Vyhledávání
Kuriozní úlovky na přívlač
7.11.2004 | jake | 17.645 zobrazení | 119 odpovědí
Slyšel jsem v v jednom krámě s rybařinou, že kolega chytl kapra na přívlač na twistera. Zajímalo by mne, zda má někdo podobné kuriozní úlovky? Sám jsem rybář začátečník a moc jsem toho na přívlač zatím nechytil (alespoň kvalitou) – kromě desítek tloušťů – max.39 , okounů – max.32 a parem – max.46 a jedné štičky – 32 na svou pořádnou rybu na přívlač teprve čekám. Před týdnem se mě pověsila na mrtvou rybku půlmetrová štika – bohužel jsem neměl lanko, takže mě zbyly jen oči pro pláč. Ale nevzdávám to …
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. března 2005 ve 21:32 ® Hadik
-
Během jednoho dne, než jsem se naučil jak na ně, mi po hladinovce dvakrát skočil racek. Řeknu vám, bylo to docela zajímavý, jako bych pouštěl draka na prutu. Toho, komu se to také podaří mohu ujistit, že „klovnutí“ ani moc nebolí, spíše je to nepříjemné. Časem se ale rackům hladinovka okoukala, a dali mi pokoj.
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 20:49 ® msmaso
-
Povedlo se mi na malého bílého twistra kapra 33cm a regulérně na wobler okoun 7cm cejn 55 cm.
reagovat - Neděle 12. prosince 2004 ve 21:29 ® ywan
-
Mne sa na rotčku podarilo chytit beličku a maleho uhora. Hehe len tak som čumel
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 ve 20:50 ® Zlinsky_lovec
-
Pri jedne vychazce s proutkem okolo meho nej reviru jsem chytil víc kaprů,než dravců. Docela jsem na to čuměl.
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 v 19:23 ® vydra2
-
to není nic k divení, kaprů už jsme s bráchem na gumu chytili několik (samozřejmě za na férovku za hubu) rekord je 64 cm
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 v 15:06 ® Prizrak
-
padis: Vůbec se tomu tvýmu kámošovi nedivím. Já kdybych chytil utopence, tak se k vodě nadosmrti nepřiblížím. Jo ve vodě se nám prohání spoustu věcí…
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 v 9:56 ® morpheus
-
Tak po dlouhý abstinenci. se hlásím na vlnu.
Koukám samý velký ryby na malý nástrahy. No a já,krom vašich podobnejch zážitků, jako např. cejn na gumu, nebo zadek od televize na plandu, mám na svědomí 5cm cejnka na 12cm plandu s trojhákem jako kráva. Chudák byl podseklej ve prostřed . no masakr hnusnej.
reagovat - Pátek 12. listopadu 2004 v 7:51 ® toulovec
-
mirmen: to teda měla, dobrejch 80 čísílek. Hadi mi nevadí, pokud mi někdo dá do ruky hada kterej nekouše, je to příjemný, ale když nevím co to je za potvoru, fakt mám bobky. a že kdyby mě kousla, tak by mě moc neubylo
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 ve 20:28 ® Padis
-
Kamarád chytil bude to hustý,utopence no nebylo mu vůbec do zpěvu. Rok ryby nechytal a nejedl. To není vtip,ale pravda. Bylo to na položenou.
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 7:57 ® mirmen
-
toulovec : měla míru ?
reagovat - Čtvrtek 11. listopadu 2004 v 7:41 ® toulovec
-
na rotačku podseknutá užovka obojková – vůbec jsem nevěděl jestli potvora kouše nebo ne, jak se to jmenuje a co to je, bál jsem se jako malej kluk. Nejhorší je, že ta potvora při nebezpečí vypouští nějakou tekutinu a ten smrad bych Vám snad ani nepřál. Vůbec jsem nevěděl, jak se toho zbavit z prutu, jak jsem na ni šáhl, hned mi šla po ruce, tak jsem jí hlavičku podržel botou a odháčkoval – málem jsem se z toho smradu poblil. Nešlo to z rukou umejt ani mejdlem – hrůza.
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 ve 23:20 ® rybopet
-
Z údolnej nádrže veľká detská oranžová vyklápacia Tatrovka. Myslel som na zubáča ako delo,dávalo to veľký odpor a ešte to aj kmitalo do strany. Sklamanie obrovské a potom salvy smiechu. Na twister.
