Vyhledávání
jak na mníky?
27.11.2007 | mastrof | 22.102 zobrazení | 116 odpovědí
čau lidi mam takovej sen a to je chytit mníka. bohužel vubec netušim jak na to. chytal bych asi na mrtvolku normalka na tezko. ale ted kde? myslel sem si na jizeru protože se tam občas dostanu. ted eště vědět kam na ně? pod jez, do proudu, ťišinky, mnělčina, hloubka? poraďte prosim někdo jak na ty mramorovy krasavce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 15:19 ® Milano reakce na …
-
Skalenejřízek: Ještě pořádně nevim, ale vypadá to na sobotu nebo neděli. Záleží jak se mi povede urvat z práce. O Krhanicích jsem už taky něco zaslech, takže by to rozhodně stálo za pokus. Průser je jen to, že i když budu moct o víkendu vyrazit tak jen přes den a tim pádem přicházim o nejlepší dobu lovu. Myslíš, že by to mělo smysl i přez den???
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 14:44 ® Skalenejřízek
-
Milano:Já vím kam na tu Sázavu,kdy tam chceš jet?Kdysi se chytávali v Krhanicích pod jezem cca5km po proudu s Týnce.Taky bych vyrazil.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 14:43 ® Padis reakce na …
-
pavlin můžeš to zkusit i nad Sezemicema.Popřípadě i výš proti proti proudu okolí Dašic.S tou Novohradkou nevím
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 14:31 ® pavlin1 reakce na …
-
myslíš pod jezem u cukrovaru, pod tím železničním mostem nebo ten jez vejš proti proudu?
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 14:15 ® Milano reakce na …
-
Skalenejřízek. Tvuj tip zní velmi dobře, ale s těma dědkama poribnejma bohužel nemam moc dobrý skušenosti. Náhoda je blbec, chytnu nějakýho vola a budu nucenej ho nacpat na ten háček místo rybky, aby ten mník měl co žrát. Spíš bych to viděl na nějaký legální místo. Slyšel jsem, že prý jich je celkem dost na Sázavě okolo Týnce tak asi vyrazim tam. Od Prahy je to celkem kousek a autem tam jsem do 30min. Akorát ještě vymyslet nějaký místo na tý Sázavě??? Nejspíš to zapíchnu k nějakýmu jezu a uvidim co se bude dít. Přinejhoršim to sežere nějaká parma a ta taky potěší.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 14:05 ® MadMack reakce na …
-
Loučná v Sezemicích pod mlýnem. osobně jsem tam ještě nechytal ale nějaký info jsem slyšel. Nebo na Novohradce po jezem v Hrochově Týnci.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 13:44 ® pavlin1 reakce na …
-
díky, někam pod jez nebo poradíč něco blíž?zkoušel sem chrůdu nad křižanovickou přehradou letos v lednu tejden a nic?
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 13:40 ® Padis
-
pavlin1 zkus Loučnou
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 ve 13:38 ® pavlin1
-
nazdar rybáři, poradí někdo kam na mníka okolo pardubic?díky
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 10:40 ® Skalenejřízek
-
proč tady kurňa nenapíšete konkrétní revír?Se snad bojíte,že vám to tam někdo vychytá???Nebo je to závist,že by je chytil někdo jinej než vy???Mník v okolí Prahy se dá Chytit na štěchovický přehradě i 70cm,víc jsou pod ní,ale to je pstruhovka a tam se na žížalu ani na rybku nesmí,ale když si zajdeš na špici u Hafnu a hodíš tam rybku tak ho máš 100% večer jen ta velikost je slabší.Štěchovickej porybnej ti nic neřekne,naopak bude rád,že tam vychytáváš dravce,kteří škoděj obsádce los.ryb a navíc tam tak chytaj všichni místní včetně mě.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 8:32 ® Milano
-
Pánové a co mníci v okolí Prahy??? Plánuju o víkendu nějakou výpravu a zatim absolutně netušim kam na ně. Mníka jsem taky ještě nikdy nechyt tak bych si konečně chtěl splnit sen a nějakýho toho mníčka z vody dostat, vyfotit a pustit.
