Chytej.cz

Kuriozní úlovky na přívlač necteno

7.11.2004 | jake | 17.639 zobrazení | 119 odpovědí

Slyšel jsem v v jednom krámě s rybařinou, že kolega chytl kapra na přívlač na twistera. Zajímalo by mne, zda má někdo podobné kuriozní úlovky? Sám jsem rybář začátečník a moc jsem toho na přívlač zatím nechytil (alespoň kvalitou) – kromě desítek tloušťů – max.39 , okounů – max.32 a parem – max.46 a jedné štičky – 32 na svou pořádnou rybu na přívlač teprve čekám. Před týdnem se mě pověsila na mrtvou rybku půlmetrová štika – bohužel jsem neměl lanko, takže mě zbyly jen oči pro pláč. Ale nevzdávám to …

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Pondělí 24. července 2006 ve 20:34 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

klacek44: Fakt? No tak to jsem nepochopil…

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 19:41 ® Hony

Dcera před lety velkou rotačkou na štiky mne za žebra a musel jsem jít přez ves jako s medajlí,neb jsem neměl kleště na zamáčknutí zpětného háčku.

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 15:17 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jo BoBo,nám by se teď šiklo chytnout sadu šroubů na kola,co? :-)) ))))))))

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 15:04 ® Zcuter
Zcuter

ja jsem chytil jednou kapra(47cm) a mel v tlame krmitka i s hackem a chytl jsem ho na twistra o to krmítko…

reagovat
Pondělí 24. července 2006 ve 12:54 ® klacek44

Bobo: ja sem to myslel tak ze sem chytil candata na burizon…a jinak ze sem vytach se trpytkou svetr atd…

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 9:42 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

klacek44: Čéče, tak to už je fakt drzost, když candoši žerou svetry, ponožky a igeliťáky. Faktem je, že svetr si z FL občas taky upletu, ale ještě mne nenapadlo ho nahodit, čímž se také vysvětlují mé letošní neúspěchy :-)

reagovat
Pondělí 24. července 2006 v 7:43 ® klacek44

no já sem chytil candáta na burizon…svetr…a pár ponožek a igelitovích pytlíků…

reagovat
Pondělí 24. července 2006 ve 2:51 ® spin

Letos na zahájení kapra 50cm na plandavku.Vzal ji zhruba po třech otáčkách kličkou a zajel do větví,myslel jsem si,že je to velká štika.Boj to byl nádherný,ale když jsem viděl svůj úlovek,koukali jsme na něj s kámošem jak debili:o)

reagovat
Sobota 22. července 2006 v 17:55 ® Pep@

Včera jsem na popa na Orlíku zapřáhl windsurfing, měl pěknou červeno-modrou plachtu jen ten surfař z toho byl mimo.Já se bavil nehorázně.

reagovat
Sobota 22. července 2006 ve 13:22 ® s.h.o.o.t.e.r

Zdravim!Jelikož chytám jenom lehkou přívlačí, tak těch netradičních ryb na přívlač mám celkem dost, na twistery cejny a kapry, ale třeba i amura,který to nasál hned po dopadu do vody.

reagovat
Neděle 28. května 2006 v 16:12 ® zany reakce na …

Ta žákajda byla moje asi :-)) )))))))))))))))))

reagovat
Pátek 26. května 2006 ve 22:57 ® Petas
Petas

Tak to mě se podařoli na Berounce na vláčku chytit volant ze škody 120.

reagovat
Pátek 26. května 2006 v 11:50 ® Halibut

Vložky, vložky, vložky!!!! a jednou žákovská knížka, poslední záznam byl ředitelská důtka.

reagovat
Čtvrtek 25. května 2006 ve 12:59 @ Ikal reakce na …

Jinak mám nádheru z Vltavy v Praze Modřanech. Také už je to pár let a zní to jako ryb. latina ale mám na to svědka. Jsou zde podél řeky vyrovnávací(?) nádrže a při velké vodě se Vltava do nich přelévá. Zde pak nachází útočiště dosti ryb. Po zahájení na přívlač jsem šel prubnout i jedno jezírko, jsou asi 1m utopená pod okolním terénem. Pstruhový proutek, ABUmatik a rotačka MEPS. Při příchodu jsem měl nakročeno a s posledním krokem jsem odhodil na vodu. Třpitka vylétla a zpod nohy mi vzápětí vylétl bažant. Lekl jsem se a vypnul naviják. Třpitka došla na konec vlasce a vracele se zpět. Železo se potkalo s bažantem a 15sek. jsem si ho povodil v luftu. No urval mi to, to je jasné, ale dodnes na to vzpomínám.

