Chytej.cz

vozík na loďku necteno

28.11.2007 | wallys | 9.987 zobrazení | 60 odpovědí

Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 18. července 2009 ve 14:30 @ Iker

no tak ja mam privesny vozik dvojnapravovy od znacky KNOTT je brzdeny a som s nim spokojny samozrejme tato firma ponuka aj ine typy vozikov na mensie lode napriklad ako potrebujes ty takze v podstate soms tym vozikom velmi pokojny hodim sem aj foto :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img9525.jpg
Pondělí 3. prosince 2007 v 1:37 ® wallys reakce na …
wallys

HaD:čau Láďa mi říkal že máš na tý 380 možná se pletu el.motor Minn Lota 46.Prosím tě jak ti to sním šlape?Já kvůli Mušovu chci tu 55.Je to dobrá volba?Dík

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 ve 23:11 ® jaško

Kluci a nemáte někdo manipulační kolečka na loď?Dostanu se k vodě na 30 metrů, když jsem sám ta se nadřu jak vůl.Dík

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 ve 21:49 ® wallys reakce na …
wallys

gadasnik:taky na tom přemýšlím a jsem krůček od realizace,ale ještě nemám zjištěno zda když koupím vozejk domácí výroby s TP tak jestli můžu vyměnit oj za delší(koncovka a vše dle předpisu).Abych taky hned nepřišel o TP?

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 v 19:30 ® gadasnik reakce na …

wallys:jak už tu někdo psal,sehnat vozík,hlavně domácí výroba,nikdo neví,wocogo,sundal bych korbu,na rám položit loď a na míru udělat různé uchycení,naviják apod.Mít po ruce šikovnýho zámečníka,co umí s céóčkem,a napasoval bych to tam dle potřeby.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2808.jpg
Neděle 2. prosince 2007 ve 13:53 ® wallys reakce na …
wallys

prosím nemá ještě někdo nějaký ten zlepšovák?

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 22:14 ® wallys reakce na …
wallys

JPfish:tomu rozumím,něco podobnýho(přís­třešek) vídávám na Mušově na těch zalitých hrázích asfaltem a to jen proto že tam bivi nepostavíš a tak,ale záleží na RS jak k tobě přistoupí 10× v poho a po 11 pokuta :o( ,právě že tam jsem poprvé viděl takovej bazmek na vozík na kterej připevňovali loď a byl super.Jenže to je cca 5let a už si nepamatuji jak to bylo.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:52 @ 

wallys)Nemáš zač,není to ideální,ale ten vlek jsem pořídil za hubičku a hlavně se jedná o vlek vlastní výroby a to je výhoda,protože nikdo vlastně neví jak vypadá a můžež si ty doplňky dodělat,pokuď samozřejmě to odpovídá rozměrům v TP.Původně jsem na to chtěl udělat plachtu a spaní,protože kam chci jezdit není povolen např. (MO Týnec,Kolín apod)ani rybářský přístřešek,ale jsem na to línej a předpokládám,že z vleku by snad problém nebyl.Jinak pro představu rozmeru je to Zodiac 310S.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:24 ® wallys reakce na …
wallys

HaD:mě šlo o to že si nedovedu představit na normálním vozejku 380cm dlouhou loď a přemejšlel jsem o tom že bych do ní dal ještě nějáké věci ,páč se mi už tak nevlezou do auta(je to jak kdybych se stěhoval)…tak proto

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:20 ® wallys reakce na …
wallys

HaD:mona má vlastně ploché dno…ak tp pak ano JPfish:moc dík

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:16 ® HaD
HaD

no a takhle nějak já vozím mojí laminátku

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:11 @ 
reagovat
foto/forum/2007/th-img2773.jpg
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:11 @ 
reagovat
foto/forum/2007/th-img2772.jpg
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:10 @ 
reagovat
foto/forum/2007/th-img2771.jpg
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:10 @ 
reagovat
foto/forum/2007/th-img2770.jpg
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:09 @ 

wallys)Tak jsem Ti to nafotil.Sice mám zatím jen nafukovačku,ale snad jako inspirace pomůže.A na sumce u nás na vesnici to stačí.Lyžiny jsou vytahovací a jištěny závlačkou,kterou nepoužívám,protože není potřeba a po demontáži funguje jako normální vlek.Tak jdu to tady zaplácat.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2769.jpg
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 21:00 ® wallys reakce na …
wallys

no něco takového jsem chtěl ,páč mám kákoše co jim den před mím příjezdem a týdnem na sumejších seberou noty a nebo náhle onemocní a tak všeljak.Asi to takys někdy zažil a nebo já mám prostě smůli.Mobilita je pro mě dost důležitá a sám si taky poradím

