Vyhledávání
chyť a pusť + horní míra...
25.11.2007 | rgb23 | 8.541 zobrazení | 71 odpovědí
Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. listopadu 2007 ve 20:41 ® regulus reakce na …
-
rgb23 – problém je v tom, že takovejch témat, jako jsi opět založil ty je tady hafo a dycky se to dostane do pozice. Otázka: Který rybolovný způsob je správný
reagovat
A - systém chyť a pusť C – systém chyť a vem Ve finále z toho vždy vyleze, že správně je B. Pokud se týká polemiky jestli takovou byť už mírovou rybu vzít či ne, je to stejná blbost a stejně jako tohle téma to patří do této rubriky www.chytej.cz . Obrázek jsem si o tobě už udělal, takže jedinej důvod proč sem sem teď vůbec něco napsal je reakce na toto „…(i když na mražáku mám ještě štik a okounů dost)…“. To tady fakt ještě nebylo, borec co založí téma „Chyť a pusť + horní míra…“ pak v klídku napíše, že má plnej mražák ryb. Chlapče ty máš fakt dost. - Neděle 25. listopadu 2007 ve 20:00 ® rgb23 reakce na …
-
Prutos: ale jo, když je pětapadesátka pěkně vyžraná, taky jí někdy vezmu a zpestřím si oběd (i když na mražáku mám ještě štik a okounů dost). Na druhou stranu, kdyby všichni brali i ty vyhublé kudly, které mají sotva padesát, z čeho by pak měly vyrůst ty velké trofejní ryby. A argument, že tam ty ryby někdo vypustí znovu je pravda, opět to ale budou štíhlata, která s největší pravděpodobností velkých rozměrů nedorostou, protože první rybožrout, který je chytí si je vezme s argumentem, že se mu alespoň vlezou na pánvičku
reagovatO všem se snad dá diskutovat, proto mě zaráží nekompromisní názory rybožroutů na příznivce ch+p
- Neděle 25. listopadu 2007 v 18:03 ® Prichy reakce na …
-
Rarach: cetl jsem, zas bychom se bavili o H
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 17:31 ® pipa
-
tak tak .....
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 17:21 ® toms
-
no ja jsem zastancem spusobu ch a p no ale nijak neodsuzuju rybáře ktěři si vemou rybu domu ale musí to byt z rozumem hlavně trofejni ryby by neměli končit na panvičce
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 17:01 ® Prutos
-
rgb23:Tohle téma se tu diskutovalo už stokrát, tím že ho založíš po stoprvé nic nevyřešíš.Když cheš rybu pustit, tak jí udělej laskavost a nesakuj ji. Rozhodnout se snad můžeš hned, nebo ne? A taky nemáš proč prcat maníka co si vzal mírovou štiku. Já osobně bych si vzal raději jednu,dvě pětapadesáty místo pětašedesátek. A to z důvodu jaký píše dole Gadasnik, doma nemáme velké pánvičky
reagovatNe, vážně…taková ryba by mám na oběd stačila a nepotřebuju aby zbylo ještě kus do mrazáku.
- Neděle 25. listopadu 2007 v 16:28 ® pipa reakce na …
-
kaprojid: presne uplne stebou souhlasim! dnes sem to zrovna s kolegou probiral u vody.!! doprdele to je snad kazdyho vec !!! a pak sou nejhorsi ty co maj tohle heslo a berou domu plotice atd… no katastrofa…
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 16:25 ® rarach
-
Příchy: To ví každej, že maj peněz dost, počítání není tak složitý. Pokud nemaj dost peněz na všechny vody, tak ať je pustí, zájemců je tu dost.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 13:39 ® gadasnik
- reagovat
- Neděle 25. listopadu 2007 ve 12:30 ® Prichy reakce na …
-
Kaprojid: „Její cena je snad dostatečná k tomu aby rybářské svazy vysazovali dostatečné množství ryb pro všechny.“
reagovatjak to vis?
- Neděle 25. listopadu 2007 ve 12:19 ® kaprojid
-
rgb23: Když jsi takový movitý jak píšeš, tak si vykopej na zahradě kampl, nasaď si tam jednu trofejní rybu a chytej a pouštěj si ji tam kolikrát chceš.My rybožrouti je kvůli Tobě zpátky házet nebudem.Já se k vodě dostanu sotva jednou za týden a né vždy něco chytím.A vzhledem k tomu ,že mám ryby rád, tak bych si tu štiku 52 vzal taky.Proč bych si měl rybu ještě kupovat, když jsem už zaplatil za povolenku???Její cena je snad dostatečná k tomu aby rybářské svazy vysazovali dostatečné množství ryb pro všechny.
reagovat