Vyhledávání
chyť a pusť + horní míra...
25.11.2007 | rgb23 | 8.691 zobrazení | 71 odpovědí
Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. listopadu 2007 ve 12:56 ® kaprojid reakce na …
-
rgb 23.A na dvoj a trojháky taky nechytám !!!
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 12:29 ® kaprojid reakce na …
-
rgb23: Ty mě fakt bavíš Ty „R“ybí „G“yzde „B“runtálský s IQ 23
reagovat) Prý komplexy
.Já jsem nepsal, že mi je povolenka drahá, ale že rybařskému svazu to stačí na jeho fungování. A kdyby, tak jistě mi většina rybářů dá za pravdu, že mají radost, když se jim ta cena + projetý benál v podobě úlovků vrátí.Mě se to skoro daří a psal jsem, že jsem se svým lovem spokojený. A jednou týdně na ryby chodím proto, že mám i jiné koníčky, které mě baví víc a jsou finančně mnohem náročnější než rybaření. Zakomplexovaný a navíc závislý na tahání ryb z vody jsi tady tak leda Ty.Vem Tě proud!!!
)
- Středa 28. listopadu 2007 ve 12:29 ® kaprojid reakce na …
-
rgb23: Ty mě fakt bavíš Ty „R“ybí „G“yzde „B“runtálský s IQ 23
reagovat) Prý komplexy
.Já jsem nepsal, že mi je povolenka drahá, ale že rybařskému svazu to stačí na jeho fungování. A kdyby, tak jistě mi většina rybářů dá za pravdu, že mají radost, když se jim ta cena + projetý benál v podobě úlovků vrátí.Mě se to skoro daří a psal jsem, že jsem se svým lovem spokojený. A jednou týdně na ryby chodím proto, že mám i jiné koníčky, které mě baví víc a jsou finančně mnohem náročnější než rybaření. Zakomplexovaný a navíc závislý na tahání ryb z vody jsi tady tak leda Ty.Vem Tě proud!!!
)
- Středa 28. listopadu 2007 ve 12:11 ® Prichy reakce na …
-
rgb23: ach jo, pises, ze plnis mrazak (chapu budou vyssi dane
reagovata pak mas problem sbalit pruty ve 12h a ptas se o chyt a pust…tak se na me nezlob ale nevim, co chces.....je to z extremu do extremu hihi
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 23:30 ® regulus reakce na …
-
ROBUR – Já v tom žádnou žášť nebo stranění nevidím, píšu jen to co si myslím.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 22:39 ® rgb23 reakce na …
-
Prichy: ,možná jsem blázen, možná mě jen baví tady některé popichovat a doufat, že třeba dojdeme k inteligentnímu závěru. Pro Kaprojida, spíše kaprožrouta to ovšem neplatí. Ten mě dostal už jeho prvním příspěvkem v této diskuzi… ten další nevyjímaje… argumenty, chlapci, argumenty to chce. Klidně se i hádejme, ale v mezích slušnosti a bez osobních útoků
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 21:39 ® Robur
-
jsem líný to hledat
reagovat, a ta diskuse je chaos a paskvil a ještě do toho nějací blbouni thají latinu, což říkám Sine ira et studio.
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 21:37 ® Prichy reakce na …
-
rgb23: ty snad ani nepotrebujes komentar
reagovatRobur: jsem linej psat, musim jeste vysletlovat, proc si myslim, ze rgb23 je blazen?
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:24 ® rgb23 reakce na …
-
Kaproid: Tož když jdu na ryby 2X týdně na 3 hoďky tak těch 12 štik klidně chytím, občas nějaká není mírová, ale jak to asi ovlivním ,když ty plechové huby skáčou i na návnady klidně kolem pětadvaceti čísel. Nevím proč bych jim měl při pouštění rozervat tlamu, ono existuje pár pomůcek, jako je třeba pean, otvírač tlamy a hlavně používám jednoháčky s dlouhým ramínkem a zamáčknutým protihrotem, pak to jde vyndat snadno
reagovatNěkdy to taky zkus. Dneska jsem byl u vody hodinu a hoply mi na rybku 4 štiky, to teď jako nemám 4 týdny chodit k vodě, abych se dostal na tvůj limit 1 ryba týdně?? To asi budu rozmazlenej, ale o víkendu chci jít znovu.