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 20:55 ® HaD reakce na …
HaD

wallys: uvidíš, že je to jednoduché a levné. A hlavně tu loď naložím i vyložím komplet sám, což je dost důležité, nebýt závislý na někom dalším. Anebo zkrátka přijedeš k vodě dřív než parťák a můžeš začít chystat a nečekat…

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 20:51 ® wallys reakce na …
wallys

HaD:díkas ,ale to po tobě chtít nemohu páč si tam zajisté něco uženeš a bude to na mě :o))))) Ne mě to jen zajímá…našel jsem fa v čechach a ta dělá vozejky na lodě této kategorie za cca 22tis ,ale zdá se mi to zbytečně moc páč stou lodí pojedu tak 3 do roka na týdenní výpravy a pak tak do deseti výprav na den max. víkend…Tak jen proto a kdyby tu měl někdo nějaký zlepšovák nebo nástavec na obič vozík tak bych se z náklady vešel úplně do jiné cen.relace.Mám rodinu a nemůžu furt rvát prachy do ryb :o))))

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 19:57 ® HaD reakce na …
HaD

já snad v sobotu pojedu s lodí na ryby, tak bych to vyfotil :-) nebo natočil :-)

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 15:46 ® wallys reakce na …
wallys

JPfish:jo to by byla bomba a dík

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 14:51 @ 

wallys)Mám to udělané ze starého vleku za pár kaček včetně lyžin na loď.Nafotím snad zítra a hodím to sem.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 14:40 ® wallys reakce na …
wallys

tak jsme trochen odbočili od otázky..má z vás někdo nějaký ten nástavec na vozík a nebo zlepšovák?když bude foto nebo nákres vůbec bych se nezlobil a možná i vícero lidí.Dík

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 12:13 ® Klon
Klon

Lidičky buď jsem blbej nebo slepej,ale nějak jsem nenašel u Ládi Vydry tu skladací loď.....Kde jí mám hledat???Dikec.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 12:08 ® gadasnik

Ale zas na druhou stranu,ten adrenalín,to je to samé,jako si to rozdávat se třema kočkama a jedna bude mít volajakou tu pohlavní chorobu.Tři sezóny jsem jezdil s fišíkem,el.mo­tor,osumdesát­ka baterka,kýbl s nástražákama,jed­nu jsem vyvážel a druhou jsem měl v člunu,kolem jenom voda,paráda.A jak se setmělo,modlil jsem se,ať nemusím za ním.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 12:04 ® HaD reakce na …
HaD

wallys: to znám. kdysi sem na jedný vodě zavážel pruty člunem za 300,– kč pro děti. Takovej ten nejmenší co vůbec je :-) Hodně hustej zážitek. A za odpoledne bylo 9 záběrů, taxem jen jezdil jak kokot sem tam :-D

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:53 ® wallys reakce na …
wallys

to se mi jednou stalo že jsem na D5 asi 15min navážel bojku na trhačku a když se mi to povedlo a osoba na břehu mi ji měla jenom ,trochen vypnout tak mi ji frajer urval a já mohl začínat nanovo a když jsem táhl tu nástražku z třema trojhákama z vody do člunu tak mi docela lepilo u zadku a ty slova co jsem říkal :o))))

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:52 ® gadasnik

wallys:a nebo řekni,žes ji našel a o pěkný ká ušetřil rodinnej rozpočet.Do budoucna bych se asi poohlídl taky po tom maxíkovi,ale zatím jsem raád za to,co mám.Navíc by to taky mohly vodnýst ty moje koule.Jak píše HáDě,určitě dobrá volba,kua poďme už na ně.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:49 ® wallys reakce na …
wallys

no to mi říkej…Já na vodu a zavážku v gumáku nejedu bez 1promile v krvi páč mám strach že bych se mohl utopit (a nejlepší prdel je kontrola nástražek a popřípadě nové navázaní trhačky po špatným záseku)

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 11:38 ® HaD
HaD

levnej gumák se použít dá, ale i při zavážce je to už vo hubu, protože stačí menší kontakt háků s člunem a může jít člověk ke dnu.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1