Chytej.cz

+ a - rybářských servrů necteno

12.11.2007 | bubu | 5.576 zobrazení | 31 odpovědí

jaké jsou podle Vás

1. klady
  2. zápory

servrů s rybářskou tématikou?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 20. listopadu 2007 v 19:22 ® Salmo reakce na …
Salmo

fikus:já taky ať přemýšlím jak přemýšlím nemůžu najít žádné zápory ale plusů je až až a to je pochopitelně dobře

reagovat
Úterý 20. listopadu 2007 v 18:12 ® fikus
fikus

našel jsem jen samé plusy, mínus ani jeden. Ať se snažím sebevíc, opravdu žádné mínus najít nemohu.

reagovat
Úterý 20. listopadu 2007 v 17:57 ® Stanik reakce na …
Stanik

Kladem je jednoznačně možnost diskutovat a získávat nové informace od sdílných a inteligentních kolegů, jako bonus i možnost osobního setkání s nimi.

Záporem jsou některé příspěvky a diskuse plné urážek a nadávek, popř. drastická fota. Reklamu beru jako daň za existenci tohoto skvělého serveru. Jo a taky občasná nutnost přemýšlet, aby mě někteří kolegové kvůli gramatické chybě neoznačili za debila a negramota.

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 ve 20:01 ® HaD reakce na …
HaD

kouba: tak doufám přispěješ :-)

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 v 19:43 ® Kouba
Kouba

Hezky o tom sem nevedel:)

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 v 19:04 ® HaD reakce na …
HaD

koukal jsi se sem?: www.chytej.cz

reagovat
Neděle 18. listopadu 2007 ve 20:24 ® Kouba
Kouba

No ja si myslim ze chybí neco jako… Testování a kritika rybařského zboží!!!!

reagovat
Neděle 18. listopadu 2007 ve 4:10 ® HaD reakce na …
HaD

revoke: ale když to člověk dělá rád…

reagovat
Neděle 18. listopadu 2007 v 1:57 ® revoke
revoke
  • je to dřina postavit a spravovat ;-)
reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 8:48 ® Robur
Robur

Já si Davide myslím, že tlak na to určitě bude. No dobře, jednu tu ještě povoluji:-)) ))

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 0:59 ® HaD reakce na …
HaD

Robur: myslíš, že na vánoce přitvrdíme? :-)

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 19:35 ® Robur
Robur

:-) ne, ale taky ještě nejsou vánoce:-)) a je to tvůj web, prostě nějak si to jídlo na srazu zasloužit musíme:-)

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 19:32 ® HaD reakce na …
HaD

robur: zase tak často tu nejsou, ne? :-)

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 16:03 ® Robur
Robur

vím co myslel Alivio, a zrovna to mně nevadí, páč je věcí adminů aby to mazali a životnost těchto spamoreklam se pohybuje v minutách (neříkám, že s tím souhlasím). Jak říkám níženemám rád ty banery co jezdí po stránce nahoru a dolů. No už jsem toho říkal dost:-)) .

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 15:42 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: ja tedy nevim co mysli rarach, ale ja osobne chytam pouze na přichysmacky at jde o jakoukoli rybu :-D

• diskuzi degraduji prispevky s vulgarnimi slovy a hovno se zde pouziva jako chleba.
  • jednoznacne srazy.....kdyz tedy nejsou na jestrabkach :-D
reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 ve 13:15 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to regulus: já reagoval pouze na robura…:)

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 ve 13:00 ® regulus reakce na …
regulus

Robur, Zauwi – obávám se, že Alivio myslel zcela něco jinýho. Že by to, na co mi Rarach stále nechce odpovědět???

K tématu.

Klady – asi budu opakovat to co už bylo napsáno, ale zcela určitě je to spousta informací, rozšíření všeobecného přehledu v rybařině a v neposlední řadě poznání spousty lidí nejen z druhého konce republiky se kterými by jsme se nejspíš nikdy nesetkali a pochopitelně výměna cenných informací. Pro některé jedince je to i šance pochopit, že, jak tu tuším BOBO kdysi napsal, „ryba není žrádlo, ryba je kámoš“ a možná tyto servery mají i vliv na to, že se k rybám začnou chovat jako ke kousku přírody a ne jako ke kusu žvance.

Zápory – spousta informací pro ty co rybařinu berou čistě jen jako zpestření jídelníčku, často i jako „zdroj obživy“ protě ty takyrybáře, jejichž jediným cílem je odnést od vody co nejvíce ryb za každou cenu.
U některých slabších jedinců to může způsobit lehkou závislost na internetu. Navštěvování rybářských serverů je strašlivej zloděj času. -:)))))

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 9:09 ® Robur
Robur

pohyblívé co? pohyblivé reklamy:-))

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 8:46 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to robur:taky už jsem koumal,jak se toho zbavit…ale chápu to

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 8:32 ® Robur
Robur

záporem jsou pohyblivé co jezdí nahoru, dolu:-) Na chvíli je vypnu…a zase je zpátky. Ale je mně jasné, že neživím…

reagovat
Pátek 16. listopadu 2007 v 7:43 ® Shrek
Shrek

mezi zápory zcela jistě patří nekontrolovaná reklama,respektive kontrolovaná,ale přehlížená.

reagovat
Čtvrtek 15. listopadu 2007 ve 13:24 ® brčal
brčal

Piranha – spoustú stránek s ryb. tematikou videa www.youtube.com jenom hledej a vznikající u nás www.uloz.cz a určitě jich najdeš víc

reagovat
Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 7:42 ® toulovec reakce na …
toulovec

Piranha: Ale tu možnost tady na CHYTEJ máš, jen ji využít! soubor vložíš sem www.chytej.cz a nemáš nejmenší problém. Musíš se vejít do velikosti souboru 4MB.

reagovat
Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 6:51 ® Piranha
Piranha
  • je ze si rybari pekne poklabosi a nekdy i porafaj o tom je diskuze
  • bylo by hezké kdyby se mohli na r. ser. ukladat mala videa z lovu, třeba boje s rybou a techniky rybolovu.To jsem jeste nikde nevidel na ,,www"
reagovat
Středa 14. listopadu 2007 v 17:49 ® dudu
  • už byly níže vypsány
  • touha některých jedinců pochlubit se fotkou i za cenu nešetrného zacházení s malou, či hájenou rybou.
reagovat
Středa 14. listopadu 2007 v 0:22 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

killbill: jakymi filmy????

reagovat
Úterý 13. listopadu 2007 v 18:06 ® killbill

A co by jste dělali přes zimu?Když už nemůžu chodit na ryby,tak si to vykompenzuju právě ťemito filmy.Určitě to přinese jen samé klady.

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:17 ® skwor
skwor
  • Poznal jsem díky rybářským serverům nové kolegy, dost věcí jsem se zde naučil a hlavně mám rád místní pohodovou atmosféru.
  • Jako na všech webech se občas najdou lidé, kteří tu pohodovou atmosféru naruší.....
reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:09 ® cormaxx
cormaxx

Já v tom vidím jen kladnou věc. Pokecáš,disku­tuješ,najdeš,u­kážeš,zjistíš,po­radíš a to vše o svém oblíbeném koníčku,takže co více si přát!!! Zdar všem Chytejákům:-)

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:59 ® bubu
bubu
  1. díky těmto stránkám umím to co umím. Obrovské množství informací,které mně nasměrovaly na správnou cestu. Spousta nových kamarádu.
  2. hladi mají větší přehled,kde zmasí rybu.
reagovat
novější starší
Stránky:   2 1