reagovat
Čtvrtek 25. května 2006 ve 12:42 @ Ikal

Tak já jsem před lety na Orlíku chytil při zvedačce z lodičky 40cm pokličku. Pánové to byl boj. Sebral jsem jí ze dna – asi a ten odpor, ty výpady do stran, bych přál každému zažít. Byli jsme ny tý lodičce 3 a všichni jsme si byli jisti, že je to veliká štika, ten chechot, když se poklice katapultovala nad hladinu, tak ten slyším dodnes.

reagovat
Pondělí 22. května 2006 ve 23:53 ® Bobson
Bobson

Na přívlač moc kuriozních zážitků nemám,protože se moc tomu nevěnuji,ale jednou jsem vytáhl i ryby napřívlač a to je pro mě už kuriozní záležitost !!!

reagovat
Pondělí 22. května 2006 v 1:21 ® kodlcan

Na kopyto – rotacku – stribrna grizzli c.2 :-D Nekdo si ji tam asi schoval na pristi sezonu :-D

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:38 @ 

Pytel:byla za křídlo,takže neměla šanci vzlétnout.

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:19 ® skwor
skwor

Axamith:Byl by krásnej do akvárka......­.......

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 ve 20:05 ® Pytel
Pytel

Alivio:To musel bejt nádherny letecký souboj

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 v 19:45 ® Axamith
Axamith

Omlouvám se za přehnanou velikost fotky

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 v 19:44 ® Axamith
Axamith

Není to sice můj úlovek, ale jako kuriozita se to snad počítá.

reagovat
Pátek 13. ledna 2006 v 18:33 ® Stanik
Stanik

Letos sem dostal ouklej a plotici na 1,5 cm Dorado, 2 perlíny na 1ku Vaškovku a asi před 8 lety v 9 ráno na bílého twistra úhoře 65. Dokonce mi zlámal háček jak se kroutil, ale už měl smůlu.

reagovat
Neděle 13. listopadu 2005 ve 23:36 @ 

Mě se tento víkend podařilo na Vltavě 2 chytit kachnu. Udělali jsme si s kámošem plavačkový závody. Hrouzků mraky,plotiček,ou­klejí taky,ale ta kachna byla díkybohu jediná a pomohla mi vyhrát. P. S. Samosebou dostala svobodu P. P. S. Ale byl to nádhernej souboj.

reagovat
Neděle 13. listopadu 2005 v 18:16 ® jake
jake

Dnes první nához vláčákem – na něm stříbrná Mepps aglia long 1 – a co nevytáhnu? Silon a na konci zlatá Mepps aglia long 2.

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:07 ® paccco
paccco

Je to už hodně dávno,měl jsem záběr na plandavku,myslel jsem ,že tam mám pořádný torpédo,no zkrátím to,po chvíli jsem vytáhl mrtvého zajíce....... No prostě hnus Velebnosti

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 19:48 ® Boxer

Alka na 10 cm plandu vzor makrela (za nozicku)

reagovat
Úterý 8. listopadu 2005 v 8:33 ® nurse02
nurse02

Já jsme měl několik parádních záběrů od racka. chytal jsem na mrtvou rybku na položenou. A to byly záběry.

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2005 ve 14:55 ® vsetinek

Není to sice moc kuriozní co jsem o víkendu chytil, ale je to neobvyklé. Byl jsem prohnat okouny a uvazl jsem. Tak jsem to trošku víc potáhl a vytáhl jsem vlasec. Tak jsem ho chtěl vyndat z vody, aby se tam příště nemotal a tak ho tahám a za chvíli vidím, že na tom vlasci visí krásný candátek. Bohužel už mrtvý, měl něco kolem 60ti cm. Tak jsem ho vytáhl, zakopal a kluk mu tam ještě udělal křížek.

reagovat
Úterý 18. října 2005 ve 22:55 ® srami
srami

Donald:??? jsem mimo nechápu za co se omlouváš Reagoval jsem na Lov3c ale už to bylo smaznuto

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...