Vyhledávání
Kuriozní úlovky na přívlač
7.11.2004 | jake | 17.641 zobrazení | 119 odpovědí
Slyšel jsem v v jednom krámě s rybařinou, že kolega chytl kapra na přívlač na twistera. Zajímalo by mne, zda má někdo podobné kuriozní úlovky? Sám jsem rybář začátečník a moc jsem toho na přívlač zatím nechytil (alespoň kvalitou) – kromě desítek tloušťů – max.39 , okounů – max.32 a parem – max.46 a jedné štičky – 32 na svou pořádnou rybu na přívlač teprve čekám. Před týdnem se mě pověsila na mrtvou rybku půlmetrová štika – bohužel jsem neměl lanko, takže mě zbyly jen oči pro pláč. Ale nevzdávám to …
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. září 2005 v 19:25 ® knedlik
-
Už som ulovil niekolko kaprov na twister a videl som uloviť uhora,mieňa,podustvu,nosáľa,pleskáča,mrenu,kolka,skratka asi sa da uloviť na twister každá ryba.
reagovat - Pátek 23. září 2005 v 16:04 ® Tomik
-
Já už taky chytil několik kaprů na twistery, a všechny poctivě za hubu. největší měl 61 cm.
reagovat - Pátek 23. září 2005 ve 12:07 ® Mlady_Rybar
-
Já u nás na řece vytáhl na krmítko toaletní papír, etiketu od stolní vody na rotačku a na tu samou rotačku pak ještě dámskou vložku. Zacukalo to trošku tak jsem sekl, myslel jsem, že to bude malá štika
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 v 8:15 ® Noe
-
Tomucha – plotice 35 cm na mouchu neni zadny extrem, kdyz jsem jeste poradne moucharil, tak jsem cilene chodil muskarit na MP-vody stojate, a o cejny, cejnky, perliny, plotice, kapri, karasi, liny, hrouzky a jine nedrave ryby nebyla nouze....... na musku lze chytit vsechno (jen tolstolobik a uhor ee)
Jinak kapru mam taky nezpocet na privlac.
reagovat - Středa 9. března 2005 v 0:09 ® Prichy
-
Bobo vytahl pri jedne spolecne vychazce pneumatiku, je pravda, ze tam mel pletenku, ale na konci navazec z monofilu (asi 16-ka), ten chlap vypaci z vody vse
reagovat
A ja, ne teda na privlac, ale na mrtvou, jsem mel s kamosem jizdu jako blazen, on na svuj (ode me dost vzdaleny) prut a ja na svuj. Dohodli jsem se, ze to sekneme ve stejnou dobu, on vytahl krasnyho okouna, ja potapecsky brejle. - Úterý 8. března 2005 ve 23:13 ® Zlinsky_lovec
-
Ja jsem jednou ve vode videl zamrzlého psa,kdybych ho chytil,tak asi uz nebudu chyteják........
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 22:57 ® dwarf
-
na Labi sem chytil vložku, ale dost krvácela a tak sem si jí radši vzal
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 22:07 ® Tomucha
-
No já vím že je to jen pro vláčkaře, ale v létě jsem na mušku chytil potici 35cm. tak šla zpátky ale tak velká je na mušku je taky kuriozní úlovek. Tak zatím chytejáci
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 21:01 ® Zlinsky_lovec
-
A ja jsem chytal jednoho malyho kapra za druhym. na twistera!!!
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 20:37 ® mOJIK
-
A táta chytl candáta kolem 60cm. Na KOLINKO.
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 20:35 ® mOJIK
-
dodatek:NA třpytky!!!!
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 20:33 ® mOJIK
-
Jo a ještě jednu když jsme šli s tátou k nám na řeku tak jsme tahali bělice jako krávy!!!Hrůza místo nějakých dravců samý bělky.
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 20:28 ® mOJIK
-
Jo mě se taky taková haluz povedla,já chytl štiku 62cm na boilies. Celkem prdel když jsem si říkal to bude kapr!!A najednou štika!?
