Chytej.cz

Děličky zn.Mitchell Universum a navijáky zn. Okuma necteno

8.11.2007 | mobydyk | 2.795 zobrazení | 6 odpovědí

Koupil jsem si třídilné děličky Mitchell Universum 3.66,3 lb a navijáky Okuma longbow LB 60. Prosím Vás, má někdo s Vás s těmito produkty zkušenost. Děkuji za příspěvky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 30. listopadu 2007 ve 21:03 ® Klon
Klon

co se týče prutů zn .Mitchel,tak ty už jsem zavrhnul.Nevím,ale nějak jsem měl pořád s touto značkou problémi a chodil reklamovat.At už to byl právě ten lak,nebo sedlo navijáku a na konec i kroužek ve spiji byl na prd.Můj švagr stéjná zkušenost.Co se týče navijáku,tak je mám a jsem s nima spokojený až až.Mám je jako druhý navijáky a fakt ještě nezklamali.

reagovat
Pátek 30. listopadu 2007 v 19:25 ® mobydyk reakce na …

Tak tyto děličky jsem právě reklamoval a čekám na výsledek, důvod – nekvalitní lak, po měsíci používáni se dělají na blanku malé bublinky, dám vědět jak dopadla reklamace, zatím čus a dále prosím pište recenze na tento výrobek. Díky

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 1:22 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Na Mitchell 240 (10–35g, pletenka 0,04) jsem vytáhnul candáta 68 cm motajícího se v přesličkách a bylo to cítit znatelně, taky bojoval jak stará štika, prut byl ohlej až „k rukojeti“ ale pořád péroval a brzdil sqvěle, na velkého kapra bych ale asi volil něco tvrdšího.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 1:09 ® rgb23
rgb23

Mám od Mitchell dvoudílné pruty premium 240 a 270 spining. V poměru cena a ostatní vlastnosti nemají chybu. Jsou plně srovnatelné s mnohem dražšími kousky od Shimana nebo třeba DAMa. Okuma dělá dobré navijáky, ale tenhle model jsem v ruce neměl. Je ale lepší prvně si produkt odzkoušet a zeptat se, než naopak… V tomhle případě značek to ale asi velká chyba nebyla.

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 10:15 ® mobydyk reakce na …

Máš pravdu, ale já jsem s těmito pruty byl třikrát u vody a jsem s nimi spokejen, zatím jsem na na ně vytáhl candáta 51, ale i ten šel na tomto prutě docela cítit, tak jsem zvědavý jestli na to někdo už tahal třeba většího kapra a jak se tyto pruty chovaly. Proto mě to zajímá víš

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 13:58 ® b.gun

Nezlob se na mě, ale něco si koupit a až pak se ptát mi nepřijde úplně normální. Když skočíš z Nuseláku, taky se až 10m nad zemí začneš zajímat o to, jestli tě to nemůže zabít..?
A teď k otázce: S prutama ani navijákama osobní zkušenost nemám, nicméně ty Okumy si jejich majitelé chválí jako dobrý výrobek za slušnou cenu. Pruty neznám.

reagovat