Chytej.cz

vozík na loďku necteno

28.11.2007 | wallys | 9.988 zobrazení | 60 odpovědí

Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:35 ® wallys reakce na …
wallys

Jo doufám že jo ,ale netuším jek se vleze pod stromeček :o))))
a nebo dám stromeček s dárkama do lodi

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:33 ® HaD reakce na …
HaD

wallys: budeš spokojenej

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:31 ® wallys reakce na …
wallys

rgb23:jo gumák mám taky asi za trojku,ale jen na zavážku,na zdolávačku bych sním nikdy nevyjel.Jinak jak výstižně zobrazil gadastík,mohl bych si alespoň pořádně zajezdil po Mušově

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:26 ® wallys reakce na …
wallys

HaD:tak já beru tu 380 od Ládi ,už jsu sním dohodlej

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 0:50 ® gadasnik

rgb23:asi takhle by to nějak vypadalo,akorát by jsi měl nohy v suchu,páč by jsi je měl f tom gumáčku.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2766.jpg
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 0:32 ® gadasnik reakce na …

rgb23:jedinou výhodu má ten tvůj gumáček f tom,že když oba zapřáhneme slizonka a každý za ním půjdeme ve svý loďce,tak ty budeš stopro rychlejší.Neří­kám,že ta moje lodička je na ně nej,ale přece........­.............

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 0:03 ® rgb23
rgb23

Omlouvám se že jdu trošku mimo téma a doufám že mi to hned nevpálkujete, ale… používám dětský člun asi za 6 stovek nějaké japonské výroby. Bez problému unese 2 lidi, Pumpičkou ho nafouknu za 5 minut a sbalený se vleze do malého batohu. Vřele doporučuji, než tahat za autem, nebo na autě nějakej „velkej krám“

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 v 15:19 ® wallys reakce na …
wallys

prosím má teda někdo upravenej normální vozejk za os.auto (přídavný rám a tak?)případné foto či nákres vítán Předem dík.

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 14:22 ® longr reakce na …

newis nahodou o nejakem planku na stavbu nejake male pramice nebo ldky tak pro dva???

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 14:15 ® HaD reakce na …
HaD

wallys: na vozejku. Normální kára a na ní to prdnu a jedu. Mám to upravený tak, abych to zvládal sám.

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:42 ® wallys reakce na …
wallys

gadastík tak to je škoda HaD.prosím tě jak vozíš tu 380?na střeše a nebo máš vozejk? popřípadě jestli maš foto.Dík

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:37 ® gadasnik

wallys:podle papírů to vypadá jak loď tak vozík na samodoma,hlavně že je to na číslech a loď má i jakejsi evidenční štítek.

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:35 ® gadasnik reakce na …

HaD:jj,nekup to.Aukce tehdy končila tuším 17,30 hod,a mě se 17,25 hod kousl kompl.No v tu chvíli jsem myslel,že ho prohodím woknem,takže nakonec jsem dával příhoz dvě minuty před koncem aukce a to dost vysokej,tak jsem se modlil,aby nebylo hodně kupujícchtivých,ji­nak by se vyšněrovala cena asi někam jinam.

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:33 ® wallys reakce na …
wallys

gadastík:to jo a to je jeho výroba a nebo je starší,popřípadě kdo ji dělá…Jo ta 380 se mí zamlouvá ,ale mám strach ji dávat na střechu octávie.radši vozejk i starší ,ale vozejk

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:30 ® HaD reakce na …
HaD

no vypadá to fakt slušně a za ty prachy? no nekup to :-)

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:27 ® gadasnik reakce na …

HaD:to jediný nemám ještě vyzkoušený,má rovnáý dno,tak doufejme,že obstojí.Sice to nebude na žádnou divočinu,ten maník s ní lítal dokonce do 3paněl,tak uvidíme.Veškeré panty a zajišťovací systémy na lodi vypadají skvěle,tak doufám,že s ní problémy nebudou,kdyžtak zas nějaká vychytávka.

