Vyhledávání
HRA
20.11.2007 | Robur | 119.011 zobrazení | 788 odpovědí
Blíží se dlouhé zimní večery, tak mám takový nápad na hru, poslali by jsme adminům /asi Hadovi/ nějaké specifické a snadno identifikovatelné fotky z našich oblíběných revírů nebo lokalit kam jezdíme na ryby např. splav na nějaké řece, mlýn, most, hráz, strom, profláknutý flek na chytání s (vysvětlením, kde to je, což by se ale zveřejnilo až za týden). Ostatní by pak mezitím hádali: kde to je či co to je. Eventuelně by se mohla dát nápověda ze tří možností nebo nějaká pomocná věta, jako třeba, že přehrada je známá čistou vodou a pěknými okouny. Nebo přehrada byla napuštěná 1928. Ještě by se mně líbilo, kdyby byly na každý týden ty fotky dvě, jedna pro Čechy a jedna pro Moravu a Slezsko. Každá za bod a případně, že by Moravák uhodl foto z cizího regionu, tak by měl body dva a naopak, takže za jedno soutěžní kolo lze maximálně získat tři body. Pro to, aby člověk mohl získat dva body /jako že uhodl to z „cizího“ regionu by pak musel mít vyplněnou kartu člena, kde minimálně musí napsat bydliště, aby bylo patrné, že Brňák poznal Karlův most, který je jak známo v Praze.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. listopadu 2008 ve 12:50 ® regulus reakce na …
-
Robur – vůbec se nezlobím, jen jsem okomentoval skutečný stav věcí. -:))))
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 11:53 ® sus1 reakce na …
-
Robur to tipoval podle toho pohoří v dálce??!!Strkanice a hory???!!!
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 11:44 ® vagi
-
ee, tam snad nejsou hlavatky
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 11:36 ® Robur
-
ty jsi vodák, takže plácnu Otava někde u Strkanic
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 11:34 ® vagi
-
Tak tady mám jednu pěknou fotečku na hádání. Specifická je dost. První malá nápověda: I hlavatka se tam dá ulovit.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 10:57 ® vagi
-
Robur: To odborník pozná na první pohled, že je to Vídeňská ZOO. Ten ocas byl jen nápověda.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 10:48 ® Robur
-
ano, ocas vyhrál
Bylo to ve Vídeňské ZOO, mají tam různé rybníčky a kanály mezi nimi, no a najednou koukám proplu sumec, úplně v pohodě si to hrnul po hladině. Paráda. Najednou vybočil doleva, doprava, párkrát splašeně zakroužil a bylo po něm. Zajel pod takovou zídku, jen ocas trčel. Prostě exitus.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 10:42 ® vagi
-
Robur: sumí ocas
reagovat)
- Středa 26. listopadu 2008 v 10:21 ® Robur
-
jinak Cercer a Regulus se přestanou zlobit, páč v mém špajzu chytám pravidelně a na rozdíl od řeky mám i úlovky, fotka byla specifická. Je pravda, že jsem mohl napsat datum napuštění
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 8:47 ® mana01
-
Omlouvám se, nevšiml jsem si datumu.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 8:42 ® Robur
-
mana, to jsi mimo, už to jede, akorát bez adminů, prostě, kdo to první uhodne vyhrává. Ale ty moje fotky stejně nikdo neuhodne
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 8:35 ® mana01
-
Jsem pro, ale adminům nezávidím.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 8:33 ® mana01
-
Jsem pro,ale adminům nezávidím.
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 8:17 ® Robur
-
toto už tu bylo, ale nikod se nechytal, až to někdo uhodne, napíši zajímavou historku ovzniku fotky
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 1:12 ® regulus reakce na …
-
No koukám, že se toto téma přehouplo do zcela jiné roviny. začali jsme revírama, splavama, řekam, mlýmama, mostama, přehradama a skončili jsme u flašky vína. -:)))))
reagovat - Středa 26. listopadu 2008 v 1:07 ® cercer
-
Robur: zabít tě!!!!
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 8:19 ® Robur
-
oprava, jinak je to výběr z hroznů a řekl bych, že hodně povedené víno. Zaujal mě ten špunt, protože je to jakoby fest vyhlazený korek, a když jsem to fotil, tak spodek láhve nebyl vidět. Alkoholikcý třes pak zařídil rozostření. Tečka na zátce, pak dokládá, že jsem po foťáku sáhl v poslední chvíli.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 8:09 ® Robur
-
nuže dobrá
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 0:03 ® cercer
-
jsem spolehlivej,co?
reagovatjá chytnu na každou blbinu..tak už to vyklop!!Kdyby tam byl u toho ještě křížek,tak tipnu piškvorky!!
- Neděle 23. listopadu 2008 v 19:48 ® Robur
-
ee
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 v 19:40 ® cercer
-
přeložil jsi si to blbě ale dobrá…v tom případě to je kus pláštěnky
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 v 17:37 ® Robur
-
Cercer, volně jsem si to přeložil jako: pošli nápovědu, prosím. Takže budiž, velmi vzdáleně to souvisí s počasím.
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 v 17:35 ® cercer
-
Robur: ty woe,zavostři to,nebo mi už slzej voči,jak na to čučím!!
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 v 15:19 ® Robur
-
ee
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 v 15:14 ® Frk reakce na …
-
co ti to upadlo na dlažbu? Vlhčítko na prsty?
reagovat - Neděle 23. listopadu 2008 ve 13:49 ® Robur
-
myslím, že dnešní úlovek bude lehké poznat
reagovat - Neděle 16. listopadu 2008 v 18:17 ® EDYS
-
nesmis tak rychle..
reagovattu fotku jsem taky zrovna vedel..
- Neděle 9. listopadu 2008 v 11:15 ® albin
-
DEATH:Správně!Je to mlýn A jmenuje se Kalikovský.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 21:13 ® Salmo
-
Robur> Foceno z lavice naproti ostrovu
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 21:12 ® Salmo
-
Robur,schwara> máte recht
reagovat