Vyhledávání
Kuriozní úlovky na přívlač
7.11.2004 | jake | 17.639 zobrazení | 119 odpovědí
Slyšel jsem v v jednom krámě s rybařinou, že kolega chytl kapra na přívlač na twistera. Zajímalo by mne, zda má někdo podobné kuriozní úlovky? Sám jsem rybář začátečník a moc jsem toho na přívlač zatím nechytil (alespoň kvalitou) – kromě desítek tloušťů – max.39 , okounů – max.32 a parem – max.46 a jedné štičky – 32 na svou pořádnou rybu na přívlač teprve čekám. Před týdnem se mě pověsila na mrtvou rybku půlmetrová štika – bohužel jsem neměl lanko, takže mě zbyly jen oči pro pláč. Ale nevzdávám to …
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 24. července 2006 ve 20:34 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
klacek44: Fakt? No tak to jsem nepochopil…
reagovat - Pondělí 24. července 2006 v 19:41 ® Hony
-
Dcera před lety velkou rotačkou na štiky mne za žebra a musel jsem jít přez ves jako s medajlí,neb jsem neměl kleště na zamáčknutí zpětného háčku.
reagovat - Pondělí 24. července 2006 v 15:17 ® Shrek reakce na …
-
Jo BoBo,nám by se teď šiklo chytnout sadu šroubů na kola,co?
reagovat))))))))
- Pondělí 24. července 2006 v 15:04 ® Zcuter
-
ja jsem chytil jednou kapra(47cm) a mel v tlame krmitka i s hackem a chytl jsem ho na twistra o to krmítko…
reagovat - Pondělí 24. července 2006 ve 12:54 ® klacek44
-
Bobo: ja sem to myslel tak ze sem chytil candata na burizon…a jinak ze sem vytach se trpytkou svetr atd…
reagovat - Pondělí 24. července 2006 v 9:42 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
klacek44: Čéče, tak to už je fakt drzost, když candoši žerou svetry, ponožky a igeliťáky. Faktem je, že svetr si z FL občas taky upletu, ale ještě mne nenapadlo ho nahodit, čímž se také vysvětlují mé letošní neúspěchy
reagovat - Pondělí 24. července 2006 v 7:43 ® klacek44
-
no já sem chytil candáta na burizon…svetr…a pár ponožek a igelitovích pytlíků…
reagovat - Pondělí 24. července 2006 ve 2:51 ® spin
-
Letos na zahájení kapra 50cm na plandavku.Vzal ji zhruba po třech otáčkách kličkou a zajel do větví,myslel jsem si,že je to velká štika.Boj to byl nádherný,ale když jsem viděl svůj úlovek,koukali jsme na něj s kámošem jak debili:o)
reagovat - Sobota 22. července 2006 v 17:55 ® Pep@
-
Včera jsem na popa na Orlíku zapřáhl windsurfing, měl pěknou červeno-modrou plachtu jen ten surfař z toho byl mimo.Já se bavil nehorázně.
reagovat - Sobota 22. července 2006 ve 13:22 ® s.h.o.o.t.e.r
-
Zdravim!Jelikož chytám jenom lehkou přívlačí, tak těch netradičních ryb na přívlač mám celkem dost, na twistery cejny a kapry, ale třeba i amura,který to nasál hned po dopadu do vody.
reagovat - Neděle 28. května 2006 v 16:12 ® zany reakce na …
-
Ta žákajda byla moje asi
reagovat)))))))))))))))))
- Pátek 26. května 2006 ve 22:57 ® Petas
-
Tak to mě se podařoli na Berounce na vláčku chytit volant ze škody 120.
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 11:50 ® Halibut
-
Vložky, vložky, vložky!!!! a jednou žákovská knížka, poslední záznam byl ředitelská důtka.
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 ve 12:59 @ Ikal reakce na …
-
Jinak mám nádheru z Vltavy v Praze Modřanech. Také už je to pár let a zní to jako ryb. latina ale mám na to svědka. Jsou zde podél řeky vyrovnávací(?) nádrže a při velké vodě se Vltava do nich přelévá. Zde pak nachází útočiště dosti ryb. Po zahájení na přívlač jsem šel prubnout i jedno jezírko, jsou asi 1m utopená pod okolním terénem. Pstruhový proutek, ABUmatik a rotačka MEPS. Při příchodu jsem měl nakročeno a s posledním krokem jsem odhodil na vodu. Třpitka vylétla a zpod nohy mi vzápětí vylétl bažant. Lekl jsem se a vypnul naviják. Třpitka došla na konec vlasce a vracele se zpět. Železo se potkalo s bažantem a 15sek. jsem si ho povodil v luftu. No urval mi to, to je jasné, ale dodnes na to vzpomínám.
