Chytej.cz

jak na mníky? necteno

27.11.2007 | mastrof | 22.098 zobrazení | 116 odpovědí

čau lidi mam takovej sen a to je chytit mníka. bohužel vubec netušim jak na to. chytal bych asi na mrtvolku normalka na tezko. ale ted kde? myslel sem si na jizeru protože se tam občas dostanu. ted eště vědět kam na ně? pod jez, do proudu, ťišinky, mnělčina, hloubka? poraďte prosim někdo jak na ty mramorovy krasavce.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. prosince 2007 ve 22:38 ® mastrof

tak v brandejse jich asi moc nebude nebo aspon mně nezabral. ale furt se nevzdavam ja toho mníka prostě musim chytit:)))

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 v 15:10 ® Piranha reakce na …
Piranha

lojzo ja uz sem se na to vysr… volal mi luciopírko tak sem mu rekl ze to nema smysl ze to bude plny a nechranky asi budou upoustet a navic vitr jako krava, proste to dlabu.A luc. rikal ze chtel na tebe cislo, nevim asi te chce pozvat na rande :-)) )) Tak mu cinkni jestli mas.

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 v 9:22 ® Milano reakce na …

Tak chlapi. O víkendu mník ani ťuk a víte proč? Protože jsem na nich nebyl!!! :-) Kouknul jsem na stavi řek a řek jsem si, že to je házení perel sviním, protože průtoky byly dost brutální. Tak jsem si zajel zavláčet a přišli 4 okouni, takže pohoda! Mníka chytnu tenhle týden a pak dám vědět, přinejhoršim v tescu na smíchově je maj mražený i když to jsou ty mořský! :-)

reagovat
Pondělí 3. prosince 2007 v 8:52 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

čus Víťo,ztratil sem tvoje číslo,tak se mi kdyžtak ozvy.vyrazil bych někam odpoledne jestli nebude tak hnusnej vítr jako tedka.Rybičky mám.Mohli bysme na Kouřimku nebo zkusit tu Sázavu a slyšel jsem,že jsou i někde na Vltavě7,ale kde to nevím.

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 ve 20:03 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Piranha> budete mít velký problém,koukni se na stavy a průtoky vod viz.OHŘE

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 v 16:20 ® mastrof

tak dneska do třetice mníci a zase nic. tentokrat se splet aspoň malej potočék. zejtra je pudu asi zkusit na labe nekam k brandejsu nevíte jestli tam naky sou??

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 v 7:15 ® Piranha reakce na …
Piranha

v pondeli jedu s luciopíérkem na ohri na mniky tak uvidim jak dopadnem, ale kdby byli i jiny ryby nebudu se zlobit

reagovat
Neděle 2. prosince 2007 v 1:14 ® mirmen

dobrá je i rousnice nebo několik hnojáků

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 ve 23:56 ® mastrof

tak dneska zase pokus o mníka na JIZEŘE(ne jezeře)a opět nic… chytal sem ve výtoku z elektrarny kde je spousta těch velkejch řas. ale asi se v nich mníci neschovávaj, pomalu přestavam věřit že tu jsou.

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 19:33 ® sajmon

Dnes pokus o mníka ale bez výsledku.Snad příště. Tuto sezónu jsem mníka ještě nechyt ale minulou jo.Chytám je klasicky na položenou s mrtvou rybkou.Chytám je na přehradě.Zatím petrův zdar

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 16:11 ® Piranha reakce na …
Piranha

zeptej se mistnich jestli ho tam nekdy nekdo vyndal nebo videl.Jinak tam asi nebudou kamo

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 ve 12:37 ® mastrof

jako jasny ja sem byl přesně pod jezem v proudny kyslíkatý studený vodě, ten jez už se taky docela rozpada takže by tam mněli mít ty mníci i ukryty, nechapu že nic nepřišlo. lojza rybka: v řasách řikáš jo? tak to ja zkusim možna taky jedno řasinový místo:)))

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 11:54 ® pavlin1 reakce na …

jo už vím, hele včera jsem byl večer na loučný pod jezem v plátenicích a zrovinka ho tam ten den začli opravovat, takže byly dole stavidla a proud jako kráva, nebylo poznat co je záběr a co vázka, plavalo tam všechno, vidrželi jsme tam do 18, a pak jeli domů, smůla.příště pojedu pod jez do dašic.

