Chytej.cz

HRA necteno

20.11.2007 | Robur | 118.956 zobrazení | 788 odpovědí

Blíží se dlouhé zimní večery, tak mám takový nápad na hru, poslali by jsme adminům /asi Hadovi/ nějaké specifické a snadno identifikovatelné fotky z našich oblíběných revírů nebo lokalit kam jezdíme na ryby např. splav na nějaké řece, mlýn, most, hráz, strom, profláknutý flek na chytání s (vysvětlením, kde to je, což by se ale zveřejnilo až za týden). Ostatní by pak mezitím hádali: kde to je či co to je. Eventuelně by se mohla dát nápověda ze tří možností nebo nějaká pomocná věta, jako třeba, že přehrada je známá čistou vodou a pěknými okouny. Nebo přehrada byla napuštěná 1928. Ještě by se mně líbilo, kdyby byly na každý týden ty fotky dvě, jedna pro Čechy a jedna pro Moravu a Slezsko. Každá za bod a případně, že by Moravák uhodl foto z cizího regionu, tak by měl body dva a naopak, takže za jedno soutěžní kolo lze maximálně získat tři body. Pro to, aby člověk mohl získat dva body /jako že uhodl to z „cizího“ regionu by pak musel mít vyplněnou kartu člena, kde minimálně musí napsat bydliště, aby bylo patrné, že Brňák poznal Karlův most, který je jak známo v Praze.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 23:10 ® Chose reakce na …
Chose

Pokud hodně a často kolísá hladina,tak to by mohlo být vlivem přečerpávací elektrárny na ÚN Dalešice. tak a tohle byste poznat mohli :-)

reagovat
foto/forum/2007/th-img2715.jpg
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 23:08 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – tak schválně odkud je ta druhá fotka s tím stromem, stačí když jen napíšeš řeku a nejbližší vesnici a seš dobrej.(pomůcka, je to víc jak 20km od hranice okresu Brno -město)

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 23:05 ® regulus reakce na …
regulus

dudu – jestli to tam tak vypadá, to nevím, ale hladina tam kolísá hodně, říkám, že je to notoricky známý. Nech nejdřív hádat nejihomoraváky.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 23:05 ® Robur
Robur

Regule, při troše dobré vůle bys to vyvěštit z toho zelnýho lógru mohl… Jinak si myslím že tvje foto poznávám, ale jak říkám, pokdu víš, kdoe je autor,je to lehčí

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 23:04 ® regulus reakce na …
regulus

Chose, to je to samý, jako když ti sem hodím toto. Nepozná to ani ten kdo tam někdy byl.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2714.jpg
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 23:02 ® dudu reakce na …

regulus- a takhle to vypadá pod tím tvým mostem, když je trochu míň vody. A ta hladina tam kolísá hodně, že ?

reagovat
foto/forum/2007/th-img2713.jpg
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:58 ® regulus reakce na …
regulus

Chose – nejsu děd vševěd, teďka hádej ty. -:))))

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:56 ® regulus
regulus

No dobře, taky vám sem něco vrazím, je to fotka z přehrady, je to na jižní Moravě a je to notoricky známý.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2712.jpg
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:46 ® Robur
Robur

a tam, jsou fakt někde miny, na Vranclu jsem náhodu byl a nikdy jsem o tom neslyšel

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:45 ® Chose reakce na …
Chose

Jiris-tohle není z boutu :-)

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:45 ® Robur
Robur

Brčálník:-) , a neříkej, že ne

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:44 ® dudu reakce na …

Robur- jo to první to je :-)

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:43 ® Chose reakce na …
Chose

Regulus-bingo,je to Labská…tak něco složitějšího…o­pět Vč.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2711.jpg
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:40 ® Robur
Robur

Dudu, něco u Znojma Vrancl nebo ta Znojemská či jak se jmenuje?

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:35 ® Robur
Robur

no pánové ai takhle, na hledání jsem línej a o minách jsem neslyšel , ale jako nápověda dobrý:-) . a skoro nikam nejezdím, takže já tady asi nevyhraju, Hlavně se to pěkně rozjelo

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:33 ® jiris
jiris

regulus – bingo a fotka je focena z boutu :-)

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:23 ® regulus reakce na …
regulus

Chose – na 90% bych se vsadil, že je to přehrada LES KRÁLOVSTVÍ na Labi, akurát mi tam scházejí ty dvě věže na hrázi anebo nesedí ta věž, respektive domek hrázného na levém břehu (fotka je mizerná, musel jsem si to upravit), takže správná odpověď zní, je to přehrada LABSKÁ ve Špindlerově Mlýně. Zbývá jen dodat, že výška hráze je 34,5m, délka hráze v koruně 153,5m a objem nádrže 3,292 milionu kubických metrů.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:14 ® Padis reakce na …
Padis

Chose já bych neodpovídal

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:10 ® dudu

Robur- no dobrá, přehnal sem to, máš recht. Dám ti nápovědu(dalas to není), ještě dnes tam můžeš vidět miny. Kdybych ti dal rok postavení, tak to není problém vygooglovat.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 22:05 ® Robur
Robur

no a právě proto by to sem měl dávaat někdo nezávislý, páč když znám autora, tak znám velmi pravděpodobně i lokalitu

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 21:50 ® Chose reakce na …
Chose

ty mlč.:-)

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 21:47 ® Padis
Padis

já vím

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:39 ® Chose reakce na …
Chose

jo a hráz zbudována v letech 1910–1916.:-)

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:35 ® Chose reakce na …
Chose

malá nápověda,je tam hafo okounů.a nachází se ve východních čechách.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 18:49 ® Robur
Robur

no, Chose, pochvala, akorát že nevím:-))

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 18:42 ® Chose
Chose

Tak zkuste někdo hádat… :-)

reagovat
foto/forum/2007/th-img2710.jpg
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:52 ® Robur
Robur

Dudu, udělám ti radost Dalas, ale takovej fotek naflákáš všude mraky, myslím, žë návod jaké fotky ba měly být vkládány jsem popsal.

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 19:26 ® dudu

Robur- můžeš hádat, ale cenu ani nápovědu nedostaneš.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2709.jpg
Středa 21. listopadu 2007 v 19:09 ® toulovec reakce na …
toulovec

robure, máš hovězí nápady :o))) chudák Hadík!!! připravuje sobotní vernisáž, maká na prodeji a propagaci nových DVD a bude se tu s tebou srát s nějakou hrou o balíček bonbonů ne? Regulík to odhadl hned :o))

• ale nápad je to zajímavej, to zase musím uznat
reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 16:59 ® Robur
Robur

no myslím, že přece postačí aby se fotky poslaly a až jich bude dost, tak se taky napíše dost, ale na mně nezáleží. Jinak si vzpomeň, že na tvém fleku v rokli jsem chytli houno, na tom pod hradem, kam sem chtěl jít, aspoň větev. No a co se týče vedení, tak jsem měl vždy problém s autoritami a myslím, že Cyhtejvedení to bere jako obdivuhodnou inovaci:-))

reagovat