Vyhledávání
Netradiční nástrahy
6.11.2007 | filip111 | 2.951 zobrazení | 5 odpovědí
piště sem kdo zkoušel chytat např. na Makrelu, Sledě, luncheonmeat, krevety, sýr atd. na našich vodách? podle zahraničních pořadů o rybření je to účinné…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 9:05 ® filip111 reakce na …
-
tak to jsme koukali na stejný pořad, já to tam taky viděl. Znal jsem to už dýl před tím od jednoho chlápka se kterým jsem byl na rybách v Litvě na jezeře Platalei, on tam na Makrely tahal štiky jako o závod, od té doby to sem tam zkusím, ale pořád bez úspěchu, občas i sledě apod. ale …
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 8:47 ® antony
-
Na makrely jsem chytal minulý týden, hned po shlédnutí dokumentu na discovery, kdy tam rybář tahal jednu štiku za druhou. Koupil jsem 4 makrely, uřezal z nich pouze ocásky, přesně podle návodu v TV a šel na ně. No zkrátím to, prostě makrely jsou skvělé, ten večer mě čekala výborná rybí večeře, bylo tolik masa, že jsem to nemohl ani sníst, tak moc ty makrely fungovaly. Teď postup, jak si připravit makrely: makrely potřít česnekem, posolit, dát na několik hodin do lednice. Potom makrely vyjmout, umýt, poprášit drceným kmínem, dát do pekáče, podlít trošku olejem a péct asi 30 minut. Příloha – čerstvý chléb a studené
reagovat. Výborné, akorát pro oko labužníka tam ty ocásky trochu chyběly. PS: co se týká lovu na makrely, tak za asi 5 hodin jsem neměl na ty ocásky ani potah, ale i tak děkuji makrelám za skvělý zážitek. hola antony
- Středa 7. listopadu 2007 v 18:48 ® lucioperce69 reakce na …
-
na raky malý i větší živý ráčky(samozřejmě nepůvodní druh rak pruhovaný) skvělá nástraha na velký okiše a štiky v čistý vodě kde se raci vyskytujou
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 15:27 ® filip111 reakce na …
-
koukal jsme, že jí přošije kolem páteře a pak u očka přiváže třeba pletenkou. několikrát jsem jí měl nahozenou, ale nikdy nic. jinak na malý krevetky jsem už chytal na labi a pěkná chytačka.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 0:56 ® doktorov
-
No na twistra pomazaneho česnekem jsem jednou vytahl sumce mel neco kolem 70cm me bylo 15 let takze super zazitek jinak nic zvlastniho jsem nezkousel teda luncheonmeat jo a nic ale ta makrela me laka hodlam vyzkouset teda nevim zda se to v Cechach muze,koukal jsem ale ze Andy Little co je na kapry na to chytal velke stiky a nekdo snad i sumce,je fakt ze makrela je dost aromativni takze si myslim ze by nemel byt problem jen nevim jak ji navazat je docela mekka..
reagovat