- Úterý 27. listopadu 2007 v 19:35 ® Prutos reakce na …
-
Robur: Přečti si zadání fóra a pak znova to co napsal Přichy
reagovatPřichy: Takových už tu bylo
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 14:04 ® Robur
-
teĎ nějak nerozumím, pokud by to nebylo vhodné, písni osobku, ale fakt nevím o co GO
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 13:56 ® Prichy reakce na …
-
Robur: otazka na me vyznela…nevim co napsat ale chci uznani…nejlepe kdyby se nekdo vyjadril a jak pak zaujmu stejne stanovisko.....
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 12:48 ® kaprojid reakce na …
-
RGB, Ty Hotentote!!!!! Nejsy tak trochu rozmazlený? Já jsem spokojen když chytím jednu mírovou rybu za týden. Ale Ty musíš rozervat pysky 12-ti štikám týdně a ještě máš málo???? Co bys ještě nechtěl ??? Mít co nához rybu???? Kdoví kolik jich po tom zdechne, když je pustíš??!!!Když už jsi tak nenažraný, tak tu nepiš takové žvásty!!!Doufám,že tě nikdy nikde u vody nepotkám, bo bych tě tam musel nakopat i s celou výbavou.Vem Tě proud!!!!
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 9:03 ® Robur
-
jen namátkou jsem teď dal do vyhledavače slovo míra a máš tam hned další dvě chytlavá témata, Míra okouna, Candát 45 a to jsem nenašel odvahu zadat K70
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 9:01 ® Robur
-
RGB, já ti to teda prozradím. Hádáš se s lidmi, kteří jsou v podstatě normální rybáři. Akorát reagují podrážděně na pořád stejné otázky, u nichž se jen planě moralizuje. Takže to nakonec končí nenápadným popichováním zadavatele či nových diskutérů. Když si projdeš seznam fór, tak to uvidíš. A když vydržíš a toto téma usne, tak za pár měsíců se najde někdo nový, kdo to zase založí, v lepším případě oživí. Mezitím na Chytej dorostou další diskutéři a na problém bude znovu zaděláno.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 4:22 ® regulus reakce na …
-
No jo, ale Principiis obsta, sero medicina paratur.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 3:27 ® rgb23 reakce na …
-
Regulus: pravda, obrázek už jsis o mě udělal, netušil jsem ale, že ses musel inspirovat v knížkách pro děti
reagovatBrouk Pytlík není moje nej postavička, Ferda mravenec je jasně nej, to ví každé malé dítě. Ještě že platí onen citát " Rara temporum felicitas ubi sentire quae velis et quae sentias dicere licet"
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 2:43 ® regulus reakce na …
-
rgb23 – ty brďo, tys udělal zásadní chybu při registraci, ten nick se k tobě absolutně nehodí. Čoveče, já si myslím, že ty ses musel narodit v kině .....
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 2:28 ® rgb23
-
Prutos: tak mě napadá, pokud bereš radši menší ryby, protože doma nemáte větší pánvičky, zkus ty ryby před kulinářskou úpravou naporcovat třeba na podkovy. Pak se ti i na menší pánev vleze větší ryba
reagovatPS: nehraju si tu na nic, jenom jsem nahodil, podle vás 100× opakované téma, protože si nemyslím, že je zbytečné o tom dokola mluvit. Minimálně úroveň této diskuze tomu nasvědčuje. Každej druhej se tu pohoršuje, že ryby chytám, pouštím, občas beru a při tom jich mám ještě pár na mražáku. Kolik z Vás ale odpovídá na původní otázku diskuze, tj. jste pro, nebo proti… jediný Klon dokonce reagoval i na onu horní míru. Na Kaprojida jsem původně reagovat nechtěl, ale nedá mi to… JJ, komplexy jsou sviňa, jednou za týden k vodě, drahá povolenka, ryba jen občas. Blbá dvaapadesátka, natahuješ je nějak aby měly alespoň míru? Tož a bereš i plotičky, ouklejky, slunky a střevličky? Zavináče jsou taky drahé a není tak těžké si je udělat. Svaz ti je přece další rok za ty prachy vysadí znovu a přece nepustíš co´s jednou chytil. PS: už jsem to tu kdysi psal, mám na zahradě moc pěkné jezírko a v něm tuším 12 trofejních okounů, na štiky dost velké není, ale klukům se tam daří dobře, chytat je nepotřebuju, stačí na ně koukat při krmení, nebo když se sluní u břehu
- Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:53 ® Klon
-
Můj názor je takový…Já ryby nejím,ale baví mě chytat.Proto ale pánové nemůžeme odsuzovat rybáře kteří ryby jedí.Dříve když nebyl takový rybařsky tlak,chemické znečištění vod,úniky chemikálií s tovaren apod…bylo ryb více a nikdo se neohraničoval způsobem lovu " Chyť a pusť".Pamatujte na naše dědy,kteří nás brali k vodě a hrdě jsme si nesli domů v síťovce kapříka.ANO nejsem zastáncem oněch rybářu,kteří mají narvaný mrazáky k prasknutí nebo s rybami běhají po sousedech apod.Takový lidi by jsi podle mě ani rybáři neměli říkat,ale boužel jsou mezi námi.Ostatně normální rybář ktery si odnese rybu jen pro svojí konzumaci má na rybu právo a já mu přeji dobré chutnání…Co se týče horní míry,je toto téma hodně diskutováno.Já jsem názoru to klidně zavést.Velká ryba prý stejně není dobrá a chutná,tak proč ne.Samozřejmě horní míra by měla být zavedena u všech šlechtěných ryb.Nedávno dávali na Nově jak nějaký pán chytil sumce na řece Moravě(pokud se nepletu).Toho sumce mi bylo fakt líto a tomu chlapkovi bych dál pár facek.Proboho proč zničit život takovýho sumce,kvuli blbý preparaci!!!Vždyť dnes je takových možností,jak mít památku na velký úlovek…např vyfotit,natočit..NECHÁPU…Svět jde do předu,ale někteří český lidičky zůstanou vždy pozadu,jen pro svojí hamižnost a muset se vytahovat před ostatními…No je to jen můj názor,ale stojím si zatím…
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:48 ® ZN
-
CarpMaster: já si spíš myslím, že čím dál víc leze na povrch Ukrajinský způsob fungování našich svazů, které nám „závidí“ celý svět.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 v 17:27 ® CarpMaster
-
Je krásné, když se takovéto otázky opakují. Ovšem téměř vždy vykazují snižující se mentální úroveň rybářské populace a zvyšující se ukrajinský způsob života některých soudruhů.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 v 16:22 ® sus1 reakce na …
-
Souhlasim plně.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 13:17 ® rgb23 reakce na …
-
Chodím na ryby docela často, většinu jich pustím, ale když chytím za týden třeba 12 štik, nějakou z nich si vezmu, toliko asi k tomu mražáku. Nemám nic proti chyť a pusť, některý ryby ale taky beru.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 12:38 ® gadasnik
- reagovat
- Neděle 25. listopadu 2007 ve 22:56 ® Prutos
-
rgb23: No jo, jenže problém je v tom, že si od vody odnesu ročně jednu nebo dvě štiky celkem. Ne jako přilepšení k tomu co máš nakřečkované v mražáku. Z těch už ti ty trofejní asi těžko vyrostou. A vůbec..na co si tu hraješ?
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:15 ® Prichy reakce na …
-
tomcharmik: presne tak, nakonec kazdy chytame na svych revirech a vice ci mene jsme sami sveho stesti strojvudce.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:13 ® Prichy
-
rgb23: o kolik cm ti vyrostou na tom mražáku?
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:04 ® tomchamik
-
Je věcí každého zda rybu pustí nebo ne.Na každou výpravu jedu s tím,že když přijde pěkná ryba tak si ji vezmu.Jenže buď je velká,nebo malá.Když je tak akorát tak ji chytím 1 den výpravy a je mi líto ji držet ve vezírku.Osobně vždy pouštím velké ryby,třeba maso kapra 80 není nic moc,lepší je 50 a tak jde do vody,mě zůstane fotka a šance rybu chytit znovu a o pár centimetrů větší,sumec to samé,před lety jsem si řekl,že si vemu rybu od 100–120cm,za 3 roky se ani jedna do mé míry nevešla. Jak jsem psal na začátku,je rozhodnutím každého jak s rybou naloží,ale brát denně 2ks ušlechtilých ryb+ něco plevele do limitu je malinko přehnané a já bych byl pro roční limit odnesených ryb.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 20:48 ® bubu
-
regulus-seš o něco rychlejší,chlape. To samé jsem taky jaksi nepochopil.
reagovat