Vyhledávání
HRA
20.11.2007 | Robur | 119.011 zobrazení | 788 odpovědí
Blíží se dlouhé zimní večery, tak mám takový nápad na hru, poslali by jsme adminům /asi Hadovi/ nějaké specifické a snadno identifikovatelné fotky z našich oblíběných revírů nebo lokalit kam jezdíme na ryby např. splav na nějaké řece, mlýn, most, hráz, strom, profláknutý flek na chytání s (vysvětlením, kde to je, což by se ale zveřejnilo až za týden). Ostatní by pak mezitím hádali: kde to je či co to je. Eventuelně by se mohla dát nápověda ze tří možností nebo nějaká pomocná věta, jako třeba, že přehrada je známá čistou vodou a pěknými okouny. Nebo přehrada byla napuštěná 1928. Ještě by se mně líbilo, kdyby byly na každý týden ty fotky dvě, jedna pro Čechy a jedna pro Moravu a Slezsko. Každá za bod a případně, že by Moravák uhodl foto z cizího regionu, tak by měl body dva a naopak, takže za jedno soutěžní kolo lze maximálně získat tři body. Pro to, aby člověk mohl získat dva body /jako že uhodl to z „cizího“ regionu by pak musel mít vyplněnou kartu člena, kde minimálně musí napsat bydliště, aby bylo patrné, že Brňák poznal Karlův most, který je jak známo v Praze.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 31. ledna 2009 ve 21:50 ® 1Mara
-
Jednou srávená né?
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:44 ® Frk reakce na …
-
já bych taky jednu…pls : Jaká zelenina obsahuje nejvíc alkoholu?
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:22 ® Robur
-
myslím, že to v poho dá obvod v pase do 120cm
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:21 ® EDYS reakce na …
-
hh..do jakych rozmeru to jde
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:18 ® Robur
-
ee, A4 bohatě postačí
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:15 ® albin
-
Robur:A nemohli by jsme si mi prostorově rozměrnější vzít A3ku?
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 21:12 ® Robur
-
jsem v dobrém rozmaru, dám sem ještě jeden úkol
reagovat, stejně se tu prd děje. Vemte si obyčejný papír formátu A4 a zařiďte se tak abyste se jím mohli protáhnout, tedy libovolně trhejte,, stříhejte, žmoulejte, ale to co z něj vznikne musí být pořád jeden kus papíru.
- Sobota 31. ledna 2009 ve 21:10 ® albin
-
Robur:Bingo!
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 20:32 ® albin
-
Jé pardon teď sem to zkazil. Tak nahrazuju.
V lese leží kostra a má jen jedno ňadro.Co z toho vyplývá?
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 ve 20:30 ® albin
-
Padák.
reagovat - Sobota 31. ledna 2009 v 18:44 ® Robur
-
Leží pán na louce, je teplo, pán je oblečený, na zádech má ruksak a kolem poletují mouchy. Co má pán v ruksaku?
jsem se vrátil ze školení zas o něco chytřejší, tak můžete taky hádat
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 v 11:49 ® dudu reakce na …
-
A já vůl ty knihy počítal z prava do leva
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 v 7:08 ® LuboO
-
Fajn, davam sem spravnu odpoved na toho knihomola, je to 40,4 cm, ale viete preco? Teraz by to uz malo byt lahke.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2009 ve 22:08 ® EDYS reakce na …
-
Jo napsal jsem si to tak ale neprisel jsem na to
reagovat - Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:29 ® LuboO
-
OK, kto to vzdava s tymi knihomolmi, nech mi napise osobku, poslem mu spravnu odpoved.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2009 ve 20:07 ® Robur
-
Edys,pochopil jsi? Proto jsem všude psal, že si to má každý napsat v digitální podobě.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2009 v 17:37 ® Robur
-
Albin, si mě tak zblbl, že jsem myslel, že jsem ti odpověděl špatně.
reagovat - Pondělí 26. ledna 2009 v 17:36 ® OndruchM reakce na …
-
dudu – jen klidně odpověz, já odpověděl taky a ještě žiju
reagovat - Pondělí 26. ledna 2009 v 17:33 ® dudu
-
LuboO – ti knihomoli mě vrtají už i hlavou a furt nic
albin – se nediv, to se dalo podle zadání už čekat. Abych si o sobě zachoval jakž takž mínění, raději na to nebudu odpovídat
reagovat - Pondělí 26. ledna 2009 v 15:09 ® Robur
-
reagovat, už na tom makám, okopíroval jsem jen část. Kdybych tak blbě odpověděl více lidem, tak se omlouvám a napište si znovu. Chytej poštu nearchvivuji.
- Pondělí 26. ledna 2009 v 15:06 ® albin
-
Robur:Ty jsi mi ale odbyl.Poslal jsem ti tři odpovědi a ty mi napíšeš,že jsem psychopat jen podle tý jedný.
reagovatDD
- Neděle 25. ledna 2009 v 19:50 ® LuboO
-
No co priatelia, nikto nechodi do kniznice? A nesleduje tych malych hajzlikov, ako nam zeru knihy? Trochu ponamahajte zavity a predstavivost.
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 19:39 ® EDYS reakce na …
-
pakny..
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 17:42 ® Robur
-
a ještě mám jednu dost dobrou hádanku, ale tu lze poslat jen maielm, tož kdyby někdcho chtěl, hoďte sem či do osobky mail
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 17:39 ® Robur
-
Tohle je puvodní, nefalsovaný psychologický test. Kdo chce odpovídat, tak osobkou viz. obálka vpravo nahoře:
Je to príbeh jedné dívky. Kdyz byla na pohrbu své matky, setkala se tam s chlapcem, kterého do té doby nikdy nevidela. Protoze ten chlapec byl tak krásný a okouzlující, jak si vzdy predstavovala, ze by její vysnený chlapec mel být, okamzite se do nej zamilovala. Protoze vsak byla velmi ostýchavá, nezeptala se jej na jeho telefonní císlo, ani kde bydlí. O pár dní pozdeji tato dívka zavrazdila svou sestru.
Otázka zní: Jaký byl motiv vrazdy její sestry? Premýslejte, prosím, a pokud nejaký motiv naleznete, podívejte se na druhou stranu pro vysvetlení. /napište oosbku/
Pokud na zádný motiv neprijdete, udelejte totéz.
Nedívejte se vsak na resení ihned, zkuste popremýslet!!!
řešení pošlu řešitelům osobkou
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 17:12 ® dudu
-
Robur- ano pane, za b) je správně
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 16:45 ® LuboO
-
Ok, to jsou vymluvy:D
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 16:44 ® LuboO
-
To su vyhovorky:D
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 16:41 ® EDYS
-
No ja jsem na to nemohl prijit protoze neumim slovensky
reagovat - Neděle 25. ledna 2009 v 15:56 ® LuboO
-
Btw, dudu, pod hakom na vlase ti to bude jedno, ktora gulicka je malicko lahsia:DD
reagovat