Chytej.cz

Kuriozní úlovky na přívlač necteno

7.11.2004 | jake | 17.640 zobrazení | 119 odpovědí

Slyšel jsem v v jednom krámě s rybařinou, že kolega chytl kapra na přívlač na twistera. Zajímalo by mne, zda má někdo podobné kuriozní úlovky? Sám jsem rybář začátečník a moc jsem toho na přívlač zatím nechytil (alespoň kvalitou) – kromě desítek tloušťů – max.39 , okounů – max.32 a parem – max.46 a jedné štičky – 32 na svou pořádnou rybu na přívlač teprve čekám. Před týdnem se mě pověsila na mrtvou rybku půlmetrová štika – bohužel jsem neměl lanko, takže mě zbyly jen oči pro pláč. Ale nevzdávám to …

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. října 2005 ve 22:47 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Poslední dobou chytám hodně ostroretky a je jedno, jestli tam pověsím malého či velkého twistera nebo rotnu, žerou vše- máte někdo zkušenosti? jinak letos jich mám víc než dost- cejn na plandu, kapr na rotačku a nějací kapříci na mikrotwistery­.........

reagovat
Úterý 18. října 2005 v 19:00 ® paul

velikost byla 3,5 cm wobler. Za hrbet nebyla,byla za tlamu vsema trema hackama

reagovat
Pondělí 17. října 2005 v 9:56 ® Donald
Donald

Srami: tak promiň. Jinak o víkendu taky kačera při twistrování. Nechtěně přehodil a zakleslo se mu to za křídlo. U břehu mi to vypl. Odpor jak kapr 50

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 18:08 ® srami
srami

Zas někdo inteligentní, že? Držme se tématu já osobně od utopeného psa přes ovci až po utonulého člověka bohužel, a několika koberců prezervativů dámských hygienických potřeb a různých bordelů co se nachází ve vodě, tak divoká kachna

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 16:49 ® lov3c

Ja chyt na 3cm twistra na okouny sem sel, ale jaksi sem chytl plotici 21cm byl sem v soku ale kapra sem uz taky chtyt na twistra na 3cm povesil se kapr 33cm no hruza des

reagovat
Pátek 14. října 2005 v 15:51 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Donald: Oki, tak si někdy můžeme rozdat pořádnou tloušťovačku, ne???? Jinak štik mám letos z této řeky 6, nej asi 45cm.

reagovat
Pátek 14. října 2005 ve 14:49 ® Donald
Donald

Denyg: Neber to jako narážku, nebo něco, čím bych tě chtěl urazit. Nesnáším vychloubačnost a zvlášť ne na nepravém místě. Občas se mi zdá, že to s tím chlubením o těch Jelcích celkem přeháníš. Zvlášť např. o svém nej místě (nej místo je tam pod každým splávkem) apod. Měl by sis uvědomit, že nejsi jediný, kdo na této řece chytá a už vůbec ne jediný, kdo tam tahá pěkné Jelce. Jestli bych se měl taky chlubit, tak by to bylo asi tímto stylem: ''chytal jsem Jelce na sumíky kolem 30 cm. Během půl hodiny se mi podařilo asi 10 Jelců a z toho byl nejmenší asi 45 – sumík se nekonal. Šel jsem na Hrouzky a během hodiny jsem vytáhl 2 hrouzky, 4 ogoše a asi 15 Jelců'' a to bych mohl pokračovat. A to sem podle kámoše učiněný břídil. Taky tvůj článek o chytání Jelců na třpytky mi připadá, jako by tu chtěl někdo popisovat chytání kaprů na splávek v chovném rybníce. Těch Jelců je tam opravdu hodně a berou na všechno. Ale abych ti spravil náladu, tak mě se tam nepodařila chytit ještě ani jedna zubatá a tobě jo.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 ve 23:43 ® Hosty

hehe .. dneska jsem vytahl celou pneumatiku..

