Vyhledávání
Berounka 1
20.11.2007 | stanley 4 | 2.817 zobrazení | 14 odpovědí
Pánové určitě nebudu sám kterého zajímá jak to vypadá na této části řeky.pochlubte se jak to bere,kdy a naco atd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 26. listopadu 2007 v 15:12 ® coatnick
-
Ahoj, tak jsem se dneska cca od 9–12 motal na B1. Skoro hodinu jsem hledal rybu a zkousel mouchy. Docela jsem byl otravenej, pak jsem se konecne trefil a ryba byla obnahoz. Nakonec jsem si docela zachytal – okolo 20 tloustu a 2 boleny tak neco okolo 45. Flek ti klidne prozradim, napis mi mejla. Jde ale bohuzel o 15 metru ctverecnich, takze to nebudu troubit do eteru. Zbejvajici hodinu jsem zacal kravnit s potapivkou, zkousel jiny mista,..skoro bezvysledku, pak me zima a hlavne otravnej vitr definitivne zahnaly.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2007 v 1:29 ® stanley 4 reakce na …
-
ok,budu čekat jak dopadneš,taky skouším těd feeder ale sem v záběhu a moc mi to nejde.a když záběr tak je to samá podoustev,těch tady je fakt spousta
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 17:29 ® coatnick
-
sorry zatimco si psal ja uz odpovidal, pristi tyden (jeste nevim jestli nepujdu radeji naposled na pstruhovku) bych rad udelal dopoledne par nahozu do Berounky. Kdyby to bylo jeste OK dam vedet. Neni problem pujcit musak. Jestli potkam mistoznalce a da nejakej tip dam vedet na osobku. Kdyz jsem jeste feedraril chodil jsem napr. tou silnici mezi Radotinem a Cernosicema pod ty chatky (od Cernosic). Ale touhle dobou(spis konec rijna) ryby fakt odtahly.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 17:15 ® coatnick
-
stanley 4 – koukam, ze si cernosickej (zatimco ja jen naplavenina z druhy strany Vltavy). Tak nejsem si jistej jestli efekt Vltavy dosahne az do Cernosic. Ja jsem se pod cernosickej jez dostal minulej rok jen 2× a byl jsem docela neuspesnej. Krome par pidi tloustu nic a to jeste „na hitlera“ (moc to neovladam, ale najednou z „mrtvy vody“ sel jeden za druhym). Jinak utrhal jsem tam o ty debilni betonovy jehlany 3 zonkery, spadnul asi candatek a hl. cil nesplnen – doufal jsem, ze tam bude konecna pro voleho duhaky, co se by se mohly vydat timto smerem. Na jare tesne pred zakazem jsem si docela zachytal az u „betonarky“ Cernosice – Mokropsy jsem chtel zmapovat letos, ale dost to podelala ta rozkopana silnice. Takze ja osobne bych si sel pro rady na ferovku k uspesnym mistnim rybarum. Ten usek neni zas tak dlouhej, aby se nedala zjistit mista kde ryby zimuji. Nejsem si jistej zda pres tyhle jezy je nejaka cesta. (Kdyby me to jeste bavilo) zkusil bych feeder + na 2. prut neco co nemusis tak sledovat(flaknul bych mrtvou rybku nebo jestli tam nekdo prisypava koule tak i tu boile..). Nevidim to tak tragicky, ze by sis nemoh uz zachytat, ale poradit tady vic neumim.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 17:15 ® stanley 4 reakce na …
-
nejde mi o nějaký kapry ale zajímají mě všechna ryby v téhle řece.a dědkové mě nezajímají už vúbec,tady choděj taky,celej rok je nevidíš a po nasazení je to tady jako na závodech a co má míru takl lup mu ránu a honem do igelitky
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:29 ® coatnick
-
stanley 4 – jeste musis vzit v uvahu docela dulezitej faktor a to pomer teploty vody v Berounce a Vltave.Takze jestli te zajimaj kapri, tak se koukni ze Strakonicky silnice kde sedej „dedkove“ . To nemyslim spatne, ber to jako vcelku spolehlivy identifikator pravdepodobnosti vyskytu kapra masoveho. (a „dedkum“, co si chteli udelat chvilu klidu bez baby, se omlouvam)
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:52 ® stanley 4 reakce na …
- reagovat
- Středa 21. listopadu 2007 ve 22:58 ® coatnick
-
zaleží jakým způsobem a kdy tam chceš chytat. Od te doby co jsem presel na mouchu (v urcitych usecích) zatim problem nemam. Nechodim tam pro maso, ale bavim se tim jestli bude vic tloustu nebo vyhrajou bolinci+ jako bonus se mi tam neco priplete (obcas neco i zajimavyho jako nedavno jsem tam mel na strymry divneho dablika =okouna + kojaka, to byl urcite puvodni druh z B1). Tlousti maji ted prevahu. Je taky fakt, ze jsem tam cca 14 dni nebyl uz to ani nebylo to pravy vorechovy. Vic nez 20 tloustiku nebylo, ale na druhou stranu nebyli to tentokrat ti pidi tlousti, ale vetsinou 30 az 40 cm a casto v doubletach a po dlouhe dobe jeden triplet(90% z jednoho fleku). Ostatni useky jsem jen tak „probeh“ a fakt skoro mrtvy. Jestli to tak bude pokracovat pujdu jednou domu z B1 jako pan Bezrybka… (tak jak napr dneska ze stojaku..)
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 16:07 ® Milano
-
Je to mrtvá voda
reagovat)
- Středa 21. listopadu 2007 v 10:02 ® mastrof
-
hm jako v mokopsech je třeba uplně přeparmováno takže asi tak mrtvý to nebude
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 1:23 ® stanley 4
-
no chlapi nechci to zase chválit ale občas se tady dá zachytat docela dobře,těd je to sice mrtvý ale na jaře brali krásný kapří vše kolem šedesáti,taky občas nějakej fousáč tak do metru,no a povedla se mi zubatá 97 na mrtvou ouklej.tady chodí ale hodně rybářú fídrařit.myslím tady jako v Mokropsích
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 12:59 ® Raf
-
B1 je skutečně mrtvá. Jedinou výjimkou je prakticky jakékoli místo od úseku od jezu v Mokropsech po soutok s Vltavou
reagovat. Jinak jak říkají kluci – B1 mrtvá.
- Úterý 20. listopadu 2007 v 8:51 ® Milano reakce na …
-
Berounka 1…Kamaráde to je slabota!!! Je to naprosto mrtvá voda!!!
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 8:46 ® tomchamik
-
mrtvá voda,nic tam nebere na nic
reagovat