Vyhledávání
jak na mníky?
27.11.2007 | mastrof | 22.095 zobrazení | 116 odpovědí
čau lidi mam takovej sen a to je chytit mníka. bohužel vubec netušim jak na to. chytal bych asi na mrtvolku normalka na tezko. ale ted kde? myslel sem si na jizeru protože se tam občas dostanu. ted eště vědět kam na ně? pod jez, do proudu, ťišinky, mnělčina, hloubka? poraďte prosim někdo jak na ty mramorovy krasavce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 23. února 2013 v 19:38 ® Bahňák
-
Teď napadlo hafo sněhu takže je pravděpodobný že voda bude v řekách dostatečně studená i po 15. březnu.
reagovat - Sobota 23. února 2013 v 15:25 @ Abraxas
-
Odhlédnouc od doby hájení, tak když se může chytat, tak musíš jít tam, kde žije. Má rád dobře okysličenou vodu, v rybníku ho nenajdeš. Pořádné olovo, kaprářský hák, pořádná žížala. Po setmění, či v silně zakalené vodě i ve dne, ale když je zima. Tře se, když má voda 4C, to mluví za všechno. Mám osobák 82, syn 87. Extrémy neběžné u druhu Lota lota ve středoevropských vodách. Snad v žádném jiném druhu ryb nemám tak kvalitní úlovek, co se velikosti týká.
reagovat - Sobota 23. února 2013 ve 13:01 ® hraji reakce na …
-
mastrof> kolego, podívej se prosím do takové té knížečky, co jsi dostal s povolenkou, na dobu hájení mníka, a potom se zamysli nad svojí otázkou.
reagovat - Sobota 23. února 2013 ve 12:13 ® mastrof
-
ahoj, tak jak jdou letos mníci? ja na toho svýho stále čekám, ted sem tyden v kuse zkoušel jizeru a nic… akorát sem z toho nachlazenej… ale nevzdám to, já ho prostě musim čapnout…
reagovat - Úterý 20. ledna 2009 v 10:35 ® krl
-
Znáte někdo někoho kdo chytil mníka na Jizeře?
reagovat - Středa 9. ledna 2008 ve 21:59 ® LojzaRybka
-
posledního jsem chytil 31.12 v 08:15 ráno,měl 62cm.Zkušenost je taková že nejčastěji chodim na mníky večer,ale brácha zase ráno a přes den když je zakalená voda,tak je taky dost šancí ho chytit
reagovat - Středa 9. ledna 2008 ve 20:46 ® Kouba
-
Byl sem asi jenom 2× na mníkách ale ted nevím kde v oklí brna sou ??strasne raby na ne sel:)poradte.)
reagovat - Středa 9. ledna 2008 ve 20:29 ® Sander
-
HaD > mám, přesně opačnou.
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 19:47 ® HaD
-
Kamarádi, kteří je chytali v průběhu prosince měli nejvíce záběrů ještě za světla. Jak se začalo šeřit, byl konec. Má někdo podobnou zkušenost?
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 14:03 @ ???
-
on je aktivni v noci a skus to na ouklej nebo na cervy
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 ve 13:43 ® the fish
-
jj, je to možný…
reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2007 v 19:09 ® LojzaRybka
-
the fish>no tady je těch vranek a mřenek plno,myslim že to je ta příčina toho že tu mníci tak rostou
reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2007 v 17:33 ® the fish
-
vranky ani mřenky tu nemáme ale chroztíků je tu plno..
reagovat - Středa 12. prosince 2007 ve 21:18 ® LojzaRybka reakce na …
-
the fish> čau,jak tam máte úživnou vodu,jsou tam vranky mřenky,a nějakej chrostík pod kamenem?
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 18:32 ® the fish
-
tak zrovna ted jsem přijel od vody… chytil sem zase jednoho malýho…a zase na tom samém místě
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 17:03 ® mastrof
-
jj jižní čechy… tak tady u nás v okolí prahy sem na mníky eště nikde nenarazil.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 15:29 ® the fish
-
Blanice 3 (Jižní čechy…) tady, jsou mníci skoro pod každým mlejnem… sice malí ale jsou tady
reagovat - Středa 12. prosince 2007 ve 13:54 ® pavlin1 reakce na …
-
ahoj a kde je lovíš, myslím řeku?
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 19:00 ® the fish
-
caw, včera sem na ně vyrazil a vydařilo se. Chytil jsem 2 sice byli malí ale potěšili. Chytal sem od 16:00 a v 16:30 jsem chytl prvního a v 16:50 druhého. Chytal jsem na kousky masa z plotice. Chytal jsem pod mlejnem a docela brali, tak jsem ani nenapichoval rousnice. Mníci jsou skoro pokaždy pod nějakým mlejnem… tak někam na ně vyraž a přeju ti úspěchy…kdyžtak mi napiš jestli jsi něco chytil, zdar
reagovat - Pondělí 10. prosince 2007 v 16:54 ® mastrof
-
tak co mníci??? ja byl o vejkendu zkoušet labe a bylo to dost tragický. takový vody teklo korytem že se nedalo skoro chytat. a samozřejmně že sem ani nic nechytnul
reagovat - Pátek 7. prosince 2007 v 18:25 ® Piranha reakce na …
-
to ti nesezeru kamo stav vody jako krava a navic v povolene casti rybolovu je to skoro nechytatelny tak si delej prdel z nekoho jinyho a navic uka fotky kde je v pozadi videt usti a uverim.Klames lidi hochochu.Zacina povodnovej stav a ty sis byl sqele zachytat
reagovat - Pátek 7. prosince 2007 v 10:39 ® tead
-
hele byl sem na nich včera no a vitách sem 2 za hodinu a pul… jsou ve střekově u ustí nad labem… pod splavem… 1 měl 42 a 2 48 a mluvil sem ještě s jednim chlapíkem a prej jich tam je hodně…tak to mužete zkusit…
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 21:43 ® LojzaRybka
-
tenhle víkend jedu na moravu a další víkend bude mníkovej
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 14:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
Lojzarybka:tam sem byl v pondělí a mník žádnej ale jinak moc pěknej flek
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:57 ® Syky
-
No v pondelok som bol na miene a podarilo sa mi čo ešte nikdy. Chytil som ich 6. Najväčší mal 50cm. Do teraz(to je posledných 5 sezón) som mal akurát maximálne 2 za rybačku takže to bol asi Mieňový deň.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:29 ® LojzaRybka
-
mazec,Ohře je skoro nechytatelný,jen pár fleků je docela dobrých,ale ne na mníky,leda tak na nějakýho tlouště nebo kapra
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:18 ® moldaublick
-
Petrův zdar rybáři! Chytl někdo z Vás někdy mníka v okolí Českých Budějovic.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 12:05 ® hajan reakce na …
-
mastrof: V životě jsem ho tam nechytl, brousil jsem tam docela často a dlouho, ale je pravda, posledních 5 let jsem tam nebyl.
reagovat - Čtvrtek 6. prosince 2007 v 9:21 ® mastrof
-
cau lidi, netušíte jak to vypadá na litávce někde u zdic s mníkama?? dostal sem tip že by tam mněli bejt
reagovat - Středa 5. prosince 2007 v 7:51 ® lucioperce69
-
tak sem byl v pondělí na ohři a dopadnul sem asi jako ostatní. Holý nic. spousta vody a hodně listí ale já se nevzdám
reagovat