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 v 18:56 ® Padis
-
Jo a taky jsem se párkrát chytil sám
reagovat - Středa 10. listopadu 2004 ve 12:24 ® Boxer
-
Ja jsem na jedne piskovne nachytal na gumu nekolik kousku Dreissena polymorpha (to je taky skeble), a jakejch peknejch!
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 ve 22:00 ® Hony
-
podařilo se mi chytit 2m kabelu,a v proudu to dělalo pěkné divadlo. rok si ze mne dělali srandu.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 ve 20:41 ® Padis
-
Jinak na 00 rotačku občas chytnu ouklej,myslím si že se dá chztnout skoro každá ryby na přívlač
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 19:43 ® kostnak
-
regulerne asi 15cm skeblu. cely ripper mala vo vnutri. a raky uz ani nepokladam za kuriozitu. pri pocukavani s pauzami zaberu pri brehu pravidelne. a ked vytiahnem na snuru nejaky konar so starymi gumami, su vacsinou ohryzene od rakov.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 19:22 ® red
-
v nedelu som vytiahol na male 3cm kopyto karasa asi tak 15 cm dva krat zautocil na ripper … skryval sa v korenoch myslel som ze je to ostriez ) [ Upraveno red dne 2004–11–08 v 18:25 ]
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 17:04 ® Prizrak
-
Mám chycenýho jednoho kapra na twitra a několik na trojku rotačku. Jinak se mi podařilo letos chytit dvě škeble. Jednu na twistra a druhou na woblera.
reagovat - Pondělí 8. listopadu 2004 v 7:50 @
-
Asi metr od břehu se mi pověsil na 000 rotačku malý okounek a během zdolávání se mi asi půl metru od břehu na něj pověsil okoun okolo 20 cm. Na jednu rotačku hezká dubleta. Kdyby byl břeh ještě asi padesát metrů dál, mohl jsem nakonec mít na přivěšených okounech ještě třeba pěknou štiku a na štice kosatku.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 ve 23:31 ® Padis
-
No jednou se mě podařil chytit železný kýbl a kámoš kočárek. S tím kýblem to jsem si myslel co to táhnu za hovado velký.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 ve 22:59 ® Tomash
-
Také mám nějaké kapříky na twistery. Docela zajímavý je lov přívlačí na mini-stříbrné rotačky na řekách. Nalovil jsem na ně cejny, plotice, okouny, ježdíka… Hodně podobné úlovky, jako při lovu na marmyšky…
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 ve 21:51 ® jake
-
Tak ty parmy mne nepřekvapují – těch už jsem chytl přívlačí poměrně hodně (twister nebo marmyška)., ale ti kapři – to fakt docela čumím , o tolstolobicích, jeseterech apod. ani nemluvě
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 v 18:56 ® Zlinsky_lovec
-
Tak parem máme dost i na malý rotacky od hammeru. Berou skoro vše od twistrů pres rotacky po woblery.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 v 18:52 ® HaD
-
jo, parmu jsem už taky na woblera dostal
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 v 18:49 ® Zlinsky_lovec
-
Kapři na přívlač mi docela jdou,hlavně na twistery. Jinak jsem měl hrouzka na woblera,parmy na twistery,ůhoře na rotačku a na Mušově znamy chytil maleho jesetera na přívlač,to jsem čuměl.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 v 15:58 ® pupak
-
maly zeleny twister – kapr 65 a tolstolobejk 77 jinak dost cejnu a mensich kapru, fse za hubu
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 ve 13:34 ® Gwin
-
Zažil jsem, jak se na rybníku chytlo pár malých kapříků(do 20cm) na rotačky…
reagovat - Neděle 7. listopadu 2004 ve 12:01 ® HaD
-
byl jsem svědkem toho, když malý děti na jezu chytili tak 5 kg kapra na rotačku za hubu. a pokud budeme chápat marmyšku jako přívlač, tak osobně jsme na ní dostal už: cejnka, plotici, ouklej, hrouzka, okouna, parmu, tlouště, ostroretku. kdysi jsem chytil na rotačku za velké vody zánovní smeták-máma ho pak asi 10 let používala
reagovat