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 8:12 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Donald: Zapoměl jsem dodat- já tam chytl utopence- asi před měsícem. tahám, záběr a on to do půlky sežraný buřtík jěště ve skleničce. policii jsem po dlouhém váhání nezavolal

reagovat
Čtvrtek 13. října 2005 v 8:10 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Donald: To s těma jelcama mám brát jako narážku??? Jinak jo, jak jsem psal, na té vodě toho jde chytit strašně moc:-)) ))))))

reagovat
Středa 12. října 2005 ve 22:34 ® Prutos
Prutos

Ja asi pred měsícem chytil na Dyji v Břeclavi kus lidské lebky! Rybolovit sem kvůli tomu nepřestal, ale necham si ji určit. Tipoval bych to na nějakýho předka rodu Homo (jo a zabral na 1"banjo)

reagovat
Středa 12. října 2005 v 10:35 ® Donald
Donald

Denyg:na vodě, kde ty chytáš tvé skvělé tlouště, sem kdysi chytil taky psa. Sice ne pod ledem, ale uvázaného za provaz k železné trubce. Pak se mi tam podařilo spadnout mezi těch několik zdechlých a už rozkládajících se cejnů (v autobuse jsem měl hned místo ), jak to kdosi vytrávil. Šprcek a vložek tam mám nachytáno, že bych si mohl otevřít obchod. Známý odtud vytáhl pěkného horáka . A další známý kdysi pod splavem zasekl něco hodně velkého. Dlouho s tím zápasil a zdálo se to jako něco hodně těžkého a líného. Z ničehonic se z vody vynořila lidská ruka. Spanykařil. Celý se rozklepal a nevěděl co má dělat. Protože to bylo ještě v době, kdy nebyli mobily, tak se rozhodl to tělo vytáhnout na břeh a sběhnout pro policii. Po vytažení zjistil, že to byla figurína z obchodu na oblečení

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 11:44 ® RASTOK

. neskoro na jeseň som vláčil na mrtvu belicu a keď mi vyplávala pod hladinu, tak mi ju vzal rybárik riečny – normálne strmhlav vpálil do vody, zobral belicu stredom a s lankom a silonom odletel pár metrov, pokým nedošpanoval silon. bol asi neskutočne hladný. po neúspechu sa vrátil na pôvodné miesto, prišlo mi ho ľúto, tak som belicu stiahol z lanka a hodil pod konár, na ktorom sedel, no rybárik ma okašľal, nehybnú rybku ignoroval…

. ešte jedna zaujimavosť, stalo sa to tak isto pri vláčení mrtvej rybky, po nahodení k brehu som rybku prehodil cez konár, na chvíľu padla do vody, ale potom bola trvale nad vodou, kde som sa snažil ju vyprostiť z konára a vtedy po nej skočila šťuka 50–55 cm a to bola rybka cca 10 cm nad vodou, konárik našťastie povolil, bojovného Esoxa som pochválil za skvelý výkon a pustil späť…

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 11:15 ® brundibar

několik plotic na mepps 00 nebo na malýho horneta od salma. pár šprcek a pár dámských potřeb, několik plechovek – perfektní záběr a zdolávání, chová se to jak candát. Loni jsem na banjo zachytil vlasec a na konci se třepala štika 60cm úplně čerstvě sešitá trojháčkama vel 5/0 na pletence na 100kg, jo ten silon co od toho vedl byl tak 0.22, nechápu jak může někdo něco takovýho udělat. nejraději bych mu sešil prdel tím jeho výtvorem.

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 10:45 ® saky

před 10ti lety-štika 65cm na plavanou na stojatý vodě (normálně to sebrala, ne že bych to vytahoval), na 1mm kuličku strouhanky s příměsí takový směsi co údajně obsahovala zoo-plankton, myslel sem, že tam mám odjištěný torpédo, bylo to na 20m2 nádržnim rybníčku, takovej tanec sem od tý doby neviděl

reagovat
Úterý 11. října 2005 v 10:27 ® skwor
skwor

Mám trofejního perlína 40cm na žlutou 00 hammerku.

