kaprař.Hlavně mě baví přívlač.Jenže co mám kolem sebe kámoše,tak to jsou vyložení kapraři a chodím s nimy.Takový ty spontální akce…to je rachot.Hlavně na delší výpravy:-) Já jinak chytám na všechny způsoby a došlo to tak daleko,že jsem před pár lety začal dělat i domácí boilies a dnes to dělám ve velkém,ale osvětčený esence apod.zůstávají utajeny…Vždyť to znáš :-)) )

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 ve 14:36 ® b.gun

Klon: Sem moc kaprařů nechodí, lepší by asi bylo obrátit se s otázkama z kaprařiny na jiný web. Jinak ty Blady mám mezi kandidáty na druhý pruty, akorát že na menší vody bych bral 2,75 lbs.

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 ve 12:30 ® Klon
Klon

Tak abych hned začal,tak mě praštily do očí tyto pruty…Jestli je někdo máte,podělte se o zkušenosti…Pru­ty:JRC – prut Blade 12/3Lb/2-díly. Jejich popis je: Už samotný název tohoto prutu „Blade“ v překladu „Ostří meče“ napovídá o jejich výjimečnosti. Pruty jsou postaveny na ultratenkém blanku, který je vyroben z vysoce modulového carbonu 60T/30T. Toto označení zajišťuje vysokou pevnost prutu, jelikož grafitový blank byl zpracován a stlačen pod vysokým tlakem až 60tun. Barva blanku carbonově šedá s „Antiflasch“ finální povrchovou úpravou. Pruty mají rychlejší akci a jsou na nich použity ty nejtenčí „Slimline“ tří nožičková SIC očka. Sedlo navijáku originál Fuji-made in Japan (model DPS 18mm) a klip na vlasec. Rukojeť Dupond s nerezovou koncovkou a kroužkem, navíc na koncovce je leaserem vyryté logo JRC. Co dodat…

reagovat