Vyhledávání
vozík na loďku
28.11.2007 | wallys | 9.988 zobrazení | 60 odpovědí
Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:35 ® wallys reakce na …
-
Jo doufám že jo ,ale netuším jek se vleze pod stromeček :o))))
reagovat
a nebo dám stromeček s dárkama do lodi - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:33 ® HaD reakce na …
-
wallys: budeš spokojenej
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:31 ® wallys reakce na …
-
rgb23:jo gumák mám taky asi za trojku,ale jen na zavážku,na zdolávačku bych sním nikdy nevyjel.Jinak jak výstižně zobrazil gadastík,mohl bych si alespoň pořádně zajezdil po Mušově
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:26 ® wallys reakce na …
-
HaD:tak já beru tu 380 od Ládi ,už jsu sním dohodlej
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 0:50 ® gadasnik
-
rgb23:asi takhle by to nějak vypadalo,akorát by jsi měl nohy v suchu,páč by jsi je měl f tom gumáčku.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 0:32 ® gadasnik reakce na …
-
rgb23:jedinou výhodu má ten tvůj gumáček f tom,že když oba zapřáhneme slizonka a každý za ním půjdeme ve svý loďce,tak ty budeš stopro rychlejší.Neříkám,že ta moje lodička je na ně nej,ale přece.....................
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 0:03 ® rgb23
-
Omlouvám se že jdu trošku mimo téma a doufám že mi to hned nevpálkujete, ale… používám dětský člun asi za 6 stovek nějaké japonské výroby. Bez problému unese 2 lidi, Pumpičkou ho nafouknu za 5 minut a sbalený se vleze do malého batohu. Vřele doporučuji, než tahat za autem, nebo na autě nějakej „velkej krám“
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 15:19 ® wallys reakce na …
-
prosím má teda někdo upravenej normální vozejk za os.auto (přídavný rám a tak?)případné foto či nákres vítán Předem dík.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 14:22 ® longr reakce na …
-
newis nahodou o nejakem planku na stavbu nejake male pramice nebo ldky tak pro dva???
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 14:15 ® HaD reakce na …
-
wallys: na vozejku. Normální kára a na ní to prdnu a jedu. Mám to upravený tak, abych to zvládal sám.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:42 ® wallys reakce na …
-
gadastík tak to je škoda HaD.prosím tě jak vozíš tu 380?na střeše a nebo máš vozejk? popřípadě jestli maš foto.Dík
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:37 ® gadasnik
-
wallys:podle papírů to vypadá jak loď tak vozík na samodoma,hlavně že je to na číslech a loď má i jakejsi evidenční štítek.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:35 ® gadasnik reakce na …
-
HaD:jj,nekup to.Aukce tehdy končila tuším 17,30 hod,a mě se 17,25 hod kousl kompl.No v tu chvíli jsem myslel,že ho prohodím woknem,takže nakonec jsem dával příhoz dvě minuty před koncem aukce a to dost vysokej,tak jsem se modlil,aby nebylo hodně kupujícchtivých,jinak by se vyšněrovala cena asi někam jinam.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:33 ® wallys reakce na …
-
gadastík:to jo a to je jeho výroba a nebo je starší,popřípadě kdo ji dělá…Jo ta 380 se mí zamlouvá ,ale mám strach ji dávat na střechu octávie.radši vozejk i starší ,ale vozejk
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:30 ® HaD reakce na …
-
no vypadá to fakt slušně a za ty prachy? no nekup to
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:27 ® gadasnik reakce na …
-
HaD:to jediný nemám ještě vyzkoušený,má rovnáý dno,tak doufejme,že obstojí.Sice to nebude na žádnou divočinu,ten maník s ní lítal dokonce do 3paněl,tak uvidíme.Veškeré panty a zajišťovací systémy na lodi vypadají skvěle,tak doufám,že s ní problémy nebudou,kdyžtak zas nějaká vychytávka.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:23 ® HaD reakce na …
