Chytej.cz

Pruty Black Star 3D necteno

9.11.2007 | Kulik | 2.622 zobrazení | 4 odpovědi

Vážení, mám v úmyslu si pořídit nové pruty a zatím jsem se přiklonil k prutům Black Star 3D (13ft/3,5 Lb) a to proto, že bych chtěl pruty pro snadnou přepravu, dobrý odhoz, ale i příjemný pocit při zdolávání menších ryb. Prosím ty kolegy rybáře, kteří mají zkušenosti s těmito pruty o jejich názor na mou volbu a nebo radu, které jiné pruty by mi doporučili. Děkuji za poznatky i rady. Petrův zdar.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 11. listopadu 2007 ve 20:12 ® Kouba
Kouba

A navic ta akce 1+1 stoji za uvazení:) dALSI ++++

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 ve 20:12 ® Kouba
Kouba

Kulik: NO slyšel Sem že jsou taky super pruty a uplne nej je ten 2D…Taky ted reším problem s novými pruty Premyslim mezi Foxem Xt, ES, elite… Nevim :-) Neznam nikoho kdo je ma v mym okoli samy tribaly beast mastery atd…chcu zmenu od shimana

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 0:49 @ ???

Ahoj mám tyto pruty,ale jen 3librové. Musím říci absolutní spokojenost.Jsou to skutečně pruty kterými se dá jak hodit tak vychutnat zdolávání.Testoval jsem je na fotbalovem hřišti a dosahoval jsem hody okolo 130m se zátěží 80g takže pevně věřím ,že u 3,5 budou hody ještě delší.Zpracová­ní,vyvázání oček, spojka,vše ve vysoké kvalitě.Cenová hranice taky přijatelná (do vánoc by si je měl pořídit do 6500kč).

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 15:36 ® cormaxx
cormaxx

Nemám s nimi zkušenosti.Ale teď je na ně akce 1+1 ale na 3,9 jen 3lb… sportcarp.cz

reagovat