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:23 ® HaD reakce na …
HaD

wallys: ta 380 tka je výborná. Mám jí a jsem spokojenej

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:23 ® HaD reakce na …
HaD

jak myslíš, že bude stabilní? To je jediný, čeho bych se trochu bál…

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:18 ® gadasnik reakce na …

Had:kurně,já su z ní tak nadšenej,že jsem se z ní už xkrát potento,né vážně,je to pro mě momentálně to pravý vořechový,trošku vylepšení,jak jsem psal a hurá na ně,pokud mi to příští rok nenatřou jako letos.

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:15 ® gadasnik

wallys:ještě máňa

reagovat
foto/forum/2007/th-img2761.jpg
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:13 ® HaD reakce na …
HaD

gadasnik: tak to je slušný :-)

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:12 ® gadasnik

wallys:

reagovat
foto/forum/2007/th-img2760.jpg
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:11 ® gadasnik reakce na …

wallys:rozměry přesně nevím,rozložená ±3,5m,šířka-byla stejná jak šířka felicie a váha,ve dvou úplně v pohodě a ten maník,co mi ji prodával,jí dával na vodu sám.Je to z laminátu.Ten vozík byl v ceně a připasovanej přesně na loď.Jinak potřeby máme úplně stejné,zavážka + vábnička a vypadá skvěle i na další chytání z lodě,jenom potřebuje dodělat vychytávky jako držáky prutů,sonaru,son­dy.Na střechu jsem loď nechtěl,protuže tam mám box,pouřívám čtyřmetrovky dvojděličky,tak je vozím v něm+další rybářské věci.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2759.jpg
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:05 ® wallys reakce na …
wallys

gadastík:hele ted nato koukám a vypadá to dobře.Jaký to má rozměry a váhu a hlavně jde na ní přidělat motor ? Mě osobně se zamlouvá ta 380 od Ládi.Jinak ten vozejk je k ní?Právě já chci loď na zavážku a vábničku

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 13:04 ® wallys reakce na …
wallys

gadastík:hele ted nato koukám a vypadá to dobře.Jaký to má rozměry a váhu?Mě osobně se zamlouvá ta 380 od Ládi.Jinak ten vozejk je k ní?Právě já chci loď na zavážku a vábničku

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 ve 12:18 ® gadasnik reakce na …

Had:tady ji máš ještě rozloženou,papírově je otypovaná pro čtyři lidi

reagovat
foto/forum/2007/th-img2758.jpg
Středa 28. listopadu 2007 ve 12:05 ® gadasnik reakce na …

Koupil jsem to na aukru za 10,600+náklady z Hranic do Chebu a zpět na otočku.Cesta v poho,mazal jsem s tím zpátky max stopade a vozík ještě nevzlítnul.

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 v 11:58 ® HaD reakce na …
HaD

gadasnik: co to stojí?

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 v 11:34 ® Mary reakce na …
Mary

takovýto typ už tady asi byl- plastová lodička, mne to zaujalo už z toho důvodu,že se nemusí nafukovat, ale zajímalo by mne kolik váží, to,že by mohla sloužit jako kufr, to mne také napadlo, ale spíš by mne zajímalo, proč vozík, nedá se to převážet na střeše auta? Nevíte někdo?

reagovat
Středa 28. listopadu 2007 v 9:28 ® gadasnik

Zdar Ráďo,tenhle problém jsem před nedávnem taky řešil.Plecháče jsem sice na vodě měl,ale neměl jsem možnost s ní čarovat na jiné vody.Dokonce jsem měl už rozjednanou koupi vozíku domácí výroby,že bych si ho přebudoval k obrazu svému a jak jsem lítal po netu,narazil jsem na lodičku i s vozíkem,přesně jako dělaná pro moje potřeby,před čtrnácti dny jsem si ji dotáhl domů a zatím veliká spokojenost.Celkově je to lehoučký,filda ani nepozná,že něco táhne a navíc složená slouží jako další zavazadlový prostor,což pro čtyřčlenou rodinku,kde rybaříme fšici,je naprosto ideální.Ještě aby se chovala skvěle na vodě a jsem spokojenej.Zkus se obrátit na Láďu-vydru,ten by mohl vědět víc.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2756.jpg
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1