Vyhledávání
Silikonové, dipované nástrahy
15.11.2007 | Piranha | 2.564 zobrazení | 12 odpovědí
Jaký máte názor na tyto nástrahy,které se vyrábějí v podobách masných červů, vosích larev, žížal a třeba písčitých červů.Jsou dipovány v ne zrovna vonných lázních, ale o to jsou pak účinější a lákavé pro ryby
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:39 ® Salmo
-
Tak já nevím jak vy ale já mám bílý kosťáky a nic moc pár plotěk a menších okounů živý jsou o 300% úspěšnější a na ty umělý moc záběrů nemám asi proto že jim tolik nevěřím a nenasazuji je tak často zatím jsem je zkoušel jenom na stojáku a na rozkrmeném fleku jsem tahal na živý jednu za druhou ¨tak jsem se rozhodl vyzkoušet ,,silikony" a nic po tomto elementu jim nevěřím a nasazuji je opravdu jen zřídka
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 19:29 ® looki
-
Pouzivam Powerbait dipovane nastrahy uz asi tretim rokem.Na umele kostaky se da chytat hlavne pres teplejsi obdobi roku.Me osobne se tyto kostaci libi.V zime NIC. Vosi larvy jsem zkousel, ale bez vysledku.to same plati i o patentkach a kukurici.Urcitou sanci bych jim dal na rece v proudu (v lete budu zkouset).KOstaci ale jasne vedou.Zkousel jsem i rousnice a hnojacky-taky prd.Dle me to ma vyznam pouze na rece v proudne vode.Na stojacich zabrali akorat ti kostaci (v zelenkave barve).Brali hlavne cejni a ocka.KOmu se nelibi aroma, tak muze nahazet tu plastovou havet do horke vody a varit spolecne s nejakym jinym dipem(nerozvari se).Vzdycky si beru do zasoby umele cerviky,protoze uz par krat jsem zapomel ty zive (tisic krat ucinnejsi).sice neni tolik zaberu ale furt lepsi nez valit zpatky 10Km na babette domu.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 v 19:25 ® Piranha reakce na …
-
ja vim honzo proto sem zadal tuto diskuzi protoze sem to koupil, to ty vis a vkladam v to docela duveru.Myslel sem ze nekdo kdo s tim chyta mi poradi kdy kde a jak.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 v 16:30 ® BlueShark
-
Chyba neres. Hlavne aby se ty umely nastrahy nejak chytly a nebo slavily uspech u vice rybaru a mel si tu na to zajimave reakce.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2007 ve 20:30 ® Piranha reakce na …
-
kua ty chyby jeeeeeeeeee specham no
reagovat - Sobota 17. listopadu 2007 v 9:48 ® Piranha reakce na …
-
b.gu zeptej se ho jestli na to chyta i primo bud jako na hacek nebo mimohacek.Mne se to liby ze treba v lete ti to vidrzi pri dlouhy ceste nebo ve stanu o proti treba rousnicim.A takovy vosy larvy zivy se nedaj skoro sehnat a tady ty sou fakt pekny a smrdej jak cervy.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 ve 23:53 ® b.gun
-
Zrovna v úterý jsem hodil řeč se známým v krámě a chválil si právě dipované vosí larvy. V kombinaci s marmyškou to prý byla předminulou zimu na dírkách bezkonkurenční nástraha…
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 ve 22:14 ® Prichy reakce na …
-
cudla: tak tak
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 ve 21:52 ® Cudla
-
Kosťáci a patentky jsou dobrý k marmyškám,fungují jako živý
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2007 ve 13:35 ® dudu
-
Silikonové náhrady sloužící jak nástrahy se mě nelíbí, je to nepřirozené. Ještě aby byly dipované, fuj.
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2007 ve 13:22 ® BlueShark
-
Tak musel bych to asi videt na vlastni oci a cmuchnout
reagovatAle nemusi to byt spatny napad. Rikem jen videt par nahozu nekoho a pak jdu do toho
DD
- Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 7:13 ® Piranha
- reagovat