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 ve 12:42 @ Ikal
-
Tak já jsem před lety na Orlíku chytil při zvedačce z lodičky 40cm pokličku. Pánové to byl boj. Sebral jsem jí ze dna – asi a ten odpor, ty výpady do stran, bych přál každému zažít. Byli jsme ny tý lodičce 3 a všichni jsme si byli jisti, že je to veliká štika, ten chechot, když se poklice katapultovala nad hladinu, tak ten slyším dodnes.
reagovat - Pondělí 22. května 2006 ve 23:53 ® Bobson
-
Na přívlač moc kuriozních zážitků nemám,protože se moc tomu nevěnuji,ale jednou jsem vytáhl i ryby napřívlač a to je pro mě už kuriozní záležitost !!!
reagovat - Pondělí 22. května 2006 v 1:21 ® kodlcan
-
Na kopyto – rotacku – stribrna grizzli c.2
reagovatNekdo si ji tam asi schoval na pristi sezonu
- Pátek 13. ledna 2006 ve 20:38 @
-
Pytel:byla za křídlo,takže neměla šanci vzlétnout.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 20:19 ® skwor
-
Axamith:Byl by krásnej do akvárka.............
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 ve 20:05 ® Pytel
-
Alivio:To musel bejt nádherny letecký souboj
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:45 ® Axamith
-
Omlouvám se za přehnanou velikost fotky
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 19:44 ® Axamith
-
Není to sice můj úlovek, ale jako kuriozita se to snad počítá.
reagovat - Pátek 13. ledna 2006 v 18:33 ® Stanik
-
Letos sem dostal ouklej a plotici na 1,5 cm Dorado, 2 perlíny na 1ku Vaškovku a asi před 8 lety v 9 ráno na bílého twistra úhoře 65. Dokonce mi zlámal háček jak se kroutil, ale už měl smůlu.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2005 ve 23:36 @
-
Mě se tento víkend podařilo na Vltavě 2 chytit kachnu. Udělali jsme si s kámošem plavačkový závody. Hrouzků mraky,plotiček,ouklejí taky,ale ta kachna byla díkybohu jediná a pomohla mi vyhrát. P. S. Samosebou dostala svobodu P. P. S. Ale byl to nádhernej souboj.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2005 v 18:16 ® jake
-
Dnes první nához vláčákem – na něm stříbrná Mepps aglia long 1 – a co nevytáhnu? Silon a na konci zlatá Mepps aglia long 2.
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:07 ® paccco
-
Je to už hodně dávno,měl jsem záběr na plandavku,myslel jsem ,že tam mám pořádný torpédo,no zkrátím to,po chvíli jsem vytáhl mrtvého zajíce....... No prostě hnus Velebnosti
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 19:48 ® Boxer
-
Alka na 10 cm plandu vzor makrela (za nozicku)
reagovat - Úterý 8. listopadu 2005 v 8:33 ® nurse02
-
Já jsme měl několik parádních záběrů od racka. chytal jsem na mrtvou rybku na položenou. A to byly záběry.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2005 ve 14:55 ® vsetinek
-
Není to sice moc kuriozní co jsem o víkendu chytil, ale je to neobvyklé. Byl jsem prohnat okouny a uvazl jsem. Tak jsem to trošku víc potáhl a vytáhl jsem vlasec. Tak jsem ho chtěl vyndat z vody, aby se tam příště nemotal a tak ho tahám a za chvíli vidím, že na tom vlasci visí krásný candátek. Bohužel už mrtvý, měl něco kolem 60ti cm. Tak jsem ho vytáhl, zakopal a kluk mu tam ještě udělal křížek.
reagovat - Úterý 18. října 2005 ve 22:55 ® srami
-
Donald:??? jsem mimo nechápu za co se omlouváš Reagoval jsem na Lov3c ale už to bylo smaznuto
reagovat