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 11:16 ® Piranha reakce na …
Piranha

nooooo jo ted to vidim kua tak to sorry ale jinak vycerpavajici prednaska co :-D

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 7:49 ® jiricek reakce na …

jezero a Jizera je dost podstatný rozdíl.

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 0:50 ® Piranha reakce na …
Piranha

Mastrof: na jezeru asi mnik nebude a pokud jo tak je to raryta.Mnik je treskovita ryba co vyhledava hodne chladna mista a navic je to ryba proudu a bohatyho kysliku.Zkus reku nekde tesne pod splavem,co ja vim tak je ted horky misto ohre a labe. Jinak ja ji nikdy nechytil nemuzu ti zarucit 100% uspech ale kolegove uz ji nekolikrat caply a precetl sem mnoho textu o teto rybe.Ja sam na ni jedu v pondeli a tak se vybavuju aspon takto.Preju mnoho uspechu a pokud to pujde tak uka foto ty lumpe.

reagovat
Sobota 1. prosince 2007 v 0:26 ® mastrof

ach jo tak sem na ně dneska vyrazil na jizeru a ani potah:(((( ale nevzdavam se zejtra pudu zase, musej tam bejt.

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 19:53 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja si dycky vyberu nejakou reku a pak se na mapach.cz kouknu.Dam si fotomapu a priblizim si reku na maximum a pak jen koukam po nejakym pisniku nebo prelivu,hrazce bo jezu.Je to dobrej pomocnik, zkuste se kouknout treba na nejakou vasi vodu a poznate dobre vase mista. Tak se daji najit pekny mista a pak uz jen aby tam byly ryby a braly

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 ve 12:22 ® Milano reakce na …

Myslim si, že řeka by měla být po tý oblevě trochu přikalená, takže ideální na lov. Ať se ti daří a ten mníček přijde!

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 11:33 ® mastrof

tak hodně štěstí, ať se povede ňakej pořadnej:)) ja na ně taky vyražim večer na jizeru tak snad chytnu toho svího prvního mníčka:)))

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 8:56 ® Milano reakce na …

LojzaRybka má recht. Vyrazim k řece. Hodim tam nějakou mrtvolku a počkam. No a mník to prostě nemůže minout. Sázava to jistí!

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 8:04 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

pampaliny: osobka

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 20:39 ® Sander
Sander

Pampaliny > od známého, sehal asi 12cm násadu, tak mi jich dal 5. Ale v akváriu to nemá perspektivu, jak mi psal kolega osprey, při pokojových teplotách vody se mníci snaží akvárium opustit, a měl pravdu. Do 3 týdnů to měli za sebou :o((

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 20:37 ® Pampaliny reakce na …

jo a kde si je sehnal jestli to můžu vědět bych si je taky pořídil…

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 20:20 ® Sander
Sander

Na vaši obhajobu – loni jsem mohl o mníkách psát, i je zároveň lovit. Měl jsem je v akváriu vedle monitoru :o)))))))

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 20:13 ® LojzaRybka
LojzaRybka

když si tady o mníkách budete jen psát,tak žádnýho nechytíte,prostě bych šel někam na řeku večer a nahodil bych rybku a snad něco přijde,aby jsme se nedivyli kde všude jsou

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 18:51 ® longr

newite negdo gde na ne v oklí opavy????pivo

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 17:29 ® Pampaliny

Čau lidi taky bych si chtěl nějakýho mníka vytáhnout ale nevím kam na ně v okolí Teplic. Nevíte jestli nejsou náhodou v řece Bílina, zajímal by mě hlavně úsek od města Bílina až po soutok s Labem. dík za odpovědi

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 16:19 @ ???

Milano: nekecej,že tam máte tak debilní dědky v rybářskej stráži, aby jim vadilo, že chytáš na rybičku v pstruhovým revíru. To snad ne? Máme přeci demokracii né? Napíchni takovýho blbečka na háček a šup s ním do vody. Ježíši, to by jeden blil.

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 16:08 ® MadMack

pavlin1 – myslím ten co je výš proti proudu. Kdysi tam u něj stál vagón bez kol

reagovat