Vyhledávání
+ a - rybářských servrů
12.11.2007 | bubu | 5.576 zobrazení | 31 odpovědí
jaké jsou podle Vás
- klady
- zápory
servrů s rybářskou tématikou?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. listopadu 2007 v 19:22 ® Salmo reakce na …
-
fikus:já taky ať přemýšlím jak přemýšlím nemůžu najít žádné zápory ale plusů je až až a to je pochopitelně dobře
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 18:12 ® fikus
-
našel jsem jen samé plusy, mínus ani jeden. Ať se snažím sebevíc, opravdu žádné mínus najít nemohu.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 17:57 ® Stanik reakce na …
-
Kladem je jednoznačně možnost diskutovat a získávat nové informace od sdílných a inteligentních kolegů, jako bonus i možnost osobního setkání s nimi.
Záporem jsou některé příspěvky a diskuse plné urážek a nadávek, popř. drastická fota. Reklamu beru jako daň za existenci tohoto skvělého serveru. Jo a taky občasná nutnost přemýšlet, aby mě někteří kolegové kvůli gramatické chybě neoznačili za debila a negramota.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 ve 20:01 ® HaD reakce na …
-
kouba: tak doufám přispěješ
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 19:43 ® Kouba
-
Hezky o tom sem nevedel:)
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 v 19:04 ® HaD reakce na …
-
koukal jsi se sem?: www.chytej.cz
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 ve 20:24 ® Kouba
-
No ja si myslim ze chybí neco jako… Testování a kritika rybařského zboží!!!!
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 ve 4:10 ® HaD reakce na …
-
revoke: ale když to člověk dělá rád…
reagovat - Neděle 18. listopadu 2007 v 1:57 ® revoke
-
- je to dřina postavit a spravovat
- je to dřina postavit a spravovat
- Sobota 17. listopadu 2007 v 8:48 ® Robur
-
Já si Davide myslím, že tlak na to určitě bude. No dobře, jednu tu ještě povoluji
reagovat))
- Sobota 17. listopadu 2007 v 0:59 ® HaD reakce na …
-
Robur: myslíš, že na vánoce přitvrdíme?
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 19:35 ® Robur
-
reagovatne, ale taky ještě nejsou vánoce
a je to tvůj web, prostě nějak si to jídlo na srazu zasloužit musíme
- Pátek 16. listopadu 2007 v 19:32 ® HaD reakce na …
-
robur: zase tak často tu nejsou, ne?
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 16:03 ® Robur
-
vím co myslel Alivio, a zrovna to mně nevadí, páč je věcí adminů aby to mazali a životnost těchto spamoreklam se pohybuje v minutách (neříkám, že s tím souhlasím). Jak říkám níženemám rád ty banery co jezdí po stránce nahoru a dolů. No už jsem toho říkal dost
reagovat.
- Pátek 16. listopadu 2007 v 15:42 ® Prichy reakce na …
-
regulus: ja tedy nevim co mysli rarach, ale ja osobne chytam pouze na přichysmacky at jde o jakoukoli rybu
- diskuzi degraduji prispevky s vulgarnimi slovy a hovno se zde pouziva jako chleba.
- jednoznacne srazy.....kdyz tedy nejsou na jestrabkach
- Pátek 16. listopadu 2007 ve 13:15 ® Zauwi reakce na …
-
to regulus: já reagoval pouze na robura…:)
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 ve 13:00 ® regulus reakce na …
-
Robur, Zauwi – obávám se, že Alivio myslel zcela něco jinýho. Že by to, na co mi Rarach stále nechce odpovědět???
K tématu.
Klady – asi budu opakovat to co už bylo napsáno, ale zcela určitě je to spousta informací, rozšíření všeobecného přehledu v rybařině a v neposlední řadě poznání spousty lidí nejen z druhého konce republiky se kterými by jsme se nejspíš nikdy nesetkali a pochopitelně výměna cenných informací. Pro některé jedince je to i šance pochopit, že, jak tu tuším BOBO kdysi napsal, „ryba není žrádlo, ryba je kámoš“ a možná tyto servery mají i vliv na to, že se k rybám začnou chovat jako ke kousku přírody a ne jako ke kusu žvance.
Zápory – spousta informací pro ty co rybařinu berou čistě jen jako zpestření jídelníčku, často i jako „zdroj obživy“ protě ty takyrybáře, jejichž jediným cílem je odnést od vody co nejvíce ryb za každou cenu.
reagovat
U některých slabších jedinců to může způsobit lehkou závislost na internetu. Navštěvování rybářských serverů je strašlivej zloděj času. -:))))) - Pátek 16. listopadu 2007 v 9:09 ® Robur
-
pohyblívé co? pohyblivé reklamy
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 8:46 ® Zauwi reakce na …
-
to robur:taky už jsem koumal,jak se toho zbavit…ale chápu to
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 8:32 ® Robur
-
záporem jsou pohyblivé co jezdí nahoru, dolu
reagovatNa chvíli je vypnu…a zase je zpátky. Ale je mně jasné, že neživím…
- Pátek 16. listopadu 2007 v 7:43 ® Shrek
-
mezi zápory zcela jistě patří nekontrolovaná reklama,respektive kontrolovaná,ale přehlížená.
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2007 ve 13:24 ® brčal
-
Piranha – spoustú stránek s ryb. tematikou videa www.youtube.com jenom hledej a vznikající u nás www.uloz.cz a určitě jich najdeš víc
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 7:42 ® toulovec reakce na …
-
Piranha: Ale tu možnost tady na CHYTEJ máš, jen ji využít! soubor vložíš sem www.chytej.cz a nemáš nejmenší problém. Musíš se vejít do velikosti souboru 4MB.
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 6:51 ® Piranha
-
- je ze si rybari pekne poklabosi a nekdy i porafaj o tom je diskuze
- bylo by hezké kdyby se mohli na r. ser. ukladat mala videa z lovu, třeba boje s rybou a techniky rybolovu.To jsem jeste nikde nevidel na ,,www"
- Středa 14. listopadu 2007 v 17:49 ® dudu
-
- už byly níže vypsány
- touha některých jedinců pochlubit se fotkou i za cenu nešetrného zacházení s malou, či hájenou rybou.
- Středa 14. listopadu 2007 v 0:22 ® Shadowhunter reakce na …
-
killbill: jakymi filmy????
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 18:06 ® killbill
-
A co by jste dělali přes zimu?Když už nemůžu chodit na ryby,tak si to vykompenzuju právě ťemito filmy.Určitě to přinese jen samé klady.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:17 ® skwor
-
- Poznal jsem díky rybářským serverům nové kolegy, dost věcí jsem se zde naučil a hlavně mám rád místní pohodovou atmosféru.
- Jako na všech webech se občas najdou lidé, kteří tu pohodovou atmosféru naruší.....
- Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:09 ® cormaxx
-
Já v tom vidím jen kladnou věc. Pokecáš,diskutuješ,najdeš,ukážeš,zjistíš,poradíš a to vše o svém oblíbeném koníčku,takže co více si přát!!! Zdar všem Chytejákům
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:59 ® bubu
-
- díky těmto stránkám umím to co umím. Obrovské množství informací,které mně nasměrovaly na správnou cestu. Spousta nových kamarádu.
- hladi mají větší přehled,kde zmasí rybu.