Chytej.cz

Co se šňůrami přes zimu? necteno

10.11.2007 | dzordzo | 3.399 zobrazení | 10 odpovědí

Může někdo poradit nějaký geniální způsob uložení- uskladnění muškařské šňůry.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 14. listopadu 2007 v 10:44 ® monaster reakce na …
monaster

drožďák: máma sháněla nějaký na prádlo. chceš číslo?? :-)

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:08 ® drozďák

dzordzo: jestli máš jakýkoliv LA naviják, tak je stačí umýt v mírné jarovce, ošetřit line dressingem a navinout zpátky na cívku.
A především správný muškař nikdy nedopustí zazimování cajku.

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 18:37 ® dzordzo

Mnohokrát děkuji za příspěvky. Mám těch šňur víc a tak hledám něco TOP. Namotat na kbelík by to taky šlo uvidíme jestli se nechytí nějaká rybka (ne Lojza) s nápadem. Ještě jednou díka a Petrův Zdar !!

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 17:55 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

nee,do 1000 stačí

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:57 ® Axamith reakce na …
Axamith

když si kupuje lajny za 3 stovky, tak se nediv. Takový bych si dal i dvě za sezónu :-)

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:08 ® tazik. reakce na …

ty mas asi hodne penez ,ze??kdyz si muzes dovolit kazdou sezonu novou snuru…

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 v 17:32 ® mdx
mdx

www.monfish.com

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 v 16:28 ® LojzaRybka
LojzaRybka

já ji neukládám,já vždy koupim novou,každou rosekám o větve a tim pádem jedna na sezonu :-) :)

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:45 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Ja snuru prvni omyju v jarove vode, potom ji naimpregnuji a potom ji natocim do krabice (volne) a necham lezet v krabici. Podle stavu snuru 1× az 2× znovu vytahnu a ulozim znovu do krabice…Dobre je do te krabice strcit nejaky sacek nebo sadlovy papir, aby krabice nevysala tu impregnaci ze snury…puvodne jsem ji taky natacel na vetsi prumer ale zda se mi ze kdyz necham snuru volne v krabici tak nema potom takovou pamet i toho vetsiho purmeru…jinak krabice ma rozmer cca 1×1m a na vysku to ma par centaku ;-)

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 v 9:16 ® Coturnix
Coturnix

Já to řeším opravdu jednoduše. Šňůry na zimu klasicky očistím, pak si koupím flašku Pepsi (Coca ne, má blbej tvar) no a na tu flašku šňůru namotám. Má to větší průměr, dvě i tři šňůry na to narveš a hlavně to postavíš do skříně a je to. Určitě spousta lidí používá mnohem sofistikovanější způsoby, ale mě to takhle stačí. :-)

reagovat