-
wallys: ta 380 tka je výborná. Mám jí a jsem spokojenej
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:23 ® HaD reakce na …
-
jak myslíš, že bude stabilní? To je jediný, čeho bych se trochu bál…
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:18 ® gadasnik reakce na …
-
Had:kurně,já su z ní tak nadšenej,že jsem se z ní už xkrát potento,né vážně,je to pro mě momentálně to pravý vořechový,trošku vylepšení,jak jsem psal a hurá na ně,pokud mi to příští rok nenatřou jako letos.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:15 ® gadasnik
-
wallys:ještě máňa
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:13 ® HaD reakce na …
-
gadasnik: tak to je slušný
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:12 ® gadasnik
-
wallys:
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:11 ® gadasnik reakce na …
-
wallys:rozměry přesně nevím,rozložená ±3,5m,šířka-byla stejná jak šířka felicie a váha,ve dvou úplně v pohodě a ten maník,co mi ji prodával,jí dával na vodu sám.Je to z laminátu.Ten vozík byl v ceně a připasovanej přesně na loď.Jinak potřeby máme úplně stejné,zavážka + vábnička a vypadá skvěle i na další chytání z lodě,jenom potřebuje dodělat vychytávky jako držáky prutů,sonaru,sondy.Na střechu jsem loď nechtěl,protuže tam mám box,pouřívám čtyřmetrovky dvojděličky,tak je vozím v něm+další rybářské věci.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:05 ® wallys reakce na …
-
gadastík:hele ted nato koukám a vypadá to dobře.Jaký to má rozměry a váhu a hlavně jde na ní přidělat motor ? Mě osobně se zamlouvá ta 380 od Ládi.Jinak ten vozejk je k ní?Právě já chci loď na zavážku a vábničku
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 13:04 ® wallys reakce na …
-
gadastík:hele ted nato koukám a vypadá to dobře.Jaký to má rozměry a váhu?Mě osobně se zamlouvá ta 380 od Ládi.Jinak ten vozejk je k ní?Právě já chci loď na zavážku a vábničku
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 12:18 ® gadasnik reakce na …
-
Had:tady ji máš ještě rozloženou,papírově je otypovaná pro čtyři lidi
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 12:05 ® gadasnik reakce na …
-
Koupil jsem to na aukru za 10,600+náklady z Hranic do Chebu a zpět na otočku.Cesta v poho,mazal jsem s tím zpátky max stopade a vozík ještě nevzlítnul.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 11:58 ® HaD reakce na …
-
gadasnik: co to stojí?
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 11:34 ® Mary reakce na …
-
takovýto typ už tady asi byl- plastová lodička, mne to zaujalo už z toho důvodu,že se nemusí nafukovat, ale zajímalo by mne kolik váží, to,že by mohla sloužit jako kufr, to mne také napadlo, ale spíš by mne zajímalo, proč vozík, nedá se to převážet na střeše auta? Nevíte někdo?
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 9:28 ® gadasnik
-
Zdar Ráďo,tenhle problém jsem před nedávnem taky řešil.Plecháče jsem sice na vodě měl,ale neměl jsem možnost s ní čarovat na jiné vody.Dokonce jsem měl už rozjednanou koupi vozíku domácí výroby,že bych si ho přebudoval k obrazu svému a jak jsem lítal po netu,narazil jsem na lodičku i s vozíkem,přesně jako dělaná pro moje potřeby,před čtrnácti dny jsem si ji dotáhl domů a zatím veliká spokojenost.Celkově je to lehoučký,filda ani nepozná,že něco táhne a navíc složená slouží jako další zavazadlový prostor,což pro čtyřčlenou rodinku,kde rybaříme fšici,je naprosto ideální.Ještě aby se chovala skvěle na vodě a jsem spokojenej.Zkus se obrátit na Láďu-vydru,ten by mohl vědět víc.
reagovat