reagovat
Pondělí 10. října 2005 ve 20:51 ® kubata

Kdyz sem se ucil nahazovat na naší mrtvé říčce (vypouštěj tam sračky z cukrovaru) tak se mi najednou ohla spicka prutu (motal sem) zásek ale takovej že ta fuska přelítla zeď a dopadla na zeď supermarketu Plus dodnes je tam flek

reagovat
Pondělí 26. září 2005 ve 23:22 ® jake
jake

pedrosa: zatím jednoznačně vedeš

reagovat
Pondělí 26. září 2005 ve 23:20 ® jake
jake

pepino99: mám podobnou zkušenost s podseknutým cejnem za hřbetní ploutev na rotačku – i když tolik neměl – možná slabých 45, ale adrenalin jako prase, podle typu vody jsem čekal tak 70-ku parmu, srdce v kalhotách, orosené čelo a když jsem ho vytáhl, tak jsem nevěřil vlastním očím…

reagovat
Neděle 25. září 2005 ve 20:45 ® ywan

Amur cca 40cm

reagovat
Neděle 25. září 2005 ve 20:10 ® tomasino

Já byl předevčírem vláčet na řece , najednou záběr tak si říkám to bude pěknej macek a najednou u břehu vidím kapříka 53 ,můj ryper se zahákl za utrhnuté krmítko s háčkem na kterém byl kapr pověšený

reagovat
Neděle 25. září 2005 v 19:58 ® pepino99
pepino99

to pedrosa: Chlape si zralej na řád zlatého rybáře !!!! Úplně vidím ty čumili a tvůj údiv a vztel. Asi bych si taky krůpnul do tekstilu )))) Já kdysi dávno před lety chodil na štiku kolem metru možná víc s velkou plandavkou a když konečně zabrala opatrně jsem jí zdolával asi dvacet minut. A že mrcha lezdila a zabírala ! Teprve u břehu když měla dost jsem zjistil že je to 53 cm cejn chycenej za hřbetní ploutfičku … ))

reagovat
Neděle 25. září 2005 v 19:27 ® srami
srami

To pedrosa: to se ti ani nedivím. Já před 14 dny celý natěšený, že půjdu na ryby přijedu k vodě a ejhle hráz roztrhaná na dně 3 bagry a voda s rybyma nikde tak prý příští rok už to bude spravený pěkná 90 km projíždka. Je to protržené od povodní 2002, ale tupci to nemůžou napsat do soupisů revíru, že je to nechytatelná voda.

reagovat
Neděle 25. září 2005 v 19:03 ® pedrosa
pedrosa

to srami: no tenkrát se mi to moc vtipný nezdálo, nejradši bych chodil kanálama.

reagovat
Neděle 25. září 2005 ve 14:43 ® srami
srami

To Pedrosa: vyhrál si první cenu ten poslední příspěvek je na zlatou medaili

reagovat
Neděle 25. září 2005 ve 13:50 ® pedrosa
pedrosa

No a jednou jsem přijel k rybníku, vatahal jsem všechny věci z auta, nanosil je na břeh, vykrámoval jsem všechny věci z báglů, smontoval stojany, rozbalil pruty. Dostal jsem se až k tomu, že jsem napíchl nástrahu a chtěl nahodit, no a když jsem se rozmáchnul, tak jsem se podíval kam to švihnu a ten rybník byl totálně vypuštěnej. Celou tuhle mojí šarádu sledovalo pár lidí, kteří šli zrovna kolem. No myslel jsem, že umřou smíchem. Udělal jsem ze sebe úplnýho idiota.

reagovat
Neděle 25. září 2005 ve 13:41 ® pedrosa
pedrosa

Jednou jsem chytil větem, která byla ověšena prezervativama jak vánoční stromek. Chytil jsem už i džínové šortky. Parádní zdolávačka. A jednou jsem vytáhl starou rohožku. To byl teprve boj. Prut ohnutej až k vodě, jak se ta rohožka plácala v proudu. Když jsem ji úspěšně zdolal, vysmálo se mi široké okolí.

reagovat
Sobota 24. září 2005 ve 23:54 ® DEATH

Já pouze kapra lysáčka 33cm na rotačku,myslel jsem dle útoku,že je to štika…

reagovat
Sobota 24. září 2005 ve 21:26 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

paul: Ostroretka 44cm vzala woblera od Jaxonu 35cm ( možná jsem se spletl v čísle)? To Jaxon dělá takový woblery? nebyla ta ostroretka náhodou za hřbet?

reagovat
Sobota 24. září 2005 ve 20:45 ® paul

letos jsem chytil ostroretku 44cm na woblera JAXON 35cm plovouci, jinak klasiku tlouste,duhaky i lipana a to na jare,rikal porybny ze jsou potreni tak ze je to mozny

reagovat