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 0:36 ® LojzaRybka
-
wallis>říkáš že už dva roky nic,tak věř tomu že přijdou,je to stejný jako tady na ohři,taky se na nějakej čas vypařili a potom se ukázali trofejáci
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 23:55 ® rgb23
-
Nejradši chodím na mníky do jedné nejmenované rybárny v centru Brna u jedné nejmenované brány
reagovatJe to nejrychlejší způsob a když mám štěstí a nejsou jen mražení, tak je mají i vykuchané
)
- Středa 28. listopadu 2007 ve 22:17 ® wallys reakce na …
-
Pánové nevím jak to je na Ohří i když v Žatci sloužím,ale já na ně chodil na Chrudimku pod jedem nejmenovanej splav.. na žížalu a nebo rybku,ale to jsou už 2 roky a od té doby nic
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 21:39 ® cormaxx
-
Prichy: vy nemáte ryb.schůze? Já se v pondělí dozvěděl,že je vysazujou u nás na některý stojáky.Mají kolem 15cm
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 21:36 ® Prichy
-
me by zajimalo, jestli jsou i nekde na ohri Cheb, Sokolov, Karlovy Vary? Mate kluci nejake informace?
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 21:26 ® mastrof
-
jéééé to sou supr odpovědi, přesně takle ňak sem si to představoval. jen tak dál a nestyďte se
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 16:30 ® LojzaRybka
-
Moje skušenost s Mníkama je taková že se dá večer chytit i na mělké vodě,ale jak je dole uvedeno,tak poblíž musí být nějaký úkryt.Mníci jsou tady na Ohři i v 50cm hloubce poschovávaný v dlouhých řasách,už několikrát se mě stalo že jsem je vyšlápnul při muškařině a jednoho jsem dostal na rapalu odpoledne v Žatci na pstruhovce,taky v hloubce do metru.A naco je chytat?nejlepší je mrtvolka a to nějak poškozená,já jim řežu hlavu a po rybce je dost dobrá rousnice.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 16:24 ® LojzaRybka reakce na …
-
dvorak>poslední větší mník kterého jsem chytil měl v jícnu plavačkovej návazec s háčkem na červy,škoda že jsem to nenafotil.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 16:04 ® MadMack reakce na …
-
na červy jsem chytal kapříky, kámoš na hnojáky mníky. ale zabrat může
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 12:35 ® dvorak reakce na …
-
Zdar,zabere mník i na bílé červy?
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 11:59 ® tucnak11
-
Tak jak psal Syky tvrde dno moc kysliku to znamena u splavu itd.ukryty, na těško feedr, ja chytam na plavanou svicicy splavek, nejlepši zaběry jak se stmiva.Moje nejlepši doba je prosinec a jak mnicy nejlepe berou tak jsou hajene 1.1–15.3.a řaden problem chytit 2 3 kusy jak 6 roku temu nasadili je ohranci přyrody tak je tady mame dost a je vychoda vtom že nikdo se tomu nevěnuje zima.tak je lepši doma ve teploušku ja na splavě mam nastražnich rybek mraki tak žaden problem.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 21:17 ® MadMack reakce na …
-
Jak říkal Syky, hodně úkrytů a spís tvrší dno, kameny, štěrk, písek. mníci jdou i přes léto ale musí být zvedlá voda a není na závadu když je kalná jak kafe. na jaře a v létě na háček hnojáky a s feederem pěkný pochytání. taky se na ně teď chystám, ale spíš to vypadá na neschpenku, protože sotva dejchám.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:22 ® Syky
-
Základom je aby mali dostatok úkrytov, čiže najlepšie je podľa mňa chytať v okolí kamenných násypov a tatiež pod hrádzami. A technika klasicky na ťažko.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:00 ® mastrof
-
tak poradte nekdo budu rad za jakoukoli radu nebo poznatek z jejich lovu prosííííííím
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 19:09 ® HaD
-
to mě taky zajíná!
reagovat