Vyhledávání
Co se šňůrami přes zimu?
10.11.2007 | dzordzo | 3.399 zobrazení | 10 odpovědí
Může někdo poradit nějaký geniální způsob uložení- uskladnění muškařské šňůry.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. listopadu 2007 v 10:44 ® monaster reakce na …
-
drožďák: máma sháněla nějaký na prádlo. chceš číslo??
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:08 ® drozďák
-
dzordzo: jestli máš jakýkoliv LA naviják, tak je stačí umýt v mírné jarovce, ošetřit line dressingem a navinout zpátky na cívku.
reagovat
A především správný muškař nikdy nedopustí zazimování cajku. - Pondělí 12. listopadu 2007 v 18:37 ® dzordzo
-
Mnohokrát děkuji za příspěvky. Mám těch šňur víc a tak hledám něco TOP. Namotat na kbelík by to taky šlo uvidíme jestli se nechytí nějaká rybka (ne Lojza) s nápadem. Ještě jednou díka a Petrův Zdar !!
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 17:55 ® LojzaRybka reakce na …
-
nee,do 1000 stačí
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:57 ® Axamith reakce na …
-
když si kupuje lajny za 3 stovky, tak se nediv. Takový bych si dal i dvě za sezónu
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:08 ® tazik. reakce na …
-
ty mas asi hodne penez ,ze??kdyz si muzes dovolit kazdou sezonu novou snuru…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:32 ® mdx
- reagovat
- Neděle 11. listopadu 2007 v 16:28 ® LojzaRybka
-
já ji neukládám,já vždy koupim novou,každou rosekám o větve a tim pádem jedna na sezonu
reagovat:)
- Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:45 ® Shadowhunter reakce na …
-
Ja snuru prvni omyju v jarove vode, potom ji naimpregnuji a potom ji natocim do krabice (volne) a necham lezet v krabici. Podle stavu snuru 1× az 2× znovu vytahnu a ulozim znovu do krabice…Dobre je do te krabice strcit nejaky sacek nebo sadlovy papir, aby krabice nevysala tu impregnaci ze snury…puvodne jsem ji taky natacel na vetsi prumer ale zda se mi ze kdyz necham snuru volne v krabici tak nema potom takovou pamet i toho vetsiho purmeru…jinak krabice ma rozmer cca 1×1m a na vysku to ma par centaku
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 9:16 ® Coturnix
-
Já to řeším opravdu jednoduše. Šňůry na zimu klasicky očistím, pak si koupím flašku Pepsi (Coca ne, má blbej tvar) no a na tu flašku šňůru namotám. Má to větší průměr, dvě i tři šňůry na to narveš a hlavně to postavíš do skříně a je to. Určitě spousta lidí používá mnohem sofistikovanější způsoby, ale mě to takhle stačí.
reagovat