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 19:26 ® Fishmaniak
-
oprava nebyl to ČUTR, ale šutr
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 19:20 ® Fishmaniak
-
Jednou se mi podařilo chytit na jedné písovně asi 5 Kilový čutr obalený zasranýma škeblema pěkně mi to dokurvilo silon.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 19:04 ® rybar11
-
Kámoš chytil na mrtvou rybku deštník. Byl to solidní souboj. Byl tak nasraný, že ho hodil zpět do přehrady…
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 9:31 ® ywan
-
ešte som si spomenul na jednu haluz, raz som chytil šťuku 87 cm, len škoda, že bola mŕtva Musela ju seknúť turbína alebo čo
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 7:10 ® Forest
-
To mě se jednou na pstruhovce zadařilo po povodni zaháknout na dně černý igelit, kdo měl něco podobného v proudu na udici jistě ví, o čem mluvím. Asi 2 minuty jsem se s ním přetahoval až jsem zjistil co je to zač. Otec jednou chytil starou konzervu od primalexu na pstruhovce a to byl šrumec, než ji vevedl z proudu.
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 12:09 ® rett.rett
-
muj kamarad ivo z prahy je velice dobrym vlackarem!!ale kapra 59cm regulerne za hubu na zeleny twister na zacatku prosince. to jsem jeste nevidel!ma stesti:o)))
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 9:39 ® mirmen
-
na rotačku nulku se stříbrným listem a červeným střapcem u trojháčku ( předtíženou několikagramovým brokem pro chod u dna) jsem na řece regurelně za tlamku zasekl cejna něco přes 30 cm
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 9:03 ® Chose
-
Já sem vláčel plandu na rybníce podél břehu. navíjím,ucítil sem jak planda zatuhla na místě. přitáhl jsem a cítil jakn velký odpor táhne plandu pryč odemne. Už sem se viděl s tím bájným sumcem jak ho tahám za tlamu z vody. tak sme se chvíli přetahovali,ale ryba neujížděla ani do strany na hloubku,ani ke mě,vždycky zase zpátky. tak asi po pěti minutách zdolávání sem se rozhodl okounout situaci a zjistil sem že zdolávám olšovou větev. jak sem přitáhnul tak se napružila a jak sem sklonil prut tak táhla zpátky. no vidět mě někdo tak nevím. bych se asi z blázince nedostal. ale zdolávačka krásná…
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 6:54 ® Lovec
-
Já jsem chytl na Dyji dámskou vložku na woblera ,ale neměla míru tak jsem jí pustil.
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 23:05 ® Zlinsky_lovec
-
srami:Konecne. jo,mimochodem jsem ti posilal osobni. Tak odepis
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 23:00 ® srami
-
jo jasně už to chápu ještě že jsi mi to osvětlil
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:56 ® Zlinsky_lovec
-
sram:Nemluvil jsem o vyprostovani. tys psal neco ve smyslu:„Jo,pro nekoho je rybareni zbavou(myslel jsi ty prezervativy)“ a ja jsem odpovedel,ze jak pro koho,protoze nebyly ode mne(ty kondomy). chapes?
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:50 ® srami
-
tak s peanem jsi to snad zvládl ne?
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:35 ® Zlinsky_lovec
-
ty prezervativy nebyly ode mne. takze,jak pro koho
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:29 ® srami
-
denyg:a pak že ta rybařina není nádherná věc
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:23 ® Zlinsky_lovec
-
srami:Docela jsem cucel,kdyz na obouch trojháčkách byl poveseny prezervativ. taky kuriozní double!
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 21:37 ® srami
-
S utopencama mám osobní zkušenost na položenou asi před deseti lety na plumlovské přehradě,jinak sem tam koberec, zadaří se i pánská ochrana nebo vložka a to každoročně a z ryb lipan na rotačku férově za tlamičku,jinak cejn 52 za hřbet myslel jsem že mám štiku jak poleno. No a moje skvělá žena chytla sama sebe za oko
reagovat